13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 جهاد تبیین در سیرۀ امام باقر علیهالسلام
🔸 امام باقر بزرگترین کارش، حساسترین مسئولیتش این است که اسلام درست را، تفسیر صحیح قرآن را، احکام الهی را، احکام شرعی را برای مردم بیان کند به شیوۀ درستش.
تا آنجایی که مردم از او قبول میکردند خودش از پیغمبر نقل میکرد؛ گاهی حتی میشد که بعضیها میگفتند که تو این حدیث که از پیغمبر نقل میکنی به چه دلیل این را پیغمبر گفته؟ قبول نمیکردند ـ البته مردم که میگویم یعنی مردم غیر معتقد به امامت آن بزرگوار ـ آنوقت حضرت از جابر انصاری نقل میکرد؛ از جابر معروف، جابر انصاری، جابربنعبدالله انصاری. میگفت من از جابر شنیدم، جابر از پیغمبر شنیده، ـ چون جابر جزو صحابه بوده ـ آنوقت قبول میکردند.
با تمام تلاش، تمام علوم قرآن و علوم اسلامی و حدیث و معارف اسلامی و اعتقادات و اخلاقیات و آنچه که مربوط به اندیشۀ اسلامی و تفکر اسلامی هست در کلام امام باقر ذکر شده؛ در روایات گوناگون در میان مجامع، در جمعهای کوچک، در جمعهای بزرگ؛ شما نگاه کنید کتابهای فقه و اخلاق و حدیث را، قال الباقر، قال الباقر پشتسرهم هست. لذا نسبت به آن بزرگوار تعبیر شد باقرالعلم، شکافندۀ علم، شکافندۀ دانش..
🗒 سخنرانی در تاریخ ۱۳۶۱/۷/۲
📚 حلقات انسان ۲۵۰ساله
@sahba_nashr
۱۴ بهمن ۱۴۰۰
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۴)
حادثۀ عظیمِ بینظیرِ تاریخىِ انقلاب اسلامی را، مردم رقم زدند. انکار نقش مردم و بیاعتنایی به حضور مردمی که، متأسفانه امروز در بعضی از نگاههای شبهروشنفکرانه، انسان مشاهده میکند، خطاست. وقتی مردم به یک سَمتی گرایش پیدا میکنند، کسانی که از این گرایش خود را منتفع نمیبینند، اسمش را میگذارند حرکت پوپولیستی و حرکت عوامگرایی! این خطاست.
انقلاب را همین ارادههای مردمی و همین حضور مردمی که متکی به ایمان آنها بود، توانست بهوجود بیاورد و به پیروزی برساند. ۱۳۸۷/۲/۱۱
📚 گفتار نگاهی کلان به انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
۱۵ بهمن ۱۴۰۰
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۵)
استکبار در ایران شکست خورد، چون نهضت را نمیشناخت. درمقابلِ انقلاب هم تاکنون همواره سلاح آمریکا و استکبار کُند شده، بهخاطر اینکه انقلاب را نمیشناخته، بازهم نمیشناسد.
این تحلیلهای جهانی که از انقلاب میدهند، گاهی برای ما خندهآور است. وقتیکه نگاه میکنیم به واقعیتهای زندگی خودمان، آن تحلیلها را میخوانیم، برای ما اصلاً تمسخرانگیز و خندهآور است این مسائلی که تصویر میکنند؛ جنگ قدرت، نمیدانم مسائل دولت، مسائل جناحبندیها.
نمیشناسند انقلاب را، او را میخواهند مقایسه کنند با آنچه که در دنیای خودشان دارند و نظیرش را دیدند. و این مقایسه، مقایسۀ غلطی است. ۱۳۶۷/۱۱/۱۲
📚 گفتار عصر انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
۱۶ بهمن ۱۴۰۰
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۶)
وقتىكه جامعۀ اسلامى، حقيقت زيباى اسلام و توحيد را درک مىكند، مايل است آن را به همه تفهيم كند. هيچكس هم نمىتواند بگويد كه شما چرا مىخواهيد اين چيزى را كه خودتان فهميديد به ديگران ياد بدهيد. اگر هم ما نخواهيم ياد بدهيم، بالاخره اين انديشه، اين تفكر، اين حقيقت، خودش را بر ذهن همۀ مردمى كه مايلند بدانند، تحميل خواهد كرد و بر ذهن آنها خواهد نشست. ۱۳۶۰/۱۲/۲۶
انقلاب خودش بهخودىخود صادر خواهد شد. مانند هواى لطيف بهارىست كه هرگز در يك باغ، در يك بيابان، در یک شهر زندانى نمىشود و محصور نمىشود. مثل بوى عطر لطيف گلهاى بهارىست كه بهخودىخود در فضا پراكنده مىشود. ۱۳۶۰/۱۱/۲۹
📚 گفتار صدور انقلاب
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 از کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
خلاصهای از بخش دوم: توحید
📲 ارسالی از مخاطبان عزیز صهـبا، گروه قرارِ عصر
#بازنشر_تولیدات_شما
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
🔰سلسله استوریهای "روایتهای انقلاب” که در ایامالله دهۀ فجر منتشر میشود، بریدههاییست از پنج گفتار انتشارات صهبا که تحت عنوان بستۀ پیشنهادی «انقلاب اسلامی» تقدیم حضورتان شد.
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
۱۸ بهمن ۱۴۰۰
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۷)
واقعاً جوان دانشمندِ مسلمانِ در جمهورى اسلامى خودش را قادر بر هر كارى میداند. این در اول انقلاب اینطور نبود.
تربیتهاى قبلى درست عكس این بود. هر كارى كه مطرح میشد، میگفتند آقا ما كه نمیتوانیم! آقا فلان چیز را بسازید، میگفتند ما كه نمیتوانیم! با فلان شعار غلط در دنیا مقابله كنیم، میگفتند آقا ما كه زورمان نمیرسد، ما كه نمیتوانیم! ما میتوانیمِ امروز، آن روز، ما نمیتوانیم بود. این، آن تربیت اخلاقى و تاریخىِ بازماندۀ از دوران گذشته است. توسَرىخورى، شنیدن زور، دیدن فسق در كسانى كه جامعه از آنها توقع عدالت و انصاف و طهارت و پاكیزهدامنى دارد، عادت شده بود! ۱۳۸۷/۲/۱۴
📚 گفتار نگاهی کلان به انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
۱۸ بهمن ۱۴۰۰
🎞 روایت انقلاب (قسمت ۸)
ما براى یک مبارزۀ درازمدت درمقابل دشمنان این انقلاب باز هم آمادهایم. حالِ ما، حالِ آن كسانى است كه خدا دربارۀ آنها در قرآن فرمود: «وَ لَمّا رَاَى المُؤمِنونَ الاَحزابَ قالوا هَذا ما وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسولُهُ وَ صَدَقَ اللهُ وَ رَسولُهُ» ما مىدانستیم كه به ما حمله خواهند كرد، ما مىدانستیم كه ما را محاصرۀ اقتصادى خواهند كرد، ما مىدانستیم كه ما را محاصرۀ تبلیغاتى خواهند كرد؛ خط ما این را بر ما دیكته مىكرد. سیاستِ «نه شرقى و نه غربى» ما، دفاع ما از اسلام، دفاع ما از مستضعفین، دفاع ما از امتهای تحت ستم، معارضۀ ما با همۀ دستها و دستگاههای ظلم، نشان مىداد كه سرنوشت ما چه خواهد بود.
بنابراین هرچه پیش آمده طبیعى بوده و این انقلاب راه خودش را به پیش رفته. ۱۳۶۲/۱۱/۱۲
📚 گفتار فشردهای از تاریخ انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
۱۹ بهمن ۱۴۰۰
✍️ معرفی کتاب «ولایت و حکومت»:
🔰 موضوع کتاب ولایت و حکومت «بیان مبانی حکومت در اسلام و شاخصههای کارگزاران اسلامی» است. و درحقیقت این موضوع اساسی را در امتداد مباحث کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن، بیان میکند. لذا مباحث مطرح در این کتاب هم، با همان نگاه چند بُعدی و رویکرد فهم دین بهعنوان یک مسلک اجتماعی بیان شده است.
بر این اساس حکومت در اسلام، ریشه در توحید دارد و در جریان نبوّت انبیا جلوهگر شده و عینیّت پیدا کرده و با تثبیت جریان ولایت تداوم مییابد.
📖 دو فصل ابتدایی کتاب حاضر سعی دارد پیوستگی این مباحث را ترسیم کند. در فصلهای سوم تا پنجم شاخصههای حکومت الهی، و حاکمان الهی و درمقابل حاکمان طاغوتی تبیین شده. و در فصل ششم به برخی از اشکالات و شبهاتی که دربارۀ حکومت اسلامی در عصر غیبت مطرح است، پاسخ داده شده و به تبیین جایگاه والای امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی ایران در عصر حاضر پرداخته شده است.
💫 تمام مباحث این کتاب، از بیانات حضرت آیتالله خامنهای است، بهخصوص مباحثی که دربارۀ حکومت اسلامی و حاکمان الهی بهصورت سلسلهوار در خطبههای نمازجمعه در سالهای ۱۳۶۲، ۱۳۶۳ و ۱۳۶۶ بیان کردهاند.
👈 پیشنهاد میکنیم قبل از این کتاب، دو کتاب «طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن» و «حلقۀ دوم انسان ۲۵۰ساله» را مطالعه کنید.
📑 مشخصات ظاهری: رقعی، ۳۹۰ صفحه
💳 برای تهیه کتاب میتوانید به کتابفروشیهای سراسر کشور و نشانیِ www.sahba.ir مراجعه فرمایید.
@sahba_nashr
۲۰ بهمن ۱۴۰۰
۲۰ بهمن ۱۴۰۰
۲۰ بهمن ۱۴۰۰
🍃 همزمان با ایامالله دهۀ فجر از ویراست سوم کتاب «ولایت و حکومت» رونمایی میشود. این کتاب اولین بار در تیرماه سال ۱۳۹۱ منتشر شد و اکنون، در چهلوسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ویراست جدید کتاب ولایت و حکومت راهی بازار نشر میشود.
📖 موضوع کتاب ولایت و حکومت «بیان مبانی حکومت در اسلام و شاخصههای کارگزاران اسلامی» است. و درحقیقت این موضوع اساسی را در امتداد مباحث کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن، بیان میکند. لذا مباحث مطرح در این کتاب هم، با همان نگاه چند بُعدی و رویکرد فهم دین بهعنوان یک مسلک اجتماعی بیان شده است.
⁉️ اما چرا به فکر ویرایش کتاب افتادیم؟
کتاب «ولایت و حکومت» حدود یک سال قبل از انتشار کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی» در قرآن منتشر شد. به همین دلیل، مباحث ابتدایی کتاب اشتراکِ قابل ملاحظهای با بحث ولایتِ کتاب طرح کلی داشت. پس از گذشت این سالها و اقبال و استقبال خوب مخاطبان از کتاب طرح کلی، و شکلگیری سیر مطالعاتی کتابهای صهبا، برای مخاطب کتاب ولایت و حکومت تکراری بود.
این امر، سببِ اصلیِ ویرایش کتاب و تغییرات اساسی در محتوا و سبک کتاب بوده است.
⁉️ کتاب، چه تغییراتی داشته؟
۱. خلاصهسازی و تغیر محتوای کتاب
- حذفِ بخشهای مشترک با کتاب طرح کلی و جایگزینی مباحث با سایر بیانات معظّمله.
- جداشدنِ قسمت ضمیمۀ شرح و توضیح فرازهایی از فرمان مالک اشتر. این بخش بهشکل مستقل در قالب کتابی درحال آمادهشدن است و انشاءالله بهزودی چاپ، و فایل پی.دی.اف آن برای کسانی که کتاب را تهیه میکنند، قابل استفاده خواهد بود.
۲. سبک کتاب
در چاپ قبل، مباحث بعضاً مطوّلی از بیانات مقام معظّم رهبری در پاورقیها آمده بود. در ویرایش جدید، این مباحث بازنگری شده؛ بخشهای ضروری که حین مطالعه کتاب اطلاع از آنها لازم بوده بهصورت پاورقی و به اختصار حفظ شده، و باقی موارد در قالب پینوشت تنظیم، و در انتهای کتاب قرار گرفته است.
۳. قطع کتاب
با توجه به محبوبیت و پرطرفدار بودنِ قطع رقعی بین خوانندگان کتاب، کتاب از قطع وزیری به رقعی تغییر کرده، تا راحتتر مطالعه شود.
📖 این کتاب در ۳۹۰ صفحه، در قطع رقعی در فروشگاه اینترنتی انتشارات صهبا به نشانی www.sahba.ir و کتابفروشیهای سراسر کشور موجود است و علاقهمندان میتوانند برای خرید کتاب اقدام نمایند.
@sahba_nashr
۲۰ بهمن ۱۴۰۰