🍃ماه شریف ماه رجب یا یک قدری از معصیتت « کم کن» ... یا یک قدری بر طاعتت «اضافه کن» .... مثلا وقتی اذان می گویند، وقت اذان صحبت نکن!
یک چیزی اضافه کن! قرآنت را اضافه کن، توجهت را به پروردگار اضافه کن.
💚 پروردگار می فرماید: فوق تصور شماست آن چیزی که من برای عباد صالح خودم ذخیره کرده ام.
• آیت الله حق شناس
بیاآدمبهتریبشویم
💖امشب شب_مبعث هست.
شب مبعث قله_ماه_رجبه👌👌
از اون شبها که باز بهترین فرصت برای عهد و شروع_بندگی هست .
✅ نشه که ماه رجب گذشته باشه و ما هم چنان اول راه باشیم ....
امشب پیامبر رو واسطه کنیم و با خدا آشتی کنیم ...خدا آغوش باز کرده برامون
#عید_مبعث
📒@sahifeh_Et
🌴نماز شب بیست وهفتم رجب🌴
در شب بيست و هفتم رجب..،
🌹دوازده ركعت نماز شش نماز دورکعتی به جا آورد.
🌹در هر ركعت «سوره حمد» یک بار
🌹و سورهى «سَبِّحِ اِسْمَ رَبِّكَ اَلْأَعْلَى» ده بار
🌹 و سورهى « إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ» (قدر) ده بار-بخواند
🌹و پس از آنكه نماز را به پايان برد
صد بار بر پيامبر -صلّى اللّه عليه و آله و سلّم- صلوات بفرستد
🌹و صد بار به درگاه خدا استغفار كند،
ثواب نماز
🍃🌼خداوند سبحان پاداش عبادت فرشتگان را براى او مىنويسد.
📚 کتاب وسائل الشیعه
#نماز_شبهای_ماه_رجب
#اللهمعجللولیکالفرج
⊰᯽⊱┈──🌼❊╌──⊰᯽⊱
📒@sahifeh_Et
⊰᯽⊱┈──🌼❊╌──⊰᯽⊱
اعمال شب عید بزرگ مسلمانان
⚘۱. غسل 👈🏻 نیت غسل شب مبعث
⚘۲. دوازده رکعت نماز👈🏻 کیفیت ان خواهد آمد.
⚘۳. زیارت مولا امیرالمؤمنین علیه السلام
⚘۴.شب زنده داری و خواندن دعای شب مبعث
#عید_مبعث
#ماه_رجب
📒@sahifeh_Et
هدایت شده از قاصدک
🔴 فراخوان شرکت در مسابقه جذاب تلویزیونی در شهر قم 🎉🗯
👌📺 مسابقه تلویزیونی با موضوع سبک زندگی با عنوان «محیا» که قرار است از شبکه یک سیما پخش شود،در شهر مقدس قم درحال ضبط است.
👈 در صورتی که مایل هستید در این مسابقه جذاب تلویزیونی شرکت کنید از طریق
https://eitaa.com/mahyatv
در ایتا ارتباط بگیرید تا جزئیات بیشتری از مسابقه رو در اختیارتون بزارن.
‼️ گروه شرکت کننده باید دو نفر باشند و حضور دانش آموزان نیز بلامانع است!
🔺از تمام کشور عزیزمون میتونید در مسابقه شرکت کنید. مخصوصاً استان های همجوار، مثل تهران، البرز، سمنان، مرکزی، اصفهان و قزوین
#سبک_زندگی_اسلامی_ایرانی
🔰 کانال مسابقه تلویزیونی محیا
https://eitaa.com/joinchat/1390149798Cb7dc5332b0
پاداش روزه هفتاد سال
🖌 حضرت #امام_صادق (ع) فرمود: هر که روز بیست و هفتم ماه رجب را روزه بدارد، برای او پاداش روزه هفتاد سال ثبت می شود.
🖌 عَنِ الصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ ع قَالَ: مَنْ صَامَ سَبْعَةً وَ عِشْرِینَ مِنْ رَجَبٍ کُتِبَ لَهُ أَجْرُ صِیَامِ سَبْعِینَ سَنَةٍ.
📚 فضائل الأشهر الثلاثة، ح ۱۷.
#حدیث #ماه_رجب
📒@sahifeh_Et
💎 تو اگر ز امّتِ احمدی، مَلَکاتِ صدق و صفا بجو/
دَرَکاتِ خشم و غضب بِنه، درجات سِلْم و رضا بجو
🌺 عید مبعث، تجلّیِ ذات سرمدی بر آینه پاک محمّدی، و شکوفایی جذباتِ رحمانی بر آینه فطرتِ انسانی، بر همه جویندگان عقل و هدایت، و پویندگان طریق ولایت، تبریک و تهنیت باد!
#رسول_الله صلیالله علیه وآله وسلم
📒@sahifeh_Et
☀️ مبعث پيامبر ختمي مرتبت حضرت "محمد بن عبداللَّه" (ص). (سيزده سال قبل از هجرت)
✍ حضرت محمد(ص) قبل از بعثت، در بعضي از اوقات براي تفكر و عبادت به غار حرا در كوهي واقع در شمال مكه پناه مي برد تا اين كه در اين روز، فرشته ي وحي، جبرئيل امين، بر آن حضرت نازل شد و به آن حضرت بشارت نبوت و رسالت داد. اين واقعه به طور مشهور، در روز 27 رجب، سيزده سال قبل از هجرت و در سال چهلم عام الفيل برابر با سال 610 ميلادي روي داد.
✅ اولين آياتي كه بر حضرت نازل شد در ابتدا آيات نخستين سوره ي علق و سپس مُدَّثر بود. آغاز اسلام و شروع بعثت با نام خدا، خواندن، قَلَم، قيام، هشدار، پاكي و اخلاص و بزرگداشت خدا شروع شد. بعثت كه به معني رستاخيز معنوي و انقلاب در همه ي امور است با انقلاب فرهنگي آغاز گرديد. چرا كه پايه و اساس تحوّل فرهنگي به خواندن، نوشتن و پاك سازي و بهسازي فرهنگي بستگي دارد.
✅ در آن زمان محيط مكه و اطراف آن، چنان در لجن زار بت پرستي و خرافات و فساد غرق بود كه دعوت علني بر خلاف آن وضع، ممكن نبود. بلكه نياز به هسته ي مركزي و دفاعي و اجتماع ياران وفادار و فداكار داشت. از اين رو، پيامبر بزرگ اسلام (ص) سه سال به طور محرمانه با افراد تماس مي گرفت و آنها را به اسلام دعوت مي نمود.
✅ پيامبر گرامي اسلام، پس از بعثت، نستوه و خستگي ناپذير با جهل، كفر و ستم مبارزه كرد و پس از سه سال تبليغ مخفي و ده سال دعوت علني مردم به توحيد و ترويج آشكار دين اسلام در شهر مكه، به مدينه هجرت كرد و تا پايان عمر خويش در آن ديار ماند.
📒@sahifeh_Et