هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
🔺به بهانه سالروز شهادت فقیه شهید شیخ فضل الله نوری
🔴اختلاف در جبهه حق
🔹جریان حق، در حرکت خود در طول نهضت های اسلامی همواره با دو مشکل در سر راه خود مواجه بوده:
🔺جریان متحجر و جریان سکولار.
🔹افتادن جریان حق بسمت هرکدام ازین دو جریان، حرکت حق را سال ها به تاخیر می اندازد. همانگونه که افتادن جریان اسلامی عدالت خواه عصر مشروطه در دام سکولارها، انقلاب اسلامی را ده ها سال عقب انداخت.
🔹عده ای از علما در حرکت حق خواهانه خود دوراندیشی لازم را داشتند و می دانستند حرکت و تحول چگونه باید باشد که منحرف نشود و دشمن اسلام نتواند آن را مصادره کند؛ کسانی همچون شیخ شهید فضل الله نوری، می دانستند چطور عمل کنند که در عبور از سلطنت، منحرف نشده و در دام روشنفکران سکولار نیافتند؛
🔹اما در عده ای از علما حساسیت نسبت به انحراف کم شد و دچار #خوشبینی و غفلت شدند.
🔹به نظر میرسد دلیل این غفلت در کسانی مثل آیت الله بهبهانی و طباطبایی #اعتماد_به_اطلاعات_غلط و در کسانی چون شیخ ابراهیم زنجانی #ضعف_شخصیت و #هوای_نفس بود.
🔹نتیجه این غفلت آن شد که شیخ فضل الله را در سکوتی مرگبار بر دار کردند و نهضت، از مطالبه ی مشروطه ی مشروعه، به مجلسی رسید که نیمش از انگلیس حقوق می گرفت و نیمش از شوروی!
🔹و چنانچه جلال آل احمد می نویسد: «از آن روز ( روز اعدام شیخ فضل الله نوری ) بود که نقش غربزدگی را همچون داغی بر پیشانی ما زدند و من نعش آن بزرگوار را بر سر دار، همچون پرچمی میدانم که به علامت استیلای #غربزدگی، پس از دویست سال کشمکش بر بام سرای این مملکت افراشته شد.»
✅ #غفلت از علل اصلی #اختلاف_در_جبهه_حق بود. در حرکت به سمت حق، #بصیرت مانع می شود هدف اصلی جریان حق در سایه ظاهرسازی ها و وسوسه ها گم شود و فراموش شود و حرکت را به انحراف بکشاند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨درباره خیانت
🔹رهبر انقلاب میفرمایند حضرت امام در استفاده از تعابیر بسیار حساس و دقیق بودند. ایشان نقل میکنند که روزی از حضرت امام درباره یک شخصیت معروف جهان اسلام سوال پرسیدهاند که امام جملهای در رد وی میگویند و بعد اضافه میکنند "نمیدانم". اما روز بعد، خطاب به آقا میفرمایند که فلانی، درباره فلان شخص که سوال پرسیدی، همان "نمیدانم"، یعنی جمله قبلی را پاک میکنند. همین امام بزرگوار، درباره آقای منتظری آن سه تعبیر فاجر و...و...را بهکار میبرند.
🔹غرض اینکه اولیای الهی، هم نهایت احتیاط را رعایت میکنند که قضاوت نادرستی درباره افراد نداشته باشند، هم تعابیرشان از روی تعارف و تشریفات نیست، و هم اینکه تعارفی با کسی ندارند و اگر درباره فردی به تشخیصی رسیدند، در بیان آن صراحت دارند.
🔹این مشی، که مشی خود حضرت آقا نیز بوده و هست، باید الگوی ما باشد ولو نتوانیم کامل به آن عمل کنیم. رهبر حکیم انقلاب در جریان مذاکرات تاکید فرمودند که هیچ کس نباید مجموعه تیم مذاکرهکننده را سازشکار بداند، تیم مذاکره کننده امین، غیور، شجاع و متدین هستند. غیر از باقی تعابیر، به تعبیر #امین دقت کنید. امانت دقیقا در نقطه مقابل خیانت قرار دارد. آیا کسی میتواند در عین امین بودن، خائن هم باشد؟ یا خدای ناکرده حضرت آقا این تعابیر را تشریفاتی به کار بردهاند یا اینکه به اندازه کسانی که ظریف را خائن خواندهاند، ایشان را نمیشناسند؟
🔹اما آیا امین و متدین بودن، یا خائن نبودن، به معنی درست فهمیدن و درست عمل کردن و خسارت نزدن است؟ هرگز! آیا یک انسان امین ممکن نیست به دشمن اعتماد کند؟ حتما ممکن است.
🔹طرفداران افراطی و چشمبسته آقای ظریف، همین تعابیر حضرت آقا را چماقی کردهاند بر سر منتقدان، و منتقدانی نیز چشم روی این تعابیر حضرت آقا بسته و عکس آن را درباره آقای ظریف صادق میدانند! هر دو غلط است.
🔹آقای ظریف در جریان مذاکرات دچار اشتباه محاسباتی شد، فریب لبخند دشمن را خورد، به دشمن اعتماد کرد، از خطوط قرمز ترسیم شده رهبر انقلاب عدول کرد، قراردادی بست که #خسارت_محض بود، به شروط رهبر انقلاب برای اجرای برجام عمل نکرد، و همه آنچه درباره برجام گفته و شنیدهایم. اما آیا او تعمدا قصد خسارت زدن به کشور را داشت و در این خسارت، نفعی میبرد که خائنش بنامیم؟
🔹اشتباه نکنیم، آقای ظریف از خیانت مبراست، اما از خسارت هرگز. ظریف خائن نیست اما تفکر غلطی دارد و تصورش این است که میتواند با این تفکر به مردمش خدمت کند، اما نتیجه این فکر و فعل، خدمت نبوده است. او هنوز هم دارد اشتباه میکند. تصورش این است که همه چیز زیر سر یک "تیم ب" است، که در این باره سخن گفتهام.
🔹این مطلب را ناظر به بالغ بر یک هزار نظری نوشتم که در مخالفت با نظر من درباره "خائن نبودن ظریف"، دریافت کرده بودم. نمیخواهم برج عاج نشینی کرده و درباره عزیزانی که این نظرات را دادهاند، تعابیر نادرستی به کار ببرم. اما یکی از وظایف من و امثال من، همین است که در چنین برهههایی، این قبیل ناسزاها و بعضا تهمتها را هم بشنوم، اما همان ناسزاگویان را مهربانانه در آغوش بگیرم و آنها را با آنچه از دستگاه فکری ولایت آموختهام، همراه سازم. حتما من نظرات شما را تحمل میکنم و هیچ خم به ابرو نمیآورم، از جانب من هیچ اشکالی هم ندارد که باز اینگونه با من سخن بگویید، اما حتما از من انتظار نداشته باشید که برای سوت و کفی که احیانا برایم زده میشود، در گفتن حقیقت تعلل کنم یا خدای ناکرده خلافش را بگویم. حتما من هم اشتباه میکنم و بارها اشتباه خود را از همین نقدهای شما فهمیدهام، نظرتان را لایک کرده و مطلبم را اصلاح کردهام، امروز هم از شما انتظار دارم اشتباه در بکارگیری لفظ #خیانت را اصلاح کنید.
@syjebraily
هدایت شده از روزنه
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥بازداشت عامل ارسال فیلم از طلبه آمر بمعروف به صفحه مسیح علینژاد
♦️فرد بیحجابی که از آمر به معروف فیلم گرفته و برای رسانههای دشمن ارسال کرده بود؛ ساعاتی پس از انتشار فیلم، با وصول #گزارش_مردمی به سامانه دادسرای ارشاد و صدور دستور قضایی، توسط مامورین #پلیس اطلاعات و امنیت #ناجا شناسایی و بازداشت شد.
♦️طی روزهای اخیر، رئیس دادگاه انقلاب اعلام کرده بود متخلفینی که از خودشان یا دیگران فیلم در رابطه با #کشف_حجاب بگیرند و منتشر کنند و یا آن را به افراد یا رسانههای دشمن ارسال کنند، مشمول ماده ۵۰۸ قانون مجازات اسلامی خواهند بود و بین یک تا ده سال حبس برایشان در نظر گرفته میشود.
♦️در صورت مشاهده چنین موضوعاتی یا سایر مواردی که قبلا اطلاع رسانی شده است، بدون هیچگونه درگیری با متخلفین، با گرفتن تصویر از این افراد و پلاک اتومبیل آنها، مورد را به #سامانه_دادسرای_ارشاد به شماره ۰۹۰۵۴۳۰۹۴۸۴ در پیامرسانهای بله، ایتا، سروش، گپ و... ارسال کنند. موضوع پیگیری می شود
@rozaneebefarda
هدایت شده از خوش خبر
✍️خاطرات یک اردوی دانشآموزی در سال ۵۶...
✅ پدرم در دوره دانشآموزی به عنوان دانشآموز نخبه برای شرکت در اردوی کشوری شمال، انتخاب میشوند از هر استان یک اتوبوس تقریبا ۴۰ نفره از دانشآموزان عازم این اردو میشدند؛
https://eitaa.com/sharh_hal/1800
🎙 پدرم میگفت:
🔹مسئول اتوبوس ما یک آقای شراب خور بود که خیلی وقتها مست بود، از میان جمع شاید ۴۰۰ نفره از دانشآموزان نقاط مختلف کشور، فقط سه نفر بودیم که نماز میخواندیم،
🔹فضا اصلا به این صورت نبود که مسجد و قبله و... مشخص باشد ماهم بعد از چند روز نماز خواندن متوجه شدیم به سمت شوروی نماز میخواندهایم.
🔹در اردو هر شب بچههای یک استان موسیقیها و برنامههای هنری خودشان را اجرا میکردند، فضای اردو مناسب نبود، لب ساحل زن و مرد قاطی و بیحجاب در دریا شنا میکردند، گاهی این زنها با همان وضع داخل شهر هم میآمدند، یک روز که در شهر رشت به بازار رفته بودیم، دیدم خانمی با همان لباس دریا سوار ماشین شده بود آمد بازار خرید کرد و بعد دوباره سوار ماشینش شد و رفت، در اول چند کوچه دیدم که نوشته بود ورود خانمها با مایو ممنوع.
🔹یک روز که بچهها را به سینما برده بودند، چون فیلمهایش مناسب نبود، من و یکی از دوستانم گفتیم ما به سینما نمیآییم و دم در سینما منتظر شدیم تا بچهها برگردند، در همین زمان که ایستاده بودیم چندین مورد دخترها میآمدند شوخی و متلک میانداختند و ما عصبانی شده بودیم که آنجا نرفتیم که از شر اینها خلاص شویم انگار بدتر شد.
.......................
✅ خوب است کسانی که با دیدن یک یا دو مورد بیحجابی گمان میکنند، دین در جمهوری اسلامی از دست رفته است، ماجرهای خیابانهای لالهزار و محلههای خاکسفید و شهر نو تهران را بخوانند، کسانی که معیار مقایسه پیشرفت و پسترفت حجاب را فضای هیجانی و انقلابی ۵۷ و ۵۸ قرار میدهند از خود بپرسند قبل از آن چه وضعی در کشور وجود داشت؟ راهپیمایی علیه حجاب در ابتدای انقلاب برای چه بود؟
✅ سال گذشته قسمت شد هم ساحل شمال کشور بروم و هم ساحل جنوب کشور، تقریبا همه خانمهایی که در دریا بودند حتی روسریهایشان هم از سرشان نمیافتاد، نه پلیسی بود و نه برخورد قانونی، شاهد آن هم اینکه یک یا دو نفر که روسریهایشان افتاده بود و... هیچ کس با آنها هیچکاری نداشت و یا مثلا در جنگلها که خانوادههای مختلف نشسته بودند و هیچ پلیسی هم نبود، تقریبا اکثر آنها حجابشان مثل مرسوم جامعه بود و کسی کشف حجاب نکرده بود.
✅ اینکه در این دوران صدساله استیلای غرب بر تمام دنیا، مردم همه دنیا با سرعت به سمت فساد و برهنگی پیش رفتهاند و در کشور ما که در قبل از انقلاب با سرعت بیشتر از دنیا به سوی برهنگی میرفت، امروزه ما در برخی اقشار در جهت عکس همه دنیا به سمت حجاب آگاهانه رفتهایم و در برخی اقشار تحت تاثیر غرب نیز با سرعت بسیار کمتری از تمام دنیا تأثیر پذیرفتهایم، آیا پیشرفت نیست؟
✅ اینکه در زمانهای که امکان فساد بسیار بسیار سهل شده و هجمههای ترویج بیعفتی، همهجا را گرفته است؛ براساس برخی آمار حداقل جمعیتی قریب به ۳۰ درصد جوانان ما نماز خود را به صورت منظم میخوانند نسبت به آنچه قبل از انقلاب، بودهایم و نمونهای از آن را در خاطره پدرم ذکر کردم، پیشرفت نیست؟
............................
@khosh_khabarr
طلاب محترمی که تا کنون عضو کانال همراهی و همیاری نشده اند از طریق لینک زیر عضو این کانال شوند.
http://eitaa.com/joinchat/3689742352Cbf843ed2c9
هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
🗓 سهشنبه ١۵ مرداد ماه ١٣٩٨
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
همیشه بعد از درس یا نماز، همه را دعا میکرد و راه میافتاد. در مسیر مسجد تا خانه، خیلیها همراهیاش میکردند؛ سعی میکردند درست پشت سر آقا حرکت کنند، نزدیک به او، تا اگر حرفی زد و نصیحتی کرد، اولین کسی باشند که میشنود.
گاهی جمعیت آنقدر زیاد میشد که پایشان به پشت پای آقا میخورد.
یک لحظه میایستاد، چشمانش را میبست و دوباره به راهش ادامه میداد.
به خانه که میرسید، نعلینهایش را در میآورد...
جورابش را آهسته پایین میآورد و پشت پایش را بررسی میکرد؛ گاهی پشت جورابش خونی بود!
بر اساس خاطرۀ یکی از همراهان آقا
📚 این بهشت، آن بهشت، ص۴۵
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴پانزده مرداد، یک روز مهم در تاریخ انقلاب
🔺امروز ۱۵ مرداد است. سی سال پیش در چنین روزی مجلس خبرگان رهبری بعد از رفراندوم متمم قانون اساسی، مجددا با رای قاطع بر ادامه رهبری حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند.
🔹ماجراي رهبری موقت چه بود؟
🔸در سال ۱۳۶۸ با توجه به گذشت ده سال از تصویب قانون اساسی و برجسته شدن نقاط ضعف و قوت آن ، نیاز به بازنگری و ترمیم قانون اساسی به شدت احساس میشد. این بود که 130 نفر از نمایندگان مجلس طی نامهای به امام خمینی در 25 فروردین 1368 درخواست بازنگری قانون اساسی به ویژه در حوزه شورای عالی قضائی، ساختار قوه مجریه و بحث شرایط رهبری و ... را مطرح کردند.
🔸امام خمینی در 4 اردیبهشت ماه طی نامهای به رئیسجمهور دستور تشکیل شورای بازنگری قانون اساسی را دادند و اعضای آن را تعیین کردند.
🔸مجلس یک فوریت لایحه همهپرسی متمم قانون اساسی را تصویب کرد و با تأیید شورای نگهبان ، وزارت کشور رأیگیری برای همهپرسی را همزمان با انتخابات ریاستجمهوری اعلام نمود.
🔸خرداد 1368 فرا رسید و حضرت امام به علت عمل جراحی در بیمارستان بستری شده و در شامگاه سیزدهم دار فانی را وداع گفته و در چهاردهم خرداد ماه خبر ارتحال ایشان منتشر و ایران عزادار شد.
🔸اما در این مقطع حساس خبرگان به وظیفه خطیر خود عمل نمود و با تشکیل جلسات فوقالعاده در دو نوبت صبح و عصر چهاردهم خرداد ، آیتالله خامنهای را به عنوان جانشنین امام و رهبر جدید جمهوری اسلامی البته تا برگزاری همهپرسی قانون اساسی انتخاب کرد.
🔸روز جمعه 6 مرداد ماه 1368 انتخابات ریاستجمهوری و همهپرسی قانون اساسی همزمان انجام شده و مردم موافقت خود را با مواد اصلاحی قانون اعلام نمودند. قبل از برگزاری همهپرسی متن کامل اصول جدید و اصلاحشده قانون اساسی منتشر شده بود.
🔸پس از آن، مجلس خبرگان رهبری جلسه دیگری تشکیل داده و با رای قاطع بر ادامه رهبری آیتالله خامنهای تأکید کردند که این موضوع در 16 مرداد 1368 در روزنامهها منتشر شد.
پ. ن: اگر تاریخ را نگوییم، بدخواهان آنچه را خود می خواهند برایمان خواهند گفت!
✍ #رها_عبداللهی
@roo_be_rah
✅ با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴روحانی: ۸سال مذاکراتشان حاصلی نداشت به ما حسادت میکنند!
پن:
عروس نازا و زشتی چون #برجام که مهرش را پیش پیش گرفته و تمکین نمیکند چه حسادتی دارد؟!
✅با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از مهدی جهانتیغی
✔️چرا ظریف نمی تواند جزییات دیدارش با نماینده ترامپ را بگوید؟
✍️این روزها، اخبار و روایتهای از دیدار ظریف با سناتور رند پال منتشر شده که نشان میدهد که نباید از کنار دقایق مهم آن دیدار به راحتی گذشت. از آنچه تاکنون در اینباره منتشر شده ، می توان ابتدا جمع بندی ذیل را مطرح کرد:
1️⃣: سناتور رند پال هماهنگ و در واقع نماینده و به نوعی فرستاده ترامپ برای دیدار با ظریف بوده است.
2️⃣: موضوع گفتگو به ادعای سناتور آمریکایی فقط برجام نبوده و درباره حوزه موشکی نیز سخن گفته شده است.
3️⃣: مسیر گفتگو به نحوی بوده که سناتور آمریکایی از ظریف برای دیدار با ترامپ به کاخ سفید دعوت می کند. روایت ظریف از این دعوت تهدیدگونه بوده ولی طرف آمریکایی نوعی دیگری نحوه دعوت را روایت کرده است.
4️⃣: ظریف در این دیدار مستقیما جواب سناتور برای رفتن به کاخ سفید را نداده و بعد از تماس با تهران جواب منفی را داده است.
5️⃣: ارزیابی سناتور آمریکایی از دیدار با ظریف این بوده که دولت ایران آمادگی توافق دارد.
6️⃣: ارزیابی سناتور آمریکایی درباره مذاکرات موشکی با ایران نیز بسیار خطرناک است. او مدعی شده است که مقامات ایران، مذاکره نظامی و تسلیحات خود را منوط به کاهش تسلیحات عربستان و اسرائیل و پای میز مذاکره کردن آوردن عربستان میدانند.
7️⃣: جمع بندی کلی منتشر شده در رسانه ها این است که آنچه تاکنون از دیدار جواد ظریف و رند پال منتشر شده، بررسی و گفتگو درباره نوع و شرایط مذاکره میان ایران و آمریکا بوده و یا حداقل سنجش دو طرف از یکدیگر برای احتمال مذاکره در آینده!
👈اما این هفت بخش هرکدام حساسیت و نگرانیهای خود را تولید می کنند، بنابراین بیشتر بخوانید:
🔻الف: با اشرافی که محمد جواد ظریف مدعیست که از فضای سیاسی آمریکا و بازیگران موثر آن دارد، ادعای اولیه او که دلیل دیدار با رندپال را عدم نمایندگی از طرف دولت آمریکا عنوان کرده، به شدت دچار تردید میشود. به تعبیر دیگر این مساله به این واقعیت نزدیکتر میشود که ایشان دقیقا میدانستند با چه کسی درحال مذاکره هستند!
🔻ب: آنچه که روایت ظریف را بسیار قابل تامل میکند، این است که طرف آمریکایی او را تهدید کرده که یا تحریم را بپذیرد یا ملاقات با ترامپ را! واقعا شش سال مذاکره چه تصوری را برای آمریکایی ها ایجاد کرده که کار را به تهدید مستقیم ظریف رساندهاند؟ یکبار خودمان را جای طرف آمریکایی بذارییم؛ تهدید شخص ظریف یعنی آنها بر اثربخشی تهدید خود بر وزیرخارجه ایران به عنوان یکی از آخرین حربهها برای کشاندن ایران به میز مذاکره، امید داشتهاند! انگیزه دیگر آمریکاییها نیز در این گزاره بدتر خلاصه می شود که آنها "رفتار ظریف را متفاوت از رفتار حاکمیت ایران تصور میکنند" و بیش از اهمیت به تحریم وزیر جمهوری اسلامی، تهدید خود را به شخصیت ظریف معطوف کردند. این اتفاقا نکته اصلی و البته غم انگیز ماجرا است و بدتر نیز اینکه طرف آمریکایی مدعی شده که ظریف هم جواب این تهدید را مستقیم نداده و منوط به مشورت و پاسخ از تهران کرده است!
🔻ج: اساسا ظریف در آن دیدار چه گفته است؟! چرا طبق رویههای گذشته باز این طرف آمریکایی است که جزییات را با افتخار و بدون ترس منتشر میکند؟ سخنان ظریف دارای چه محتوایی بوده که اینک راند پال مدعی است که ایران را آماده توافق دیده است؟! در سخنان ظریف چه نکات امید بخشی برای طرف آمریکایی بوده است؟!
🔻د: تا آنجایی که مواضع علنی رهبری نشان میدهد، حتی مذاکره در حوزه هسته ای با دولت فعلی آمریکا نیز ممنوع شده چه برسد به گفتگو درباره حوزه موشکی! اما روایت خطرناکتر سناتور آمریکایی این است که او درباره شرایط مذاکره موشکی مورد مقبول برای ایران، پای عربستان و اسرائیل را وسط کشیده است. ظاهر این شرایط گرچه تاحدی قابل قبول به نظر میرسد ولی آنچه در حوزه امنیت ملی برای جمهوری اسلامی اهمیت بالاتری دارد، داشتن تسلیحات بازدارنده در برابر آمریکا است و بعد کشورهای کوچکتر همانند عربستان! اساسا تدابیر نظامی ایران در برابر آمریکا به عنوان دشمنی که هر روز بر دشمنیاش افزوده و تنها کشوری است که به همراه رژیم صهیونیستی ایران را تهدید نظامی میکند، ابتدا تعریف میشود و بعد دیگران. یعنی مذاکراتی که قدرت نظامی ایران را در سطح عربستان و حتی اسرائیل کاهش دهد ولی در برابر آمریکا آسیب پذیر! در راستای منافع امنیت ملی هرگز نخواهد بود.
♦️♦️پی نوشت: تحریم ظریف توسط آمریکا برای شخص او و دولت روحانی یک افتخار است و همه باید در برابر این تحریم در داخل کشور واکنش مناسب و حمایتی داشته باشند. ولی برای روشن شدن ابعاد گفتگو با فرستاده ترامپ بهتر است آقای ظریف خود روایت این دیدار را برای مردم صادقانه و باجزییات بیشتر بگوید و بیش از این بر دامنه شبهات نیافزاید، زیرا تجربه گذشته مردم از دیدارهای آقای ظریف برایشان فواید خوشایندی نداشته است.
@mahdi_jahantighi
هدایت شده از طلبه نیوز
#ویژه
چرا رهبری به توصیه #جوانگرایی خود عمل نمیکند؟!
🔴 در بخشی از روایات منتشره از دیدار اخیر فعالین اردوهای جهادی با رهبرمعظم انقلاب چنین آمده است:
آنقدر فضا صمیمی بود که هر چی دلمون میخواست به آقا میگفتیم، یکی برگشت گفت: آقا شما میگید جوانها را به کار بگیرند خب این ایراد به خودتون هم وارده چند تا انتصابهاتون همه سن بالا بودن. شما آقای #حاج_علی_اکبری رو گذاشتید #امام_جمعه همه خوشحال شدیم ولی ایشون 55 سالشه، خودتون اول انقلاب نزدیک ۴۰ سالتون بود که امام جمعه شدید. خب چرا الان پیرمردها کنار نمیرن که جوونها بیان؟ چرا خودتون عمل نمیکنین به این حرفتون؟
آقا هم خیلی راحت و جدی جواب داد، اصلاً احساس نمیکردیم داره با یک جوون صحبت میکنه، انگار با یکی از مسئولین داره حرف میزنه! گفت: مقایسه با اول انقلاب مقایسه ناقصیه، اون موقع واقعاً کسی نبود که تجربه کار داشته باشه. برای امام جمعگی هم کسی نبود که من را امام جمعه کردن. بعد هم کسی مثل آقای #فتاح نه جوان است و نه پیر ولی واقعاً به صلاح نیست ایشون رو کنار بگذاریم
اما راهکار شما چیه که مدیرهای جوان سر کار بیان؟ (این سوال رو چند بار دیگه هم از اول جلسه پرسیده بود اما کسی جواب نداده بود.) بعد آقا فرمود به نظر من باید #رئیس_دولت یک فرد #جوان باشه. اگر یک جوان رئیس دولت بشه همه مدیرانی که به طور عادی توی همه سطوح روی کار میان جوان خواهند بود.
💢شما هم دعوتید به #حجره 👇👇
https://eitaa.com/HOJREH14
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🔴محرومان سیستان؛ طعمه #گاندوی_اشرافیت
💢پاسخ جالب تهیه کننده سریال گاندو به #محسن_هاشمی_رفسنجانی
مجتبی امینی در پاسخ به این توییت محسن هاشمی نوشت:
جناب آقای محسن هاشمی رفسنجانی!
ساخت سریالی در مورد محرومیت در سیستان و بلوچستان،۸سال مدیریت مرحوم #هاشمی_رفسنجانی و ۶ سال عملکرد #دولت_اصلاحات را زیر سوال می برد.لطف صدا و سیما و آبرو داریش بیش از اندازه هست!
یادتان نیست مرحوم پدر از چرخ توسعه می گفت و محرومینی که زیر این چرخ له می شوند؟! یادتان نیست مرحوم پدر در نماز جمعه از #مانور_تجمل می گفت؟! حالا شما یاد محرومین افتادید یا نگران سوژه های گاندوی بعد هستید؟!
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨هوشمندی تهران در مدیریت ماجرای ۱۵ جولای
🔹مطالعه روایت رند پال سناتور آمریکای از دیدار خود با آقای ظریف، که توسط وزارت خارجه تکذیب نشده است، نشان میدهد وزیر امور خارجه ما همچنان با این تصور که مسئله آمریکا با ملت ایران، سلاح هستهای است، پیشنهاداتی برای رفع نگرانی طرف آمریکایی ارائه و انتظاراتی مطرح میکند . از جمله اینکه لغو تحریمها به تصویب کنگره برسد؛ کاری که اوباما نتوانست انجام داد.
🔹رند پال اما با علم به اینکه این پیشنهاد هرگز از سوی ترامپ پذیرفته نخواهد شد، از آقای ظریف میخواهد خودش این پیشنهاد را در کاخ سفید به ترامپ بدهد. حضور آقای ظریف در کاخ سفید به قدری برای ترامپ مهم بوده که حتی وی به تحریم تهدید می شود.
🔹آقای ظریف مسئله را با تهران در میان میگذارد و آنگونه که پیداست، اجازه ملاقات با ترامپ به او داده نمیشود. این هوشمندی در منع آقای ظریف از ملاقات با ترامپ، یک توطئه بزرگ را خنثی میکند. ترامپ قصد داشت عکس یادگاری با وزیر خارجه جمهوری اسلامی گرفته و ضمن علنی کردن پیشنهادات آقای ظریف، گشوده شدن باب مذاکره را اعلام کرده و بلافاصله با وعده و وعیدهای دروغین، بگوید این کم است و ایرانیها باید امتیازات بیشتری بدهند. در اینصورت، مسیری باز میشد که انتهایش، کاملا روشن است.
ترامپ تصور میکند همان کاری را که با کره شمالی کرد، می تواند با ایران نیز انجام دهد. غافل از اینکه در ایران، حکیمی رهبری میکند که نمیتوان در دیپلماسی حریفش شد. تحریم آقای ظریف، عصبانیت ترامپ از نیفتادن تهران در دامی بود که در ۱۵ جولای پهن شد.
@syjebraily