فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه ی رسیدن به سنگ قبر حضرت رقیه سلام الله علیها
🌸 شکر هر چیزی، مناسب خود آن چیز است!
🌱شکر پول:کمک و انفاق به فقیر است
🌱شکر علم:تعلیم دادن آن میباشد...
🌱شکر قدرت:گرفتن دست ضعیف میباشد .
خدایا به داده و نداده هایت شکر🙏🙏
#حاج_اسماعیل_دولابی
#شکرگزاری
شکرگزاری قوی ترین داروی ضد افسردگی👌
بررسی ها ثابت کرده، حس " شکرگزاری " باعث تولید چشم گیر هورمونهای دوپامین و سروتونین در بدن میشود که هر دو کلید مبارزه با افسردگی هستند.
افراد شکرگزار در بحران ها صبورترند.
ای روزی دهندۀ بی منت
یقین داریم دری بسته نخواهد شد
مگر، قبل از آن دری گشودہ گردد
پس مارا به سمت درهای گشودہ از رحمتت هدایت کن.
🍁☘
#امام_حسن_مجتبی(علیهالسلام)
▫️ائمّه از لحظهی وفات رسولالله تا سال ۲۶۰ درصدد بودند که حکومت الهی را به وجود بیاورند؛ البتّه برای آیندههای میانمدّت و بلندمدّت و در مواردی نزدیکمدّت. مثلاً در زمان امام مجتبی (علیه السّلام)، به نظر ما تلاش برای ایجاد حکومت اسلامی در آیندهی کوتاهمدّت بود؛ امام مجتبی در جواب مسیّببننجبه و دیگران که میگفتند چرا شما سکوت کردهاید فرمود: وَ اِن اَدری لَعَلَّهُ فِتنَةٌ لَکُم وَ مَتاعٌ اِلیٰ حِین.
۱۳۶۵/۰۴/۲۸
#اسوه_حسنه
🍂☘
#حضرت_فاطمه(سلاماللهعلیها)
▫️ این بانوی بزرگوار [حضرت فاطمهزهرا(سلاماللهعلیها)] در دوران تقریباً نه سال زندگی زناشویی خود شاید یک روز با آسایش خیال معمولی زنانه نگذراند. در طول این مدت شوهر محبوب جوان او دائما در صحنههای خطر، در میدانهای جنگ، در صفوف مقدم و مواجه با خطرات بزرگ بود.
یکبار فاطمهیزهرا(سلاماللهعلیها) به شوهر محبوب و عزیز خود نگفت که به خانه و زندگی چرا نمیرسی؟! همیشه به او کمک کرد، همیشه به او روحیه داد، همیشه در کنار او قرار گرفت.
۱۳۶۴/۱۱/۴
#اسوه_حسنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هیچ اتفاقی تو این عالم
تصادفی نیست....!
همه چی رو حساب کتابه
💠حجت الاسلام والمسلمین عالی
#حجت_الاسلام_عالی
نامه عرفانی آیت الله بهاری به شاگردش:
آنچه براي جناب آقا شيخ احمد لازم است ، اين است كه تامل درستي نمايد، ببيند بنده است يا آزاده ، اگر ديد آزاد است ، خودش مي داند - كه هر كاري بخواهد بكند - و اگر دانست بنده است و مولا دارد، سر خود نيست هر كاري بكند ولو دستي حركت دهد از وي جهت آن سوال خواهد شد، جواب درستي بايد بگويد، پس بنابر اين بايد سعيش در تحصيل رضاي مولايش باشد، اگر چه ديگران راضي بر آن كار نباشند ابدا و و تحصيل رضاي مولاي حقيقي جل شانه نيست مگر در تحصيل تقوا. غرض اصلي از خلقت حاصل نخواهد شد، به جز اينكه معرفت و محبت ميان عبد و مولا باشد، و تحصيل تقوا محتاج به چند چيز است كه چاره ندارد از آنها، يكي ، پرهيز از معاصي است ، بايد معاصي را تفصيلا ياد بگيرد، هر يك را در مقام خود ترك نمايد، كه از جمله معاصي است ، ترك واجبات. پس بايد واجبات خود را هم به مقدار وسع و ابتلا به آنها ياد گرفته ، عمل نمايد، و اين واضح است كه با معصيت كاري اسباب محبت و معرفت نخواهد شد - اگر اسباب عداوت نباشد- اگر شيخ احمد بگويد: من نمي توانم ترك معصيت بالمره (= يكباره) بكنم ، لابد واقع مي شوم ، جواب اين است كه: بعد المعصيه مي تواني كه توبه كني. كسي كه توبه كرد از گناه ، مثل كسي است كه نكرده ، پس مايوس از اين در خانه نبايد شد، اگرچه هفتاد پيغمبر را سر بريده باشد. باز توبه اش ممكن است قبول باشد، مولاي او قادر است كه خصماي (= دشمنان) او را راضي كند از معدن جود خودش جلت قدرته.
دوم اينكه : مهما امكن پرهيز از مكروهات هم داشته باشد، به مستحبات بپردازد. حتي المقدور چيز مكروه به نظرش حقير نيايد، بگويد: كل مكروه جائز. بسا مي شود يك ترك مكروهي پيش مولا از همه چيز مقربتر واقع خواهد بود، يا اتيان مستحب كوچكي ، و اين به تامل در عرفيات ظاهر خواهد شد.
سوم : تر مباحات است در غير مقدار لزوم و ضرورت ، اگر چه شارع مقدس خيلي چيزها را مباح كرده براي اغنيا، اما چون در باطن ميل ندارد بنده او مشغول به غير او باشد از امورات دنيويه ، و لذا خوب است بنده به نظرا به ميل مولا اين مزخرفات را تماما يا بعضها (= بعضي را) ترك نمايد - اگر چه حرام نباشد ارتكاب به آنها - اقتداء بالنبيين عليه السلام و تاسيا بالائمه الطيبين الطاهرين صلوات الله عليهم اجمعين.
چهارم : ترك كند ما سوي الله را، كه در دل خود غير او را راه ندهد، چطور گفته خواجه:
اگر جناب شيخ احمد بگويد: با اين ابتلا به معاش و زن و بچه و رفيق و دوست چطور مي شود آدم ترك ماسوي الله بكند و در قلبش غير ياد او چيزي نباشد، اين فرض به حسب متعارف بعيد است و شدني نيست ، مي گوييم: آن مقداري كه تو بايد ترك كني ، آن هر كسي است كه تو را از ياد او جل شانه نگاه دارد، با آن شخص بايد به مقدار واجب و ضرورت بيشتر محشور نباشي ، و اما هر كس كه خدا را به ياد تو بياندازد، ترك مجالست او صحيح نيست.
حضرت عبسي علي نبيناو آله و عليه السلام فرمودند: معاشرت كنيد كبا كساني كه رويت آنها خدا را به ياد شما مي اندازدالحاصل طالب خدا اگر صادق باشد، انس خود را يواش يواش از همه چيز ببرد، و همواره در ياد او باشد مگر اشخاصي را كه در اين جهت مطلوب به كارش بيايد و آن هم به مقدار لازمه آن كار، پس با آنها بودن منافاتي با ياد خدا بودن ندارد، و محبت اين اشخاص هم از فروع محبت الهي است - جل شانه - منافات با محبت الهي ندارد.
اگر شيخ احمد بگويد: اينها حق است ، وليكن من با اين حال نمي توانم به جا بياورم ، زيرا كه شياطين انس و جن به دور ما احاطه كرده ، متصل وسوسه مي كنند، هميشه مانعند و ما هم كناره بالمره نمي توانيم بكشيم ، امر معاش اختلال پيدا مي كند، از عهد خودمان هم بر نمي آييم تا كار به كار كسي نداشته ، مشغول خودمان باشيم ، ما كجا، اين حرفها كجا! جواب مي گوييم: اگر امورات ، آني (= يكباره) باشد همين طور است كه مي گويي ، از اين هم بزرگتر مثل كوه بدوا (= در آغاز) به نظر آدم مي آيد كوچك نيست ، ليكن اشكال در اين است كه تكليف شاق نكرده اند، امورات تدريجي است ، پس همين قدر كه تدريجي شد، ديگر كار درست مي شود، مردم بتدريج باز و شاهين و ساير مرغهاي صيدي را رام كرده ، به دست گرفته اند.
پس كلام اينكه: در هر مرتبه كه هستي آن نيم رمق كه داري ، آن قدر را كه به سهولت مي تواني به عمل آوري ، اگر در آن مسامحه نكردي ، آن را به جا آوردي ، يك چنين هم بر قوت تو مي افزايد، بلكه زياده ، زيرا كه فرمود: تو يك وجب بيا، من يك زراع و اگر نه ، مسامحه كردي ، آن مقدار قو،هم در معرض زوال است ، مثلا شب را تا صبح خوابيدي ، بناي بيداري داشتي ، نشد، حالا كه اول صبح است ، تا ملتفت شدي ، پاشو، بين الطلوعين را بيدار بودن اين خودش هم فيض عليحده و توفيقي است از جانب حضرت اله جل جلاله ، اين را به مسامحه بر خودت تقويت مكن ، به شيطان گوش مده كه مي گويد: حالا به وقت نماز صبح زياد است ، قدري بخواب ، غرض او معلوم است.
و همچنين در مجلسي نشستي ، خيلي لغو و بيهوده گفتي ، دلت سياه شد، اما مي تواني نيم ساعت زودتر پاشوي ، به تدبير و حيل (= چاره انديشي) ، پس اين نيم ساعت را از دست مده ، پاشو برو، و مگو چه فايده اي دارد، من از صبح به خرابي مشغولم ، باز مي توان به اين جزيي خيلي از كارها (را) پيش ببري آن شاء الله تعالي.
پس بر شيخ احمد لازم آمد، عمل كردن (به) اين ترتيب كه مي نويسم:
اولا هر كاري دارد بايد اوقات خود را ضايع نكني (تا) بعضي از وقت او مهمل در برود، بايد براي هر چيزي وقتي قرار دهد، اوقات او (بايد) منقسم گردد، وقتي را بايد وقت عبادت قرار دهد، هيچ كاري در آن وقت غير از عبادت نكند، وقتي را وقت كسب و تحصيل معاش خود قرار دهد، و وقتي را رسيدگي به امور اهل و عيال خود، و وقتي را براي خود و خواب خود قرارداد، ترتيب اينها را به هم نزند، تا همه اوقات او ضايع گردد، مهما امكن اول شب را وقت خواب قرار دهد، بيخود ننشيند، آخر شب از او فوت شود، و متذكرا (= در حال گفتن ذكر) او را خواب ببرد، با طهارت بخوابد، ادعيه ماثوره را بخواند، خصوص تسبيح حضرت صديقه طاره عليه السلام را، و در سيري شكم هيچ وقت خود را جنب نكند، و پيش از صبح بيدار شود، تا بيدار شد سجده شكري به جا آورد، اگر خودش هم بيدار نمي شود اسباب بيداري فراهم بياورد. بعد از بيدار شدن به اطراف آسمان نگاه كرده ، به تامل چند آيه مباركه كه اول آنها آن في خلق السموات و الارض است ، تا انك لا تخلف الميعاد (را) بخواند، بعد تطهير كرده ، وضو گرفته ، مسواك نموده و عطري استعمال كرده ، سر سجاده خود بنشيند، دعاي الهي غارت نجوم سمائك را بخواند. پس شروع به نماز نمايد به آن ترتيب كه فقها رضوان الله عليهم نوشته اند. مثل شيخ بهاءالدين عليه الرحمه در مفتاح الفلاح ، و ديگران در مصابيح و غيرها نوشته اند، به مقدار وقتش ملاحظه عمل و تفصيل و اختصار آن را بنمايد.
الحاصل تا اول آفتاب وقت عبادت قرار دهد، هيچ شغلي به جاي نياورد غير از عبادت ، كارهاي ديگر را به آن وقت نياندازد همه را در اذكار و اوراد مشروعه مشغول باشد، اگر هنوز اهل فكر نشده باشد، و اما اگر مرورش به ساحت فكر افتاده ، هر رشته فكري كه در دست داشته ، در خلال اين اوقات اعمال نمايد، اگر ديد به سهولت فكر جاري است ، پي فكر برود - عوض آوراد و تعقيبات - و اگر ديد فكر جامد است ، آن را ول كرده ، پي ذكر برود. و ملاحظه نمايد هر عملي را كه بيشتر در وي تاثير دارد، آن را بر همه اوراد مقدم دارد، چه قرائت قرآن ، چه مناجات ، چه دعا، چه ذكر، چه نماز، چه سجده
باري بعد از آن ، ترتيبات امور خانه را دستور داده ، به مقدار ضرورت با اهل خانه محشور شده ، به بازار برود و هر كس را كه ديد، غير از اسلام چيزي نگويد. مشغول ذكر خودش باشد تا وارد بازار شود، ذكر مخصوصي در ورود به بازار وارد شده ، آن را بخواند، بساط خود را پهن نمايد، متذكرا (= در حالي كه ذكر مي گويد) به كار خود مشغول باشد، ذكر كردن در بازار ثواب خيلي دارد. شخص ذاكر در بازار به منزله چراغي است در خانه ظلماني ، خود را بي خود در امور دنيويه مردم داخل نكند، مردم را دور خود جمع نكند، حتي موعظه هم نكند. بلي اگر منكري ديد از كسي ، به طريق خوش اگر بتواند آن را رفع نمايد، و اما اگر ديد تاثير نخواهد كرد، يا گفتي بدتر مي كنند، نبايد دست بزند، كار نداشته باشد. و اوقات مخصوصه نمازها را مراعات نمايد، و مهما امكن (= تا اندازه اي كه ممكن است) غالبا با طهارت باشد، بعد از نماز صبح صد مرتبه استغفار صد مرتبه كلمه توحيد و يازده مرتبه سوره توحيد و صد مرتبه اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم را ترك نكند، و استغفارات خاصه بعد از نماز عصر را بخواند با ده مرتبه سوره قدر، و مهماامكن روزه را ترك نكند، خصوص سه روز از هر ماه را كه پنجشنبه اول و آخر و چهارشنبه وسط هر ماه است ، اگر مزاج او مساعد باشد، و الا مراعات مزاج اوليا است. زيرا كه بدن مركوب انسان است ، اگر صدمه اي خورد از پا مي افتد، لذا نبايد خيلي هم به هواي آن بچرخد تا اينكه ياغي شود كه او را ديگر اطاعت نكند.
خير الامور اوسطها در همه چيز جاري است ، افراط و تفريط، هيچ كدام صحيح نيست ، اين است كه فرموده اند: عليكم بالحسنه بين السيئتين. (= بر شما باد به انجام حسنه و نيكوكاري بين دو بدي) و در هروقت از شب كه بتواند خوب است كه يك سجده طولاني هم به جا بياورد، به قدري كه بدن خسته شود و ذكر مبارك آن را هم سبحان ربي الاعلي و بحمده قرار دهد، و مهما امكن هر چه مي خواند بايد با قلب حاضر باشد، حواسش جاي ديگر نباشد و مداومت هم بكند - (تا) عمل ، ملكه و عادت او شود، تا اينكه ترك نگردد.
فعلا محل بيش از اين گنجايش ندارد، اين چون كلمه علي سبيل الاختصار قلمي گرديد و اگر مطلبي ديگر هم لازم شد، شايد بعد نوشته شود آن شاء الله تعالي.
حرره محمد البهاري الهمداني
🌸☘
🔅 #امام_حسن_علیه_السلام :
با مردم به گونهای رفتار كن كه دوست داری با تو آنگونه رفتار كنند.
◌ صاحِبِ النّاسَ مِثلَ ما تُحِبُّ أن يُصاحِبوكَ بِهِ
أعلام الدّين، ص۲۹۷ .
▣ سالروز شهادت سبط اکبر، حضرت امام حسن مجتبی سلام الله علیه را به محضر حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه و عموم محبان اهل البیت علیهم السلام تسلیت عرض مینماییم.
⫸ مشهور میان مورخان و دانشمندان مسلمان این است که امام مجتبی (علیهالسّلام) در روز پنجشنبه ۲۸ صفر سال ۵۰ هجری در سن ۴۸ سالگی به شهادت رسید. همان طوریکه شیخ مفید (ره) و شیخ طبرسی (ره) بر آن تصریح کردهاند.
▪️ در تاریخ شهادت آن حضرت و مقدار عمر آن بزرگوار در آن، در روایات شیعه و اهل سنت اختلاف بسیار است، که عمده آنها اقوال زیر است:
۱. آخر ماه صفر سال ۴۹ هجری در سن ۴۷ سالگی.
۲. هفتم ماه صفر سال ۴۹ یا سال ۵۰ در ۴۷ سالگی یا ۴۸ سالگی.
۳. بیست و هشتم ماه صفر سال ۵۰ یا ۴۹ هجری در ۴۷ یا ۴۸ سالگی.
۴. پنجم ربیع الاول سال ۴۹ یا ۵۰ هجرت در سن ۴۷ سالگی .
🚩 و چنانکه میدانیم، مشهورترین اقوال در اینباره از نظر تاریخ شهادت، همان قول دوم و سوم است.
مشهورترین اقوال در مورد عمر آن حضرت نیز همان ۴۸ سالگی است، چنانکه از علامه مجلسی و مفید (ره) نیز نقل شده است.
◎ ویژهنامه امام حسن مجتبی علیه السلام
🌿🍂
◈ زيور عبادت كنندگان
▪️#امام_صادق_علیه_السلام :
▫️روز قيامت منادی ندا میدهد: "زيور عبادت كنندگان كجاست؟" گويا علی بن حسين عليه السلام را میبينم كه ميان صفها با ابّهت گام بر میدارد.
📚ميزان الحكمه، ح ۱۱۳۱ .
🔘 سالروز شهادت سید الساجدین، حضرت امام زین العابدین علیه السلام را به پیشگاه با عظمت حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه و عموم محبان خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام تسلیت عرض مینماییم.
🌐 ویژه نامه امام علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥این عملکرد مذهبیاست که همه رو بیاعتقاد کرده!
💥 از دین زده کرده!
💥اگه مذهبیا اینن، من میخوام بیدین باشم❗️
❤️👈صلوات خاصه قبرستان
امام رضا (ع) فرمودند:
"هر کس این صلوات را 1 بار در قبرستان بخواند به مدت 10 سال عذاب از تمام قبرستان برداشته میشود
اگر 2 بار بخواند به مدت 40 سال و
اگر 3 بار بخواند برای همیشه عذاب برداشته میشود
همچنین هرکس این صلوات را بر سر قبر والدین خود بخواند حقوق ایشان را ادا نموده است."منبع کتاب مفاتیح الخیرات.
اما متن صلوات اینه
🌷بسم الله الرحمن الرحیم
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد مادامت الصلوات
🌹و صل علی محمد و آل محمد مادامت البرکات
🌹و صل علی محمد و آل محمد مادامت الرحمه
🌹اللهم صل علی روح محمد و آل محمد فی الارواح
🌹و صل علی جسد محمد و آل محمد فی الاجساد
🌹و صل علی قبر محمد و آل محمد فی القبور
🌹و صل علی صوره محمد و آل محمد فی الصور
🌹و صل علی تربه محمد و آل محمد فی التراب
🌹و صل علی نور محمد و آل محمد فی الانوار
🌹برحمتک یا ارحم الراحمین
❌ کپی پست بدون ذکر صلوات و تقدیم به امام حسین ع و شهدای کربلا ممنوع
🌺 مکان های استراحت صلواتی اطراف حرم از ۲۰ تا ۲۵ شهریور همراه با پتو و بالشت:
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
1⃣ پارکینگ شماره یک حرم مخصوص برادران
2⃣ پارکینگ شماره سه حرم مخصوص خواهران
3⃣ ابتدای ره باغ رضوان موکب شهید الداغی خواهران و برادران
4⃣ نبش شارستان ۳ موکب شهید شوشتری خواهران و برادران
5⃣ میدان شهید حججی موکب شهید عارفی خواهران و برادران
6⃣ستاد مرکزی آستان قدس واقع در چهارراه شهدا خواهران و برادران
7⃣ زیر زمین عرصه میدان شهدا جوار مزارشهدای گمنام
🌺 توجه:
۱_غذا بصورت رایگان در اطراف حرم توزیع میشه.
۲_حمام داخل سرویس بهداشتی های حرم موجود هست.
#نشر_حداکثری
🕊رسول الله (ص) مےفرمایند : جبرئیل نزد من آمد و فرمود :
👈🏻 خدا سلام رساند و فرمود :
🔸 هر چه خواهے زنده باش ولے آخرش خواهے مرد.
🔸هرچه خواهے دوست داشته باش ولے آخرش از تو جدا مےشود .
🔸هرچه مےخواهے انجام بده ولی بدان که جزاے آن را خواهے دید .
🔸اے محمد، شرافت مردم به عبادت خدا و حجاب و حیاے آنهاست.
🔸ارزش خلق الله به بےنیازے از خلق است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 آیا خرید کالا به طور نسیه و با قیمتی بیشتر از نظر شرعی درست است؟
#احکام
🍁☘
#امام_باقر(علیهالسلام)
▫️حضرت باقر سلاماللهعلیه فرمود سه چیز هست که جزو تکالیف بسیار مهم و دشوار مؤمنین است:
🔸اول اینکه انسان در قبال دیگران انصاف به خرج بدهد. آنجائی که حق به طرفِ مقابل هست و شما حق ندارید، منصفانه حق را به او بدهید. خودتان را اگر چنانچه موجب کوچک شدن است، زیر پا بگذارید.
🔸دوم مواسات ورزیدن با برادر مؤمن. مواسات با مساوات فرق دارد. مواسات یعنی کمک کردن به برادر مؤمن در همهی امور. کمک فکری، کمک مالی، کمک جسمانی، کمک آبروئی.
🔸سوم در همه حال ذاکر خدای متعال باشد. آنوقت حضرت باقر ذکر را معنا کردهاند: «وقتی که میرود به سمت معصیت، ذکر خدا او را مانع بشود.»
۱۳۸۶/۶/۳۱
#اسوه_حسنه
﷽
توصیه های آیت الله سید علی آقای قاضی "ره" استاد عرفان آیت الله بهجت و علامه طباطبایی و ...
👈نماز
👈دعا در قنوت نماز
👈قرآن
👈نماز شب
👈توسل به ائمه
👈توسل به حضرت سید الشهدا"ع"
👈دعا برای فرج
👈دل هیچکسی را نرجانید
👈رفع ناراحتی های روحی
👈رفتن به مساجد
👈زیارت برادران مومن
👈رفع گرفتاری
👈حدیث عنوان بصری
👈دعای کمیل و زیارت جامعه
👈حضور قلب
👈توصیه به توبه و استغفار
👈عمل به دانسته ها
👈حق الناس
#برای_دیگران_ارسال_کنید
🌺 نشر پیام صدقه جاریه است 🌺
به وقت درد و مصیبت شکیب بود حسن
شبیه حضرت مادر نجیب بود حسن
به وقت جنگ چو حیدر میان معرکه ها
به چشم دشمن خود بس مهیب بود حسن
ز زخم خنجر و شمشیر و بعد زخم زبان
همیشه بر دل و جانش نصیب بود حسن
به وقت خطبه به منبر مثال پیغمبر
سخن شناس و سخنور ، ادیب بود حسن
برای مردم بیمار و بینوا و ضعیف
کنار بسترشان چون طبیب بود حسن
سزاست جان بدهم در غم شهادت او
درون خانه خود هم غریب بود حسن
چگونه من بنویسم ز مضطری چون او
چرا که معنی امّن یجیب بود حسن
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🏴آجرک الله یا صاحب الزمان (عج)🏴
ایام سوگواری خاتم الانبیاء، حضرت محمد(ص)
و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام
و شهادت امام رضا علیه السلام.
را به مولای عزادارمون و همه شما عزیزان تسلیت عرض می نمایم
🌿🍂
#پیامبر_اکرم(صلیاللهعلیهوآله)
🏴 در مثل چنین روزهایی - روز بیستوهشتم صفر - این نور آسمانی، این انسان والا و این پدر مهربان از میان مردم رفت و آنها را غمگین و داغدار کرد. روز رحلت پیغمبر و قبل از آن، روزهای بیماری آن حضرت، روزهای سختی برای مدینه بود؛ بهویژه با آن خصوصیاتی که اندکی قبل از رحلت پیغمبر پیش آمد. پیغمبر به مسجد آمد و روی منبر نشست و فرمود: هر کس به گردن من حقّی دارد، آن حق را از من بگیرد. مردم شروع به گریه کردند و گفتند یا رسولالله! ما به گردن تو حق داشته باشیم؟! فرمود رسوایی پیش خدا سختتر از رسوایی پیش شماست؛ اگر به گردن من حقّی دارید، اگر از من طلبی دارید، بیایید و بگیرید تا به روز قیامت نیفتد...
۱۳۸۰/۲/۲۸
#اسوه_حسنه
#طلب_حلالیت
🌸☘
#امام_حسن_مجتبی(علیهالسلام)
رسول اکرم (صلّى الله علیه و آله) او را حسن نام داد و این نام در جاهلیت سابقه نداشت. سپس براى او گوسفندى قربانى کرد؛ سرش را تراشید و هموزن موى سرش، که یک درم و چیزى افزون بود، نقره به مستمندان داد؛ دستور داد تا سرش را عطرآگین کنند و از آن هنگام آئین عقیقه و صدقه دادن به هموزن موى سر نوزاد پدید آمد.
(گزیدههایی از کتاب «صلح امام حسن(علیهالسلام)» ترجمه حضرت آیتالله خامنهای.)
#سبک_زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*این کارشناس مسلمان افغانتبار تنها در۲دقیقه و۵۳ ثانیه علت عقبماندگی کشورهای مسلمان را بقدری زیبا و کامل تشریح میکند که گویی مخاطب به یک سمینار چند ساعته رفته است !*
جهاد تبیین و روشنگری
▪️دو چشم بی رمق وا کن پدر جان
▪️غم ما را تماشا کن پدر جان
▪️همه پشت و پناه ما تو هستی
▪️نظر بر حال زهرا کن پدر جان
🏴رحلت #نبی_اکرم (ص) ،
▪️و شهادت #امام_حسن_مجتبی (ع) تسلیت باد🏴
📚 تخریب مسجد قدیمی جهت توسعه آن
💠 سؤال: مسجدی قدیمی که اکنون برای برگزاری نماز و مراسم مناسب نیست و نیاز به توسعه دارد، آیا می توان آن را تخریب کرده و از اول بنا کرد؟ اگر بانی مسجد رضایت نداشته باشد چه حکمی دارد؟
✅ جواب: در صورت احتياج مردم، خراب كردن به منظور توسعه اشكال ندارد و عدم رضایت بانی مسجد مانع نیست.
#احکام_مسجد #تخریب_مسجد
سوره توحید
سوره انشراح
سوره نصر
سوره والتین......هر کدام را ۷ بار تلاوت کنید
برای حاجات مهم ورفع گرفتاریها
📜 #متن
🚦وقایع روزهای پایانی عمر شریف #پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله وسلم
#بخش_اول
استاد دکتر محمدحسین #رجبی_دوانی
📍رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم پس از حجة الوداع و اعلام ولایت امیرالمومنین سلام الله علیه به عنوان جانشین خود، به مدینه بازگشتند. ماه محرم و ماه صفر بود که حال ایشان دگرگون شد و پیامبر خدا به سبب بدحالی، گاهی اوقات در خانه بستری میشدند و قادر به اقامه نماز جماعت نبودند.
📍تا اینکه در اواسط ماه صفر، رسول خدا اعلام فرمود همه ی کسانی که در مکه قادرند سلاح در دست بگیرند برای رفتن به ماموریتی که انتقام جنگ موته و شهادت سرداران بزرگ اسلام در آن جنگ است آماده حرکت بشوند.
📍ایشان، ناحیه ای به نام جرف در بیرون از مدینه را به عنوان اردوگاه این سپاه تعیین کردند و جوانی به نام اسامة بن زید را به فرماندهی این سپاه منصوب کردند و بنا به نقلی، جز ده نفر از بنی هاشم که استثناء شده بودند همه باید در این لشکر حضور پیدا می کردند.
📍چرا پیامبر خدا در این ایام و بیماری خود اقدام به اعزام چنین سپاهی می کند، اگر که دشمن حمله ور شده بود و حضرت برای دفاع لشکر اعزام میکردند جای بحثی نبود، اما پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم می گوید که ما می خواهیم انتقام جنگ موته را بگیریم، ولی چرا این همه تعجیل در این قضیه می شود؟
📍آنچه مسلم است و بزرگان علمای شیعه به آن معتقد هستند، رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم چون ارتحال خود را نزدیک می دید، برای محکم کاری در امر خلافت و جانشینی بلافصل امیرالمومنین علیه السلام این تدبیر را اندیشیدند.
📍ایشان با توجه به علم و آگاهی که از دشمنی ها و حساسیت های بسیاری از اصحاب نسبت به مولای متقیان علیه السلام دارند و اینکه می دانند این افراد نمی توانند رهبری او را برتابند، می خواهد آن ها را به این ماموریت اعزام کند و در غیاب آن ها که به این ماموریت رفتند، رسول خدا رحلت می کند و امیرالمومنین علیه السلام که در غدیر معرفی شده است و برای او بیعت گرفته شده در جای رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم قرار خواهد گرفت و مسلمانان که از ماموریت موته برگردند، درعمل انجام شده قرار می گیرند و نمی توانند با رهبری امیرالمومنین علیه السلام مقابله و منازعه ای داشته باشند. لذا این سپاه را حضرت اعزام می کند...
#ادامه_دارد ....
السلام عليك يا أبا صالح المهدي
الا که وعدهٔ حقی،ظهور تو معهود
مسیر سبز نیایش به جمعهٔ موعود
بجز وصال تو هرگز نخواهم از معبود
تویی ز نالهٔ أمن یجیب من مقصود
#امام_زمان
👌صلوات بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم ✨
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ كَمَا حَمَلَ وَحْيَكَ وَ بَلَّغَ رِسَالاَتِكَ
خدايا درود فرست بر محمد (ص) زيرا او بار سنگين رسالت را به دوش جان گرفت و به خلق تبليغ كرد
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ كَمَا أَحَلَّ حَلاَلَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ عَلَّمَ كِتَابَكَ
چنانكه حلال تو را حلال و حرام تو را بر امت حرام كرد و كتاب آسمانى تو قرآن را به مردم تعليم داد
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ كَمَا أَقَامَ الصَّلاَةَ وَ آتَى الزَّكَاةَ وَ دَعَا إِلَى دِينِكَ
و باز بر محمد درود فرست زيرا نماز را در عالم برپا داشت و زكوة را اعطا كرد و بندگان را به دين تو خواند
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ كَمَا صَدَّقَ بِوَعْدِكَ وَ أَشْفَقَ مِنْ وَعِيدِكَ
و باز اى خدا درود فرست بر محمد (ص) زيرا وعده تو را تصديق كرد و از وعده عذاب تو ترسيد و امت را ترسانيد
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ كَمَا غَفَرْتَ بِهِ الذُّنُوبَ وَ سَتَرْتَ بِهِ الْعُيُوبَ وَ فَرَّجْتَ بِهِ الْكُرُوبَ
و باز درود فرست بر محمد (ص) زيرا بواسطه او گناهان بندگان را آمرزيدى و عيوب و زشتيهاى امت را مستور فرمودى و غم و رنج خلق را بوجود گرامى او برطرف ساختى
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ كَمَا دَفَعْتَ بِهِ الشَّقَاءَ وَ كَشَفْتَ بِهِ الْغَمَّاءَ وَ أَجَبْتَ بِهِ الدُّعَاءَ وَ نَجَّيْتَ بِهِ مِنَ الْبَلاَءِ
و باز درود فرست اى خدا بر محمد (ص) چنانكه شقاوت و بدبختيهاى خلق را بواسطه او دفع كردى و اندوه و پريشانى را برطرف ساختى و بواسطه او دعاى بندگان را مستجاب فرمودى و خلق را به حرمت او از بلا نجات دادى
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ كَمَا رَحِمْتَ بِهِ الْعِبَادَ وَ أَحْيَيْتَ بِهِ الْبِلاَدَ وَ قَصَمْتَ بِهِ الْجَبَابِرَةَ وَ أَهْلَكْتَ بِهِ الْفَرَاعِنَةَ
و باز درود فرست بر محمد چنانكه طفيل او بخلق ترحم كردى و شهر و بلاد عالم را بواسطه او زنده و آبادان ساختى و پشت جباران و گردنكشان را بقدرت او شكستى و فرعونان جهان را هلاك ساختى
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ كَمَا أَضْعَفْتَ بِهِ الْأَمْوَالَ وَ أَحْرَزْتَ بِهِ مِنَ الْأَهْوَالِ وَ كَسَرْتَ بِهِ الْأَصْنَامَ وَ رَحِمْتَ بِهِ الْأَنَامَ
باز اى خدا بر محمد (ص) درود فرست چنانكه بواسطه وجود گرامى او بر ثروت و مال مردم افزودى و از حوادث هول انگيز عالم امت را نجات دادى و بتهاى مشركان را در هم شكستى و بر خلايق ترحم فرمودى
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ كَمَا بَعَثْتَهُ بِخَيْرِ الْأَدْيَانِ وَ أَعْزَزْتَ بِهِ الْإِيمَانَ وَ تَبَّرْتَ بِهِ الْأَوْثَانَ وَ عَظَّمْتَ بِهِ الْبَيْتَ الْحَرَامَ
و باز اى خدا درود فرست بر محمد چنانكه او را بر بهترين آيين حق مبعوث كردى و اهل ايمان را بواسطه او عزت بخشيدى و بتها را هلاك نمودى و بيت الحرام كعبه را عظمت بخشيدى
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ الطَّاهِرِينَ الْأَخْيَارِ وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً
و باز اى خدا بر حضرت محمد (ص) و اهل بيتش كه همه پاكان و خوبان و برگزيدگان عالمند درود و تحيت كامل فرست.