💢راهپیمایی ضد جنایات رژیم صهیونیستی بعد از نماز جمعه بجنورد برگزار شد
امروز نمازگزاران در شهر بجنورد ، بعد از اقامه ی فریضه ی نماز جمعه ، علیه جنایات ضد بشری رژیم غاصب و سفاک صهیونیستی شعار دادند.
پیشاپیش این راهپیمایی نماینده ی ولی فقیه، استاندار خراسان شمالی، فرماندهان نظامی و انتظامی و سایر مسئولین و روحانیون حضور داشتند.
🆔 @salaamostan
🔸 روابط عمومی استانداری خراسان شمالی 🔸
وزارت کشور - خراسان شمالی
http://www.moi.ir/service/khorsanshomal
✅به دنبال فراخوان استاندار خراسان شمالی برای ثبت ایده ها و تجربیات در سامانه ی شهریاران ، جمعی از نخبگان استان ایده های خود را در زمینه ی توسعه استان ثبت کردند.
سایر مدیران و افراد و گروه های مردمی نیز تا فرصت باقیست با مراجعه به سامانه مربوطه به لینک زیر ، ایده ها و تجربیات خود را ثبت کنند . https://www.shahriaran.ir
#شهریاران
#ایران_در_میدان
#مردمیسازیحلمسائلکشور
🆔 @salaamostan
🔸 روابط عمومی استانداری خراسان شمالی 🔸
وزارت کشور - خراسان شمالی
http://www.moi.ir/service/khorsanshomal
استانداری خراسان شمالی
پیام استاندار خراسان شمالی به مناسبت روز مجلس
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز روز مجلس و روز شهادت اسوه و الگوی نمایندگی ملت ، شهید آیه الله سید حسن مدرس است .
یاد نمایندگان شهید استان را گرامی می داریم و این روز را به نمایندگان مردم استان در مجلس فعلی و هم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، پیشاپیش تبریک عرض می کنیم و از خداوند بزرگ توفیق همه نمایندگان مجلس را در پیگیری تعالی و توسعه ی استان در همه ی ابعاد علمی، فناوری، اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و ... خواستاریم .
همانگونه که می دانیم نظام جمهوری اسلامی ایران که دستاورد سالها مبارزه با حاکمان جور، دیکتاتورها و طواغیت و مستکبرین است، فضای اختیار و انتخاب را برای مردمش فراهم کرده تا همچنانکه نوع حکومت را انتخاب کرده اند ، مجموعه ی قانوگذاری را نیز آنان انتخاب کنند.
مطابق قوانین جاری کشور ، رئیس جمهور ، نمایندگان مجلس خبرگان ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، شوراهای اسلامی شهر و روستا برای دوره های مشخص با مراجعه به آرای مردمی انتخاب می شوند.
جایگاه مجلس نیز ویژه است و انتخاب نمایندگان این دستگاه قانونگذاری با مراجعه به آراء مردم صورت می گیرد.
در ديدگاه امام خمينی (ره ) دموكراسی ما در غرب وجود ندارد و دموكراسي اسلام كاملتر از دموكراسي غرب است و اینکه یک بار مردم به خبرگان قانون اساسی رای دهند و یک بار به قانون اساسی تنظیم شده آنان رای بدهند بی نظیر است و از دیگر ويژگي هاي برجسته نظام مردم سالار ديني ما نسبت به دموكراسي غرب اين است كه در جامعه اسلامي هيچگاه موارد خلاف شرع و ضد شئونات اخلاقي و ارزشهاي انساني نمي تواند قانوني باشد.
مجلس شوراي اسلامي قوه قانون گذاري و يكي از سه قوه مستقل نظام و از نهادهاي حكومتي ايران است و محور بسياري از تصميم گيريها ، قانون گذاريها و برنامه ريزيها ست و مسير حركت دولت و ملت را تعيين مي كند و دو وظيفه عمده و مهم دارد :
قانون گذاري و نظارت.
اینجانب در این مجال، جايگاه مهم و اختيارات وسيع مجلس شوراي اسلامي در قانون اساسي را یادآوری می کنم و از مردم شریف استان خراسان شمالی می خواهم در انتخابات روز یازدهم اسفند ماه مجلسین شورای اسلامی و خبرگان شرکت کنند و سرنوشت خویش و ملت را با انتخابی آگاهانه و صحیح و به تبع آن تصویب قوانین صحیح و جامع در مسیری صحیح هدایت کنند.
از جمله اختیارات مجلس شورای اسلامی اینست که، نمايندگان مجلس شورای اسلامی به طور مستقيم و با راي مخفي مردم براي دوره چهار ساله انتخاب مي شوند و در عموم مسائل در حدود مقرر در قانون اساسي مي توانند قانون وضع كنند و اصل 76 این قانون تصريح دارد كه مجلس شوراي اسلامي حق تحقيق و تفحص در تمام امور كشور را دارد .
تصويب لوايح عهد نامه ها ، مقاوله نامه ها ، قرار داد ها و موافقت نامه ها ي بين المللي، گرفتن و دادن وام ها يا كمك هاي بلا عوض داخلي و خارجي از طرف دولت ، از اختيارات قانوني مجلس شوراي اسلامي است و نمایندگان شما حق دارند در همه مسائل داخلي و خارجي اظهار نظر كنند
راي اعتماد به هيات وزيران، سوال از رئيس جمهور و وزرا، استيضاح هيات وزيران يا هريك از وزرا از ديگر اختيارات مجلس شوراي اسلامي است.
مجلس به شكايات مردمي از طرز كار مجلس يا قوه مجريه يا قوه قضاييه رسيدگي مي كند و ....
ملاحظه مي فرماييد كه تصميم گيري مجلس در ابعاد وسيعي از امور مملكتي بسيار با اهميت و سرنوشت ساز است و مي طلبد تا مردم كه مي خواهند چنين قدرت عظيم قانوني را با انتخاب نماينده در اختيار وي قرار دهند در راي خود دقت كنند و شايسته ترين فرد را انتخاب نمايند .
امیدوارم با رای مردم خراسان شمالی ، بهترین ها و شایسته ترین ها در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی و دوره ششم مجلس خبرگان راه یابند.
محمد رضا حسین نژاد
استاندار خراسان شمالی
24.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش تصویری سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور به استان خراسان شمالی
آذر ماه ۱۴۰۲
🆔 @salaamostan
🔸 روابط عمومی استانداری خراسان شمالی 🔸
استانداری خراسان شمالی
💢طرح کاشت چهار میلیون نهال در خراسان شمالی با حضور استاندار آغاز شد
صبح امروز با حضور استاندار خراسان شمالی در حاشیه کارخانه آلومینای ایران در جاجرم ، طرح کاشت چهار میلیون نهال در خراسان شمالی آغاز شد.
سهمیه خراسان شمالی از طرح بزرگ کاشت یک میلیارد نهال در کشور ، ۱۶ میلیون نهال است که در چهار سال عملیاتی خواهد شد.
استاندار خراسان شمالی در آیین افتتاحیه این طرح ، در مراسم کاشت درخت در ده هکتار از اراضی کارخانه آلومینای ایران در جاجرم شرکت کرد و ضمن غرس نهال، در حاشیه این مراسم اظهار داشت: اهداف این طرح را ایجاد پوشش برای حفظ آب و خاک و رفع آلودگی های هوا خواند و گفت : ترویج فرهنگ درختکاری در حفاظت از محیط زیست و تلطیف هوا و جذب آلودگی های هوا هرروز ضروری تر از قبل می شود.
محمدرضا حسین نژاد از کاشت همزمان نهال در ۵۰ هکتار از اراضی استان خبر داد و افزود: احیای جنگل و مرتع ، کاشت درختان دو پایه اقتصادی ،کاشت درخت توت برای نوغانداری و...از اهداف این طرح در استان است و پس از تامین نهال ها توزیع آن در بین اقشار مختلف مردم با لحاظ تناسب وضعیت اقلیمی هر شهرستان انجام خواهد شد .
وی توصیه کرد آحاد مردم ، شهرداری ها، صنایع استان و ... در این طرح پر خیر و برکت برای محیط زیست استان مشارکت داشته باشند.
🆔 @salaamostan
🔸 روابط عمومی استانداری خراسان شمالی 🔸
وزارت کشور - خراسان شمالی
http://www.moi.ir/service/khorsanshomal