eitaa logo
حقیقت ناب
1.1هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
5.1هزار ویدیو
454 فایل
سوالات دینی خود در جنبه های مختلف دینی. یافتن پاسخ سوالات فقهی طبق نظرمراجع تقلید، انتقادات و پیشنهادات سازنده ی خود در مورد مطالب کانال، ومطالب زیبا و آموزنده تان، با آیدی زیر👇 @Sajadi82 درارتباط باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ گفتگوی فیلسوف شهیر فرانسوی با دانشجویی که از او درباره (ع) پرسید. 🔹محمدناصر نویسنده اهل‌سنت ومجری معروف برنامه "مِن‌مصر" در شبکه تلویزیونی "مصرالآن"
حقیقت ناب
💠 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 💠 ⚜ #جزء_23 #قرآن_کریم ⚜ 📥توسط استاد معتز آقایی ⏲ «در ۳۳:۳۵دقیقه یک جزء
✅ ۳۰ روز از ماه مبارک رمضان با ۳۰۰ نکته قرآنی 🔰 / حجت الاسلام 📩 ۱۰ نکته قرآنی روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان 1️⃣ در آیۀ 38 سوره یس، فرمود: «وَالشَّمْسُ تَجْرِی لِمُسْتَقَرٍّ لَّهَا» که منظور آن است که خورشيد با مجموعۀ منظومه شمسى در كهكشان ما به سوى يك سمت معيّنی در فضا در حرکت است.‏ 2️⃣ ستاره‌شناسان از دیرباز با عنایت به وضع خاص ستارگان، آنهای که در مسیر حرکت ماه هستند را دسته‌بندی کرده و با توجه به شکلشان به 28 مجموعه، نام‌گذاری نموده‌اند، هریک را نیز «منزل» و «برج»می‌گویند و ماه در 28 روزی که برای اهل زمین دیده می‌شود، در هر شبی در یکی از این منزل‌ها قرار میگیرد و در بین آنها گردش می‌کند. آیۀ 39 سوره یس، به همین مطلب اشاره دارد. 3️⃣ در آيۀ 45 فرمود: از آنچه در جلوي شماست و آنچه در پشت سر شماست، بپرهيزيد».‌ منظور از «مَا بَینَ أَیدیکمْ» شرك و گناهان است و منظور از «مَا خَلْفَکمْ» عذاب آخرت است كه نتيجۀ شرك و گناهان است، این تعبير یعنی انسان با گناه، درواقع در پشت سر خود عذاب را فراهم کرده و اين عذاب همراه او حركت می‌کند تا در قيامت داخل در عذاب خود ساخته شود. 4️⃣ نفخۀ صور يعني دميدن در صور كه مراد، ايجاد صدايي خاص همانند صداي حاصل از دميدن در شاخ حیوان است که در پایان دنيا شنیدن آن سبب هلاکت همگان می شود كه آيۀ 49 سوره یس بر آن دلالت دارد و نفخۀ دوم كه براي زنده شدن همۀ مردگان است و آيۀ‌ 51 به آن اشاره دارد. 5️⃣ واژۀ «ادّعاء» در زبان عربی به معنای تمنا داشتن و آرزوی چیزی را داشتن است ؛ بنابراین جملۀ «وَلَهُم مَّا یدعُونَ» در آیۀ 57 سوره یس یعنی «هرآنچه بهشتیان آرزو کنند، برایشان فراهم می‌شود».بنابراین در بهشت خستگی وجود ندارد. 6️⃣ کلمه «مَلَكُوتُ» از ماده «ملک» بر وزن رشد، به معنای سلطنت است و در جمله «بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيء» در آیه 83 منظور این است که تنها خداوند مالک و حاکم موجودات است و هیچ بهره‌ای برای غیرخدا نیست. 7️⃣ «مُخْلَصِینَ» در آیۀ 40 سوره صافات، اسم مفعول، یعنی خالص‌شده است. منظور آن دسته از بندگان‌اند که غیر از تعلق به خدا تعلق دیگری ندارند، نه در پی رهایی از عذاب‌اند و نه برای به‌دست‌آوردن بهشت می‌کوشند. 8️⃣ بر اساس آیه 39و40 سوره صافات( وَ ما تُجْزَوْنَ إِلاَّ ما كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ، إِلاَّ عِبادَ اللَّهِ الْمُخْلَصِين‏)جزای همگان براساس مقدار اعمال آنان است اما ثواب مخلصین بی‌حد و اندازه و بدون مقایسه با اعمال آنان است زیرا آنان همه وجود خود را برای خدا خالص کرده اند. 9️⃣ «زَّقُّومِ» در آیۀ 62 سوره صافات، درختی شامل خوراکی‌های کریه در آتش جهنم است، برخی می‌گویند چگونه امکان دارد درختی در میان آتش جهنم باشد؟ آیۀ 64 فرود آمد که این درخت با درختان دنیوی فرق دارد؛ این درختی است که از آتش جهنم ساخته شده است. 🔟 در آیه 126 سوره صافات فرمود: (اللَّهَ رَبَّكُمْ وَ رَبَّ آبائِكُمُ الْأَوَّلِينَ‏) آفرینش و مدیریت همۀ کائنات در اختیار اوست و او همان خدایی است که پروردگار شما و پروردگار پدران پیشین شماست، پس کسی را نشاید که بگوید خدا از امور جزئی جهان آگاه نیست و یا تحت تدبیر او نمی باشد. ⬅️ قرارگاه رسانه ای پژوهشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایات مهدوی 22.mp3
2.19M
🔹 سلسله مباحث 22 🌸آیه مهدوی مربوط به جزء 22 قرآن کریم 🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکزتخصصی مهدویت قم و مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مازندران)
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 وقتی روزه می‌گیریم چه اتفاقی در بدن ما می‌افتد؟👌 هنوز فرصت هست.. از ماه رمضان استفاده کنیم.
632415_690.mp3
1.48M
با صدای زیبا و ملکوتی قاری نوجوان سید علیرضا موسوی... ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّل لِوَلِيِّكَ ٱلْفَرَج وَٱلْعَافِيَةَ وَٱلنَّصْرَ
⚡️اگر دیشب عنایات شب قدر را درک کرده ایم، که خوشا به حال ما و اگر موفق به درک این عنایات نشدیم نا امید نشویم که روز عرفه در راه است ⁉️ولی سوالی مطرح است؟ چرا شب قدر را جدی نگرفتیم ؟ 👈جوابش یک کلمه بیشتر نیست و آن (وابستگی ما به غیر خدا) است 🔅ما وقتی سعادتمند هستیم که فقط و فقط یک محبوب داشته باشیم . آن هم محبوبی که مهربان تر و از ما به ما آگاهتر و از ما به ما نزدیک تر است. 👈او مثل دیگر محبوب ها نیست که مرا برای خود بخواهد که او مرا برای خودم می خواهد 👈او، محبوب بزرگی است که به ما می آموزد که چه کسی را دوست داشته باشیم و از چه کسی فاصله بگیریم 🤔 کمی فکر کنیم ?!
21 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - فرجام نبوت 2.mp3
16.3M
🌀 برای 🔊 صوت کتاب در قرآن را با صدای استاد بشنویم... 📢 انتشار روزانه سلسله جلسات در ایام ماه مبارک رمضان 1353 📢 💠 جلسۀ بیست و یکم: فرجام نبوت۲ 📚کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن رو نخونید؛ !!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
eftetah.mp3
10.5M
🔆دعای افتتاح با نوای ملکوتی حاج مهدی سماواتی # صوت دعای_افتتاح⬆️ ‍ ‍ از ادعيه معروف كه مستحب است در هر شب از ماه مبارك رمضان خوانده شود، دعاي افتتاح است كه داراي مضامين عالي و بلند مي‌باشد و گنجينه‌اي‌ است از معارف توحيدي و خداشناسي كه در آن، صفات جمال و جلال پروردگار و تدبير و تصرف حق تعالي در عالم خلق، ذكر مي‌شود. در اين دعاي با عظمت بعد از مسأله توحيد در ابعاد گوناگون، ولايت اهل بيت عصمت و طهارت علیهم السلام مطرح مي‌شود و بيشتر از همه، بعد از مسأله توحيد و صفات پروردگار، به نقش امام زمان عجل الله فرجه و لطف و عنايت و تصرف آن حضرت، به اذن پروردگار، در عالم تكوين و تشريع مي‌پردازد.
شرح دعای افتتاح، جلسه 13.mp3
7.65M
استاد ؛ جلسه ١٣ ، فضای ظهور را برای ما ترسیم میکند؛ دنیایی که در آن حق به صورت کامل اجرا میشود.
🔆متن مناظره زیبای امام با یک آتئیست در 1400 سال پیش اگر کافرا، آتئیست‌ها و ها و بی دین ها با امام علی علیه السلام درباره خدا گفتگو می کردن، اون حضرت چی جواب می دادن؟ گفتگوی زیر یک گفتگوی فرضی نیست. متن یک روایته که بر اساس اون امام علی علیه السلام در یک گفتگو با یک نفر به این سوالات جواب می دن: ⭕️ : در چه سال و تاريخى خدايت به وجود امد؟ ◀️امام علی علیه السلام : خداوند وجود داشته قبل از به وجود آمدن زمان و تاريخ و هرچيزى كه وجود داشته . ⭕️خداناباور: چه طور مي‌شود؟! هرچيزى كه به وجود آمده يا قبلش چيزى بوده كه از او به وجود آمده، يا تبديل شده!! ◀️امام على علیه السلام: قبل از عدد ٣ چه عددى است ؟ ⭕️خداناباور: ٢ ◀️ امام علیه السلام: قبل از عدد ٢ چه عدديست ؟ ⭕️خداناباور: ١ ◀️ امام علیه السلام: و قبل از عدد ١ ؟ ⭕️خداناباور: هيچ ◀️ امام على علیه السلام: چطور مي شود عدد يك كه بعدش اعداد بسیاری هست قبل نداشته باشد ولی قبل ازخداوند كه خود احد و واحد حقيقى است نميشود چيزى نباشد ؟؟ ⭕️خداناباور: خدايت كجاست وكدام جهت قرار گرفته؟!! ◀️امام على علیه السلام: همه جا حضور دارد و بر همه چيز مشرف است . ⭕️خداناباور: چطور ممكن است كه همه جا باشى و همه جهت اشراف داشته باشى؟! ◀️ امام على علیه السلام: اگر شما در مكانى تاريك خوابيده باشيد صبح كه بيدار شويد روشنايي را از كدام طرف و كجا مي بینيد ؟ ⭕️خداناباور: همه جا و از همه طرف ◀️ امام على علیه السلام: پس چگونه خدايى كه خود نور سماوات و ارض است نميشود همه جا باشد؟؟ ⭕️خداناباور: پس جنس خدا از نور است اما نور از خورشيد است خدايت از چيست !؟ چطور ميشود از چيزى نباشى همه جا هم باشى قدرت هم داشته باشى !؟ ◀️ امام على علیه السلام: خداوند خودش خالق خورشيد و نور است ايا شما قدرت طوفان و باد را نديده أيد؟ باد از چيست كه نه ديده ميشود نه از چيزى است،در حالى كه قدرتمند است؟ خداوند خود خالق باد است. ⭕️خداناباور: خدايت را برايمان توصيف كن.از چه درست شده ؟ ايا مثل آهن سخت است ؟ يا مثل آب روان ؟ و يا از گاز است و مثل دود و بخار است !؟ ◀️ امام على علیه السلام: ايا تا به حال كنار مريضى در حال مرگ بوده ايد و با او حرف زده ايد ؟ ⭕️خداناباور: آرى بوده ايم وحرف زده ايم . ◀️ امام على علیه السلام: آيا بعداز مردنش هم با او حرف زديد ؟ ⭕️خداناباور: نه چطور حرف بزنيم در حالى كه او مرده ؟! ◀️ امام على علیه السلام: فرق بين مردن و زنده بودن چه بود كه قادر به تكلم و حركت نبود؟؟ ⭕️خداناباور: روح، روح از بدنش خارج شد. ◀️ امام فرمود شما آنجا بوديد و ميگوييد كه از بدنش خارج شد و مُرد. حال آن روح را كه جلو چشم شما خارج شده برايم توصيف كنيد از چه جنس و چگونه بود !؟ ⭕️خداناباوران: همه سكوت كردند . ◀️ امام على علیه السلام: شما قدرت توصيف روحى كه جلو چشمتان از بدن مخلوق خدا بيرون آمده را نداريد؛ چطور قادر به درك ذات أقدس احديت و خداى خالق روح هستيد؟ 🌿 برگرفته از کلام و احادیث مولی المتقیان علی (ع) ✅