🍏 بهبود روند جهانی واکسیناسیونِ کودکان
🔸️«اتحاد جهانی برای واکسیناسیون» میگوید که روند واکسیناسیون کودکان برای بیماریهای رایج، پس از ضربه ناشی از شیوع کرونا به وضعیت قبل از همهگیری نزدیک میشود.
🔸️در گزارشی که در نشست این سازمان ارائه شد، آمده است که واکسیناسیون کودکان در سرتاسر جهان در برابر دیفتری، کزاز و سیاه سرفه در طول همهگیری کرونا پنج درصد کاهش یافته بود اما حالا دو درصد بهبود یافته است.
@salamatiir
🍏 30 درصد ایرانیها فشار خون بالا دارند.
🔸️5 عامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
🔸️معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ابتلای ۳۰ درصد جمعیت کشور به فشار خون بالا، عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی را تشریح کرد.
🔸️حسین فرشیدی امروز در حاشیه هشتمین کنگره قلب ایران در انستیتو آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب شهید رجایی اظهار کرد: رتبه اول مرگومیر در ایران مربوط به بیماریهای قلبی و عروقی است در حالی که تمام عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی باعث کنترل و پیشگیری است.
@salamatiir
🍏 مدیرکل سلامت شهرداری تهران خبر داد:مناسب سازی برخی بوستانهای تهران برای کودکان اوتیسمی
🔸️مدیرکل سلامت شهرداری تهران از تجهیز و مناسب سازی برخی از بوستانهای تهران برای کودکان اوتیسمی خبر داد.
🔸️حمید صاحب با اشاره به راه اندازی خانههای امید ویژه نگهداری روزانه و موقتی کودکان اوتیسمی در تهران گفت: اوتیسم یک اختلال غیر قابل درمان قطعی است که تنها میتوانیم با ارائه آموزشهای مختلف عوارض این بیماری را کاهش دهیم.
@salamatiir
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍏 تبیین علل حرمت گوشت خوک در انجیل، توسط یک کشیش مسیحی!
🔸️مصرف گوشت خوک در غرب مانند خوردن گوشت گوسفند در ایران بسیار عادي است و اگر کسی بگوید حرام است مانند این است که اینجا بگویند گوشت گوسفند حرام است!
🔸️حالا ببینید این کشیش در مورد گوشت خوک چه می گوید؟
@salamatiir
سلامتی.آی.آر🩺
❄️ طرف میره دندونپزشکی، دندونپزشک بهش میگه لازم نیست انقدر دهنت رو باز کنی طرف میگه مگه نمیخواید د
❄️ پزشک: درد پای چپ شما به خاطر کهولت سن هست.
بیمار: پای راست منم دقیقا همون سن رو داره ولی درد نمیکنه!! 🤦🏻♀️😂
#طنز
@salamatiir
🍏وضعیت درخشان اهدای خون ایران در میان کشورهای مدیترانه شرقی
🔸️نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران با اشاره به وضعیت درخشان اهدای خون ایران در میان کشورهای مدیترانه شرقی، گفت: ما امیدواریم همکاریهای خود را با سازمان انتقال خون ایران گسترش دهیم تا در این زمینه اشتراک دانش را با سایر کشورهای منطقه نیز افزایش دهیم.
🔸️سیدجعفر حسین در همایش روز جهانی اهدای خون، گفت: هر سال ۱۴ ماه ژوئن همه کشورها در سراسر جهان روز جهانی اهدا کنندگان خون را جشن میگیرند. کمپین امسال بر بیمارانی متمرکز است که به حمایت مادامالعمر تزریق خون یا داروهای مشتق از پلاسما نیازمند هستند.
@salamatiir
🍏 جباروند، دبیر بورد چشم پزشکی وزارت بهداشت عنوان کرد:خودکفایی در تولید قرنیه مصنوعی.هیچ بیماری به خارج اعزام نمیشود.
🔸️دبیر بورد چشم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از دستاوردهای کشور را خودکفایی در تولید قرنیه مصنوعی برشمرد و گفت: ایران از نظر وضعیت تحقیقات و پژوهش در حوزه چشم پزشکی با کشورهای پیشرفته برابر است و به دلیل گستردگی و کیفیت بالای ارائه خدمات و درمان چشم پزشکی هیچ بیماری به خارج اعزام نمیشود.
🔸️محمود جباروند افزود: ایران از نظر وضعیت تحقیقات و پژوهش در حوزه چشم پزشکی با کشورهای پیشرفته برابر است و به دلیل گستردگی و کیفیت بالای ارائه خدمات و درمان چشم پزشکی هیچ بیماری به خارج اعزام نمیشود و بیماران زیادی از کشورهای مختلف دنیا برای درمان به ما مراجعه میکنند.
ایران قطب چشم پزشکی در خاورمیانه است و سطح دانش و تجهیزات چشم پزشکی کشور از نظر جراحی و آموزش علمی با دنیا برابری میکند.
@salamatiir
🍏نتایج یک مطالعه جدید هشدار می دهد:
افراد مبتلا به بیماری التهابی روده IBD در معرض خطر بیشتری برای سکته مغزی هستند. IBD، یک وضعیت ناتوان کننده است که منجر به التهاب مزمن روده شده و شامل بیماری هایی مانند بیماری کرون، کولیت اولسراتیو و بیماری التهابی روده طبقه بندی نشده است.
🔸️محققان طی مطالعات جدید خود دریافتند: افراد مبتلا به به بیماری التهابی روده در مقایسه با افراد فاقد این بیماری، ۱۳ درصد بیشتر در معرض سکته مغزی تا ۲۵ سال پس از تشخیص هستند.
@salamatiir
🍏 علل ابتلا به سرطان روده در جوانان
🔸️تحقیقات جدید نشان میدهد عوامل محیطی، از جمله مصرف گوشت قرمز و قند، ممکن است در افزایش بروز سرطان روده بزرگ در بین جوانان نقش داشته باشد.
🔸️به گفته محققان، طی دو تا سه دهه گذشته تشخیص سرطان روده بزرگ در بین افراد جوان افزایش یافته است.
🔸️یافتهها حاکی از آن است که عواملی مانند مصرف بیش از حد نوشیدنیهای شیرین شده با قند یا گوشت قرمز و همچنین چاقی، ممکن است از عوامل خطر ابتلاء به سرطان کولورکتال در سنین جوانی باشد.
@salamatiir
🌍 روی صورت این زن ناخن می روید !
🔸️شانینا ایزوم 28 ساله اهل ایالات متحده از 3 سال پیش تا کنون دچار نوعی واکنش آلرژیک شده که او را از انجام فعالیت های روزانه ناتوان کرده است،از مدتی پیش تا کنون به جای مو روی پوست بدنش ناخن رشد می کند و پزشکان هنوز در مورد چگونگی درمان این بیماری مرموز، چیزی نمی دانند و بعد از 3 سال تلاش و تحقیق فقط نشانه های بیماری را کنترل کرده اند.
🔸️شانینا در سال نخست دانشجویی اش، در سپتامبر 2009 برای درمان حملات آسمی به پزشک مراجعه و استروئید دریافت کرد، اما تنها چند ساعت پس از مصرف دارو دچار خارش شدیدی در سراسر بدنش شد.
بعد از آن برآمدگی های سیاهی روی پاهایش شکل گرفت و کم کم ناخن ها روی صورتش شروع به رشد کردند.
تا چند وقت پیش شانینا حتی نمی توانست بنشیند و راه برود. اما حالا می تواند با عصا و گاهی اوقات بدون آن راه برود.
او می گوید پزشکان انواع آزمایش ها را روی او انجام داده اند و نتیجه همه آنها منفی بود. هیچ فرد دیگری در جهان پیدا نشده که چنین بیماری ای داشته باشد.
#عجایب_پزشکی
@salamatiir