✳️ برپایی غرفه خانواده و جوانی جمعیت شهرستان زرند در محل برگزاری نماز عید سعید فطر این شهرستان همراه با:
✅ اختصاص بخش هایی از خطبه دوم خطیب نماز عید سعید فطر به اهمیت جوانی جمعیت
✅ با معرفی و تجلیل از ۵ مادر جوان زیر ۴٠ ساله فرهنگ ساز صاحب ۵ فرزند و بیشتر
✅ و نصب پلاکاردهایی در زمینه جوانی جمعیت در مسیر و خیابان ورودی مصلای بزرگ پیامبر اعظم(ص) شهرستان زرند
#دانشگاه_علوم_پزشکی_کرمان
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
http://eitaa.com/salamatekerman
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
✅ تایید سازمان بهداشت جهانی بر ریشه کنی سرخک و سرخجه در ایران
🔹 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
🔹️خبر خوب ریشه کن شدن سرخک و سرخجه در ایران را به مردم ایران، دانشمندان و همه خادمان سلامت تبریک می گوییم.
🔹️هنوز بسیاری از کشورهای اروپایی، تاییدیه سازمان جهانی بهداشت در خصوص ریشه کنی سرخک و سرخجه را دریافت نکرده اند.
🔹️انشالله با مشارکت مردم و نظام سلامت بتوان بسیاری دیگر از بیماری های واگیردار را نیز کنترل و مهار کرد.
http://behdasht.gov.ir/XSk9
#دانشگاه_علوم_پزشکی_کرمان
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
http://eitaa.com/salamatekerman
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
🎞 پخش فیلم مستند "خالدار" از شبکه مستند صدا و سیما
🔹 به سفارش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
💢 پیرامون موضوع اعتیاد و نقش خانواده
⏰ یکشنبه ۳ اردیبهشت ماه ساعت ۲۱
#دانشگاه_علوم_پزشکی_کرمان
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
http://eitaa.com/salamatekerman
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
19.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚑 جزئیات نزاع دسته جمعی تعدادی از مسافران در ماهان از زبان دکتر صابری، رئیس اورژانس کرمان
#اورژانسدرکنارشماست
#دانشگاه_علوم_پزشکی_کرمان
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
http://eitaa.com/salamatekerman
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
🔹معاون توسعه، مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خبر داد:
🔹تشکیل قرارگاه پروژه جایگزین بیمارستان شفا
🔹 معاون توسعه، مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه از برگزاری اولین جلسه "قرارگاه پروژه جایگزین شفا" در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: این قرارگاه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان رئیس قرارگاه، معاونان و مدیران مرتبط دانشگاه و مسئولانی از استانداری برگزار می شود.
🔹دکتر سید میثم موسوی افزود: پروژه جایگزین بیمارستان شفا به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی دانشگاه مطرح است که در سال های اخیر تلاش هایی در راستای شروع عملیات عمرانی این پروژه صورت گرفته است.
🔹وی با بیان اینکه پروژه جایگزین بیمارستان شفا یکی از اهداف اصلی این معاونت به شمار می رود، ادامه داد: از دی ماه سال ۱۴٠۱، معاونت توسعه، مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه هدف گذاری ویژه و بلند مدتی برای پروژه مذکور انجام داده است و شورای مدیران معاونت توسعه به صورت هفتگی روند پیشرفت کار را مورد بررسی قرار می دهد.
🔹به گفته وی به دلیل اهمیت پروژه جایگزین شفا، قرارگاه این پروژه به صورت "ماهیانه" در راستای تسریع در عملیات عمرانی و رفع موانع پیش روی آن، تشکیل می شود.
💠 متن کامل خبر در؛
🌐 https://pr.kmu.ac.ir/fa/ndt/51863/1
#دانشگاه_علوم_پزشکی_کرمان
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
http://eitaa.com/salamatekerman
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈