واگذاری سهامِ ۵ شرکت به افراد فاقد سهام عدالت
▪️سه دهک اول ایثارگران هم مشمول شدند
🔹مصوبه دولت درخصوص واگذاری سهام به افراد فاقد سهام عدالت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی کل کشور و سه دهک اول ایثارگران ابلاغ شد.
🔹مبلغ سهام مورد واگذاری به هر یک از مشمولین معادل حداکثر یکصد میلیون ریال با اعمال ۵۰% تخفیف به صورت اقساط سالانه و به مدت ۱۰ سال میباشد.
#جدال_حقیقی_حقوقی💠 ⚔️💠
یکشنبه, ۱۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت - ۳۰: ۱۰ 🇮🇷
خروج پول حقیقی : ❌۶۳ میلیارد تومان
💵 ارزش معاملات تا این لحظه:
۱,۴۵۸ میلیارد تومان
🔍 میانگین وزندار سرانه های خرید حقیقی :
۲۵.۱ میلیون تومان ( ۸.۵% کاهش🔻 )
میانگین وزندار سرانه های فروش حقیقی :
۲۵.۴ میلیون تومان ( ۲.۶% کاهش🔻 )
🌊💰بیشترین ورود نقدینگی حقیقی در نماد های :
#کگل : ۷ میلیارد تومان -(TSETMC)
#ولبهمن : ۵ میلیارد تومان -(TSETMC)
#خگستر : ۵ میلیارد تومان -(TSETMC)
#وتجارت : ۴ میلیارد تومان -(TSETMC)
#وساپا : ۳ میلیارد تومان -(TSETMC)
#شستا : ۳ میلیارد تومان -(TSETMC)
#کیمیا : ۲ میلیارد تومان -(TSETMC)
💸⛔بیشترین خروج نقدینگی حقیقی در نماد های :
#بپاس : ۱۳ میلیارد تومان -(TSETMC)
#خودرو : ۱۰ میلیارد تومان -(TSETMC)
#فملی : ۷ میلیارد تومان -(TSETMC)
#پالایش : ۶ میلیارد تومان -(TSETMC)
#فولاد : ۶ میلیارد تومان -(TSETMC)
#خکار : ۵ میلیارد تومان -(TSETMC)
#شپنا : ۵ میلیارد تومان -(TSETMC)
🥇☢️بیشترین قدرت حقیقی در نمادهای :
#غزر : با قدرت خرید ۱۹.۵ -(TSETMC)
#خبنیان : با قدرت خرید ۴.۰ -(TSETMC)
#وثوق : با قدرت خرید ۳.۲ -(TSETMC)
#بگیلان : با قدرت خرید ۳.۰ -(TSETMC)
#رافزا : با قدرت خرید ۲.۹ -(TSETMC)
#کزغال : با قدرت خرید ۲.۷ -(TSETMC)
#میهن : با قدرت خرید ۲.۷ -(TSETMC)
تعدادی از خودروهای وارداتی به پشت مرز رسیدند
سخنگوی وزارت صمت:
🔹فرآیند واردات خودرو به سرعت در حال انجام است.
🔹برخی مدلهای خودروها وارداتی به پشت مرز رسیده است و فرآیند تبلیغات محیطی آنها آغاز شده است.
🔹بهزودی جزئیات نیز مشخص خواهد شد و شاهد واردات خودروها خواهیم بود./تسنیم
#خودرو
#تحلیل_بازار
1) در روز جاری شاهد چرخش معاملات به سمت گروه خودرو، قطعات، لیزینگ و نمادهای مشابه بودیم. البته در کلیت بازار هم اصلاح خاصی نمی بینیم و معمولا سهم های بعد از رشد در سطح جدیدی که بدست می آورند در جا می زنند و منتظر روزهای آتی می مانند. در کل بازار خیلی تمایلی به اصلاح نشان نمی دهد و بیشتر دنبال دلیل برای رشد می گردد. حالا اگر این وسط دلایل برای خرید ریسک پذیرانه بوجود نیاید شاید آن موقع به فکر اصلاح بیافتد. فعلا اخبار جوری مخابره می شود که درست در زمان مناسب به کمک سهم های مختلف می آید. سهم های کوچک مثبت روزهای قبل مانند لبنی ها، زراعی ها و تک نمادها امروز نیز راه خودشان را ادامه دادند و مثبت بودند.
2) گروه خودرو تحت تاثیر اخبار دیروز ایران خودرو و عرضه های بیشتر خودروهای تولید شده ی این خودروساز در بورس کالا که از نظر تعداد هم رشد کرده است، امروز مورد توجه قرار گرفت. البته اخباری در مورد واگذاری بلوک نیز امروز به بازار تزریق شد که به نظر می رسد بیشتر تلاش رسانه ای بود برای داغ تر کردن معاملات. طبق شنیده ها قیمت کارخانه پژو 207 بعد از عرضه ی این خودرو در بورس کالا نیز افزایش پیدا کرده و از این پس ایران خودرو 207 های تولید شده را با قیمت جدید که رشد قابل توجه نسبت به قیمت کارخانه قبلی داشته، خواهد فروخت. سایپا در عرضه خودرو در بورس بسیار ضعیف تر از خودروسازهای دیگر عمل کرده که دلیل آن مشخص نیست. به نظر می رسد بازی سایپا بیشتر مربوط به بلوک و این حرف ها باشد. در طرف دیگر صنعت خودروسازی قطعه سازها هم تحول بنیادی جدی ای دارند و هم به دلیل کوچک بودن اکثر آنها بیشتر مورد توجه بازار هستند.
3) یواش یواش به فصل قطع شدن گاز صنایع در حال نزدیک شدن هستیم. صنعت پتروشیمی، فلزات بدون قطعی گاز هم تحت فشار سیاست گذاری های غلط ارکان مختلف دولت قرار دارند و توان صادراتی و ارزآوری خودشان را از دست داده اند. قطعی گاز که تولید این شرکت ها را مختل می کند شرایط بدتری را برای صادرات این شرکت ها و تامین ارز ایجاد می کند. در صورتی که دسترسی به درآمد ارزی ناشی از صادرات نفت و گاز هم به دلیل کاهش قیمت نفت یا کاهش مقداری فروش نفت، افت کند شرایط بسیار سخت می شود. در واقع هم دست صادرکنندگان غیردولتی تنگ می شود و هم دست دولت. سیاستی که فعلا بانک مرکزی پیگیری می کند، کنترل تقاضا از طریق افزایش نرخ بهره و کنترل ثبت سفارش ها سیاستی است که به ذهن بانک مرکزی رسیده است. آیا این سیاست جواب خواهد داد؟ و اینکه تا کی این سیاست جواب خواهد داد؟ آیا برنامه ای برای نایابی کالاها در اثر رکود ایجاد شده در بین سیاستگذارها در نظر گرفته شده است؟ آیا ایشان نیز به این امور بدیهی فکر می کنند؟
4) روند جا به جایی بین اوراق خزانه اسلامی (اخزا) و اوراق دولتی کوپن دار (اوراق مرابحه موسوم به اراد) ادامه دارد. نرخ بهره ی بازار بدهی کمی تسکین پیدا کرده و به نظر می رسد با کم شدن پذیرش گام ها در بورس کمی وضعیت بهتر شده است. از طرف دیگر اظهارنظرهایی از سوی بانک مرکزی شنیده می شود که به نظر می رسد سیاست انتشار اوراق گام با شدت ادامه پیدا خواهد کرد. در واقع به نظر می رسد بانک مرکزی در حال کنار گذاشتن حیا است و به سیاست افزایش نرخ بهره رسمیت بخشیده. وگرنه دلیل ندارند هدفگذاری انتشار 300 همتی اوراق گام بیان شود.
حال بیایید از زاویه دیگری به موضوع نگاه کنیم. نرخ تورم و نرخ بهره در رابطه ی تنگاتنگی با یکدیگر هستند و در ساختار اقتصادی که تولید آن افزایش پیدا نمی کند (رشد اقتصادی صفر یا منفی) معمولا همیشه نرخ تورم از نرخ بهره بزرگتر است اما فاصله این دو (نرخ بهره حقیقی منفی) از حدی کوچکتر یا بزرگتر نمی شود. به عنوان مثال زمانی که میانگین تورم در کشور 25 درصد بوده، نرخ بهره اسمی حدود 17 درصد میانگین را تجربه کرده است. حالا برای مدت طولانی نرخ تورم 35 تا 45 درصد بوده احتمالا سطح نرخ بهره اسمی هم برای حفظ فاصله خودش با آن به طور میانگین عدد بالاتری را تجربه خواهد کرد. مثلا میانگین نرخ بهره در این شرایط می توان 25 درصد باشد. نکته ی مهم دیگر این است که اگر سیاست شدید افزایش نرخ بهره در پیش گرفته شود و مثلا میانگین آن به 30 درصد یا بیشتر برسد، تورم هم سرجای خودش نمی ماند و با یک تاخیر جهت حفظ فاصله با نرخ بهره ی اسمی به میانگین 50 تا 60 درصدی خواهد رسید.
1401/09/13
🔷یکشنبه 13 آذر ؛ نیمی از نماد ها سرخ پوش شدند
🔹شاخص کل با رشد 141 واحدی به ارتفاع 1/417/861 رسید.
🔹شاخص هم وزن نیز 0.26 درصد کاهش یافت.
🔹شاخص فرابورس با افت 15 واحدی به 18 هزار و 657 واحد رسید.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 3 هزار و 168 میلیارد تومان رسید.
🔹ارزش معاملات خرد بورس به 3 هزار و 336 میلیارد تومان رسید.
🔹حقوقی ها 120 میلیارد تومان از حقیقی ها خرید کردند.
🔹تعداد نماد های مثبت 338 ( 50درصد) نماد و تعداد نماد های منفی 338 ( 50درصد)
🔹خودرو با 888 واحد، فارس با 793 واحد و خساپا با 353 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشته اند.
#بازار_سهام
بانک مرکزی: تورم نقطهای از مردادماه کاهشی شد
🔹 با اجرای سیاستهای اجرایی در زمینه مدیریت موثرتر روند تحولات کلهای پولی، سطح تورم کالاهای اساسی خوراکی از مردادماه سال جاری به مسیر پیشین خود بازگشت و در مجموع تورم نقطه به نقطه از ۴۵.۸ درصد در مردادماه سال جاری به ۴۳.۳ درصد در آبانماه رسیده است.
🔹 نرخ تورم متوسط دوازده ماهه در آبان ماه سال جاری معادل ۳۹.۹ درصد به ثبت رسید که نسبت به نرخ تورم زمان استقرار دولت سیزدهم (۵۹.۳ درصد) کاهش ۱۹.۴ درصدی را نشان میدهد.
🔴 وزیر نفت : نگرانیهایی درباره احتمال مازاد عرضه نفت در ماههای پیشرو وجود دارد
🔹 جواد اوجی : با توجه به برخی نگرانیها از پیامدهای احتمالی شیوع کرونا در برخی مناطق بهویژه چین، نگرانیهایی در مورد احتمال مازاد عرضه نفت در ماههای پیشرو وجود دارد.
🔹 تحریمهای یکجانبه ظالمانه آمریکا و محدودیتهای موجود برای انتقال پول منجر به بروز مشکلاتی برای انتقال پول شده که به محض یافتن راهکار، جهت پرداخت حق عضویت ایران در اوپک اقدام خواهیم کرد.
خبر خوش ایران خودرو برای خریداران در بورس کالا
با برنامهریزی صورت گرفته، خودروهای فروش رفته در بورس کالا زودتر از موعد تعیین شده، تحویل خریداران میشود.
▫️براساس گزارشهای منتشر شده، در مرحله نخست عرضه هایما در بورس کالا، این محصول با موعد تحویل ۳۰ روزه به فروش رفته که این تعداد در کمتر از ۲۰ روز تحویل مشتریان شده است.
▫️در مرحله دوم عرضه هایما نیز تعداد ۲۵۰ دستگاه از این خودرو به فروش رفته، اما با وجود درج موعد ۳۰ روزه در اطلاعیه عرضه، خودروها زودتر از سررسید به دست مشتریان رسیده است.
▫️این گزارش میافزاید، در عرضه سوم که هزار دستگاه ۲۰۷ دستی با موعد تحویل ۹۰ روزه به فروش رسیده، بعد از گذشت تنها دو هفته از زمان فروش، فرایند فاکتور خودروها آغاز شده و این نویدبخش تحویل قبل از موعد خودروها به متقاضیان خواهد بود./ایکوپرس
رئیس هیأتمدیره تعاونیهای سهام عدالت: سود ۵۰۰ هزار تومانی سهام عدالت تا پایان این ماه برای هر نفر واریز میشود
#تحلیل_بازار
1) از آن روزهای سردرگم بازار را تجربه کردیم. با اینکه ارزش معاملات خرد، حدود 3500 میلیارد تومن بود که به نسبت عدد خوبی است اما بازار روند یا حرکت مشخص نداشت. در اکثر نماد شاهد نوسان چندباره مثبت به منفی و برعکس بودیم و در نهایت هم تقریبا بازار منفی بسته شد. البته بازهم وضعیت نمادهای کوچک و متوسط در مجموع بهتر از نمادهای بزرگ بود. در گروه های مختلف که معمولا اندازه بازار کوچکی دارند نمادهای مثبتی قابل توجهی مشاهده می شد ولی کلیت بازار سردرگرم بود.
2) یکی از نکات جالب توجه بازار امروز ارزش معاملات بالای نماد خبنیان بود. خبنیان در یکسال گذشته نزدیک به 10 برابر شده است و امروز بیشترین ارزش معاملات خرد را به خودش اختصاص داد. بعد از چندین روز که این نماد صف خرید بود، با عرضه صف نزدیک به 220 میلیارد تومن در این نماد پول جا به جا شد. امیدواریم خاطره تلخ #وسالت در این نماد تکرار نشود. #وسالت بعد از رشد خیره کننده در یکسال گذشته و رسیدن به 9350 تومان (حداکثر قیمتی که تجربه کرد) وارد فرایند اصلاح شد و تا امروز 12 درصد افت تجربه کرده و بیش از 200 میلیارد تومن پول در آن گیر کرده و هر روز دارندگان در صف فروش باهم رقابت می کنند تا شاید اردر فروش آنها از بین 20 میلیون سهم موجود در صف فروش، در 100 هزار اول قرار بگیرد و به فروش برسد.
3) شرکت های کوچک و متوسط که پی به ای آینده نگر نچندان بالا (محدوده ی 5 تا 7) دارند، به فراخور شرایط بازار و گردش پول این روزها مورد توجه قرار می گیرند. البته اطمینان از سودآوری و عدم عملکرد ضعیف در فصل تابستان و ماه های اخیر هم در تصمیم گیری سرمایه گذاران نقش دارد. مثلا در صنعت کاشی یک روز #کلوند مورد توجه است، روز دیگر #کپارس و امروز #کحافظ. در صنایع دیگر مثل غذایی ها، زراعی ها، فلزی های کوچک، سیمانی ها، کانی های غیرفلزی و غیره هم این شرایط حاکم است. در نتیجه بعد از مدتی می بینیم مثلا همه ی سهم های این شکلی که اولا پی به ای آینده نگر معقولی دارند، دوما ریسک خاصی متوجه آنها نیست، سوما عملکرد بدی در تابستان یا ماه های اخیر نداشته اند کمابیش به یک اندازه رشد کرده اند. اینجا محل امن بازار در روزهای جاری است
4) می گویند گذشته چراغ راه آینده است. حتی یک کتاب جالبی داریم به همین نام در مورد تاریخ معاصر ایران که خود آن کتاب هم داستان شنیدنی دارد. حالا باید دوباره بگوییم گذشته چراغ راه آینده است. در اقتصاد ما همه اتفاقات تقریبا با کمی تغییر جزئی مجددا تکرار می شود. مثلا همین داستان قطعی گاز پتروشیمی ها در زمستان یا مثلا همین داستان تکراری کنترل تورم با نرخ بهره و البته شکست آن. اما دوچیز است که تغییر می کند. اولی مسئولی که قرار است اشتباه قبلی را مجددا تکرار کند. دومی وضعیت بنگاه های صنعتی و اقتصادی و 100 البته رفاه مردم که هر سال بدتر از پارسال می شود.
1401/09/14
📌 شاخص کل منفی، شاخص هم وزن مثبت اما هر دو بی جان!
🔹دوشنبه 14 آبان، شاخص کل بورس با افزایش 4 هزار و 235 واحدی، به یک میلیون 413 هزار و 603 واحد کاهش پیدا کرد.
🔹شاخص هم وزن برخلاف شاخص کل با افزایش 482 واحدی به 414 هزار و 574 واحد ترقی پیدا کرد.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 2 هزار و 823 میلیارد تومان رسید.
🔹شاخص فرابورس با کاهش 15 واحدی به 18 هزار و 640 واحد رسید.
🔹نماد "فارس" با نوسان مثبت و نماد های "کگل"، "میدکو"، "فولاد"، "وپاسار"، "وبملت"و "وبانک" با نوسان منفی بیشترین تاثیر را بر کاهش شاخص داشتند.
🔹در گروه های خودرو، فلزات اساسی و محصولات شیمیایی به ترتیب با ارزش معامله 398.5، 215و 120 میلیارد تومان برترین صنایع هستند که بیشترین حجم معامله را داشتهاند.
🔹نماد های "خگستر"، "ذوب"، "شستا"، "وتجارت"، "شبندر"، "خودرو"و "خساپا" جزو نماد های پر تراکنش بازار بودند.
🔹حدود 43 درصد نماد ها سبز و مثبت بودند.
#بازار_سهام
#بورس
#فرابورس
#اطلاعات_بازار
شاخص کل 1,413,603
4235 واحد منفی
ارزش بازار 52,323,217 میلیارد ریال
ارزش معاملات 35,198 میلیارد ریال
حجم معاملات 6.597 میلیارد سهم
نمادهای تاثیر گذار در شاخص
کگل 864 واحد منفی
میدکو 680 واحد منفی
فولاد 400 واحد منفی
فارس 396 واحد مثبت
وپاسار 389 واحد منفی
وبملت 332 واحد منفی
وبانک 294 واحد منفی
بیشترین حجم معاملات
خودرو 393 میلیون سهم
خساپا 340 میلیون سهم
ذوب 328 میلیون سهم
شستا 278 میلیون سهم
خگستر 207 میلیون سهم
بازار امروز شروع متعادلی داشت در کوچکترها افزایش تقاضا محسوس بود و با فاصله گرفتن از ابتدای بازار بر شدت عرضه ها در نمادهای بزرگ افزوده شد و منجر به واگرایی شاخص ها شد شاخص کل متاثر از افت نمادهای #کگل، #میدکو، #فولاد، #وپاسار، #وبانک و #وبملت کاهش 4235 واحدی را ثبت کرد درحالیکه شاخص هم وزن رشد 482 واحدی همراه شد.
#جریان_نقدینگی
📌 نمادهای معاملاتی با بیشترین ورود و خروج نقدینگی
در نهایتِ بازار امروز، شاخص کل با افت 4200 واحدی به کارش پایان داد و در سطح 1 میلیون و 413 هزار واحد قرار گرفت.
خروج پول حقیقی از بازار امروز 194 میلیارد تومان بود و ارزش معاملات خرد نیز به 3.3 هزار میلیارد تومان رسید.
نمادهای #خبنیان و #ذوب صدرنشین ورود پول سهامداران خرد بودند و نمادهای #بپاس و #شپنا بیشترین حمایت را از سوی حقوقی ها داشتند.
✅ عرضه محصولات خانواده تارا و ۲۰۷ در بورس کالا
| ۱۹ آذر ۱۴۰۱
🔸🔶قیمت پایه🔶🔸
🔹پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما : ۴۰۴ م.ت
🔹تارا اتوماتیک : ۳۷۶ م.ت
🔹پژو ۲۰۷ اتوماتیک : ۳۷۴/۵ م.ت
🔹تارا دستی : ۳۰۹/۵ م.ت
🔹پژو ۲۰۷ دستی : ۲۹۱/۵ م.ت
پیشپرداخت: ۵۰ درصد قیمت پایه
میزان برداشت روزانه ایران از میدان گازی مشترک با قطر مشخص شد/ کدام کشور تولید بیشتری در میدان پارس جنوبی دارد؟
🔹️با احتساب میزان تولید گاز سالیانه در میدان پارس جنوبی می توان دریافت که روزانه چیزی حدود 634 میلیون متر مکعب گاز از پارس جنوبی برداشت می شود.
🔹️سالها پیشی گرفتن کشور قطر در برداشت از ذخایر پارس جنوبی به دغدغه ای ملی برای ایرانیان تبدیل شده بود.
🔹️در منابع فارسی، آخرین آماری که از برداشت روزانه قطر وجود دارد چیزی حدود 600 میلیون متر مکعب برداشت گاز در روز است لذا میزان برداشت روزانه ایران از منابع گازی مشترک اندکی بالاتر از قطر قرار گرفته است.
#ارزش_معاملات
ارزش معاملات روزانه بازار عادی سهام
ارزش معاملات خرد در روز جاری بدون تغییر خاصی به نسبت روز گذشته، به3.3 هزار میلیارد تومان رسید. (این رقم با احتساب معاملات خرد سهام و حق تقدم و صندوقهای قابل معامله سهامی میباشد.)
📌 در پی تثبیت روند صعودی ؟
🔹سه شنبه 15 آذر، شاخص کل بورس با کاهش 4 هزار و 200 واحدی، به یک میلیون 409 هزار و 404 واحد کاهش پیدا کرد.
🔹شاخص هم وزن برخلاف شاخص کل با افزایش یک هزار و 616 واحدی به 416 هزار و 190 واحد ترقی پیدا کرد.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 3 هزار و 180 میلیارد تومان رسید.
🔹شاخص فرابورس با کاهش 30 واحدی به 18 هزار و 610 واحد رسید.
🔹نماد "فارس" با نوسان مثبت و نماد های "کگل"، "میدکو"، "فملی"، "وپاسار"، "رمپنا"و "شتران" با نوسان منفی بیشترین تاثیر را بر کاهش شاخص داشتند.
🔹در گروه های خودرو، محصولات غذایی به جز قند و فلزات اساسی به ترتیب با ارزش معامله 598، 135و 133 میلیارد تومان برترین صنایع هستند که بیشترین حجم معامله را داشته اند.
🔹نماد های "خگستر"، "غزر"، "شستا"، "وساپا"، "دانا"، "خودرو"و "خساپا" جزو نماد های پر تراکنش بازار بودند.
🔹حدود 48 درصد نماد ها سبز و مثبت بودند.
#بازار_سهام
#بورس
#فرابورس
📌 سرانه خرید و فروش حقیقی
📝 در پایان معاملات امروز سرانه خرید حقیقی بیشتر از سرانه فروش حقیقی بود.
🟢 سرانه خرید : 17.7 میلیون تومان
🔴 سرانه فروش : 16.9 میلیون تومان
#سرانه
#خرید_فروش
#بازار_سهام
📌جاماندگان دریافت سود سهام عدالت بخوانند
🔹شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات)، از فرصت دوباره به جاماندگان دریافت سود سهام عدالت خبر داد.
🔹سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد: حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از سهامداران سهام عدالت همچنان با مشکل شبای بانکی معتبر روبرو هستند که این افراد میتوانند با ثبت نام و احراز هویت در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (sejam.ir) و یا درج شماره شبای معتبر خود در سایت sahamedalat.ir در فرایند دریافت سود سهام خود قرار گیرند.
#خبر_مهم
حجم سفارش در نمادهای اوراق با درآمد ثابت 4 برابر شد
▫️ درخصوص تغییر حداکثر حجم هر سفارش در نمادهای اوراق با درآمد ثابت (به استثناء اسناد خزانه اسلامی) از روز دوشنبه مورخ 21 آذر ماه 1401
▫️ با مصوبه هیئتمدیره شرکت فرابورس و بر اساس مفاد ماده 19 دستورالعملی اجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران، از روز دوشنبه 21 آذرماه، حداکثر سفارش در اوراق با درآمد ثابت (به استثناء اسناد خزانه اسلامی) از 50 هزار ورقه به 200 هزار ورقه تغییر مییابد.
📌مشکلی در تامین ارز واردات خودرو نداریم
علی صالحآبادی؛ رئیس کل بانک مرکزی:
🔹 تدارک تامین مالی ارزی برای واردات خودرو انجام شده است و هیچ مشکلی برای تامین ارز وجود ندارد.
🔹 شایعهی عدم ارائهی خدمات به افراد بدحجاب صحت ندارد و شبکه بانکی به تمام هموطنان عزیز خدمات ارائه میکند.
🔹همچنین شایعهی کنارهگیری بنده از دولت نیز کذب محض است.
🔺تولید بیش از ۱۶ میلیون و ۲۷۹ هزار حلقه انواع تایر تا پایان آبانماه/ رشد ۲ درصدی تولید تایر تا پایان آبانماه
🔹شرکتها و کارخانجات تایرسازی از ابتدای امسال تا پایان آبانماه بیش از ۱۶ میلیون و ۲۷۹ هزار حلقه انواع تایر خودروهای سواری، وانتی، اتوبوسی، کشاورزی، راهسازی و صنعتی تولید کردند.