6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌برای حسین کلاس نذار, دسته راه بنداز!
🔻شفای چشم آیت الله بروجردی با خاک قدمهای دسته عزاداری
🔻پاسخ علامه بحرالعلوم به اعتراض اطرافیان: امام زمان را در دسته عزا دیدم!
برای باغبان یاس آفریدند
علی را أشجع الناس آفریدند
وفا داری و مردی و شجاعت
یکی کردند و عباس آفریدند
تاسوعای حسینی بر شما سوگواران آن حضرت گرامی باد.
#ما_ملت_امام_حسینیم
#پایتخت_حسینی
یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت
یک قدم مانده زمین شوق تکامل دارد
#امام_زمان عج
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#سیدحميدرضا_برقعي
🍁🌸
#امام_حسین(علیهالسلام)
💢خطاست اگر کسی خیال کند
که امام حسین (علیهالسلام) شکست خورد. کشته شدن، شکست خوردن نیست. در جبههی جنگ، آن کس که کشته میشود شکست نخورده است. آن کس که به هدف خود نمیرسد، شکست خورده است.
✅ هدف دشمنان امام حسین (علیهالسلام) این بود که اسلام و یادگارهای نبوت را از زمین براندازند. اینها شکست خوردند. چون اینطور نشد.
✅هدف امام حسین (علیهالسلام) این بود که در برنامهی یکپارچهی دشمنان اسلام، که همهجا را به رنگ دلخواه خودشان درآورده بودند یا قصد داشتند درآورند، رخنه ایجاد شود؛ اسلام و ندای مظلومیت و حقانیت آن در همه جا سر داده شود و بالاخره دشمن اسلام، مغلوب شود. و این، شد.
نهضت حسینی بهعنوان حادثهای مهم در تاریخ اسلام با نتایج و دستاوردهایی همراه بوده است.
🛑نتایج قیام عاشورا» دو سرفصل «نتایج کوتاهمدت» و «نتایج بلندمدت»
کوتاهمدت:
خود این قیام و شهادت مظلومانه و اسارت خاندان آن بزرگوار، نظام حکومت بنیامیه را متزلزل کرد. بعد از همین حادثه بود که در دنیای اسلام -در مدینه و در مکه- پیدرپی حوادثی پیش آمد و بالاخره منجر به نابودی سلسلهی آل ابیسفیان شد.
حرکت اباعبدالله (علیهالسلام) باعث «بیداری» وجدان مردم شد و «روحیهی مسئولیتگُریزی» به «روحیهی مسئولیتپذیری و ظلمستیزی» تبدیل شد.
بلندمدت:
در درازمدت هم امام حسین (علیهالسلام) پیروز شد. شما به تاریخ اسلام نگاه کنید و ببینید چقدر دین در دنیا رشد کرد! چقدر اسلام ریشهدار شد! چگونه ملتهای اسلامی پدیدار شدند و رشد کردند!
در واقع مهمترین نتیجه و دستاورد قیام عاشورا «حفظ و ماندگاری اسلام» است:
اساس دین با عاشورا پیوند خورده و به برکت عاشورا هم باقی مانده است.
۱۳۹۵/۰۷/۲۲
#سخن_ناب
#نهضت_عاشورا
🍁🍀
#مهدویت
این از اختصاصات شما ملت بزرگ و شجاع است که میتوانید در زیر سایهی جمهوری اسلامی(یعنی در زیر سایهی ولی عصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف) از قرآنتان از اسلامتان از مقدساتتان از عفاف و عفتتان و از ارزشهای اسلامیتان با همهی وجود دفاع کنید.
۱۳۷۰/۱۱/۳۰
#سبک_زندگی
#مهدویت
┄┅══✺﷽✺══┅┄
🍃 تقوا یعنی فریب دشمن را نخوردن و تسلیم تحمیل او نشدن
آنچه که من امروز در پایان این بحث میخواهم عرض کنم، این است که ای ملت ایران! ای جوانان عزیز! ای روشنفکران! ای مجموعههای سیاسی! «اتقوا اللَّه»(۱)؛ از خدا بترسید و پرهیزگار باشید. پیام بزرگ نماز جمعه در هر هفته، تقواست. تقوای خدا به این است که فریب دشمن را نخوریم و تسلیم تحمیل دشمن نشویم. دشمن میخواهد بین ما اختلاف بیندازد. دشمن آرزو میکند که بین مسؤولان اختلاف باشد. دشمن آرزو میکند که درایران جنگ داخلی باشد. دشمن نمیتواند ببیند که جمهوری اسلامی توانسته است این کشور را امن و آرام نگه دارد.
•─────•❁•─────•
🔻۱ ) سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۰۲
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقاتِهِ وَلا تَموتُنَّ إِلّا وَأَنتُم مُسلِمونَ
ترجمه:
ای کسانی که ایمان آوردهاید! آن گونه که حق تقوا و پرهیزکاری است، از خدا بپرهیزید! و از دنیا نروید، مگر اینکه مسلمان باشید! (باید گوهر ایمان را تا پایان عمر، حفظ کنید!)
🔻۱ ) سوره مبارکه آل عمران آیه ۲۰۰
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اصبِروا وَصابِروا وَرابِطوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُم تُفلِحونَ
ترجمه:
ای کسانی که ایمان آوردهاید! (در برابر مشکلات و هوسها،) استقامت کنید! و در برابر دشمنان (نیز)، پایدار باشید و از مرزهای خود، مراقبت کنید و از خدا بپرهیزید، شاید رستگار شوید!
🔻۱ ) سوره مبارکه النساء آیه ۱۳۱
وَلِلَّهِ ما فِي السَّماواتِ وَما فِي الأَرضِ ۗ وَلَقَد وَصَّينَا الَّذينَ أوتُوا الكِتابَ مِن قَبلِكُم وَإِيّاكُم أَنِ اتَّقُوا اللَّهَ ۚ وَإِن تَكفُروا فَإِنَّ لِلَّهِ ما فِي السَّماواتِ وَما فِي الأَرضِ ۚ وَكانَ اللَّهُ غَنِيًّا حَميدًا
ترجمه:
آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است، از آن خداست. و ما به کسانی که پیش از شما، کتاب آسمانی به آنها داده شده بود، سفارش کردیم، (همچنین) به شما (نیز) سفارش میکنیم که از (نافرمانی) خدا بپرهیزید! و اگر کافر شوید، (به خدا زیانی نمیرسد؛ زیرا) برای خداست آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است، و خداوند، بینیاز و ستوده است.
🔻۱ ) سوره مبارکه المائدة آیه ۷
وَاذكُروا نِعمَةَ اللَّهِ عَلَيكُم وَميثاقَهُ الَّذي واثَقَكُم بِهِ إِذ قُلتُم سَمِعنا وَأَطَعنا ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ بِذاتِ الصُّدورِ
ترجمه:
و به یاد آورید نعمت خدا را بر شما، و پیمانی را که با تأکید از شما گرفت، آن زمان که گفتید: «شنیدیم و اطاعت کردیم»! و از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید که خدا، از آنچه درون سینههاست، آگاه است!
🔻۱ ) سوره مبارکه المائدة آیه ۱۱
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اذكُروا نِعمَتَ اللَّهِ عَلَيكُم إِذ هَمَّ قَومٌ أَن يَبسُطوا إِلَيكُم أَيدِيَهُم فَكَفَّ أَيدِيَهُم عَنكُم ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَليَتَوَكَّلِ المُؤمِنونَ
ترجمه:
ای کسانی که ایمان آوردهاید! نعمتی را که خدا به شما بخشید، به یاد آورید؛ آن زمان که جمعی (از دشمنان)، قصد داشتند دست به سوی شما دراز کنند (و شما را از میان بردارند)، اما خدا دست آنها را از شما باز داشت! از خدا بپرهیزید! و مؤمنان باید تنها بر خدا توکّل کنند!
🔻۱ ) سوره مبارکه المائدة آیه ۳۵
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابتَغوا إِلَيهِ الوَسيلَةَ وَجاهِدوا في سَبيلِهِ لَعَلَّكُم تُفلِحونَ
ترجمه:
ای کسانی که ایمان آوردهاید! از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید! و وسیلهای برای تقرب به او بجوئید! و در راه او جهاد کنید، باشد که رستگار شوید!
🔻۱ ) سوره مبارکه التوبة آیه ۱۱۹
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَكونوا مَعَ الصّادِقينَ
ترجمه:
ای کسانی که ایمان آوردهاید! از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید، و با صادقان باشید!
•─────•❁•─────•
▪️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در خطبههای نماز جمعه تهران
۱۳۷۹/۰۱/۲۶
#تقوا
#قرآن_کتاب_هدایت
#رسانه_انقلاب_اسلامی
احکام نموداری نماز مسافر (بخش اول)
📚 شرايط شکسته شدن نماز
۱. پیمودن مسافت شرعى
✳️ مسافت شرعی یعنی هشت فرسخ پیموده شود و مقدار مسافت شرعی، حدود ۴۱ کیلومتر در مسافت امتدادی (فقط رفت) و حدود ۲۰.۵ کیلومتر در مسافت تلفیقی (رفت و برگشت) می باشد.
۲. قصد مسافت شرعی
💠 اگر کسی مسافت شرعی را بدون قصد بپیماید، نمازش شکسته نیست و باید نماز را تمام بخواند.
۳. استمرار قصد مسافت شرعی
🔷 در بین راه از قصد خود مبنی بر پیمودن مسافت شرعی برنگردد، بنابر این اگر در بین راه، پیش از رسیدن به حدود ۲۰.۵ کیلومتر از قصد خود برگردد یا تردید کند، در ادامه حکم سفر شرعی نخواهد داشت.
ولی چنانچه دوباره برای ادامه همان سفر، تصمیم گرفت، نمازش شکسته است؛ خواه سفر را شروع کرده باشد یا هنوز در آن محل باقی مانده باشد، خواه بقیۀ مسیر به تنهایی به اندازه مسافت شرعی باشد و یا نباشد.
۴. نخواهد از وطن عبور کند و يا نخواهد جایی ده روز یا بیشتر بماند
⏺ مسافری كه مي خواهد پيش از رسيدن به حدود ۴۱ کیلومتر از وطن خود بگذرد و يا در محلی ده روز بماند، چون اين مسافرت کمتر از هشت فرسخ است، بايد نماز را تمام بخواند.
۵. جایز بودن سفر
☑️ کسی که به سفر حرام می رود، خواه خود سفر، حرام باشد مثل فرار از جنگ یا سفر به انگیزه حرام و برای انجام کار حرام باشد مثل دزدی، نمازش تمام است و چنانچه سفر از اول تا آخر (به جز اندکی از آن)، همراه با گناه باشد، حکم سفر معصیت را دارد و نمازش تمام است.
۶. داشتن محل استقرار(خانه به دوش نبودن)
🔶 چنانچه مسافری محل ثابت و مکان استقراری نداشته باشد (و خانه به دوش باشد)، نمازش تمام است همچنین امثال صحرانشين ها و کولی ها که اهل جای خاصی نمی باشند و از این جا به آنجا می روند، نمازشان تمام است.
۷. شغل نبودن سفر
🔄 اگر سفر به جهت شغل باشد، مانند معلمی که برای رسیدن به محل تدریس، سفر می کند و یا خودِ سفر، شغل باشد مانند راننده و خلبان، نماز تمام است.
۸. رسیدن به حد ترخص
⁉️ کسی که به سفر مي رود وقتي به حد ترخص برسد از آنجا به بعد نمازش شکسته است.
حد ترخص مکانی است که در آنجا صدای اذانِ آخر شهر (با صدای معمولی و بدون بلندگو)، شنیده نمی شود و تعیین آخر شهر بر عهده عرف است.
#احکام_نموداری #احکام_سفر
مقامات عرفانی مرحوم آیتاللَه انصاری همدانی
حضرت علامه طهرانی رضوان اللَه علیه:
حضرت آقاى انصارى فوقالعاده مرد كامل و شايسته و منوّر به نور توحيد بود، من واقعاً به كمال و شرف و توحيد و فضائل اخلاقى و معنوى ايشان در حدود ايمان به يك پيغمبر، ايمان و يقين دارم. زيرا اگر الآن حضرت يوسف و يا شعيب و يا حضرت موسى و عيسى على نبيّنا و آله و عليهم السّلام زنده شوند، و بيايند و امر و نهى داشته باشند، من حقيقةً به قدر اطاعت و انقياد و ايمان به حقّانيّت آن انبياء به اين رادمرد بزرگ و الهى ايمان و ايقان دارم.
شاهدى هم داريم، چنانچه بعضى ذكر نمودهاند كه: عُلَمآءُ امَّتى كَأَنبيآءِ بَنى إسرآئيلَ ملاك ارادت و عظمت اين مرد تجلّيات الهيّهاى است كه در راه طولانى با جهاد اكبر براى وى شده است، و او را به سرحدّ يك عارف الهى درآورده و در مقام و منزلت تمكين نشانده است. (روح مجرد، ص683)
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸باید تداخل وظایف و تکالیف را پذیرفت🔸
رسول اکرم (ص) نماز میخواند؛ در حالیکه در بغل او فرزند دخترش امامه بود. وقتی می ایستاد، بچه را بغل می گرفت و وقتی به سجده می رفت، بچه را زمین می گذاشت و نماز جماعتش را با بچهداری تمام می کرد!
این معنایش این است که مسائل و وظایف، گاهی با هم تداخل میکند. انسان بایستی وظائفی که به عهدهاش هست را انجام بدهد. ما اگر بخواهیم بچهها را حذف کنیم، باید ازدواج نکنیم و اگر بخواهید ازداواج نکنید باید بپذیرید که نسلی که رفت، نسل دیگری نباشد که جای آنها را بگیرد، جای سوختهها را چیزی نباشد که سبز کند. اگر آن را نمیپذیری باید همسر بگزینی؛ اگر همسر را میگزینی باید قسمتی از بچهداری را تحمل کنی. یعنی سهم داری.
من حتی با بچۀ اولم که کوچک بود، یک بازجویی مفصل در ساواک رشت پس دادم. من گفتم: الآن نوبت بچهداری من است. اگر میخواهید بازجویی کنید، من با این بچه هستم.