eitaa logo
شاید این جمعه بیاید
83 دنبال‌کننده
8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
154 فایل
ادمین کانال: fars130@
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ پلمب شد‼️ 🔹واحدهای صنفی زیر در لاهیجان، علی رغم تذکر، پایبند به قوانین عفاف و حجاب نبودند و توسط پلیس اماکن پلمب شدند.
⭕️خبر دارید رضا خان در سال 1317 به دستور انگلستان طی پیمان سعدآباد(دشت ناامید) سیستان به مساحت بیش از 3000 کیلومتر مربع رو از ایران جدا و جهت پایداری روابط به افغانستان بخشید و برای همیشه سرچشمه رود هیرمند رو از دسترس ایران خارج و این بلا رو بر سر سیستان و بلوچستان آورد. ‏⁧
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شبکه Ulusal ترکیه: 📍دومین بانک بزرگ روسیه نمایندگی خود در ایران را افتتاح کرد...
📷 یگان پدافندی سرایا القدس امروز در غزه
⭕️ وطن فروشی به سبک رضاخان 🔻شما یادتون نمیاد ولی این کوه‌هایی که در تصویر میبینین هستن که یه زمانی جز خاک ایران بودن، ولی در سال ۱۳۱۰ بود که با تهدید ترکیه در ، همشو به اونا بخشید و در توجیه این کار گفت: مهم نیست این تپه ها مال کی باشن مهم اینه با هم دوست باشیم. 🔹از اون موقع به بعد بود که بعضی از سران ترکیه مثل اردوغان هار شدن. منبع: کتاب تاریخ بیست ساله ایران، نوشته حسین مکی نماینده چند دوره مجلس در زمان پهلوی، جلد ۶ ، صص۱۵۳/۱۵۴ | پهلوی بدون سانسور ✍ وقتی یه رو میکنن همین میشه دیگه، حالا طرفدارای همون گوسفند به دکتر رئیسی که دکترا داره و نویسنده چند کتاب هست میگن ۶ کلاس سواد!
از کدام بانک ها می توانیم بدون کارت پول بگیریم؟ سرویس برداشت بدون کارت‌بانک‌ها برای پاسخگویی به این نیاز تعریف‌شده است تا افراد بتوانند برای دیگران حواله‌های زمان‌داری صادر کنند که به آن‌ها امکان برداشت مبلغی مشخص از حسابشان را بدون همراه داشتن کارت بانکی از طریق خودپردازها می‌دهد.