💠 فرعونیت
🔹 آن فرعون ـ بدبخت دنیا و آخرت ـ فقط ﴿یذَبِّحُونَ أَبْناءَكُمْ﴾ بود؛ اما در این جریان #غزه
هم «یذبح الأبناء»
هم «یذبح البنات»
هم «یقتل الآباء»
هم «یقتل الأمهات» است،
این کجا و فرعون کجا؟!
✍️ آیت الله #جوادی_آملی
تاریخ: 1402/08/16
🏷 #اسرائیل #طوفان_الأقصى #وعده_صادق #وعده_صادق_2 #وعده_صادق_3
🆔 @sahife2
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️خطر غفلت #خواص از شناخت زمانه
✍️استاد #طاهرزاده:
*️⃣راستی ما با چه شخصیت و با چه رهبری روبرو هستیم که این اندازه زمانشناس و قرآنی است ! تا بفهمیم در این زمانه چگونه باید باشیم تا در کنار توابینِ غافل از تاریخ و روشنفکرانی که #اسرائیل را به رسمیت میشناسند نباشیم. فرمودند: «اگر امثال شهید #یحیی_سنوار پیدا نمیشدند که تا لحظه آخر بجنگند یا اگر بزرگانی همچون شهید #سید_حسن_نصرالله نبودند که جهاد و عقل و شجاعت و فداکاری را با هم درآمیزند و به میدان بیاورند، سرنوشت منطقه به گونهای دیگر رقم میخورد.» و این امری است که خواص متوجه نبودند و نیستند که چگونه باید در وقت لازم تصمیم گیری کرد تا تاریخ را از سیطره مستکبران نجات دهیم.
🏷 #مقام_معظم_رهبری #عبرتهای_عاشورا #بی_خواص #طوفان_الأقصى #وعده_صادق #وعده_صادق_2 #وعده_صادق_3
🆔 @sahife2
اربعین سیدحسن نصرالله و احساس حضوردر آینده.MP3
25.1M
🎙اربعین #سید_حسن_نصرالله و احساس حضور در آینده
استاد #طاهرزاده
❇️ #تفسیر_خوانی قرآن کریم
هر روز یک آیه
تفسیر نور – استاد محسن قرائتی
سوره #انفال
#انفال_65
✳️ يَأَيُّهَا النَّبِىُّ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِينَ عَلَى الْقِتَالِ إِن يَكُن مِّنكُمْ عِشْرُون صَبِرُون يَغْلِبُواْ مِاْئَتَيْنِ وإِن يَكُن مِّنكُم مِّاْئَةٌ يَغْلِبُواْ أَلْفاً مِّنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا يَفْقَهُونَ
اى پیامبر! مؤمنان را بر پیكار (با كفّار) تشویق كن، اگر بیست نفر از شما پایدار باشند، بر دویست نفر پیروز مى شوند واگر از شما صد نفر (مقاوم) باشند، بر هزار نفر از كافران غلبه مى یابند، زیرا آنان گروهى هستند كه (آثار ایمان را) نمى فهمند.
✍️ این آیه، موازنه ى قوا را در عدد نفى مى كند و به روحیّه، ایمان و صبر تكیه مى كند و براى اینكه گمان نشود پیروزى بیست نفر بر دویست نفر مبالغه است، تكرار مى كند كه صد نفر بر هزار نفر چیره مى شوند، به شرط آنكه مؤمن و صبور باشند.
در جنگ هاى صدر اسلام، هرگز موازنه ى آمارى بین مؤمنان و كفّار نبوده است. در جنگ بدر، 313 نفر در برابر هزار نفر، در اُحد، 700 مسلمان در مقابل 3000 كافر، در جنگ خندق، سه هزار نفر در برابر ده هزار نفر و در جنگ موته، ده هزار مسلمان در مقابل صد هزار نفر از كفّار قرار داشتند.
امام صادق علیه السلام فرمودند: در آغاز كار، یك مؤمن مأمور بود كه با ده مشرك جهاد كند و حقّ فرار و پشت كردن را نداشت.
👈 با نصب نرم افزار زیر با ما در این دوره ی تفسیر خوانی همراه شوید 👇
https://cafebazaar.ir/app/com.ghadeer.tafsirnour
🏷 #مقاومت #لبنان #غزه #طوفان_الأقصى #وعده_صادق #وعده_صادق_2 #وعده_صادق_3
🆔 @sahife2
برنامه ی #نهج_البلاغه_خوانی
#نهج_البلاغه_نامه_53
#عهدنامه_مالک_اشتر 3
*️⃣ کَتَبَهُ لِلاْشْتَرِ النَّخَعی لَمّا وَلاّهُ عَلى مِصْرَ وَأعمالِها حینَ اضْطَرَبَ أمْرُ أمیرِها مُحَمَّدُ بنُ أبی بَکْر وَهُوَ أطْوَلُ عَهْد کَتَبَهُ وأجْمَعُهُ لِلْمَحاسِنِ.
این از نامه هاى امام(عليه السلام) براى #مالک_اشتر نخعى است هنگامى که او را فرماندار مصر و بخش هاى مختلف آن قرار داد و اين در زمانى بود که وضع زمامدار مصر، محمّدبن ابى بکر متزلزل شده بود. اين فرمان طولانى ترين و جامع ترين فرمانى است که امام(عليه السلام) مرقوم داشته است.(
👈 این نامه در 27 بخش می آید :
✳️ بخش سوم: نهی از تکبر :
وَ لَا تَنْصِبَنَّ نَفْسَكَ لِحَرْبِ اللَّهِ، فَإِنَّهُ لَا [يَدَيْ] يَدَ لَكَ بِنِقْمَتِهِ وَ لَا غِنَى بِكَ عَنْ عَفْوِهِ وَ رَحْمَتِهِ؛ وَ لَا تَنْدَمَنَّ عَلَى عَفْوٍ، وَ لَا تَبْجَحَنَّ بِعُقُوبَةٍ، وَ لَا تُسْرِعَنَّ إِلَى بَادِرَةٍ وَجَدْتَ [عَنْهَا] مِنْهَا مَنْدُوحَةً؛ وَ لَا تَقُولَنَّ إِنِّي مُؤَمَّرٌ آمُرُ فَأُطَاعُ، فَإِنَّ ذَلِكَ إِدْغَالٌ فِي الْقَلْبِ وَ مَنْهَكَةٌ لِلدِّينِ وَ تَقَرُّبٌ مِنَ الْغِيَرِ؛ وَ إِذَا أَحْدَثَ لَكَ مَا أَنْتَ فِيهِ مِنْ سُلْطَانِكَ أُبَّهَةً أَوْ مَخِيلَةً فَانْظُرْ إِلَى عِظَمِ مُلْكِ اللَّهِ فَوْقَكَ وَ قُدْرَتِهِ مِنْكَ عَلَى مَا لَا تَقْدِرُ عَلَيْهِ مِنْ نَفْسِكَ، فَإِنَّ ذَلِكَ يُطَامِنُ إِلَيْكَ مِنْ طِمَاحِكَ وَ يَكُفُّ عَنْكَ مِنْ غَرْبِكَ وَ يَفِيءُ إِلَيْكَ بِمَا عَزَبَ عَنْكَ مِنْ عَقْلِكَ؛ إِيَّاکَ وَ مُسَامَاةَ اللهِ فِي عَظَمَتِهِ، وَالتَّشَبُّهَ بِهِ فِي جَبَرُوتِهِ، فَإِنَّ اللهَ يُذِلُّ کُلَّ جَبَّار وَ يُهِينُ کُلَّ مُخْتَال.
✳️ ادامه ی از بخش قبل ( 2. اخلاق رهبرى (روش برخورد با مردم)) :
هرگز با خدا مستيز، كه تو را از كيفر او نجاتى نيست، و از بخشش و رحمت او بى نياز نخواهى بود. بر بخشش ديگران پشيمان مباش، و از كيفر كردن شادى مكن، و از خشمى كه توانى از آن رها گردى شتاب نداشته باش. به مردم نگو، به من فرمان دادند و من نيز فرمان مى دهم، پس بايد اطاعت شود، كه اين گونه خود بزرگ بينى دل را فاسد، و دين را پژمرده، و موجب زوال نعمت هاست. و اگر با مقام و قدرتى كه دارى، دچار #تكبر يا خود بزرگ بينى شدى به بزرگى حكومت پروردگار كه برتر از تو است بنگر، كه تو را از آن سركشى نجات مى دهد، و تندروى تو را فرو مى نشاند، و عقل و انديشه ات را به جايگاه اصلى باز مى گرداند.
✳️ 3. پرهیز از #غرور و #خودپسندی:
بپرهيز كه خود را در بزرگى همانند خداوند پندارى، و در شكوه خداوندى همانند او دانى، زيرا خداوند هر سركشى را خوار مى سازد، و هر خود پسندى را بى ارزش مى كند.
http://farsi.balaghah.net/محمد-دشتی/ترجمه
👌 شرح فقرات نورانی فوق را " اینجا " بخوانید
*هرگز مغرور نباش
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_23
#دعای_23_صحیفه_سجادیه
دعای سیدالساجدین (ع ) در هنگام درخواست تندرستی و شکر:
https://eitaa.com/sahife2/63169
#بیست_سوم
#حج_عمره
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_23
#دعای_23_صحیفه_سجادیه
#دعا_بیست_سوم_4
#حج_عمره 3
#زيارت #پیامبر و رسول خدا صلى الله عليه و آله
✳️ حق رسول خدا بر امت و بلكه بر تمام انسانهاى عصر نبوت تا صبح قيامت حق عظيمى است كه ممكن نيست كسى بتواند به نحو كامل از اداى آن حق برآيد! وجود مقدس او با تحمل انواع مشقات و آزارها و شكنجههاى بدنى و روحى، تمام توان خود را براى هدايت انسان به سوى كمالات و حقايق به كار گرفت.
رسول خدا صلى الله عليه و آله درباره زيارت قبرش مىفرمايد:
هر كس به حج خانه خدا آيد و قبر مرا در مدينه زيارت نكند، روز قيامت از او دورى مىكنم، و هر كه به زيارتم آيد شفاعتم بر او واجب مىگردد، و هر كه شفاعتم براو واجب شود، بهشت براى او حتمى است.
حضرت سيدالشهداء عليه السلام از جدّ بزرگوارش رسول خدا صلى الله عليه و آله پرسيد: اى پدر! براى كسى كه تو را زيارت كند چه خواهد بود؟ فرمود:
پسرم! هر كه مرا در حال حيات يا پس از مرگ زيارت كند، يا پدرت يا برادرت، يا تو را زيارت نمايد، حقى است بر من كه روز قيامت او را زيارت نمايم و از گناهانش او را برهانم.
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه، ج9، ص: 229
ادامه دارد ...
#بیست_سوم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#ختم_روزانه_صحیفه_سجادیه
#ختم_صحیفه_آسان_به_سخت 136
#صحیفه_خوانی در 150 روز
به شیوه ی خوانش از عبارات آسان و ساده به عبارات سخت و مشکل
#دور_اول
#روز_136
دعای #شانزدهم ( 1 تا 14 )
https://eitaa.com/sahife2/44714
https://eitaa.com/sahife2/27286
@sahife2