🔴 زيارت حضرت #ولیّ_عصر امام زمان صلوات الله علیه و عجل الله فرجه الشریف و ارواحنا لِتُرابِ مَقْدَمِهِ الفِداء در روز #جمعه ؛
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ فى اَرْضِهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ فى خَلْقِهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذى يَهْتَدى بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَن الْمُؤْمِنينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِىُّ النّاصِحُ ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَياةِ ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّى اللهُ عَلَيْكَ وَ عَلى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الأمْرِ ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلاىَ ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ و أُخْراكَ ، أَتَقَرَّبُ اِلَى اللهِ تَعالى بِكَ وَ بِآلِ بَيْتِكَ ، وَ أنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلى يَدَيْكَ ، وَ اَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أنْ يَجْعَلَنی مِن الْمُنْتَظِرينَ لَكَ ، وَ التّابِعينَ وَ النّاصِرينَ لَكَ عَلى اَعْدآئِكَ ، وَ الْمُسْتَشْهَدين بَيْنَ يَدَيْكَ فى جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ ، يا مَوْلاىَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ الله عَلَيْكَ وَ عَلى آلِ بَيْتِكَ ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ ، وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فيه ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلى يَدَيْكَ ، وَ قَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ ، وَ أنا يا مَوْلاىَ فيهِ ضَيْفُكَ وَ جارُكَ ، وَ اَنْتَ يا مَوْلاىَ كَريمٌ مِنْ اَوْلاد الْكِرامِ ، وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَ الاِْجارَةِ ، فَاَضِفْنى وَ اَجِرْنى ، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَ عَلى اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ .
#مهدویت
🌿🌿🌸🍃🍃
✨﷽✨
👈☘برای رهایی از بار سنگین هرگونه مسئولیت و تعهد، فقط باید آن را به درستی انجام دهی.
😔🌿اگر چنین نکنی زمان انجام مسئولیت خواهد گذشت، اما سنگینی آن بار هرگز!
👈🌹اما اگر به مسئولیت و تعهدت در وقتش عمل کنی، بار تعهدات بسیار سنگینتر برایت آسانتر خواهد شد.
#انگیزشی_انسانی
#انسان_موفق
#گامی_به_سوی_موفقیت
❄️ حدیث روز
✅ترغيب به ترك بيهوده گويى
امام حسین(ع): لَا تَتَکلَّمَنَّ فِیمَا یعْنِیک حَتَّی تَرَی لِلْکلَامِ مَوْضِعاً فَرُبَّ مُتَکلِّمٍ قَدْ تَکلَّمَ بِالْحَقِّ فَعِیب.
در باره چیزی که به تو مربوط است هم صحبت مکن مگر بدانی آنجا جای صحبت کردن است چه بسا گویندگانی که به حق سخن گفتند ولی سرزنش شدند.
📚 بحارالأنوار، ج 75، ص127، ح10
🌿🌿🌸🍃🍃
✨﷽✨
🌸به راهحلها بیندیشیم
🍃کسی که برای رفع گرسنگی به خوردن نان فکر میکند، در واقع به «مسئله» فکر میکند.
☘ اما کسی که به چگونگی پختن نان فکر میکند به «راه حل» میاندیشد.
🍃با تمرکز بر مسئله، مصرف کننده خواهیم بود.
🌹ولی با اندیشیدن به راه حل تولیدکننده خواهیم شد.
#انگیزشی_انسانی
#انسان_موفق
#گامی_به_سوی_موفقیت
✨💫✨💫✨💫✨
سوال:
🌹آیا ازدواج💍 در اسلام واجب است؟
✅ پاسخ: 👇👇
✅اصل ازدواج در اسلام واجب نیست و از مستحباتى است كه به آن بسیار👌 سفارش شده است؛ ولى اگر كسى به واسطه نداشتن همسر، به حرام بیفتد، ازدواج بر او واجب می گردد .
💠اگر امكانات ازدواج براى او فراهم نباشد، معذور است؛ ولى باید خود را از گناه♨ حفظ كند.
🌀اگر كسی بداند در صورتی كه ازدواج نكند به گناهانی همچون نگاه 👀حرام به نامحرم، عكس📸 و یا فیلم 📹او دچار می شود و یا خدای ناكرده مجبور می شود خود ارضایی كند و یا هرگونه روابط نامشروع 🔞با نامحرم پیدا كند، واجب است ازدواج كند.
🚻خصوصاً جوانان عزیز باید توجه داشته باشند همان خدایی كه تا امروز روزی مادی و معنوی ما را رسانده است، اگر انسان فرمان او را برای جلب رضایتش انجام دهد، در آن صورت خداوند نعمتهای خود را بیش از پیش به بندگان خویش مبذول می فرماید، و به تحقیق موانع دیگر را از سر راه انسان بر می دارد.
🕋با خداوند معامله كنید و با ازدواج، خود را از معصیت برهانید و رضایت خداوند باری تعالی را طلب نمایید، مطمئن باشید كه خداوند شما را سعادتمند و خوشبخت خواهد كرد.
#احکام_ازدواج
----------------------
🏡#حکم_خرید_خانه_در_ماه_صفر🏡
📤پرسش کاربر در گروه:
سلام.
آیا خرید خانه و اسباب کشی در ماه صفر اشکال دارد؟
📤پاسخ:
سلام علیکم.
خرید و فروش یا اسباب کشی در ماه صفر هیچ اشکالی ندارد و فرقی بین ماه صفر و ماه های دیگر سال برای اینکارها نیست.
تنها برخی روایات روز عاشورا را بی برکت دانسته اند، به این معنا که اگر پس انداز یا خرید و فروشی در این روز شود، برکت نخواهد داشت، اما این هم به معنای این نیست، که خرید و فروش در روز عاشورا حرام باشد.
توضیحات بیشتر:👇
مردم ماه صفر را نحس می دانند، اما روایات مخصوصى که از ائمه (علیه السلام) درباره نحسی ماه صفر باشد، به دست ما نرسیده است و فلسفه ی آن دقیقاً براى ما روشن نیست، اما آنچه در مورد این ماه در روایات آمده است، این است که به خاطر دفع بلایای این ماه، صدقه دهید و دعا بخوانید، اما نه از آن جهت که روزهای این ماه ذاتا نحس باشند، بلکه به خاطر از دست دادن سه تن از معصومین (علیهم السلام) و همچنین مشکلاتی که برای اسرای کربلا پیش آمد، روزهای این ماه برای مردم خوب نیست.
اما در هر صورت خوب نبودن روزهای ماه صفر، به معنای متوقف کردن اموری مانند خرید و فروش و سایر فعالیت ها نیست، بلکه باید با خواندن دعائی که در مفاتیح در اول اعمال ماه صفر وارد شده و صدقه و استعاذه، خوب نبودن این روزها را برطرف نمائیم.
📚منابع:
۱.میرزا جواد ملکى تبریزى، مراقبات(اعمال السنه) ، ترجمه علیرضا میرزا حکیم خسروانى، انتشارات نور فاطمه، ج 1، ص 49.
۲. شیخ عباس قمى، مفاتیح الجنان، اعمال ماه صفر.
🌺ماجرای نحوست ماه صفر🌺
روایت اول:
هرکس مرابه پایان یافتن صفرنویددهد،بهشتی است.
«مَن بَشَّرَني بخروجٍ صَفَرفلَه الجنة»
روایت دوم:
«من بشَّرني بخروجٍ آذارٍفله الجنة»
هرکس مرابه پایان یافتن (ماه)آذارنوید دهد،بهشتی است.
◀️روایت اول درهیچ کتب روایی یافت نشده وسندی هم برای آن پیدانکرده اند.بلکه تنهادرکتاب المراقبات مرحوم ملکی تبریزی این عبارت به عنوان برداشت ازروایت دوم آورده شده.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ◀️روایت دوم،ازجمله روایاتی است که درکتب شیعه نقل شده ومورداستنادقرارمیگیرد.متن کامل روایت بدین شرح است⏬
ابن عباس میگویدروزی پیامبربه چندتن ازاصحابشان که درمسجد قبادرخدمت ایشان بودند فرمودند:
نخستین کسی که اکنون برشماواردشود مردی ازاهل بهشت است.چون این سخن راازایشان شنیدند،گروهی ازآنهابرخاستندوبیرون رفتند،وهریک ازآنهاقصدداشت که سریعترمراجعت کند.تاخودش نخستین واردشونده باشد.
پیامبربه نیت آنان پی بردندوبه باقی ماندهٔ اصحابشان که نزدوی بودندفرمودند،بزودی چندتن برشماواردمیشوند،که ازجهت زودتررسیدن درحال سبقت گرفتن ازیکدیگرند،سپس هرکدام ازآنان که مرابه خروج(آذر)مژده دهد،اهل بهشت است.
سپس آنان که بیرون رفته بودندبازگشتند وابوذرنیزهمراهشان بود،آنگاه پیامبربه ایشان فرمودند:
مااکنون درکدامیک ازماههای رومی به سرمیبریم؟ابوذرگفت:یارسول الله آذربه پایان رسیده،
پیغمبرفرمودند ای اباذرآن رامیدانستم ولیکن دوست داشتم قوم من بفهمند که تومردی ازاهل بهشتی،وچگونه چنان نباشد.
📖گر چه مرحوم شیخ صدوق (رحمه الله)نیز این حدیث را در کتاب ارزشمند «علل الشرایع»به صورت مسند از ابن عباس آورده و گروهی معتقدند ماه آذار ،همان ماه صفر است
👈در حالی که آذار از ماه های رومی است و صفر از ماه های قمری
👈و دلیلی بر شومی و نحوست ذاتی ایام نیست؛اما با این وجود پس از دقت در حدیث و توجه به سبب صدور آن متوجه می شویم که«پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم )در مقام بیان نحوست ماه آذار و اهمیت دادن به یشارت پایان آن نیست ،✅پس ازاین روایت نحوست ماه صفر برداشت نمیشود.
دراین روایت کلمهٔ ماه صفروجودندارد،واگرمنظورپیامبرازآذار،ماه صفربوده،می بایست کلمهٔ صفرراذکرمیکردند.
ومنظورازبشارت درجملهٔ پیامبر،نه به جهت بشارت است،بلکه به جهت بشارت دهنده است
🌸🌸*پس روشن گردید بشارت پایان ماه آذار صرفا علامتی بوده برای جلوگیری از سوء استفاده های برخی صحابه در آن ماجرا و نشانه ای برای بهشتی بودن حضرت ابوذر (رحمه الله) و این روایت ارتباطی به نحوست ماه صفر ندارد. پس هیچیک ازاین دوروایت،دلالت برنحوست ماه صفریاسایرماههاندارد.
شیخ عباس قمی درمفاتیح آورده که :بدان که ماه صفرمعروف به نحوست است وبرای رفع نحوست هیچ چیزبهترازتصدق وادعیه واستعاذات وارده نیست......
اولا:شیخ عباس میگوید(معروف)است به نحوست،نه حقیقت.
ثانیا:دعاهای وارده درمحفوظ ماندن ازبلاهای ماه صفردلالت برنحوست ماه نمیکند.
ثالثا:مرحوم ملامحسن فیض درکتاب خلاصة الاذکارواطمینان القلوب،برای این دعاسندی ذکرنکرده.
رابعاً:دلایل عقلی بیان شده ازجملهٔ:
واقع شدن شهادت پیامبردراین ماه ویاشروع جنگهابعدازسه ماه حرام و....باعث نحوست آن شده،
این دلایل برای پذیرفتن نحوست ماه صفرکافی نیست.چون اگرملاک نحوست یک ماه،شهادت شخصیت بزرگی باشد،پس بایدبگوییم ماه محرم وماه رمضان،جمادی الثانی وربیع الاول هم برای شهادت حضرات ائمه بایدنحس باشد.واتفاقا ماه رمضان ماه مبارک است.
واگرهم نحوست آن بابت شروع جنگهای اعراب جاهلی بوده،نمیتوان پذیرفت دلیل خوبی برای نحوست باشد.چون بعدازماه رجب که ماه حرام است نیزباید این حکم صادق باشد.وماه شعبان رانحس بدانیم،که اینطورنیست.
🔴نتیجه اینکه دلایل چهارگانه برای نحوست صفرپذیرفتنی نیست.هرچندکه عمل به دعاها وتصدق دراین ماه ازلحاظ عقلی کارمطلوبی است.
شاید منظورازبرخی روایات که به مانرسیده باشد،نزول برخی بلاها دراین ماه بوده که باخواندن دعای مذکوردرمفاتیح برطرف گردد.امابه هرحال این یک احتمال است.