قتل کارگردان سینما در اکباتان
🔸جسد مثله شده بابک خرمدین؛ کارگردان سینمای ایران عصر دیروز در سطل زباله ای واقع در شهرک اکباتان تهران کشف شد و پلیس عاملان قتل را بازداشت کرد.
🔸قتل بابک خرمدین؛ کارگردان سینمای ایران به دست پدر و مادرش بود که هر دو توسط پلیس بازداشت شدند و تحت بازجویی قرار دادند و هنوز از انگیزه شان اطلاعاتی در دست نیست تنها یافته ها این است که جسد بابک خرم دین پس از قتل در خانه شان برای از بین بردن آثار جرم توسط قاتلان که تاکنون گفته می شود پدر و مادرش هستند مثله شده و به سطل آشغال، در فاز 3 اکباتان انتقال داده شده بود.
🔸پدر بابک خرمدین کارگردان سینما در اعترافات خود گفت: «پسرم مجرد بود، به خاطراختلافاتی که داشتیم صبح قتل - روز یکشنبه - او را با خوراندن مواد بیهوشی بیهوش کردم سپس با ضربات چاقو به قتل رساندم و برای خارج کردن جسدش آن را تکه تکه کرده و در نزدیکترین سطل آشغال خیابانی انداختم.»/خبر گذاری
رکنا
✅یاللعجب از حوادث و بیرحمیهای آخر الزمان
اینها ثمره دور ماندن از دین و قرآن و فرهنگ دینی و اهلبیت است(قدر نماز و روزه ،حب و ولایت اهلبیت و عشق امام حسین ع را بدانیم که ما را از این گونه بیرحمیها و غرق شدن در گناهان و خطاها دور کرده و در امان)