http://radioquran.ir/programhome/?m=056533&term=%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D9%81%D9%87%20%D8%B3%D8%AC%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87
حدیث بندگی (رادیو قرآن) - صحیفه سجادیه
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/sahife2
http://radiogoftegoo.ir/sr/?chid=2&term=%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D9%81%D9%87+%D8%B3%D8%AC%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87
رادیو گفت و گو - صحیفه سجادیه
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/sahife2
http://radiojavan.ir/sr/?chid=2&term=%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D9%81%D9%87+%D8%B3%D8%AC%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87
رادیو جوان - صحیفه سجادیه
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/sahife2
http://www.velayat.tv/fa/page.php?bank=archive&id=3954
شبکه ی ولایت - صحیفه سجادیه
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/sahife2
https://astan.razavi.ir/Portal/Home/Default.aspx
https://library.razavi.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=VIDEOONDEMAND&ID=2d734051-d207-43e5-9f7c-fe32d838fe75&WebPartID=0c7fff11-7412-478c-91f8-ad3805d1d2eb&CategoryID=e085f103-7496-4121-bc95-05f27075e483
آستان قدس رضوی - صحیفه سجادیه
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/sahife2
http://digital.aqr.ir/newindex.aspx?pid=16&lstField1=fullvalues&txtField1=%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D9%81%D9%87%20%D8%B3%D8%AC%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87
کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی - صحیفه سجادیه
کتابهای چاپي فارسي و عربي(121)
اسناد فارسي(3)
کتابهای چاپ سنگی (136)
کتابهای خطی تمام متن(18)
کتابهای قبل از 1320(1)
پایان نامه تمام متن(1)
کتابهای خطی وزیری(1)
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
@sahife2.pdf
249K
شیوه های تربیت کودک با تکیه بر صحیفه سجادیه پی دی اف
@sahife2
https://alefbalib.com/index.aspx?pid=16&OrderBy=Title&PageSize=10&Order=ASC&lstField1=fullvalues&lstField5=&lstField4=&lstField2=&lstField3=&txtField1=%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D9%81%D9%87%20%D8%B3%D8%AC%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87&Hidden1=&txtField2=&txtField3=&Actor1=And&Actor2=And&Actor3=And&Actor4=And
سایت کتابخانه مجازی الفبا - صحیفه سجادیه
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/sahife2
حضرت آیت الله جوادی آملی: :
آنها كه اهل سير و سلوكاند سال عبادي و اخلاقيشان را از اول ماه مبارك رمضان شروع ميكنند و ماه شعبان، آخر سال آنهاست و تمام سعي و كوشش آنها اين است كه در آخر سال همه حقوق الهي را از عهده خود خارج كنند كه با يك احرام پاك وارد ماه مبارك رمضان بشوند.
در بعضي از تعبيرات ديني آمده كه صراط مستقيمي كه ما مأموريم آن را طي كنيم هم باريكتر از موست، هم تيزتر از شمشير؛ این حرف بدین معنا است که معرفت به صراط از شناخت و دیدن موی باریک، دشوار تر و عمل به آن از رفتن روی شمشیر تیز، دشوار تر است.
اگر صراط، باريكتر از موست چطور برای بعضی ميدان وسيع است و اگر رفتن اين كار از لبه شمشير تيز دشوارتر است چرا فرمود: ﴿لَقَدْ يَسَّرْنَا الْقُرْآنَ﴾ اين دين، سهل است؟ اين سؤال همراه با بعضي از سؤالهاي ديگر يكجا طرح ميشود و يكجا جواب داده ميشود، پس صراط از نظر معرفتشناسي باريكتر از موست و از نظر عمل، دشوارتر از رفتن روي لبه تيز شمشير.
در امور معنوی بر خلاف امور مادی اینگونه است که می شود از یک طرف دوری باشد و از طرف دیگر نزدیکی، و لذا ما اگر رابطه بین خود و خدا را بررسی کنیم می بینیم آنها که الهی نمی اندیشند از خدا دورترند اما خدا به آنها نزدیک است.
اين صراط مستقيم، درك دين، كار آساني نيست آن ظرايف دين كار آساني نيست از مو باريكتر و عمل به آن هم خيلي سخت است اینکه عمل به دین برای بعضی ها سخت و برای بعضی آسان است برای این است که مثلا وقتی ماه رمضان فرا می رسد آنهایی که بدنی فکر می کنند غصه دار می شوند که من آب می خواهم، نان می خواهم ولی آنهایی که الهی می اندیشند، اصلا منتظرند ماه رمضان شروع شود و حتی در شوق دیدار آن شادند و مشتاق حضور ماه رمضان هستند.
انسان روح و بدن دارد، اساس روح است نه بدن. اگر روح ملکوتی اندیشید درد را احساس نمی کند، بدن او آب نمی خواهد نه اینکه آب بخواهد و تحمل کند، چون اگر انسان در حال نشاط کاری ار انجام دهد، مریض نمی شود.
اگر روح، شوق به لقاء الهی داشته باشد شاد و با نشاط است و به ندای حق لبیک می گوید، وقتی صدای حبیب را می شنود که ﴿يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا﴾ تمام خستگی هایش رفع می شود و سر از پا نمی شناسد، چون صدای محبوب است.
اگر انسان در دنیا روحانی زندگی کند با اهل بیت(ع) باشد و در مسیر آنها حرکت کند، ۵۰ هزار سال قیامت برای او به تعبیر پیامبر(ص) به اندازه نماز ۴ رکعتی یعنی ۱۰ دقیقه زمان می برد و دین داری برای او آسان و عبور از صراط برایش وسیع می شود.
ولی درد ما این است که توجه به بدن داریم، باید بدانیم شکم و توجه به بدن مشکل را حل نخواهد کرد و باید برای روحانی شدن، بدن و شکم را رها کرد، ولی در حال حاضر به این درد گرفتاریم. خداوند ماه رمضان را قرار داده تا دردها و بیماریهایی که اکثرا برای همین محدوده شکم است از بین برود.
ماه رمضان شهر الله است و همه به میهانی دعوت شده ایم و این «صوموا تصحوا» هم همین است، این ماه برای این است که انسان با روزه داری سالم بماند و از مریضی دور باشد.
جامعه را همین ماه رمضان اداره می کند، آنهایی که از راه حرام انباشته کرده اند، فکر کردند مرگ پایان کار است، ولی اساس کار این است که مردن را پوسیدن ندانیم بلکه مرگ را از پوست به درآمدن بدانیم، مرگ آخر خط نیست.
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
https://eitaa.com/sahife2
هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
animation.gif
137.8K
✅کانال انس با صحیفه سجادیه
🖋 در پیام رسان ایتا👇
https://eitaa.com/sahife2
🌺لطفا نشر دهید🌺
1_9263035.mp3
444.4K
🔉 دعاهایی که در ماهها هست، خصوصاً، در ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، اینها انسان را تقویت روحی میکند. به این دعاها عنایت بکنید.
امام خمینی ره
@sahife2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برکات ماه رمضان از دیدگاه رهبر انقلاب.
@sahife2
اللهم اَذِقنی فیهِ حَلاوةَ ذِکرِک...
⭐️خدایا به چشیدن شیرینی ذکرت نیازمندیم
@sahife2
1_8811563.mp3
9.47M
🎼 آمدم تا باز ببخشی گناهانم را
🎤 سیدمجید_بنی_فاطمه
@sahife2
1_9014290.mp3
6.32M
🎼 مهمانم کردی و بار سفر آورده ام
🎤 حاج_محمود_کریمی
@sahife2
1_9237670.mp3
1.92M
🎼 با آه سرد غفلت با اشک گرم
🎤 محمدحسین_پویانفر
@sahife2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎼 افطاری های روشن و صمیمی
🎤 صابرخراسانی
@sahife2
دعای روز هفتم ماه رمضان 👇👇👇
اللَّهُمَّ أَعِنِّی فِیهِ عَلَی صِیَامِهِ وَ قِیَامِهِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ وَ ارْزُقْنِی فِیهِ ذِکْرَکَ بِدَوَامِهِ بِتَوْفِیقِکَ یَا هَادِیَ الْمُضِلِّین .
ای خدا مرا در این روز بر روزه و اقامه نماز یاری کن و از لغزشها و گناهان دور ساز و ذکر دایم نصیبم فرما، به حق توفیق بخشی خود، ای رهنمای گمراهان عالم.
@sahife2
شرح دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان از آیت الله مجتهدی 👇👇👇👇
اللَّهُمَّ أَعِنِّی فِیهِ عَلَی صِیَامِهِ وَ قِیَامِهِ
خدایا در ماه رمضان برای روزه و شب زنده داری کمکم کن؛ اگر خدا کمکت کند؛ گرسنگی را نمی فهمی؛ خستگی عبادت را نمی فهمی؛ دعای ابوحمزه و دعای افتتاح ... می خوانی و اصلا متوجه خستگی نمی شوی، چون خدا کمکت می کند.
دعای ابوحمزه را در قنوت می خواندند
سال ها قبل در قم واعظی بود به نام میرزا محمد تقی اشراقی؛ ایشان به قدری در فن خطابه قوی بود که تا زنده بود، مرحوم آقای فلسفی به قم دعوت نمی شد، آدم ملائی بود و صدای رسایی هم داشت؛ طوری که بدون بلندگو در صحن حرم همه صدای او را می شنیدند. مرقد ایشان هم در حرم حضرت معصومه(س) پایین پای مرحوم موسس حوزه، آیت الله حائری یزدی(ره) است.
مرحوم اشراقی از قول پدر(مرحوم ارباب) این طور نقل می کردند: سحر ماه رمضان به حرم امیر المومنین(علیه السلام) مشرف شدم و مشاهده کردم؛ عده ای در قنوت نماز وتر دعای ابوحمزه ثمالی را از حفظ می خوانند و اشک می ریزند؛ وقتی تعداد ایشان را شمردم دیدم هفتاد نفر هستند!
ایشان چه مردمی بوده اند؛ اما ما چگونه دعا ونماز میخوانیم؛ چرا با بی حالی و کسالت نماز می خوانیم؟!
وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ
خدایا در ماه رمضان از لغزش گناه حفظم کن؛ توفیق بده در ماه رمضان گناه نکنم؛ اعضاء و جوارحم هم روزه داشته باشد در حدیث وارد شده است:
«اِذَا صُمْتَ فَلْیَصُمْ سَمْعُکَ وَ بَصَرُکَ وَ شَعْرُکَ وَ جِلْدُکَ.... » باید گوش و چشم و..اعضاء و جوارحت روزه دار باشند.
ذکر زبانی توام با غفلت، مصیبت و بدبختی است
وَ ارْزُقْنِی فِیهِ ذِکْرَکَ بِدَوَامِهِ
خدایا در این ماه رمضان روزی کن همیشه به یاد تو باشم، ذکر شامل ذکر زبانی هم می شود؛ البته اگر دل به یاد خدا باشد زبان هم ذکر می گوید؛ اما اگر زبان ذکر خدا بگوید و دل غافل از او باشد، این چنین ذکری مصیبت و بدبختی است. .....
@sahife2