🔴راهی برای گناه نکردن🔴
فردی پیش بهلول آمد و گفت: "راهی بگو ڪه گناه ڪمتر کنم".
✔️ بهلول گفت: بدان وقتی گناه میڪنی، یا نمیبینی ڪه خدا تو را میبیند، پس ڪافری...
✔️ یا میبینی ڪه تو را میبیند و گناه میڪنی، پس او را نشناختهای و او را نزد خود حقیر و ڪوچڪ میشماری...
🌸 پس بدان شهادت به اللهاڪبر(شهادت به بزرگیِ خداوند)، زمانی واقعی است ڪه گناه نمیڪنی....چون ڪسی ڪه خدا را بزرگ ببیند نزد بزرگ مؤدب مینشیند و دست از پا خطا نمیکند....!!!!
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
توصیہ آیت اللہ حق شناس(ره):👇
🌹"طاعت" بدون "ڪنترل نفس" سودی ندارد....!!
اما اگر صد سال هم بگذرد ولی نفس خودت را ڪنترل نڪنی؛
نگاهت را ڪنترل نڪنی؛ در ڪلاس اوّل درجا خواهی زد....!!!
✅🍒وقتے بہ ڪلاس دوّم خواهی رفت ڪه نفست را ڪنترل ڪنی.🍒
⬅️یا باید نفس را بپرستے یا خدا را.
«لا نجاة الا بالطاعة». طاعت چیست؟
❤️طاعت این است ڪہ آنچہ دلت می خواهد را ڪنار بگذاری...
✅من دعا نمی کنم!!!
حضرت ابراهيم علیه السلام در بيابان و شهر ها ميگشت كه از مخلوقات خدا عبرت بگيرد روزي در بيابان شخصي را ديد كه مشغول نماز است و صدايش به اسمانها بلند شده است ابراهيم از نمازش متعجب شد نزدش نشست تا از نماز فارغ شد ابراهيم به او گفت روش تو مرا خوش امد و دوست دارم با تو دوستي كنم هردو به سمت منزل مرد راه افتادند ابراهيم از او پرسيد كدام روزها از تمام روزها سخت تر است ؟ عابد گفت روزي كه خدا بندگانش را جزا ميدهد بر كردارشان ابراهيم (ع) گفت بيا تا دعا كنيم تا خدا ما را از شر چنين روزي در امان نگه دارد و براي گنهكاران مومنين .
عابد گفت من دعا نمي كنم زيرا سه سال است كه حاجتي دارم از خدا و تا براورده نكند حاجتي از او نمي طلبم ابراهيم فرمود اي عابد هرگاه خدا بنده اي را دوست بدارد دعايش را حبس ميكند تا او مناجات كند و از او بخواهد و چون بنده اي را دشمن بدارد دعايش را زود مستجاب مي فرمايد يا در دلش نا اميدي مي افكند تا دعا نكند .
و بعد از عابد پرسيد حاجتت چه بود ؟ گفت روزي در محلي نماز ميخواندم طفلي در نهايت زيبا ديدم كه نور از جبينش طالع بود گاوي چند را مي چرانيد و گوسفنداني همراه داشت از او پرسيدم تو كيستي ؟ گفت اسماعيل پسر ابراهيم (ع) خليل خدا . پس دعا كردم و از خدا خواستم ابراهيم دوست خود را به من نشان دهد
ابراهيم (ع) گفت اينك دعايت مستجاب شده منم ابراهيم عابد شاد وحضرت مي بوسيد و شكر خدا ميكرد و با يكديگر درباره مومنين و مومنات دعا كردند
#ترک_ناامیدی
🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼
#سخنانرهبرے
✊جهاد تنها جنگـــــــ نظامی نیستـــــــ.
❤️امام خامنه ای: به اعتقاد من، امروزه ذکر مســــتحبی بعد از نماز ما کار فرهـــنگی و جهادی در فـــضای مجازی استــــــــ.
⭕️ #فقر_فرهنگی یعنی اون قدر که به لباسمون بها میدیم ،به فکرمون بها نمیدیم
✅ ارزش و شخصیت افراد به میزان معرفت ، تقوا و پایبند بودن به انجام واجبات و ترک محرمات است و نه ظاهرِ خاص.