eitaa logo
کانال مطالبه گری شهرستان قروه کردستان
465 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.8هزار ویدیو
26 فایل
در همه‌ی اینها میتوان مطالبه‌گری کرد، مثل مسئله‌ی عدالت اقتصادی، مسئله‌ی فرهنگ، ‌مسئله‌ی سبک زندگی؛ اینها همه مسائلی است که میتوان در مورد اینها واقعاً مطالبه‌گری کرد و درخواست عمل جدّی کرد؛ ‌میتوان از مسئولین خواست @hrf1368
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  معلمان آزاد اندیش شهرستان قروه
نامزدهای انتخاباتی اگر خط بودند😂
🔻وعده سعید، وعده صادق! همایش ارائه محور نخبگان در حمایت از دکتر سعید جلیلی 📍مکان: دانشگاه تهران سالن شیخ انصاری، دانشکده علوم سیاسی 📆زمان: یکشنبه | ساعت ۱۶:۰۰
⭕️ اجتماع پرشور حامیان دکتر جلیلی در یزد با حضور مهندس منصوری، رئیس ستاد دکتر جلیلی را اینجا ببینید https://eitaa.com/jalili_saeed/5941
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️سعید جلیلی و مسعود پزشکیان در یک روز و تقریبا در یک ساعت در اهواز گردهمایی انتخاباتی داشتند. مقایسه تصاویر گویای همه چیز است و نیاز به توضیح اضافه ندارد.
⭕️ راه رجا بسته نیست؛ گرچه رئیسی برفت
⭕️اصلح، مقبول شده است 🔹چرخش خاکستری‌ها به این سو ✍مهدی جمشیدی: ۱. پزشکیان نشان داد که برخلاف روحانی در سال ۹۲ و ۹۶، «کشش» و «ظرفیت» رأی بیش از این را ندارد و نمی‌تواند انتخابات را ببرد، بلکه اکنون و در آینده نیز در عرض بقیه قرار گرفته و‌ هم‌رتبه‌ی آنها باید مبارزه کند. او در بهترین حالت، تنها می‌تواند به دور دوم برود، اما قدرت «یکه‌تازی» و «عبور چشمگیر از همه» را ندارد. «شرایط اجتماعی» نسبت به آن زمان، بسیار دگرگون شده و همین امر، کار را بر پزشکیان دشوار کرده است. جامعه‌ی امروز، متأثر از «شهادت » است و نمی‌خواهد از او عبور کند، بلکه قصد دارد به گزینه‌ای «همانند رئیسی» رأی بدهد، درحالی‌که پزشکیان، هیچ نسبتی با منطق و الگوی عمل رئیسی ندارد. دلربایی رئیسی از مردم، امکان رأی «جهشی» و «هیجانی» را از اصلاح‌طلبان ربوده و آن را در باتلاق، اسیر کرده است. پزشکیان، امکان صعود چشمگیر را ندارد و در یک حد از پیشروی، محدود و متوقف مانده است. ۲. برخلاف تصور دیگران، به دلیل «عدالت‌خواهی» و «ساده‌زیستی»اش توانسته مانند احمدی‌نژاد در سال ۸۴ و ۸۸، رأی بخشی از «خاکستری‌ها» را نیز از آن خود سازد و از بدنه‌ی حامیان ایدئولوژیکش فراتر برود. انتظار تحلیل‌گران این بود که جلیلی، تجربه‌ی سال ۹۲ را تکرار کند و بیش از یک کنشگر درجه‌ی دوم نباشد، اما وی با وجود سال‌ها حاشیه‌نشینی و گم‌نامی، اکنون توانسته به کنشگر «اصلی» و «رأی‌ساز» انتخابات تبدیل بشود. او میان «کار» و «عدالت»، جمع برقرار کرده و از این جهت است که دیگران را پشت سر گذاشته است. رأی او، فزون‌تر هم خواهد شد؛ چون او بیش از همه، همگون و هم‌راستای با «اقتضاهای زمانه‌ی پسارئیسی» است. منطق هویتی زمانه و میل سیاسی جامعه، او را می‌طلبد. جامعه در حال‌وهوای «دوره‌ی پسارئیسی» است و در نسبت با آن، گزینه‌ی مطلوب خود را تعریف می‌کند؛ گزینه‌ای که بیشترین تطابق و شباهت با او را داشته باشد. ۳. برخی تصور کردند که «لایه‌ی خاکستری‌ جامعه»، همواره منطق ثابت دارد و ترجیحاتش، یکنواخت است، درحالی‌که این‌چنین نیست. خاکستری‌ها در تجربه‌ی انتخاباتی دهه‌های گذشته نشان دادند که به‌شدت «موقعیتی» و «اقتضائی» رأی می‌دهند و این‌گونه نیست که لیبرالیسم سیاسی و فرهنگی، آنها را برانگیزاند و آرمان‌گرایی برای آنها دافعه داشته باشد. تجربه‌ی انتخاباتی احمدی‌نژاد و رئیسی، نشان داد که آنها به این سو نیز چرخش دارند؛ کافیست گزینه‌ی انقلابی بتواند تصویری از «عدالت‌خواهی» و «ساده‌زیستی» و «گره‌گشایی‌»اش را در ذهن و‌ دیده‌ی آنها ترسیم کند. اگر چنین شود، جریان‌های تکنوکرات و لیبرال، به‌آسانی به حاشیه خواهند رفت. امروز جلیلی در ساختن چنین روایت و تصویری از خود، تا حدود زیادی موفق بوده و گذر زمان نیز تا انتخابات، این امر را بسط خواهد داد. ذائقه‌ی سیاسی خاکستری‌ها، متأثر از شهادت رئیسی، هم‌رنگ و هم‌داستان با انقلابی‌های رادیکال شده است و این فرصت اجتماعی، یک پنجره‌ی سیاسی و انتخاباتی را به روی آنها گشوده است. ازاین‌رو، باید به‌جای هراس‌افکنی از احتمال رأی‌آوری گزینه‌ی اصلاحات و مایل‌شدن به نگاه تقلیل‌گرایانه‌ی برآمده از صالح مقبول، کوشید بر سبد رأی افزود. شرایط زمانه و اقتضای جامعه، چنین امکانی را برای ما فراهم کرده است.
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مهندس منصوری: مسیر مردمی سازی که شهید رئیسی آغاز کرد توسط آقای جلیلی ادامه پیدا خواهد کرد رئیس‌ستاد دکتر جلیلی در جمع مردم یزد: 🔹ما سال ۹۶ و ۱۴۰۰ به آیت الله رئیسی رای دادیم چون ایشان را قدرتی میدانستیم برای بسیج کردن ظرفیت‌ها، بنده معتقدم اگر میخواهیم راه شهید رئیسی را به پایان برسانیم می‌بایست آقای دکتر جلیلی را که در میان کاندیدا‌های موجود شبیه‌ترین به آیت‌الله رئیسی هستند را انتخاب کنیم.
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مهندس منصوری: آقای جلیلی به لحاظ شاخص های مختلف انقلابی‌گری، اصولی و ارزشی، اشبه‌الناس به رئیس جمهور شهید ما هستند رئیس ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی در جمع مردم یزد: 🔹شما می‌دانید از بین کاندیداهای موجود بعضی از عزیزانی حضور دارند که شاید سابقه رفاقت و همکاری بنده با این بزرگواران بیش از آقای دکتر جلیلی باشد اما بنده با لحاظ شاخص‌ها معتقدم آقای دکتر جلیلی امتداد دولت شهید رئیسی خواهد بود. 🔹 بنده معتقدم اگر می‌خواهیم راه ناتمام دولت شهید رئیسی را به اتمام برسانیم می‌بایست آقای دکتر جلیلی را که در بین کاندیداهای موجود، شبیه‌ترین به حضرت آیت الله رئیسی هستند انتخاب کنیم. 🔹ما آقای دکتر جلیلی را می‌پسندیم و ایشان را انتخاب کردیم به این دلیل که به لحاظ شاخص های مختلف انقلابی‌گری، اصولی و ارزشی، اشبه‌الناس به رئیس جمهور شهید ما هستند.