هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ انتشار نخستینبار
📹 قابهای ماندگاری از آخرین حضور حاج قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس در دیدار فرماندهان سپاه با رهبر انقلاب در مهرماه ۱۳۹۸
❤️ #یاد
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 شهید سلیمانی برای هر دل سالمی، جذاب و الگو است
✏️ رهبر انقلاب: یک مجموعهای مثل سپاه با این خصوصیّاتی که گفته شد، برای نسل جوان میتواند جذّاب باشد و واقعاً جذّاب است... نه فقط سازمان جذّاب است، [بلکه] آدمهایش و افرادش هم جذّابند، افرادش هم برای هر دل سالمی جذّاب است. سردار بلندمرتبهاش مثل شهید سلیمانی یک جور، جوان فداکارش مثل شهید حججی یک جور، پاسدار بیپیرایه و دلاوری مثل ابراهیم هادی یک جور؛ اینها همه جذّابند؛ هر کدام از اینها یک الگویند، یک الگوی تمامنشدنی.
✏️ بخشی از بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مجمع عالی فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
✏️ رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران
✊🏻 نزدیک قلّهایم؛ خستگی و ناامیدی ممنوع!
👈🏻 وظیفه امروز مسئولان کار جهادی شبانهروزی است
💻 Farsi.Khamenei.ir
⛔ خستگی نمی شناخت!
بارها که از سوریه به تهران می رسید، یکراست به جلسه ی شورا می آمد. خستگی و سردرد در چهره اش داد می زد اما جلسه را پر انرژی مدیریت می کرد. همه ی سالهایی که در نیروی قدس بودم یکبار از زبانش نشنیدم بگوید خسته ام؛ مریضم ؛ نمی توانم به جلسه بیایم.
گاهی می آمدند آمپولش را توی جلسه می زدند!!!!!
📚 حاج قاسمی که من میشناسم.
#مکتب_حاج_قاسم
#به_سبک_حاج_قاسم
#مسئول_تراز_انقلاب
#دولت_اسلامی
@sajjad_rostampour
سجاد رستم پور
⛔ خستگی نمی شناخت! بارها که از سوریه به تهران می رسید، یکراست به جلسه ی شورا می آمد. خستگی و سردرد
اینکه حضرت آقا امروز فرمودند مسئولین شبانه روز نشناسند یعنی این!!!
گاهی استکانی و فکر می کنی که پُر تَر از تو وجود ندارد .... به موجودی خودت می بالی و افتخار می کنی ...
علاج دردت این است اقیانوسی را ورقی بزنی تا بدانی که هیچ تر از آنی که هیچ گمان کند!
آن وقت اگر ترک برداشتی و شکستی و از محدودیت حدود استکان بیرون آمدی شاید بتوانی خودت را به اقیانوسی متصل کنی و زان پس اقیانوس شوی...
اقیانوس ها را در یابیم وگرنه به استکانی دل خوش خواهیم کرد!!
✍ عبده سجاد
۱۲ دقیقه ی بامداد ۳۱ مرداد | تب ریز 》دلتنگ ش.ه.د.ا.ء
@sajjad_rostampour
داشتیم چند نفری به درختا آب می دادیم.
یکی مون داشت با درختا حرف می زد و معذرت خواهی می کرد و به درختا می گفت : ببخشید اگر تشنه می مونید ، ما گناهی نداریم ؛ آب نیست.
اون یکی گفت : ببخشید اگر تشنه می مونید ، اثر گناهان ماست که آب نیست.
#شبانه
#گناه
#بلا
@sajjad_rostampour
هدایت شده از خبرگزاری فارس
دستخط اخلاقی شهید مصطفی صدرزاده
جهاداکبر = جهاد با نفس
عملیات نظم با رمز یازهرا، یازهرا، یازهرا! محور: نظم در عبادت
الف) نماز باید اول وقت و حتی الامکان در مسجد یا به صورت جماعت
ب) چند لحظه قبل اذان باید منتظر دستور خدا بود
د) زیارت عاشورا هر روز
ج) روزی ۵۰ آیه قرآن
ه) نماز نافله صبح اجباری
@Farsna
⭕ آموزه های حماسه ی اربعین
📒 قسمت اول : برکات خدمت صادقانه
یکی از مهم ترین علل جاذبه ی حماسه اربعین حسینی که خیل عظیمی از شیعیان و مسلمانان جهان را در عتبات عالیات جمع می کند، خدمت صادقانه و مخلصانه ی اهل عراق به برادران مسلمانشان است.
اینکه مردم شریف عراق ، زیر بیرق ولایت حضرات معصومین علیهم السلام، خالصانه و صادقانه و متواضعانه تمامی ظرفیت های خود را در اختیار امت مسلمین قرار می دهند و باعث ایجاد حیات طیبه و گرمی جامعه ی اسلامی و جذب و تقریب قلوب می شوند.
این نحو عملکرد در تمامی ممالک و بلاد اسلامیقابل اجرا و تحقق بوده و می تواند نقش بسزایی در جذب و تثبیت و رشد قشر خاکستری در جبهه ی حق داشته باشد.
به عبارتی انسان ها در تزاحم عالم ماده آنقدر گرفتار مسائل و مشغله های گوناگون می باشند که خدمت کردن صادقانه و در اختیار گذاشتن ظرفیت های موجود مومنین در اختیار جامعه می تواند باری از دوش مردم برداشته و نشاط و شادابی را به زندگی آنها بر گردانده و آنها را مجذوب جبهه ی حق و در نهایت موجب وحدت و تحکیم جامعه ی اسلامی بگردد.
و این از سفارشات موکد قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام می باشد که متاسفانه سالهاست مورد غفلت قرار گرفته است و هم اکنون گوشه ای از تحقق و نتایج آن را در حماسه ی اربعین حسینی مشاهده می کنیم.
✍ عبده سجاد
#اربعین
#تربیت
#کربلاء
@sajjad_rostampour
تربیت یعنی فراهم کردن مقدمات و زمینه های تکامل توسط مربی ، تا شخص متربی با آزادی و اختیاری که خداوند به او داده ، حدود الهی (شرعی و عقلی ) را رعایت کرده و بدین طریق روح از اسارت جسم آزاد شده و استعداد های او شکوفا شود.
#تربیت
@sajjad_rostampour
⭕ آموزه های حماسه ی اربعین
📒 قسمت دوم : تجلی ولایت حضرات معصومین علیهم السلام به عنوان مرکز وحدت آفرین بندگان خدا و نقطه ی ثقل عالم
بسم الله
سالها علل گوناگونی ، مسلمین و حتی شیعیان را از هم جدا نگه داشته است که بعضی از آنها ریشه در توطئه های دشمنان الهی و برخی ریشه در غفلت جامعه از اصل ولایت بوده است مثل جامعه ی شیعی که هر چند معتقد به اصل ولایت هستند لکن فاصله ی زیادی بین شیعیان وجود دارد.
از جمله برکات حماسه ی اربعین، اجتماع دوباره ی امت حول محور ولایت ولو ابتداءا در قالب زیارت است که در صورت تعمیق و تشدید می تواند نقش به سزایی در توجه امت و حتی ملل دیگر به مسئله ی ولایت و امامت داشته باشد و جهان را از تفرقه و آتش کینه ها و جدایی ها رها ساخته و جهان را آماده ی بهشتی که با ظهور ولایت عظمی حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداء تحقق خواهد یافت ، بکند.
و شاید همین حماسه است که یکی از زمینه سازان اشتیاق و تشنگی جهان برای ظهور منجی برای اجتماع جهان حول محور او خواهد شد و نام حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداء بر سر زبان ها خواهد انداخت.
✍ عبده سجاد
#اربعین
#تربیت
#ولایت
@sajjad_rostampour