مجله پزشکی درمانکده.apk
680.3K
مجله پزشکی درمانکده اطلاعاتی خوب در باره بدن انسان بیماری هایش و ... دارد
@SalamatPedia
هدایت شده از فتوگرافیک ﴿ابزار طراحی﴾
جمهوری اسلامی ایران سالروز تولدت مبارک❤️❤️
✨
@AMMARG_IR 👈🏻
#دهه_فجر 🇮🇷
#فردا_خواهیم_امد
#درخت_رو_به_رشد 🌱
#طرز_کار_بدن
پروستات غده كوچكی است كه پائین تر از مثانه قرار گرفته و قسمت ابتدایی پیشابراه را احاطه كرده است. پیشابراه مجرایی است كه ادرار را از مثانه به طرف خارج از بدن هدایت میكند. این غده در زیر مثانه و در محل خروج ادرار از آن و نیز در جلوی راست روده قرار دارد. پروستات طبیعی در معاینه قوام نرم دارد و فاقد توده است. این غده كه اعمال مختلفی انجام میدهد از دو قسمت تشكیل شده كه توسط یك لایه بافتی پوشیده شدهاند.
پروستات چه كاری انجام میدهد؟
یكی از كارهای پروستات كمك به كنترل ادرار، با وارد كردن فشار به قسمت ابتدایی پیشابراه است. همچنین پروستات، مایعی ترشح میكند كه سلولهای جنسی مرد، یا اسپرمها را فعال نگه میدارد. این مایع پیشابراه را مرطوب و لغزنده میكند. این مایع ماهیت قلیایی داشته و نیز مواد مغذیای دارد كه برای فعال باقی ماندن اسپرم ها، لازم است.
@SalamatPedia
#طرز_کار_بدن
طحال چیست و چه کاری میکند 🔵
طحال یکی از عضوهای بدن است که در قسمت چپ بالای شکم قرار دارد. طحال به عنوان بخشی از سیستم ایمنی بدن به تولید و ذخیره سازی سلول های خونی می پردازد و در واقع جزئی از سیستم گردش خون محسوب می شود.1- تصفیه خون
اولین و مهم ترین نقش طحال در بدن، عمل تصفیه خون می باشد، نقشی که مشابه به آن را کبد در بدن انجام می دهد. طحال خون را تمیز می کند. طحال، گلبول های قرمز آسیب دیده در جریان خون را شناسایی و آنها را از جریان خون خارج می کند.
2- بازیافت خون
اجزای قدیمی سلول های خونی آسیب دیده مانند آهن و هموگلوبین، در طحال بازیافت شده و به مغز استخوان و سیستم گردش خون فرستاده می شوند تا خون سالم در سیستم گردنش خون در جریان باشد. هموگلوبین از مغز استخوان به سیستم گردش خون منتقل می شود و مسئولیت حمل اکسیژن را به عهده دارد.
3- ذخیره سازی خون
یکی از کارکردهای طحال، ذخیره سازی خون برای بدن است. با توجه به نیاز خونی بدن، طحال می تواند با گشاد و تنگ کردن رگ هایش مقدار خون مورد نیاز بدن را برایش بفرستد.
@SalamatPedia
#خطرناک_برای_سلامتی
هیولایی به نام سیگار
عناصر سرطانزای سیگار
عوارض بسیاری برای سیگار مطرح شده که ریزش مو، آب مروارید، چین و چرک صورت، ضایعات شنوایی، فساد دندان، پوکی استخوان، بیماری های قلبی و عروقی از جمله این عوارض است.
سیگار کشیدن، افزایش ضربان نامنظم قلب را بدنبال دارد
سیگار کشیدن مغز را کوچک میکند
کاهش درک مزه چربی و شکر در اشخاص سیگاری
سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد
@SalamatPedia