زیارت پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم در روز #شنبه ☘
ای که از کوچه ی پاییزی ما باخبری
ما کجا گل بفروشیم که از ما بخری ...
#یا_صاحب_الزمان
#دلتنگی
#استوری
#عکس_نوشته
#پائیز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جرعهای از زلال قرآن
📖سوره مبارکه آل عمران، ۱۰۴
💠وَلْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ ۚ وَ أُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
💠باید از میان شما، جمعی دعوت به نیکی، و امر به معروف و نهی از منکر کنند! و آنها همان رستگارانند.
🌏 #انس_با_قرآن
#تفسیر_قرآن 😍
تفسیر سوره بقره - آیهی ۱۱۹
اى رسول گرامى! به توقّعات نابجاى کفّار توجّه نکن. آنان هرکدام توقّع دارند اوراق متعدّدى از آیات برایشان نازل شود؛ «بل یرید کلّ امرء منهم ان یؤتى صحفاً منشّرةً» در حالى که ما تو را همراه منطق حقّ براى مردم فرستاده ایم تا از طریق بشارت و انذار، آنان را نسبت به سعادت خودشان آشنا کنى. اگر گروهى بهانه جویى کرده و از پذیرش حقّ سرباز زدند و توقّع داشتند که بر آنان وحى نازل شود، تو مسئول دوزخِ آنان نیستى، تو فقط عهده دار بشارت و انذارى و مسئول نتیجه و قبول یا ردّ مردم نیستى.
بشارت و انذار، نشانه اختیار انسان است. در قرآن مکرر این معنا آمده است که آنچه بر خداوند است، فرستادن پیامبرى معصوم با منطق حقّ همراه با بشارت و انذار است. حال مردم خودشان هستند که آزادانه یا راه حقّ را مى پذیرندو یا سرسختانه لجاجت مى کنند.
پیام ها 👀
۱- در برابر هر تضعیف روحیّه اى از طرف دشمن، نیاز به تقویت و تسلیت و تسکین روحى از طرف خدا است. «ارسلناک بالحقّ» (در آیه قبل بهانه هاى کفّار نقل شد، در این آیه پیامبر با کلمه «بالحقّ» تأیید و تقویت مى شود.)
۲- بشارت و تهدید، همچون دو کفّه ترازو باید در حال تعادل باشد، وگرنه موجب غرور یا یأس مى شود. «بشیراً ونذیراً»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️عاقبت ستمگر
#نهج_البلاغه
▫️وَمَنْ سَلَّ سَيْفَ الْبَغْيِ قُتِلَ بِهِ
🟤آنكس كه تيغ ستم بركشد (سرانجام) با همان تيغ كشته مى شود
📘#حکمت_349