💢 سرپرست دفتراستاندار وروابط عمومی منصوب شد
🔹با حکم بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی، حسین فرجی به عنوان سرپرست دفتر استاندار و روابط عمومی منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری، در متن حکم استاندار آمده است:
نظر به تعهد و سوابق اجرایی به موجب این ابلاغ جنابعالی را به عنوان سرپرست دفتر استاندار و روابط عمومی منصوب می نمایم.
امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب وظایف محوله و در راستای تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اجرای سیاست های دولت وفاق ملی ، موفق و مؤید باشید.
🔹فرجی در پیشینه کاری خود رییس امور اداری استانداری، مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری،مدیر کل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری،مدیر کل حراست استانداری، سرپرست مدیریت نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان را داراست.
تلگرام | واتس اپ | سایت | ایتا | بله |
🆔 @salaamostan
🔸 روابط عمومی،تشریفات و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی 🔸
💢 مشاور استاندار و مسئول پیگیری های ویژه منصوب شد
🔹با حکم بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی، محمد تقی ولیان به عنوان مشاور استاندار و مسئول پیگیری های ویژه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری، در متن حکم استاندار آمده است:
نظر به تعهد و سوابق اجرایی به موجب این ابلاغ جنابعالی را به عنوان مشاور استاندار و مسئول پیگیری های ویژه پست سازمانی ردیف ۲-۱۲ منصوب می نمایم.امید است با اتکال به خداوند متعال همکاری و هماهنگی با سایر مدیران در جهت تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اجرای سیاست های دولت وفاق ملی در حیطه اختیارات و وظایف محوله و قانونی در خدمت صادقانه به مردم شریف استان موفق و مؤید باشید.
🔹ولیان در پیشینه کاری خود مدیرکل دفتر استاندار و روابط عمومی، معاون اجرایی حوزه استاندار، مسئول تشریفات استانداری، کارشناس امور اداری، کارشناس امور برنامه ریزی را داراست.
تلگرام | واتس اپ | سایت | ایتا | بله |
🆔 @salaamostan
🔸 روابط عمومی،تشریفات و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی 🔸
🔹فعالیت ادارات خراسان شمالی فردا چهارشنبه با یک ساعت تاخیر آغاز خواهد شد/مدارس ودانشگاه ها غیر حضوری شدند
سرپرست معاونت عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت:فردا چهارشنبه ٨ اسفند فعالیت تمامی ادارات وبانک ها با یک ساعت تاخیر آغاز خواهد شد و فعالیت آموزشی در مدارس و دانشگاه ها غیر حضوری است.
به گزارش روابط عمومی استانداری سید مجتبی علوی مقدم ادامه داد:با تصمیم اتخاذشده در کارگروه وموافقت استاندارمحترم ، فردا چهارشنبه ٨اسفند ماه فعالیت تمام ادارات، بانک ها، با یک ساعت تاخیر از ساعت ٩ آغاز خواهد شد.
وی گفت: فعالیت آموزشی در مدارس ودانشگاه ها به صورت مجازی وغیر حضوری خواهد بود.
علوی مقدم افزود: از هم استانی های عزیز تقاضا داریم نسبت به رعایت صرفه جویی در مصرف گاز وبرق همراهی لازم را داشته باشند.
تلگرام | واتس اپ | سایت | ایتا | بله |
🆔 @salaamostan
🔸 روابط عمومی،تشریفات و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی 🔸