ایت الله ناصری :
به مردم بگویید از نماز یکشنبه های ماه ذی القعده غافل نشوند
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
حضرت آیت الله ناصری در گفتگویی به اهمیت نماز پر برکت و فضیلت یکشنبه ماه ذی القعده اشاره کردند و گفتند: به مردم بگویید از این نماز غافل نشوند چون در این نماز آثار و برکات زیادی نهفته است.
این عالم بزرگ افزودند: یکی از ماههای طلایی که ندامت توبه کننده و دعای حاجتمند در آن به شایستگی پذیرفته میشود ماه ذیالقعده است، ماهی که میتوان در آن به سوی معبود بازگشت و بار گناهان را بر زمین نهاد و رحمت و عنایت خداوندی را به آغوش کشید.
استاد اخلاق حوزه علمیه حضرت ولی عصر (ارواحنا فدا) خاطرنشان کردند: پیامبر اکرم این نماز را به مردم بشارت دادند و فرمودند «هر کس آن را بجا آورد توبهاش پذیرفته مىشود، گناهانش آمرزیده مىشود و سبب برکت براى نمازگزار و خانوادهاش خواهد بود، در روز قیامت کسانى که از او طلبى و یا حقى دارند، از وى راضى شوند و با ایمان از دنیا مىرود، قبرش براى او وسیع و نورانى شود، پدر و مادرش از او راضى شوند و آنها نیز مورد مغفرت خداوند قرار گیرند، ذریه او نیز بخشیده شوند و روزى او وسیع شود، فرشته مرگ به هنگام مردن، با او مدارا کند و به آسانى جانش را بگیرد».
آیت الله ناصری دولت آبادی در ادامه اظهار کردند: هر کس موفق شود این نماز را بخواند، از آسمان به او ندا می شود: ای بنده خدا! عمل خود از نو آغاز کن؛ زیرا توبه تو پذیرفته و گناه تو آمرزیده شده است.
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
کیفیت نماز یکشنبه در ماه ذى القعده
بدانکه این ماه اوّل ماههاى حرام است که حق تعالى در قرآن مجید ذکر فرموده و سید بن طاوس روایتى نقل کرده که ذى القعده محلّ اجابت دعا است در وقت شدّت و در روز یکشنبه این ماه نمازى با فضیلت بسیار از رسول خداصَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَاله روایت کرده که مجملش آن است که هر که آن را بجا آورد توبه اش مقبول و گناهش آمرزیده شود و خصماء او در روز قیامت از او راضى شوند و با ایمان بمیرد و دینش گرفته نشود و قبرش گشاده و نورانى گردد و والدینش ازاو راضى گردند و مغفرت شامل حال والدین او و ذریه او گردد و توسعه رزق پیدا کند و ملک الموت با او دروقت مردن مداراکند وبه آسانى جان او بیرون شود و کیفیت آن چنان است که در روز یکشنبه غسل کند و وضو بگیرد و چهار رکعت نماز گذارد در هر رکعت حمد یک مرتبه و قُلْ هُوَ اللّهُ اَحَدٌ سه مرتبه و مُعَوَّذَتَین یک مرتبه پس استغفار کند هفتاد مرتبه و ختم کند استغفار را به لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلاّ بِاللّهِ الْعَلىِّ الْعَظیمِ پس بگوید: یا عَزیزُ یا غَفّارُ اغْفِرْ لى ذُنُوبى وَذُنُوبَ جَمیعِ المُؤ مِنینَ وَالْمُؤ مِناتِ فَاِنَّهُ لا یغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلاّ اَنْتَ؛ اى نیرومند اى بسیار آمرزنده، بیامرز گناهانم را و گناهان همه مردان مؤ من و زنان با ایمان را که نیامرزد کسى گناهان را جز تو.
(منبع: مفاتیح الجنان)
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
یا عَزیزُ یا غَفّارُ اغْفِرْ لى ذُنُوبى وَذُنُوبَ جَمیعِ المُؤ مِنینَ وَالْمُؤ مِناتِ فَاِنَّهُ لا یغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلاّ اَنْت
🌹دعای نماز روز یکشنبه ذیقعده
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
https://as4.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/724c589bc562d0b86c4afc84be7fe4043078989-356p__36314.mp4
#زیارت_مجازی امام جواد(علیه السلام)
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
📋هفت حدیث از امام جواد (علیه السلام)
*حدیث 1 :
حضرت امام جواد (ع) : صبر را بالش كن ، و فقر را در آغوش گیر ، و شهوات را به دور انداز ، و با هوای نفس مخالفت كن ، و بدان كه در برابر دیده خدایی ، پس بنگر كه چگونه ای .
توسد الصبر و اعتنق الفقر و ارفض الشهوات و خالف الهوی ، و اعلم أنك لن تخلو من عین الله فانظر كیف تكون
تحف العقول ، ص 478
*حدیث 2 :
حضرت امام جواد (ع) : سه چیز است كه هر كس آن را مراعات كند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت كردن ، 3 - و توكل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .
ثلاث من كن فیه لم یندم : ترك العجلة ، و المشورة ، و التوكل علی الله عند العزم
مسند الامام الجواد ، ص 247
*حدیث 3 :
حضرت امام جواد (ع) : جان و دارایی ما، از بخششهای گوارای خداست و عاریه سپرده اوست ، تا آنجا كه از آن بهره مند شویم مایه خوشی و شادی است ، و آنچه از آن برگرفته شود اجر و ثواب است ، پس هر كه جزعش بر صبرش غالب شود اجرش ضایع شده و پناه به خدا از آن .
ان أنفسنا و أموالنا من مواهب الله الهنیئة ، و عواریه المستودعة ، یمتع بما متع منها فی سرور و غبطة ، و یأخذ ما أخذ منها فی أجر و حسبة ، فمن غلب جزعه علی صبره حبط أجره و نعوذ بالله من ذلك
تحف العقول ، ص 479
*حدیث 4 :
حضرت امام جواد (ع) : كسی كه در امری حاضر باشد و آن را ناخوش دارد ، چون كسی است كه غائب بوده . و هر كه در امری حاضر نباشد ولی بدان رضایت دهد ، مانند كسی است كه خود در آن بوده .
من شهد أمرا فكرهه كان كمن غاب عنه ، و من غاب عن أمر فرضیه كان كمن شهده
تحف العقول ، ص 479
*حدیث 5 :
حضرت امام جواد (ع) : سه چیز است كه بنده را به رضوان خدا می رساند : 1 - زیادی استغفار ، 2 - نرمخویی ، 3 - صدقه بسیار دادن .
ثلاث یبلغن بالعبد رضوان الله تعالی : كثرة الاستغفار ، و لین الجانب ، و كثرة الصدقة
مسند الامام الجواد ، ص 247
*حدیث 6 :
حضرت امام جواد (ع) : از همراهی و رفاقت با آدم شرور و بدجنس بپرهیز ، زیرا كه او مانند شمشیر برهنه است كه ظاهرش نیكو و اثرش زشت است .
إیاك و مصاحبة الشریر ، فإنه كالسیف المسلول یحسن منظره و یقبح أثره
مسند الامام الجواد ، ص 243
*حدیث 7 :
حضرت امام جواد (ع) : پس انداختن توبه فریب خوردن است .
تأخیر التوبة اغترار
تحف العقول ، ص 480
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2
حرز امام جواد جهت دفع بلا و عقد طالع و دفع سحر و طلسم
http://2agoo.com/2017/12/21/حرز-امام-جواد-جهت-دفع-بلا-و-عقد-طالع-و-دف/
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
@sahife2