یامهدی ادرکنی:
📵جنگ نرم 📵
🌺قسمت دوم:رسانه ٬آسیب ها فردی رسانه 🌺
ارائه دهنده :میثم خدابنده لو
طلبه سطح ۲حوزه علمیه قم
مربی مهارتهای بزرگسالان
مربی مهارتهای کودک، مربی سوادرسانه ای
✅1.تخریب باورها
ما میبینیم فرد وقتی درجریان استفاده از رسانه قرار میگیرد، یک سری انحراف وتخریب دربارهای اعتقادی شخص اتفاق می افتد (تخریب باورها)
بحث تغییر اعتقاد یک مسئله مهمی است که وقتی شخصی از رسانه استفاده می کند درگذر زمان می بیند کم کم اعتقادات شخصی او ازبین می رود وحتی می تواند قضیه کاملا برعکس شود یعنی اعتقادات شخصی افراد درپی استفاده از رسانه های مفید قوی ترهم شود
ولی چون موضوع ما مبحث آسیب شناسی هست میخواهیم بگوئیم وقتی افراد تحت مدیریت رسانه قرار میگیرند یک هویت فرسایشی پیدا می کنند _شاید خودفرد هم باور نکند _مثلا بعداز دیدن یک سریال چند ده قسمتی باآن ظرافت ها وخلاقیت هایی که درکاشتن آن آسیب ها دردرون این فیلم به کار رفته ، خود فرد یواش یواش بعضی از باورها رااز دست می دهد.
#بنابراین اولین آسیب فردی که صاحبان رسانه به صورت جدی برنامه ریزی کرده اند تضعیف باورهای دینی واعتقادات قلبی شخص می باشد
⬅️جالب است خداوند متعال در سوره نساء وقتی فریب شیطان را می خواهد مثال بزند چند مرحله برای فریب شیطان ذکر میکند
اولین مرحله فریب شیطان (لازلنهم ولامرنهم) یعنی ایجاد تغییر در آور وفکر افراد..
اگر فکرتغییر کرد مدها، قیافه ها، ساختمان ها وتغذیه ودرآخر سبک زندگی به طور کلی تغییر می کند
این مساله تغییر باورها وتخریب باورها کاملا درفضای رسانه ای ما مشهود است.
✅2.آسیب جسمی (دومین آسیب فردی)
جسم انسان وبدن وسلامت جسمی انسان نقش مهمی درعاقبت انسان و وند زندگی انسان دارد.
این ضرب المثل حرف وادعای مارا تأييد می کند.
⬅️مردم می گویند :عقل سالم دربدن سالم است _تأکید شده تااینکه انسان مواظب سلامتی خودش باشد.
افراد درتعاملات رسانه ای دچار آسیب جسمی می شوند.
به طور مثال چشم انسان ضعیف می شود به خاطر چندساعت خیره شدن به صفحه تلویزیون، تبلت یا گوشی وساعت ها استفاده از صفحه های موبایل دریغ ازیک تغییر زاویه..
⬅️امروز جریان استفاده ازنسل سوم وچهارم اینترنت 3Gو4G تری جی وفور جی که به یک سبکی است که گوشی موبایل من باید یک امواجی بفرستد به دکل واقع درچند خیابان آن طرفتر درحالی که ماغالبا گوشی را نزدیک خود وحتی نزدیک قلب خود قرار می دهیم _چه کسی هست که این آسیب ها راانکار کند.
ما معمولا با فاصله یک وجب گوشی را مقابل گوش خود قرار می دهیم. واین نگاه به صفحه گوشی وتبلت که از نور زمینه آبی استفاده میشود موجب مشکلات بینایی درجسم کاربر می شود.
⬅️بچه ها و کودکان درمعرض جدی این آسیب قرار گرفته اند
ازجهت چشم وگوش وحتی تغذیه به خاطر ساعت ها نشستن سر بازی ها وشبکه ها وفضای رسانه
نشسته غذا میخورد وهمچنان فیلم میبیند درحالی که تمام هوش وحواس شخص به اون فیلم هست درواقع هیچ لذتی ازآن غذا نمی برد و دچار سوء تغذیه می شود.
این مساله قطعا قابل اغماض نیست.
⬅️یکی از آسیب هایی که می توانیم نام ببریم وقابل انکار نیست همین آسیب جسمی است
مثلا ضرر هایی که این امواج وای فای وگوشی های لمسی بر ناباروری وانواع سرطان دارد.
یک آسیب جدی که درحوزه کودک می توانیم نام ببریم
قبلا بازی ها اکتیو (هیجان وحرکت داشت) بود ولی الان بازی های آنلاین اینترنتی پسیو هست یعنی هیجان دارد ولی حرکت وفعالیت ندارد که این مساله باعث ایجاد آسیب های روحی وروانی وحتی جسمی به کودکان ما میشود..
@salamat1400
#روزشمار_غدیر
1️⃣ 2️⃣بیست و یک روز تا عیدالله الاکبر، عید ولایتعهدی مولایمان، #عید_غدیر_خم باقی مانده است...
♥️ #امام_على (ع) فرمودند:
🌴 اَلْمُؤْمِنُ مُنيبٌ مُستَغْفِرٌ تَوَّابٌ،
🍃 مؤمن بازگشت كننده به خدا،
آمرزش خواه و #توبه كننده است.
📖 غرر الحكم، ح 1288
💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹قلب امام زمان را نیازاریم...
🎙 #استاد_رفیعی
سواد رسانه "1"
فضای مجازی
ویژگی های فضای مجازی
ارائه دهنده :میثم خدابنده لو
(طلبه سطح 2حوزه علمیه قم
مربی سواد رسانه، مربی مهارتهای بزرگسالان
مربی مهارت های کودک)
✅1.حقیقت مجازی
بیش از هرچیز باید توجه داشت که فضای مجازی پوستاری ازفضای واقعی است، اگرچه تفاوتهایی هم بافضای فیزیکی دارد. فضای مجازی رامی توان فضایی تلقی کرد که واقعیت دارد چون اعمال انسان دراین فضا تأثیری واقعی دارد ؛ برای مثال درآن پول جابجا می شود، انسانها به همدیگر دلبسته می شوند ورشدعلمی واخلاقی پیدا می کنند و.... بنابراین محیط مجازی ای که باآن سروکار داریم کاملا عینی است وعملکرد واثری واقعی دارد.
به تعبیر دقیق حضرت آیت الله جوادی آملی «چیزی که امروز به عنوان فضای مجازی معروف شده دراصل حقیقت است چراکه مجاز رامی توان کنار زد، اماحقیقت را نمی توان، بنابراین فضای مجازی دراصل خودش حقیقت است، این سیم واین تلویزیون حقیقت نیست بلکه آن چیزی که معرفت وشناخت باشد حقیقت است.» به بیان دیگر «آنچه بااندیشه مرتبط است وپیام رابه ذهن منتقل می کند، حقیقت است؛ خواه از ابزار حسی یاماورای حسی استفاده شود.» منبع (کتاب حقیقت مجازی ص 33.تألیف مرکز ملی فضای مجازی)
کانال یاران صبح ظهور
http://eitaa.com/Aenehzohoor_qazvin
☘✨☘
🔸 امیدوارکننده ترین آیه قرآن 🔸
کسی آمد خدمت امام باقر علیه السلام گفت: امید بخش ترین آیه قرآن چیه؟ آقا فرمود: به نظر خودت کدوم آیه است؟ گفت : «قُل یا عِبادیَ الَّذینَ اَسرَفوا عَلَی اَنْفُسِهِم لا تَنقَطوا مِنْ رحْمَةِ الله»: آی بنده هایی که گناه کردید، از رحمت خدا مأیوس نشوید.
آقا فرمود: نه این ممکنه خیلی به انسان امید بدهد، اما امیدبخش ترین نیست، امید بخش ترین آیه این آیه است: «وَلَسَوفَ یُعطیکَ رَبُکَ فَتَرضی»: یعنی پیغمبر اینقدر روز قیامت شفاعت از تو قبول میکنیم تا راضی بشوی. بعد امام باقر علیه السلام سه مرتبه فرمود: امید ما به شفاعته ، امید ما به شفاعته، امید ما به شفاعته.
واقعا همینطور است، ما چه نمازی داریم، چه روزه ای داریم، یه بازنگری تو اعمال خودمان کنیم تازه با هزارات تیری که بهش می زنیم با هزاران حبطی که اتفاق میافته چقدر میتونیم این اعمال را حفظش کنیم.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
@salamat1400
امام جعفر صادق عليه السلام می فرمایند :
والله لو عرف الناس فضل هذا الیوم 🍃بحقیقته لصافحتهم الملائکة فى کل یوم عشر مرات ... و ما اعطى الله لمن عرفه ما لیحصى بعدد🍃
✨به خدا قسم اگر مردم فضیلت واقعى « روز غدیر » را مى شناختند ، فرشتگان روزى ده بار با آنان مصافحه مى کردند و بخشش هاى خدا به کسى که آن روز را شناخته ، قابل شمارش نیست .✨
@salamat1400
Clip-Panahian-BeNamayeshBegzareed-64k.mp3
2.55M
🎵به نمایش بگذارید! مثل صحنه تئاتر
🔻اگر میخواهید فرزندانتان انسانیت، اخلاق و زندگی درست را یاد بگیرند ...
#کلیپ_صوتی #تربیت_فرزند
@salamat1400
#فضای_مجازی
✅ارائه دهنده :میثم خدابنده لو
طلبه سطح ۲حوزه علمیه قم
مربی مهارتهای بزرگسالان وکودک
مربی سوادرسانه ای
🔻سواد رسانه ای "۳"
✅رسانه
به هرچیزی که پیامی راانتقال می دهد رسانه میگویند، انتقال پیام میخواهد به وسیله انسان صورت بگیرد یاازطریق اشیاء وابزار، تفاوتی ندارد.
✅انواع رسانه
باتوجه به دوره های تاریخی متعدد (سنتی، مدرن، فرامدرن یاپست مدرن) باانواع گوناگون رسانه دینی روبرو هستیم که عبارتند از : رسانه دینی سنتی، مدرن ورسانه دینی ترکیبی از سنتی ومدرن..
✅. رسانه های سنتی
ارتباط وانتقال پیام دراین رسانه ها غالبا میان فردی وچهره به چهره است دراین نوع ارتباط دریافت بازخورد وعکس العمل مخاطب سریع وآنی است وارتباط دوسویه ومتاقبل نیز به راحتی برقرار میشود..
رسانه های سنتی عبارتند از :
1⃣. منبر
منبر راتریبون ورسانه اسلام می نامند
از گذشته خصوصا درزمان رسول خدا صلی الله علیه وآله منبر از قوی ترین ابزار اطلاع رسانی وتبلیغ دین بوده است.
2⃣. مسجد
درواقع مسجد درهیچ دوره ای ازصدراسلام صرفا به عنوان مکانی مقدس وتنها برای عبادت محسوب نمی شده است، بلکه همواره به عنوان مهمترین رسانه درامرتبلیغ وانتقال پیام دین بوده است.
منبع (کتاب دین ورسانه تألیف :مهری بهار ص99)
#یاران_صبح_ظهور
#آئینهء_ظهور
http://eitaa.com/Aenehzohoor_qazvin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎لعنت بر کسانی که باازدواج مخالفت می کنند!!!!😧😧😧
بیانات مقام معظم ❤️رهبری ❤️ درباره ازدواج
♦️باید مقابله کرد. 🤚🤚🤚
♦️افرادی باید وساطت کنند. 📿📿📿
@salmat1400
به گزارش روابط عمومی و بین الملل، در پنجمین روز کنفرانس علمی پژوهشی «غدیر اکمال دین و اتمام نعمت»، نشست علمی تخصصی «اهمیت و جایگاه غدیر در منابع فریقین» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رفیعی رئیس محترم مجتمع آموزش عالی تاریخ، سیره و تمدن اسلامی و با حضور اساتید، اعضای هیئت علمی و سایر پژوهشگران در مجتمع آموزش عالی بنت الهدی برگزار گردید.
حجت الاسلام دکتر رفیعی ضمن ارائه مقدماتی پیرامون غدیر فرمودند سند حدیث غدیر قابل خدشه نیست چون در منابع معتبر اهل سنت مثل مسند احمد حنبل، تاریخ دمشق، البدایة و النهایة، خصائص نسائی، سنن ابن ماجه و حتی البانی از علمای وهابی در اعتراض به ابن تیمیه می گوید شما چرا میگویید خطبه غدیر سند ندارد و خودش اسناد خطبه غدیر را ذکر می کند؛ با این وجود در فضای مجازی این اشکال مطرح است که چرا بخاری و مسلم حدیث غدیر را نیاورده اند؟ جواب این است که خود بخاری گفته من هفتاد هزار حدیث صحیح دارم ولی فقط هفت هزار حدیث را در کتابش آورده است
پس از تمام احادیث صحیح در بخاری نیامده و اهل سنت بسیاری از احادیث صحیح دارند که از غیر بخاری نقل می کنند.
دکتر رفیعی بیان داشتند که مادلنک مسیحی از مستشرقین میگوید اگر کسی با تاریخ آشنا باشد شک نمی کند جانشین پیامبر، علی (علیهماالسلام) است. همه انبیا جانشینی را از خاندان خود داشتهاند ابراهیم، اسماعیل و اسحاق فرزندانش را جانشین قرار داد؛ اسحاق فرزندش یعقوب را و موسی برادرش هارون را؛ این روش پیامبران است یعنی هر پیامبری وصی خود را تربیت و آماده میکرد.
ایشان افزودند پیامبر سه آمادگی در علی (علیه السلام) ایجاد کرد 1.آمادگی تربیتی: علی را در آغوش خود و در خانه خود پرورش داد. 2.آمادگی اجرایی در جنگ بدر، خندق، ابلاغ سوره برائت و غیره 3.آمادگی بیانی که با غدیر اتفاق افتاد در واقع غدیر آغاز راه نیست بلکه پایان هر اتفاق است چون امامت علی (علیه السلام) از آغاز بعثت با حدیث یوم الانذار شروع شد و بعد در مناسبتهای مختلف بیان شد مثل آیات انما ولیکم الله ورسوله...، اطیعوالله و اطیعوالرسول و در غدیر به طور رسمی و کامل تبیین شد.
حجت الاسلام رفیعی فرمودند یک استدلال دیگر که برای غدیر این است یک:پیامبر می دانستند بعد از او حوادث ناگواری اتفاق میافتد مثلاً بعضی از اصحاب مرتد می شوند و ... که در خطبه ۱۵۶ نهج البلاغه بیان شده است. دو: پیامبر می دانستند عمرشان در حال اتمام است که در اینجا سه فرض مطرح است 1.سکوت کامل: این ممکن نیست چطور پیامبر حتی احکام مستحبی مثل آداب غذا خوردن، آداب سفر و سایر موارد را بیان کرده باشند ولی مطلب مهمی مثل جانشینی خود را نفرموده باشد. 2.پیامبر گروهی را به عنوان خبره تعیین کرده باشند که آنها جانشین انتخاب کنند که این نکته در هیچ جای تاریخ اثبات نشده است. 3.پیامبر به صورت خاص حضرت علی (علیهما السلام) را جانشین قرار داده است که نظر شیعه بر این است.
Molana Ali.mp3
10.03M
#مولودی زیبا
🎤حسن کاتب
خدا این عشق و ازم نگیره😍
بر همه عالم علی امیرِ🌎
لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ
📚 تطهیر وسائل الکترونیکی 💧
✍️ #طبق_نظر_رهبری
سوال:👇👇
1) آيا راهی غیر از شستن، برای پاک شدن #وسایل_الکترونیکی مانند #تلفن_همراه که نجس شده است، وجود دارد؟🧐
2) اگر تلفن همراهی که #نجس شده، #هنگام_نماز، همراه مان باشد، نماز باطل است؟🧐
جواب:🔰🔰
1) فقط با آب قابل تطهیر است.✅
2) نماز باطل نیست،❌ مگر این که نمازگزار قبل از تمام شدن نماز بداند، #نجاست_تلفن_همراه با رطوبت به بدن یا لباس او رسیده است.✅
#احکام_طهارت #تطهیر_وسائل_الکترونیکی #نما ز_با_اشیاء_نجس
•┈┈••✾❀✿💜✿❀✾••┈┈•
@salamat1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ تصویری
اولین قدم درترک گناه ؟
🎙سخنران : استاد رفیعی
🔰 #روز_مباهله
✅ روز مباهله، بزرگترین فضیلت قرآنی امیرالمؤمنین علیه السلام، است.
✅ درميان حوادث و رخدادهای گوناگون تاريخ اسلام، واقعه عظيم و باشكوه «مباهله» بى شك ويژگیهای خاص و منحصر به فردى دارد.
✅ مباهله تجلی حقانيت اسلام و نمايانگر عظمت و برتری پيامبراكرم صلى الله عليه وآله است.
✅ روز مباهله روز فرو ريختن صليبهاى طلايی و روز پيروزی علم و فرهنگ بر شمشير و جنگ میباشد.
🌸 و پر واضح است كه در اين وانفسای غربت اسلام رجوع به اين گنجينه پر افتخار چقدر مىتواند به حال پيروان راستين نبوی و شيعيان غيور علوی مفيد و پر از فايده باشد و چهرهی زيبا و پرمهر و اسلام را بر همگان هويدا سازد.
🌸 با ترويج و تبليغ داستان مباهله می توان از مظلوميت پيامبر اسلام صلی الله علیه و آله دفاع كرد.
مى توان اين سند محكم و برترين فضيلت قرآنى اميرالمؤمنين صلوات الله علیه را در برابر مخالفين تشيع علم كرد.
*🔷 داستان مباهله چیست؟*
*✳️ معنای لغوی و اصطلاحی مباهله:*
💠 مباهله آن است که دو نفر يا دو گروه پس از مناظره و استدلال در برابر يکديگر، چنانچه به نتيجهای که مقبول طرفين باشد، نرسند، و هريک ادعای کتمان عمدی حق از سوی ديگری را داشته باشد، در اين مرحله دو طرف برای اثبات ادعای خود مسئله را به خدا واگذار میکند و هر يک از خدا میخواهد که اگر ديگری در ادعای خود عمداً دروغ میگويد و حق را دانسته کتمان میکند، فوراً عذاب را بر او نازل کند تا حقانیت حق روشن گردد و اين آيين در پيش از اسلام نيز در ميان اعراب و ساير اقوام رايج و شايع بوده است.
در چنين برنامهای که يک دستور الهی است خداوند فوراً پاسخ میدهد تا حجّت را بر مردم تمام نمايد. چنانکه در روزگار پيامبران پيشين نيز اين مسئله بارها اتفاق افتاده بود. امّا در تاريخ 23 ساله رسالت پيامبر خاتم صلی الله علیه و آله تنها يک بار با مسيحيان نجران در سال دهم هجری اتفاق افتاد که پیامبر اسلام با دختر و وصی و دو فرزند خود برای مباهله حاضر شد و بزرگان کلیسا در این مباهله شکست خوردند و از ترس گرفتاری به نفرین نبی مکرم اسلام و خاندان مطهر ایشان علیهم السلام و رهایی از عذاب الهی، از مباهله دست کشیدند.
#مباهله #فضائل_اهل_بیت
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
@salamat1400
AsarTarbyati01-48k.mp3
14.15M
صوت | آثار تربیتی عزای حسین(ع)
جلسه 1: فرازمانی و فرامکانی بودن آثار تربیتی امام حسین(ع)