فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رصد
🎥افزایش دوبرابر حجم تبادلات تجاری ایران و عمان
امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه در نشست خبری با وزیر امور خارجه عمان:
🔹بدون تردید سلطنت عمان جایگاهی ممتازی برای جمهوری اسلامی ایران دارد.
🔹نقش عمان در موضوعات منطقه ای و بین المللی همواره سازنده است.
🔹بعد از امضای ۱۳ سند در مسقط شاهد افزایش دوبرابری حجم تبادل تجاری بین دو کشور هستیم.
@SajIRAN
#رصد
🔻روابط ایران و عمان از مرحله تجاری به مرحله سرمایهگذاری ارتقا یافته است
رئیسجمهور در نشست مشترک هیئتهای عالیرتبه ایران و عمان:
🔹دیدگاههای مشترک و رویکرد تقویت همگرایی منطقهای سران ۲ کشور، در کنار ظرفیتها و زمینههای مناسب متقابل، میتواند روابط فیمابین را در عرصههای دوجانبه و منطقهای گسترش دهد.
🔹ظرفیتهای ۲ کشور در بخشهای صنعت، تجارت، ارتباطات، امور دفاعی و امنیتی، خطوط جادهای و ریلی، حمل و نقل دریایی و ترانزیت، مبادلات مالی و پولی و انرژی از جمله زمینههای مناسب برای گسترش همکاریهاست.
«هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان:
🔹پس از سفر سال گذشته جنابعالی به عمان، سطح روابط دوجانبه و همکاریهای منطقهای ۲ کشور ارتقای چشمگیری داشته است.
🔹اگر چه حجم تبادلات تجاری ۲ برابر شده است، اما فاصله موجود تا سطح مطلوب روابط، باید با تلاش بیشتر برای بالفعل کردند ظرفیتهای متقابل جبران شود.
@SajIRAN
16.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#راه_روشن
🌹امام خمینی (ره):
🔺شما چنانچه باورتان آمده باشد که نمىتوانید صنعت درست بکنید و نمىتوانید صنایع بزرگ و کوچک را و چیزهایى که احتیاج به غرب بوده است خودتان آنها را درست بکنید، تا این باور هست، نمىتوانید که انجام بدهید. اول باید خودتان را درست کنید؛ اول باید باورتان بیاید که ما هم انسانیم، ما هم قدرت تفکر داریم، ما هم قدرت صنعت داریم... یک ملت وقتى که یک مطلب را باور کرد که مىتواند انجام بدهد، انجام خواهد داد. اساس، باور این دو مطلب است؛ باور ضعف و سستى و ناتوانى و باور قدرت و قوه و توانایى. اگر ملت این باور را داشته باشد که ما مىتوانیم در مقابل قدرتهاى بزرگ بایستیم، این باور اسباب این مىشود که توانایى پیدا مىکنند و در مقابل قدرتهاى بزرگ ایستادگى میکنند.
📚صحیفه امام، جلد۱۴، صفحه۳۰۷
@SajIRAN
#راه_روشن
🌹امام خامنهای:
🔺یکی از سنگرهای دشمن برای تسلط بر کشور ما، عبارت بود از تزریق بیاعتقادی به خود، بیاعتمادی به خود، نداشتن اعتمادبهنفس ملی؛ در مقابل چشمشان زرقوبرق کشورهای غربی را مشاهده میکردند، پیشرفتهای علمی و پیشرفتهای فناوری و زرقوبرق تمدنی مادی آنها را میدیدند و در [کشور] خودشان اینها نبود، در کشور این چیزها نبود، عقبماندگی بود، لذا احساس بیاعتمادی به خود میکردند، احساس ناباوری به خود میکردند.
۱۳۹۵/۰۱/۰۱
@SajIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رصد
اردوغان: دموکراسی پیروز واقعی انتخابات ترکیه بود
رئیسجمهور ترکیه:
🔹مردم من را برای یک دوره دیگر به مدت پنج سال به ریاست جمهوری انتخاب کردند و من از همه این مردم تشکر میکنم.
🔹ما اختلافات سیاسی را پشتسر میگذاریم و خواهان اتحاد و همبستگی هستیم.
🔹کشور ما توانست با محدودیتها، موانع و دسیسهها مقابله کند و مردم ترکیه در اثبات بلوغ خود موفق شدند.
@SajIRAN
#رصد
موافقت فراکسیون اکثریت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
«عمویی» سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی:
🔹صبح امروز جلسه فراکسیون برگزار شد و صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش آقای رضا مراد صحرایی مورد رایگیری قرار گرفته شد.
🔹اعضای فراکسیون با ۷۲ رای موافق، ۲۵ رای مخالف، ۴ رای ممتنع با صلاحیت و برنامههای آقای صحرایی موافقت کردند.
@SajIRAN
#رصد
🔹طالبان تا کجا در نقشه آمریکا بازی میکند؟
#محمد_ایمانی
۱- ممکن است برخی حاکمان در میان کشورهای همسایه نفهمند
یا اجازه نداشته باشند که بفهمند. اما جمهوری اسلامی به اقتضای شرع و عقل، همسایگی را فرصت همکاری و همافزایی برای پیشرفت کشورهای منطقه میداند. این رویکرد، نقطه مقابل سیاست انگلیس و آمریکا و صهیونیسم بینالملل است که برای غارت کشورهای منطقه، تخم تفرقه کاشته و با استفاده از عوامل خود، دو بههمزنی کردهاند. راهبرد «صهیونیسم مسیحی»، جنگافروزی و شرارتافکنی نیابتی در منطقه است و مهرههایی مانند صدام و داعش و برخی دولتهای مرتجع هم به عنوان بخشی از واقعیت منطقه، کم شرارت نکردهاند. اما برآیند نگاه تمدنساز و امنیتآفرین جمهوری اسلامی، تهدیدزدایی صبورانه و فرصتسازی برای تعمیق پیوند ملتها در جهت پیشرفت همافزا بوده است.
۲- همسایگان به گردن هم حق دارند. اما افغانستان و ایران، فقط همسایه نیستند. افغانستان، قرنها پاره تن ایران بوده، و فرهنگ و مردمش، با ما عجین بودهاند. دست استعمار انگلیس، میان ما و افغانستان جدایی انداخت، چنانکه میان بسیاری از ملتهای منطقه. افغانستان، دههها مستعمره انگلیس بود؛ تا اینکه پای شوروی و آمریکا به این کشور باز شد. چند بار هم در دو دهه اخیر، میان طالبان و دولت غربگرا دست به دست شد. با وجود همه این تحولات، تنها حاکمیتی که در دوران طولانی رنج و ناامنی، در کنار ملت افغانستان ایستاد و در حد توان از آلام آنها کاست، جمهوری اسلامی ایران بود. ایران تنها کشوری است که برادری خود را با ملت افغانستان ثابت نموده و حتی برای آن، هزینه پرداخته است.
۳- درباره گروه طالبان، بحثهای دامنهداری در میان کارشناسان مطرح بوده، مبنی بر اینکه آیا یک جریان مستقل است، یا وابسته به برخی دولتها مثل آمریکا، انگلیس، پاکستان، عربستان، امارات و قطر؟ گروهی واحد و متمرکز و منسجم است، یا دو پارگی و چنددستگی در آن جریان دارد؟ شرور و ستیزهجو و مسئولیتگریز است، یا میخواهد به عنوان دولتی مسئولیتپذیر و قائل به تعامل سازنده با همسایگان پذیرفته شود؟ در این باره، شواهد متناقضی از سوی طرفداران هر یک از دو دیدگاه ارائه میشود. برخی گروههای منتهی به تاسیس طالبان، توسط سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و پاکستان و با دلارهای سعودی و مدارس وهابی (تکفیری)، تعلیم و تجهیز شدند.
۴- هنگامی که مجاهدان افغانستانی با اشغالگران شوروی میجنگیدند، آمریکا (با کمک انگلیس) سران بخشی از جنگجویان را که طالبان بعدی را تشکیل دادند، تحت حمایت گرفت و آنها نیز «نه» نگفتند. هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا، سال ۲۰۰۹ در یکی از کمیتههای کنگره گفت: «طالبان و القاعده که اکنون در حال جنگ با آن هستیم، ۲۰ سال پیش با حمایت ما شکل گرفت. ما نمیخواستیم شوروی بر آسیای میانه مسلط شود. با عربستان و پاکستان و دیگران همکاری کردیم و اسلام وهابی را وارد افغانستان کردیم. میلیاردها دلار سرمایهگذاری کردیم و گفتیم فروپاشی شوروی، ارزشش را داشت».
اشاره او به تلهگذاری علیه شوروی بود؛ همان که زبیگنیو برژینسکی (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا) خرداد ۱۳۹۶ در گفت و گو با نشریه نوول ابزرواتور و با جزئیات بیشتر فاش کرد: «در روایت رسمی گفته میشود سازمان سیا، کمک به مجاهدان را بعد از اینکه ارتش شوروی، افغانستان را در ۲۴ دسامبر ۱۹۷۹ اشغال نمود، آغاز کرد. اما شش ماه قبل از اشغال بود که کارتر، اولین کمک مستقیم و مخفیانه را برای مخالفین رژیم هوادار شوروی در کابل فرستاد. من به پرزیدنت کارتر نوشتم کمکها، ارتش شوروی را به دخالت تحریک میکند. عملیات سرّی، این تاثیر را داشت که شوروی را با پای خود به تله بیندازد. روزی که روسها از مرز گذشتند، من به کارتر نوشتم ما این فرصت را داریم که به روسها «جنگ ویتنامشان» را نشان دهیم. برای ۱۰ سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266001
@SajIRAN