هدایت شده از بیداری ملت
🔴انحراف در عدالتخواهی
عدالتخواهی دچار ابتذال شدیدی شده
رهبری سال ۹۰بابت ایفای وظیفهی قانونی خودشان در ماجرای استعفای حیدرمصلحی، سالها توسط بهاریها مورد نقد بودند که در کار دولتِ وقت دخالت کردید!
حالا جنبش عدالتخواه شیراز نامه زده که رهبری بیا پاسخگوی وظایف دولتها باش!
*علی قلهکی*
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از روزنه
چرا نامه فعالین شیرازی در چارچوب گفتمانی جنبش عدالتخواه نیست؟
🔸امیر تفرشی/عضو موسس «جنبش عدالتخواه دانشجویی»
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
✅ انتشار نامهای از سوی مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران مبنی بر دعوت از رهبری برای حضور در آن دانشگاه، واکنشهای نسبتا وسیعی در فضای مجازی به همراه داشت. تشکل تهرانی در این نامه از رهبر انقلاب دعوت کرده بود تا با حضور در آن دانشگاه، #توضیح و #تحلیل خود را در خصوص کارنامه جمهوری اسلامی در چهلمین سالگرد انقلاب ارائه کند.
✅ نامه - آن گونه که در برخی واکنشها منعکس شد - دارای لحنی غیرمودبانه نبود. نقدهای جدیتر اما، در خصوص عدم #اولویتسنجی از سوی نگارندگان آن بود. منتقدان بر این عقیده بودند که رهبری، از معدود مسوولین جمهوری اسلامی است که دارای مرتبترین جلسات دانشجویی طی چند دهه گذشته با تشکلها و فعالین دانشجویی بوده و همواره از دریافت نقطهنظرات #انتقادی دانشجویان استقبال کرده است. در حالی که، متن نامه دانشجویان تهرانی با شروعی بدین شکل که «بیست سال از تنها حضور دانشجومحور حضرتعالی به عنوان رهبر نظام در دانشگاه تهران گذشته است»، واقعیت را به نوعی #پنهان کرده است.
✅ #ناپختگی دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران در نحوه نگارش و عدم اولویتسنجی صحیح آنها، زمینه سوءاستفادۀ بعضی #فرصتطلبان داخلی و خارجی و همچنین برخی جریانات #رقیب جنبش عدالتخواه دانشجویی را فراهم آورد. انعکاس این نامه در شبکههای معاند جمهوری اسلامی، زمینهساز حملات شدید به این تشکل دانشجویی شد؛ به گونهای که گردانندگان مجمع عدالتخواه دانشگاه تهران در بیانیه دیگری، ناچار به توضیح درباره #مواضع_اصولی خود شدند.
✅ اما هنوز جوهر نامه اول خشک نشده بود که نامهای بی مهر و امضاء در سربرگ تشکل دانشجویان عدالتخواه شیراز، در فضای مجازی منتشر شد. با وجود تردیدها درباره صحت آن نامه، از آنجایی که در کانال رسمی تشکل مذکور نشر یافته بود، شبههها درباره اعتبار آن پایان یافت. به علاوه، افراد منتسب به تشکل شیرازی، به دفاع از آن متن پرداختند.
✅ نامه اخیر با لحنی نسبتا #پرخاشگرانه، آیتالله العظمی خامنهای را، نه در جایگاه رهبر انقلاب اسلامی، که به عنوان «رهبر جمهوری اسلامی» خطاب قرار داد؛ ادبیاتی که از ابتدای تاسیس جنبش عدالتخواه، هیچگاه در خصوص رهبران انقلاب بکار برده نشده بود.
✅ نویسنده یا نویسندگان این نامه، در همان جملات آغازین، دوستان خود در مجمع عدالتخواه دانشگاه تهران را با تعابیر و توصیفات کنایهآمیز به کنار رانده و خود را مردِ میدان "پاسخخواهی" از «مهمترین فرد در بدنه حاکمیت» نمایاندند.
✅ پایان پاراگراف اول کافی بود تا خوانندگانِ نامه اطمینان یابند که فضای ذهنی حاکم بر متن، #متفاوت از چارچوب گفتمانی جنبش عدالتخواه دانشجویی است. آنچه در نامه تشکل شیرازی دیده نمیشد، اعتنا به مفهوم ارتباطِ «امام» و «امت» بود که از بدو تاسیس جنبش به عنوان راهبرد هدایتگری انتخاب شده بود. جوانان شیرازی با ترکیبی از ادبیات نیروهای مخالف جمهوری اسلامی، در صندلی #اپوزیسیون نشستند و نماینده پوزیسیون و #حاکمیت را به پاسخگویی فراخواندند.
✅ اما #تضاد_اصلی نویسندگان نامه با گفتمان جنبش عدالتخواه، در پرده پایانی آن نمایان میشود. جایی که آنها در پوشش #برند_عدالتخواهی - در کنار چند موضوع تکرار شده - خواستار توضیح آیتالله خامنهای درباره #بارزترین نقطه قوت جمهوری اسلامی در دوران رهبری وی میشوند. پاسخخواهی درباره «اهداف حضور جمهوری اسلامی در منطقه» که کلیدواژهای شناخته شده در ادبیات سیاسی است، به روشنی مسیر نویسندگان نامه را در معرض قضاوت قرار میدهد.
✅ این بار، جنبش عدالتخواه دانشجویی #ارکان_اصولی خود را در معرض خطر میبیند. تضاد و تقابل با #نظام_سلطه و دفاع از جریان #مقاومت، هویت جنبش عدالتخواهی است. اکنون تشکلی بر آمده از این سازمان دانشجویی، پنجه به صورت جنبش کشیده و #سردرگم در وسط خاکریز، بین جبهه خودی و #دشمن ایستاده. کلمات قابل فهمی از آن میان به گوش میرسد. پیام اما واضح نیست. یکی از این طرف فریاد میزند: آنجا جای ایستادن نیست برادر... بیا پایین!
بامداد سهشنبه 13 آذر – تهران
@rozaneebefarda
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ نکات درس آموز از رفتار رهبر انقلاب با یک منتقد
🔰 حمید رسایی: رهبر معظم انقلاب، در ابتدای درس خارج شان با اشاره به انتقاد یکی از طلاب نسبت به استثنا شدن برخی از مدیران با استناد به مجوز ولی فقیه، به محاسن قانون بازنشستگی اشاره کردنذ که حاوی نکات درس آموزی بود:
۱. رهبر انقلاب انتقاد خصوصی یا در جمع محدود چند طلبه را به شکل علنی و در برابر دوربین ها و رسانه ها مطرح می کنند. حتی در بیان روایت این مواجه، تغییری ایجاد نمی کنند بلکه تاکید می کنند که این انتقاد با اوقات تلخی و بلند کردن صدای منتقد همراه بوده است.
۲. این انتقاد همراه با اوقات تلخی و صدای بلند را دلسوزانه و از سر خیرخواهی می بینند نه از باب تشویش اذهان عمومی و توهین به یک مقام مسئول.
۳. به دلیل اینکه در جمع محدود به طلبه معترض یادآوری کرده اند که انتقادش را درست مطرح کند و به او با تندی گفته اند که "چرا داد می زنید" در پشت تریبون عمومی از طلبه منتقد عذرخواهی می کنند.
۴. چون انتقاد مطرح شده، جنبه عمومی پیدا کرده و این انتقاد متوجه رهبر انقلاب است که چرا با درخواست استثنا شدن برخی بازنشسته ها موافقت کرده اند، به صورت علنی و عمومی به آن پاسخ می دهند. از نکات مثبت قانون حمایت می کنند و نسبت به بخش های مبهم و مشکل دار آن به مجلس پیشنهاد اصلاح می دهند.
۵. جایگاه ولی فقیه را یادآوری می کنند که در بن بست های اداری و ساختاری، به کمک مدیران کشور می آید و در چارچوبی که برگرفته از شناخت فردی رهبری نسبت به موضوعات و یا بر اساس اعتماد به مدیران عالی کشور است، از بن بست های بوجود آمده عبور می کنند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 دروغ بزرگ
🔴 در جلسه با مسئولین عالی رتبه وزارت ارتباطات، اطلاعات، قوه قضائیه و دیگر عزیزان، پس از بحث و گفتگوی ۳ ساعته، مشخص شد که وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی، نقش پررنگ و ویژهای در عدم موفقیت پیامرسانهای بومی داشتهاند؛ ⚠ پهنایباند پر از اختلال، ⚠ اختصاص امکانات بسیار اندک به پیامرسانهای بومی در برابر اختصاص امکانات ویژه به #تلگرام و نسخههای فیلترشکن آن، ⚠ القاءِ بیاعتمادی مردم به پیامرسانهای داخلی توسط شخص وزیر ارتباطات و... موجب شد در حقیقت پیامرسانهای داخلی به شمشیر چوبی تجهیز شده و به #جنگ تلگرام با تجهیزاتی در حد F32 بروند. در انتهای جلسه یکی از مسئولین قوهٔ قضائیه تصریح کردند که گزارشهای کذب و جهتدار برخی آقایان مسئول موجب تصمیمگیری غلط درباره پیامرسانهای بومی و #هاتگرام و #تلگرام_طلایی شد، بگونهای که به اشتباه فعالیت این دو نسخهٔ فیلترشکن چندینبار تمدید شد. همچنین مشخص شد پیامرسانهای بومی از لحاظ فنی، مشکلی برای پاسخگویی به نیاز 40 میلیون مخاطب ندارند و فقط نیازمند تجهیزات و امکاناتی هستند که به تلگرام و دو پوسته فیلترشکن آن تخصیص داده شد...
🔺🔻 درنتیجه معلوم میشود آن گزارشها به آن مقام عالیرتبه که جهرمی در آن برنامهٔ تلویزیونی گفت «غلط بوده و باعث به اشتباه افتادن ایشان شده»، اتفاقاً درست بوده و تصمیم نیز صحیح بوده اما گزارش وزیر ارتباطات غلط و جهتدار! بوده و اکنون نیز همچنان گزارشهای ایشان غلط و جهتدار است... از طرفی #جهرمی نیز با شیطنت خاصی با استفاده از عبارت «مقام عالیرتبه» القاء کرد که این مقام «رهبری معظم انقلاب» هستند در حالی که دربارهٔ آقای لاریجانی سخن میگفت!
✒ «حجةالاسلام محمد کهوند»
✅شما هم #بدون_سانسوری شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
شما اسم اینو چی میذارید؟!
#دروغ_ممنوع
✅شما هم #بدون_سانسوری شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
بسمه تعالی
از شنبه 17 آذر 97 #شهریه_آبان ماه به شرح زیر توزیع خواهد شد:
پایه 7 ⬅️شنبه هفدهم
پایه 8 ⬅️یکشنبه هجدهم
پایه 9 ⬅️دوشنبه نوزدهم
پایه 10به بعد ⬅️ سه شنبه بیستم آذر 97
زمان توزیع: ساعت 11:15 الی 14 ایام فوق الذکر
قابل توجه #سرگروهین_حلقه_های_مشاوره
سلام علیکم
اولین جلسه ی توجیهی با دو موضوع:
1.شرح وظایف سرگروه
2.مدل گزارش نویسی
در نماز خانه موسسه فقهی حضرت صاحب الامر(عج) برگزار می گردد.
بدیهی است حضور کلیه طلاب محترم سرگروه در این جلسه، مورد انتظار است.
زمان: #شنبه17آذرساعت 14.
باتشکر
هدایت شده از روزنه
1_38170330.docx
17.9K
جوابیه تفصیلی استاد #خسروپناه پیرامون دیدگاه آقای استاد #جواد_فاضل در نفی #فقه_نظامات
اختصاصی کانال حوزوی روزنه:
@rozaneebefarda
آیا اسلام نظام اجتماعی ندارد؟
بازکاوی چند مغالطه و خلط علمی در باب #فقه_نظامات
فرهیختگان حوزوی را به روزنه دعوت کنید؛
👇
@rozaneebefarda
حضرت صاحب الامر عج
جوابیه تفصیلی استاد #خسروپناه پیرامون دیدگاه آقای استاد #جواد_فاضل در نفی #فقه_نظامات اختصاصی کانال
💢دشمنان دسیسه کردند و تبلیغ کردند که #اسلام برای اداره جامعه #نظام ندارد و برخی از محصّلین روحانی هم نفهمیدند و آن را قبول کردند.
🔵 #امام_خمینی (رحمة الله علیه):
🔸[دشمنان] به وسایل مختلف بر ضد اسلام تبلیغ و دسیسه کردند. مبلّغینی که در حوزه های روحانیت درست کردند و عمّالی که در دانشگاهها و مؤسسات داشتند همه دست به دست هم داده در تحریف حقایق اسلام کار کردند...
مثلاً تبلیغ کردند که "اسلام دین جامعی نیست، دین زندگی نیست، برای جامعه #نظامات و قوانین ندارد. طرز حکومت و قوانین حکومتی نیاورده است..."
🔸تبلیغات سوء آنها متأسفانه مؤثر واقع شده است، الان گذشته از عامّه مردم، طبقه تحصیل کرده چه دانشگاهی و چه بسیاری از محصلین روحانی، اسلام را درست نفهمیده اند و از آن تصور خطایی دارند.
📚کتاب ولایت فقیه ، ص ۶ و ۷
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
🔴 آیت الله شبیری زنجانی:
⏪ ورود طلاب به فعالیتهای سیاسی یکی از عوامل مهم کم شدن محبوبیت آنان است
نوع طلبهها محبوبیت سابق را ندارند. در گذشته این صنف محبوب و مورد احترام بود، اکنون ممکن است شخصی به خاطر رفتارش در جایی مورد احترام باشد اما این موضوع درباره نوع طلبه ها نیست. الان اگر اختلافی بین طلبه و غیر طلبه در جامعه رخ دهد، چرا خیلی ها حداقل قسمتی از مشکل را از جانب طلبه می دانند؟ چون محبوبیت طلبه ها کم شده است. اینها مصیبتهایی است که اگر چه سخت است اما باید قبول کرد.
بسیاری از افراد تخصص لازم را ندارند. جدای از اینکه برخی رفتارها شأن و احترام طلبه را پایین میآورد؛ مخصوصا اینکه طلبه پرچم به دوش بکشد و بگوید «زید» را شما انتخاب کنید و «عمرو» را انتخاب نکنید. این رفتارها شأن و احترام طلبه را پایین میآورد؛ یک بازاری محترم این کار را نمی کند که یک طلبه انجام میدهد؛ طلبه هم اگر بخواهد در این زمینه فعال باشد باید در این مسیر یک سری ارشادات کلی داشته باشد اما وارد شدن طلبه ها به این وادی صلاح حوزه و طلبه نیست.
🔴 الان خیلی از چیزها شعار است اما شعار جای واقعیت را نمی گیرد. خیلی ها در اوّلیات فقه ماندهاند اما از آنها به عنوان مجتهد یاد میشود. مرحوم والد ما همه موارد علم را با استنادات حاضر داشت. الان من به جای او نشستهام اما برخی از مسائل را نمی دانم. گاهی انسان به چیزی نیاز دارد باید از کسی بپرسد اما کسی نیست که اگر مشکل فقهی پیش آمد از او بپرسیم.
🔴 یکی از مسائلی که الان با سابق فرق کرده است مسأله اخلاق و تقوای طلبه هاست.
طلبه باید تلاش کند با مردم فاصله نداشته باشد. گاهی مواردی پیش میآید که خواسته ما با خواسته مردم متفاوت است ما باید در کنار مردم قرار بگیریم چرا که با همین مردم می خواهیم دین خدا را اجرا کنیم.
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
🔴 باید تامل کرد !!! محبوبیت به چه قیمت؟؟
🔴 آیت الله شبیری زنجانی:
⏪ ورود طلاب به فعالیتهای سیاسی یکی از عوامل مهم کم شدن محبوبیت آنان است
نوع طلبهها محبوبیت سابق را ندارند. در گذشته این صنف محبوب و مورد احترام بود، اکنون ممکن است شخصی به خاطر رفتارش در جایی مورد احترام باشد اما این موضوع درباره نوع طلبه ها نیست. الان اگر اختلافی بین طلبه و غیر طلبه در جامعه رخ دهد، چرا خیلی ها حداقل قسمتی از مشکل را از جانب طلبه می دانند؟ چون محبوبیت طلبه ها کم شده است. اینها مصیبتهایی است که اگر چه سخت است اما باید قبول کرد.
بسیاری از افراد تخصص لازم را ندارند. جدای از اینکه برخی رفتارها شأن و احترام طلبه را پایین میآورد؛ مخصوصا اینکه طلبه پرچم به دوش بکشد و بگوید «زید» را شما انتخاب کنید و «عمرو» را انتخاب نکنید. این رفتارها شأن و احترام طلبه را پایین میآورد؛ یک بازاری محترم این کار را نمی کند که یک طلبه انجام میدهد.
⏪ با نهایت احترام و با رعایت ادب در نقد فرمایش معظم له عرض می کنم:
به راستی محبوبیت و یا عدم محبوبیت روحانیت فی نفسه ارزشمند است ؟ و آیا اهل بیت علیهم السلام در زمان خودشان محبوب اکثریت جامعه بودند ؟ آیا امام حسین علیه السلام نزد همه مردم محبوبیت داشت؟
گذشته از مردود بودن صغرای این فرمایش - که ما آن را غیر کارشناسانه و القا بعضی مذبذبین بیوت می دانیم - آیا نباید به دلائل این واکنش اجتماعی توجه کرد؟ چه گونه است که مردم امام خمینی و مقام معظم رهبری را عاشقانه دوست دارند اما نسبت به روحانیت فاسد و فریبکار و خود باخته مانند آنانی که در آن مهمانی کذایی خدمت حضرتعالی رسیدند متنفرند !
بلی ! براستی مردم نسبت به عملکرد و رفتار بعضی روحانیون تجملگرا و لیبرال و اهل اشرافیت ناراحتند !
اما نباید این عدم محبوبیت را به پای دخالت در سیاست دانست چرا که امام راحل به معنای واقعی کلمه در سیاست دخالت کرد و تشییع جنازه ایشان را میتوان منحصر بفرد دانست.
مردم از روحانیت پاپ صفت بیزارند روحانیتی که همانند بعضی علمای زمان طاغوت پشت پرده با شاه و ساواک مراوده داشتند و طلاب را از راه امام خمینی بر حذر می داشتند! و با شعار قداست مرجعیت نه تنها امام را همراهی نکردند بلکه ایشان را چه آزارها که ندادند!
ایجاد حکومت دینی وظیفه ذاتی روحانیت و فقهای شیعه است تا از این رهگذر بستر هدایت برای عموم جامعه ایجاد کند.
آیا حضرات آقایان به وظیفه خود در قبال این نظام اسلامی عمل کردند؟ آیا دلسوزانه از این حکومت که ثمره خون هزاران شهید است حمایت نمودند؟
این چه منطقی است که ما کاری به سیاست نداشته باشیم و سرمان به وعظ و درس گرم باشد تا محبوب باشیم؟ به راستی باید تامل کنیم محبوبیت به چه قیمت؟؟
دیگر از نامیدن حوزه به سکولار وحشت نکنید و آن استاد دانشگاه بیچاره را مورد حمله قرار ندهید چرا که گفتن واقعیت ها یادآوری درد است و نگفتن آن موجب صد درد!!
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ابوالقاسم سیفی مازندرانی