#مقام_معظم_رهبری
#صحیفه_سجادیه
🌙 ماه مبارک رمضان فرصت خوبی است برای انس با صحیفه سجادیّه ☘
🌷@sahife_zendegi
هدایت شده از صحیفه زندگی ،صحیفه سجادیه
#حکایت_پند #صحیفه_سجادیه
✅ سفارشات و هدایای امام زمان علیهالسلام
💠 آیة اللّه نجفی مرعشی می گوید: «در اقامتم در سامرّاء شبهایی را در سرداب مقدّس بیتوته کردم؛ آن هم شبهای زمستانی در یکی از شبها آخر شب، صدای پایی شنیدم با این که درب سرداب بسته بود و قفل بود ترسیدم...زیرا عدّه ای از دشمنان اهل بیت به دنبال کشتن من بودند.شمعی که همراه داشتم نیز خاموش شده بود.
💠ناگاه صدای دلربایی شنیدم که سلام داد به این نحو:
«سلامٌ علیکم یا سیّد» و نام مرا برد.جواب داده گفتم: «شما کیستید؟»
🔹فرمود: «یکی از بنی اعمام تو.»
گفتم: «درب بسته بود از کجا آمدی؟»
فرمود: «خداوند بر هر چیزی قدرت دارد.»
پرسیدم: «اهل کجایید؟»
فرمود: «حجاز.»
سپس سیّد حجازی فرمود: «به چه جهت آمده ای اینجا در این وقت شب؟»
گفتم: «به جهت حاجتهایی.»
فرمود: «برآورده شد.»
🔷 سپس سفارش فرمود بر نماز جماعت و مطالعه در فقه و حدیث و تفسیر.و تأکید فرمود در صله رحم و رعایت حقوق استاد و معلّمینو نیز سفارش فرمود به مطالعه و حفظ نهج البلاغه و حفظ دعاهای #صحیفه_سجّادیّه...از ایشان خواستم درباره من دعا فرماید. پس دست بلند کرده به این نحو دعایم کرد: «خدایا به حقّ پیغمبر و آل او، موفّق کن این سیّد را برای خدمت شرع و بچشان بر او شیرینی مناجاتت را و قرار بده دوستی او را در دلهای مردم و حفظ کن او را از شرّ و کید شیاطین، مخصوصاً حسد.»در بین گفتارش فرمود: «با من تربت سیّد الشّهداء (ع) است، تربت اصل که با چیزی مخلوط نشده.»پس چند مثقالی کرامت فرمود و همیشه مقداری از آن نزد من بود. چنانکه انگشتری عقیق نیز عطا فرمود که همیشه با من هست .
🌷@sahife_zendegi
4_6037111266546286892.mp3
1.04M
🔹شرح صحیفه ی سجادیه (۴)
🔸علامه جوادی آملی
🔹همسانی نهج البلاغه و #صحیفه_سجادیه در معارف
ادامه دارد ...
💠@sahife_zendegi🌷
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مجموعه فانوس
🔸دعای ۱۶ صحیفه سجادیه
🎙باصدای: سید مصطفی الموسوی
💠@sahife_zendegi☘
💠 دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
🔆 اللَّهُمَّ زَيِّنِّي فِيهِ بِالسِّتْرِ وَ الْعَفَافِ، وَ اسْتُرْنِي فِيهِ بِلِبَاسِ الْقُنُوعِ وَ الْكَفَافِ، وَ احْمِلْنِي فِيهِ عَلَى الْعَدْلِ وَ الْإِنْصَافِ، وَ آمِنِّي فِيهِ مِنْ كُلِّ مَا أَخَافُ، بِعِصْمَتِكَ يَا عِصْمَةَ الْخَائِفِينَ.
🔺خدایا مرا در این ماه به پوشش و پاکدامنی بیارای، و به لباس قناعت و اکتفا به اندازه حاجت بپوشان، و بر عدالت و انصاف وادارم نما، و مرا در این ماه از هرچه می ترسم ایمنی ده، به نگهداری ات ای نگهدارنده هراسندگان.
🌷@sahife_zendegi
جلسه اول _آشنایی با صحیفه.m4a
14.74M
📣آشنایی با #صحیفه_سجادیه
💠اهمیت و جایگاه کتاب صحیفه
سجادیه ،حکایت علامه مجلسی اول
♻️سفارش امام زمان علیهالسلام
📢حجتالاسلام بهجت جلسه اول
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
☘ @sahife_zendegi🌷
🔸اهمیّت صحیفه سجادیه
💠 در این دعاها #امام_سجاد علیه السَّلام سه تا کار کرده، هنرنمائی بسیار بزرگ.
🔹یک؛ همه را به صورت «اللَّهُمَّ» درآورده است دعابشود،#توجه_به_خدا بشود، چون یک بُعد تکامل و استکمال انسانی توجه به بالا است، با توجه به پایین آدم پایین می رود وهیچوقت بالا نمی رود؛ لذا ایشان اول می گوید «اللَّهُمَّ»، بخواهد #عقیده_سالم اطلاع بدهد می گوید بگو «اللَّهُمَّ» این را بده، بخواهد #عمل_صالح دعوت کند مردم را که انجام بدهند می گوید «اللَّهُمَّ» توفیق بده این کار را بکنم، بخواهد رفتار و #اخلاق_خوب اعلام کند و مردم را دعوت کند به آن باز می گوید «اللَّهُمَّ» تو بده، اول می رود سراغ خدا و توجه به خدا را یاد آدم ها در لباس دعا می دهد.
🔹بعد هم به فواصل کوتاه #صلوات می فرستند، چون آن زمان کسی با #اهل_بیت علیهم السَّلام ارتباط نداشت، همه سنی بودند، تازه امام حسین علیه السَّلام را کشتند، تازه خلفا پیروز شدند، تازه مسلط شدند و هدف این است که ریشه تشیّع را قطع کنند، در چنین موقعی صلوات به زبان کسی نمی آید، لذا حضرت علیه السَّلام بعد از این هنرنمائی اول که انسان ها را متوجه بالا می کند صلوات می فرستد، به آنها یاد می دهد که بعد از توجه به خدا #توجه_به_حضرات_معصومین علیهم السَّلام است به صورت صلوات، بعد هم کلاس سوم عقائد حقه، اعمال صالحه، رفتارپسندیده اسلامی را در قالب دعا به ما یاد می دهد، من چه کار بکنم، رفتارم با خودم، با خدا، با عائله ام، با مردم چگونه باشد. عقیده من چی باشد، همه اینها را به قالب عبارتی شیوا و زیبا و رسا ریخته و امروز به دست ما و مسلمان ها رسیده است،
@sahife_zendegi
4_5882081149232087490.mp3
9.73M
#صحیفه_سجادیه
📢 حاج مهدی رسولی
◀️ ماجرایی در عظمت صحیفه سجادیه
◀️مناجات خوانی صحیفه دعای ۲۸
◀️دعا به وقت پناه بردن به خدا وبریدن از غیر
#ماه_مبارك_رمضان🌙
🔹شنبه ۱۳خرداد ۱۳۹۶🍀
🆔@sahife_zendegi🌷