حضرت عبد العظیم 2.mp3
1.24M
یار در خانه و ما، گِردِ جهان می گردیم...!
🎙حجت الاسلام امینی خواه:
🔸گره گُشای گمنام
🔹از اول باید این حاجت را نزد حضرت عبدالعظیم علیه السلام میبردم...!
🌹نکته:
سخن آیت الله محمدتقی آملی رضوان الله علیه توسط آیت الله حسن زاده آملی رحمة الله علیه نقل شده است.
💐به پیشگاه با کرامت و با صفای سید الکریم حضرت عبدالعظیم حسنی سلام الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@Aminikhaah
@salavatnameh
نابود کننده اهریمنان...!
🎙آیت الله عبدالله مامقانی رضوان الله علیه:
فرزندم! این ذکر را بسیار بخوان که در راندن اهریمنان، نابودی آنان، اثر فراوان در آن است:
«لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّه لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِی الْعَظِیم وَ صَلَّى اللَّهُ مُحمّد وَ آلِهِ الطَّاهِرِین».
📚 ذکر محبوب، ج ۱، ص ۱۸۱.
«آیین راستپویی» ترجمه کتاب «مرآه الرشاد» است که در بر دارنده سفارش ها و توصیه های مولف به فرزندان خود و فرزندان شیعه برای رسیدن به کمال و صلاح اخلاقی است؛ و در ۵ فصل ارائه شده است.
🔸فصل اول در هفت عنوان به تبیین اثبات یگانگی خداوند، نبوت مطلقه و ... .
🔹دومین فصل کتاب بیانگر اعمال برای اطاعت از پروردگار و پرهیز از گناه و سستی، نگهداری زبان، محاسبه نفس، صبر و ... از عناوین این فصل است. 🔸فصل سوم به گزیده ای از سجایای اخلاقی پرداخته و توسل به اهل بیت (علیهم السلام)، نیکی به والدین، صله رحم، استغفار، پرهیز از پرخوری و پر خوابی و...
🔹آخرین فصل به سفارش هایی در امور معیشت و نکو زیستن اختصاص داده شده است. مسکن، لباس ، همنشین و همسر مناسب در این فصل به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته و حراست از محرمان و تربیت فرزندان پایان بخش کتاب است.
این کتاب توسط آیت الله عبدالله مامقانی به رشته تحریر در آمده و احمد پرنیانی در ۳۸۴ صفحه وزیری به فارسی ترجمه نموده است.
#نسیم_های_گره_گُشا
💐در سالروز رحلت آیت الله شیخ عبدالله مامقانی رضوان الله علیه به روح تلاشگر و ملکوتی ایشان، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
تجربه و نظر یکی از اعضای گرامی کانال پیرامون هدیه ذکر صلوات به روح آیت الله شیخ محمد بهاری رضوان الله علیه و زیارت ایشان.
#صلوات
#مزار_صالحان
#محمد_بهاری
#تجربه
#نسیم_های_گره_گشا
#صلوات_نامه
💐به روح گرهگُشا و لطیف آیت الله شیخ محمد بهاری رضوان الله علیه در سالروز رحلت شان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
حافظه نورانی!
🎙از جمله پرسشهاى حضرت خضر علیه السلام از امام حسن مجتبی صلوات الله علیه این بود كه پرسید:
إِنَ قَلْبَ الرَّجُلِ فِي حُقٍ وَ عَلَى الْحُقِّ طَبَقٌ فَإِنْ صَلَّى الرَّجُلُ عِنْدَ ذَلِكَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَاةً تَامَّةً انْكَشَفَ ذَلِكَ الطَّبَقُ عَنْ ذَلِكَ الْحُقِّ فَأَضَاءَ الْقَلْبُ وَ ذَكَرَ الرَّجُلُ مَا كَانَ نَسِيَ وَ إِنْ هُوَ لَمْ يُصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ- أَوْ نَقَصَ مِنَ الصَّلَاةِ عَلَيْهِمُ انْطَبَقَ ذَلِكَ الطَّبَقُ عَلَى ذَلِكَ الْحُقِّ فَأَظْلَمَ الْقَلْبُ وَ نَسِيَ الرَّجُلُ مَا كَانَ ذَكَرَهُ .
چگونه انسان مطلبى را به یاد مى آورد و چگونه آن را فراموش مى كند؟
امام حسن علیه السلام فرمود:
دل آدمى در میان ظرفى است و بر روى آن روپوشى قرار گرفته است، وقتى مى خواهد مطلبى را به یاد آورد اگر صلوات كاملى بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام بفرستد، پرده از روى آن ظرف كنار مى رود، قلب گشوده و به تعبیرى روشن مى شود و انسان آن چه را فراموش كرده به یاد مى آورد و اگر بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام صلوات نفرستد یا صلوات را ناقص؛ یعنى بدون ذكر «آل محمّد» بگوید، روپوش از روى آن كنار نمى رود، در نتیجه قلب همان گونه تاریك مى ماند و فراموشى او برطرف نمى شود.
📚علل الشرائع، ج ۱، ص ۹۱.
امام صادق علیه السلام:
هرگاه شیطان مطلبی را از خاطرت بُرد دست بر پیشانی بگذار و بگو:
اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُكَ یا مُذَكِّرَ الْخَیرِ وَ فَاعِلَهُ وَ الْآمِرَ بِهِ أَنْ تُصَلِّی عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَذْكُرَنِی مَا أَنْسَانِیهِ الشَّیطَانُ الرَّجِیم:خدایا، ای به یادآورنده خیر و انجامدهنده آن و فرماندهنده به آن، از تو میخواهم بر محمد و آل او درود فرستی و آنچه را که شیطان از یاد من برده است، به یادم آوری!
🎙آیت الله بهجت رضوان الله علیه:
برای پیداکردن چیز گمشده، این دعا خوانده شود، خوب است؛ همچنین این دعا برای به یادآورن چیزهایی که فراموش شده مؤثر است.
📚در محضر بهجت، ج۱، ص ۱۱۳.
🎙علامه میبدی در کشکول خود آن را مجرب می داند و شیخ صدوق رضوان الله علیه در «خصائص الشیعه» صلوات برای یادآوری، دارای فائده ای عظیم و مجرب می داند.
🎙خواجه نصیرالدین طوسی ره:
از اسباب [تقویت] حفظ این است كه بسیار بر پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم صلوات بفرستند.
📚ذکر محبوب، ج ۱، ص ۱۵۷.
🎙از آیت الله شیخ جعفر توسلی رضوان الله علیه برای تقویت حافظه دستوری طلب شد، فرمودند:
«در[صح:به] یک لیوان آب، ذکر صلوات را همرا با «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» بدمید و آن را بیاشامید»؛ [در سفارش دیگر فرمودند:]«دست تان را روی سر بگذارید و آیت الکرسی را بخوانید».
📚عالم سالک، ص ۸۰.
#صلوات
#تقویت_حافظه
#حافظه
#جعفری_توسلی
#ذکر_محبوب
#نسیم_های_گره_گشا
#صلوات_نامه
💐به ارواح طیبه علمای راستین و رهپویان حق و حقیقت، صلواتی هدیه بفرمائید.
@tavasolitabrizi
@salavatnameh
هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
ArefBelHagh.mp3
7.08M
📢مستند نماز
#ویژه_ایام_رحلت
🎵#پادکست_صوتی
🏴به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیتالله بهجت قدسسره
🎙 مستند «عارف بالحق»، با موضوع نماز حضرت آیتالله بهجت
📻 در این مستند، ضمن مصاحبه با اطرافیان و شاگردان معظمله و بیان حال و هوای نماز آیتالله بهجت و پخش قطعاتی از نماز ملکوتی ایشان، سعی شده است بر احوالات خاص معنوی، گریهها و اذکاری که ایشان در نماز داشتند، تأکید شود و فضای معنوی و ملکوتی آن ایام مسجد فاطمیه برای شنونده تداعی گردد.
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد ادبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅استادادبی حفظهالله
🔅اهل صلوات باشیم
🔻موسسهمطلعالنورشمسالشموس
🔹@Matlae_al_Noor
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
به مصیبت های سیدالشُهداء...!
🎙سید محمد صمصام رحمة الله علیه:
«یا ولی بن ولی أدرکنی؛ یا حُسین بن علی أدرکنی» ذکرِ حلالِ مشکلات بود؛ جناب صمصام رحمة الله علیه آن را فقط به خاصّان و نزدیکان می داد.
🖌این عمل بسیار مجرّب[است] برای حصول مطلب و مشکل در وقت اضطرار[انجام این ختم] یک شب کافیست، اگر [حاجت] برنیاید، شب دوم یا شب سوم[عمل] کند و اگر سه شب هم [عمل] کرد و [حاجت] نیامد، شاید که در حصول مطلب...؛ عمل این است:
باید سر برهنه زیر آسمان گریبان گشاده و دست خود را باز کند ... و بگوید ده بار:
«اللّهمّ صَلِّ عَلی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم» بعد از آن به عدد اسم مبارک حضرت امام حسین علیه السلام یعنی یکصد و بیست و هشت بار«سَلامُ اللهِ عَلیکَ یا حُسیَن بن عَلی أدرکنی» با ادب و آهستگی بخواند، بعد از آن یازده بار صلوات خواند با گریه و زاری[عرض حاجت] نماید که البته مستجاب است لیکن احوال آن حضرت را که در وقت شهادت رو[ی] داده (مصایب حضرت را بیاد آورد، برای خود روضه بخواند) بخاطر بگذراند که سبب آن گریه زیاده شود(بیشتر گریه کند) و دعا کند؛ این عمل که بارها به امتحان رسیده [=تجربه شده] است.
تاریخ نگارش ۱۳۵۱ ه.ق.
📚نسیم های گره گُشا، ص ۲۴۳ و ۲۴۴.
#امام_حسین
#سیدالشهدا
#نسیم_های_گره_گُشا
💐به ارواح لطیف عزاداران و دلسوختگان سیدالشهداء سلام الله علیه که در بستر خاک آرمیده اند، هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
کنج عزلت.mp3
4.05M
آخرت، میوه ی همین دنیاست!
🔸کنج عُزلت گُزین و تنها باش
بین گمنام هاش پیدا باش
🔹پی سیر و سلوک اگر هستی
خاک شو محضرش تمنا باش
🔸آخرت میوه ی همین دنیاست
پس از امروز فکر فردا باش
🔹نمک عاشقی به رسوایی ست
با جماعت نباش و رسوا باش
🔸دست، پیش کسی دراز نکن
سائل دست های سقا باش
🔹علف هرز هم اگر بودی
در زمین حسین زهرا باش
🔸گرچه اصلا به تو نیازی نیست
پای کار حسین اما باش
🔹زیر خنجر به فکر ما بوده
ما به فکر گناه... ما را باش
🔸میل داری به روضه ی رضوان
هر کجا روضه بود آنجا باش
🔹هدف از گریه خنده ی زهراست
بی خیال ثواب عقبی باش
🔸گریه کن پا به پای طفلی که
گریه میکرد با سر باباش
🔹گفت حالا که آمدی بابا
یا مرا با خودت ببر یا باش
🔸راستی دختری که آن کوچه است
کتک سیر خوردم از باباش
🔹به من و روسریم فکر نکن
فکر بی معجری زن ها باش
#امام_حسین
#محرم
#صلوات_نامه
💐به ارواح لطیف عزاداران و دلسوختگان سیدالشهداء سلام الله علیه که در بستر خاک آرمیده اند، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
هدایت شده از مدرسه معارف علامه طباطبایی
🔸فرضِ فاصله هم نیست!
یک نکته کلیدیِ توحیدی است، که إنشاءالله خداوند روزی ما بکند این مطلب را بچشیم(نه اینکه فقط بفهمیم!)، که رابطهی اهلبیت عصمت و طهارت و همه مخلوقات، به خصوص کسانی که میخواهند از این انوار مقدسه استفاده کنند؛ «تَوْحِيدُهُ تَمْيِيزُهُ عَنْ خَلْقِهِ؛ وَ حُكْمُ التَّمْيِيزِ بَيْنُونَةُ صِفَةٍ لا بَيْنُونَةُ عُزْلَة»، ما با امام معصوم اصلاً فاصله نداریم! فرض فاصله هم نیست؛ این طور نیست که ما بخواهیم صدا بزنیم و آنها بشنوند!
بارها این مثال را عرض کردیم، این موبایل را که روشن میکنیم و میخواهیم ساعت یا تصویر یا عددی را نگاه کنیم؛ چه آن عددِ نوری، چه آن تصویرِ نوری، چه آن حروفِ نوری، با نور هیچ فاصلهای ندارد. من که اینجا نشستهام، با این فرش فاصله دارم؛ با این میکروفون و... فاصله دارم؛ این فاصله عُزلتی است. بنده جایی هستم و این بلندگو جای دیگری هست؛ ولی فاصلهی تصویر نوری با نور، فاصله عدد نوری با نور اینگونه نیست. شما موبایل را که روشن میکنید، قبل از اینکه عدد نوری را ببینید، نور را میبینید؛ فاصله ما با اهلبیت عصمت و طهارت، فاصلهی بین تصویر نوری با نور است!
لذا این طوری نیست که ما بخواهیم صحبتی بکنیم، و امام جای دیگری باشد که بشنود؛ آیهی شریفه «وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ» هرکاری میکنید تحقیقاً خدا میبیند، تحقیقاً پیغمبر میبیند، تحقیقاً مؤمنین میبینند؛ نه اینکه در جایی باشند و عُزلتی ببینند؛ خودِ اهلبیت عصمت و طهارت «بَيْنُونَةُ صِفَةٍ لا بَيْنُونَةُ عُزْلَة» را در جای دیگر بیان کردند؛ صفتِ نور بر تصویر نوری احاطه دارد؛ ما تا نور را نبینیم، عدد نوری یا تصویر نوری را نمیتوانیم ببینیم؛ پس نور غلبه دارد!
«بانَ مِنَ الأشیاء بِالقَهْر و الغَلَبة ...» آن تصاویر و عدد و... مغلوبِ نور هستند، و دائم به نور میگویند تو اگر بخواهی ما نیستیم؛ و نور میگوید هرچه دارید از من دارید، اگر عدد نوری هستید، به نور من عدد نوری شدید. فاصله ما با اهلبیت عصمت و طهارت فاصلهی تصویرها و حروفها و اعداد نسبت به نور است!
ما هیچ فاصلهای با انوار مقدسه نداریم، و آنها به ما احاطه دارند. همان که در روایت وارد شده است که «فإنّا نُحیطُ عِلْماً بِانْبائِکُمْ» ما احاطه داریم به شما؛ منتها وجود ظاهری امام زمان که الان در محضر ایشان و کل اهلبیت عصمت و طهارت هستیم؛ در جای خاصی هستند، در برزخ هستند. ولی آن حقیقتِ احاطهی علمیشان با ما فاصلهای ندارد.
«از شما باخبر هستیم و هیچ چیزی از شما بر ما مخفی نیست.» لذا هر موقعی که مؤمن بخواهد با خدا و امام صحبت کند، حضرت فرمودند: «فَحَرِّک شَفَتَیْک تَجِدُنِی أُمَامَک» با من صحبت کن، من را مقابل خودت میبینی!
اما اینکه ما نمیبینیم، این ضعف ماست که محجوب هستیم؛ «أَنَّکَ لَا تَحْتَجِبُ عَنْ خَلْقِکَ إِلَّا أَنْ تَحْجُبَهُمُ الْآمَالُ دُونَک» از آن طرف حجاب نیست، از این طرف حجاب است! «إِنَّ الحِجابَ عَلَى الخَلقِ لِكَثرَةِ ذُنوبِهِم» این حجاب به خاطر کثرت گناهان است، که نمیبینیم. هر کسی که توفیق نگاهِ پاک داشته باشد، توفیق زیارت و رؤیت امام زمان سلامالله علیه برایش حاصل میشود. بعضیها صدا را شنیدند، اما نتوانستند ببینند، گوششان پاک بوده ولی چشمشان پاک نبوده؛ گاهی اوقات صدا را شنیدند نتوانستند تکلم کنند، زبانشان آلوده بوده؛ ولی آن چشم و گوش و زبان که پاک باشد، توفیق زیارت هم روزیاش میشود؛ چون «إِنَّ الحِجابَ عَلَى الخَلقِ لِكَثرَةِ ذُنوبِهِم» تو خود حجاب خودی، از میان برخیز!
👤 بخشی از بیانات یکی از شاگردان سلوکی مرحوم سعادتپرور(ره)
👁 «مدرسه معارف علامه طباطبایی» را دنبال کنید:
ایتا | بله | تلگرام | اینستا | آپارات
هدایت شده از صلوات نامه
به بچّه شیعه ها یاد بدید: «همه کاره خداست»!
وصیت امیرالمومنین به فرزندان، اهلبیت و بزرگان شیعه:
«عَلَيْكُمْ بِمُدَارَاةِ النَّاسِ فَإِنَّهَا صَدَقَةٌ وَ أَكْثِرُوا مِنْ قَوْلِ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ وَ عَلِّمُوهَا أَطْفَالَكُم»:
با مردم مدارا کنید که صدقه حساب می شود؛ ذکر «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ: هر دگرگونی و نیرویی، تنها به دست خداوند بلندمرتبه و بزرگ است. »را زیاد بگوئید و به فرزندان تان یاد دهید.
📚دعائم الإسلام، ج ۲،ص ۳۵۲.
🎙حجت الاسلام سید محمدرضی رضوی(خداوند به ایشان سلامتی و عافیت بدهد):
ذکر مجرب برای دفع همّ و غم و بلا و آسان نمودن امور مشکل:
«بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم، لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ الْعَلىِّ الْعَظیم، وَ صَلَّى اللّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیبینَ» بعضی از علما درباره این ذکر به من گفته اند: در امور گفته شده شاهد اثر فراوان آن بوده اند، و مکرر من آن را انجام داده ام و شاهد عجائبی از آن بوده ام؛ به برخی از مومنان نیک کردار آموخته ام و به من گفته اند بهره های فراوانی از آن برده اند.
📚نسیم های گره گُشا، ص ۳۰۰ و ۳۰۱.
💐به روح ملکوتی آیت الله سید محمدرضی رضوی کشمیری پدر بزرگوارشان آیت الله سید محمد کشمیری و جدّ با کرامت شان آیت الله سید مرتضی کشمیری رضوان الله تعالی علیهم اجمعین، صلوات هایی هدیه بفرمائید.
@bahjat_ir
@salavatnameh
بخوانیم تا برای ما بخوانند!
نماز لیلة الدفن آیت الله سید محمدرضی رضوی کشمیری فرزند سید محمد کشمیری ره فراموش نشود، بخوانیم تا برای ما بخوانند و برای خود رفیق آخرتی دست و پا کنیم، با این سید بزرگوار رفیق برزخ و قیامت و بهشت شویم!
💐به روح ملکوتی و با کرامت ایشان، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
بر هر سالکی لازم است!
أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْمُصْطَفى مُحَمَّدٍ، وَ الْمُرْتَضى عَلِىٍّ، وَ الْبَتُولِ فاطِمَةَ، وَ السِّبْطَینِ الْحَسَنِ وَ الْحُسَینِ، وَ صَلِّ عَلى زَینِ الْعِبادِ عَلِىٍّ، وَ الْباقِرِ مُحَمَّدٍ، وَ الصّادِقِ جَعْفَرٍ، وَ الْكاظِمِ مُوسى، وَ الرِّضا عَلِىٍّ، وَ التَّقِىِّ مُحَمَّدٍ، وَ النَّقِىِّ عَلِىِّ، وَ الزَّكِىِّ الْعَسْكَرىِّ الْحَسَنِ، وَ صَلِّ عَلَى الْمَهْدىِّ الْهادِى صاحِبِ الْعَصْرِ وَ الْأَمْرِ وَ الزَّمانِ وَ خَلِیفَةِ الرَّحْمانِ وَ قاطِعِ الْبُرْهانِ وَ سَیدِ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ، صَلَواتُ اللَّهِ وَ سَلامُهُ عَلَیهِ وَ عَلَیهِمْ أَجْمَعِینَ.
🎙آیت الله عبدالقائم شوشتری دامت برکاته:
این صلوات از آثار و برکات زیادی برخوردار است و هر سالکی بر مداومت آن ملزم است؛ بعد از هر نماز یک مرتبه و بعضی عرفا فرموده اند بعد از نماز صبح کافی است؛ این نسخه مرحوم سید مهدی بحرالعلوم در کتاب سیر و سلوک است که بنده این صلوات مخصوص را از مرحوم علامه آقای[سید ابوالحسن] حافظیان دریافت نمودم.
📚نسیم های گره گُشا، نسیم ۲۳.
#صلوات_نامه
#نسیم_های_گره_گُشا
🌹نکته:
صلوات مذکور که میان اهل معنا و سیر و سلوک به «صلوات کبیر» یا «کلمه مُحمدّیه تفضیلیه» معروف است، ظاهرا توسط شیخ فخرالدین حلّی رضوان علیه (از علمای قرن ۷ و ۸ هجری قمری)انشاء شده است.
💐در سالروز رحلت علامه سید ابوالحسن حافظیان رضوان الله علیه، به روح ملکوتی ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
صلوات نامه
دوست داشتنی ام کُن...!
سید الساجدین صلوات الله علیه:
... اللَّهُمَّ اقْذِفْ فِي قُلُوبِ عِبَادِكَ مَحَبَّتی وَ ضَمِّنِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ رِزْقِي وَ أَلْقِ الرُّعْبَ فِي قُلُوبِ أَعْدَائِكَ مِنِّي وَ آنِسْنِي بِرَحْمَتِكَ وَ أَتْمِمْ عَلَيَّ نِعْمَتَكَ وَ اجْعَلْهَا مَوْصُولَةً بِكَرَامَتِكَ إِيَّايَ وَ أَوْزِعْنِي شُكْرَكَ وَ أَوْجِبْ لِيَ الْمَزِيدَ مِنْ لَدُنْكَ وَ لَا تُنْسِنِي وَ لَا تَجْعَلْنِي مِنَ الْغَافِلِين أَحِبَّنِي وَ حَبِّبْنی وَ حَبِّبْ إِلَيَّ مَا تُحِبُّ مِنَ الْقَوْلِ وَ الْعَمَلِ حَتَّى أَدْخُلَ فِيهِ بِلَذَّةٍ وَ أَخْرُجَ مِنْهُ بِنَشَاطٍ وَ أَدْعُوَكَ فِيهِ بِنَظَرِكَ مِنِّي إِلَيْهِ لِأُدْرِكَ بِهِ مَا عِنْدَكَ مِنْ فَضْلِكَ الَّذِي مَنَنْتَ بِهِ عَلَى أَوْلِيَائِكَ وَ أَنَالَ بِهِ طَاعَتَكَ إِنَّكَ قَرِيبٌ مُجِيب... .
خدایا! محبت من را دل بندگانت قرار بده(بکار) روزی من را از آسمان و زمین تضمین کُن و بر قلب های دشمنانت از جانب من ترسی بینداز و مرا همدم رحمتت کن و آن را با نعمت هایت کامل کن طوری که به کرامت و بزرگواری ات برسم و شامل حال من شود و توفیق شکرگذاری ات را به من بده و مستحق نعمت های بیشتری از جانب توباشم؛ مرا فراموش نکن و از غافلان قرار مده، دوستم بدار و دوست داشتنی ام کُن؛ و هر سخن و عمل که دوست داری برای من نیز دوست داشتنی باشد طوری که با لذت و علاقه انجام بدهم و با خوشحالی به اتمام برسانم و تو را صدا بزنم و تو به من نگاهی از روی فضل و رحمت نمایی که به واسطه آن به آنچه که نزد تو هست برسم، فضلی که با آن بر دوستان و اولیاء ات منت گذاشتی و توفیق بندگی ات پیدا کنم که تو نزدیک و اجابت کننده دعا هستی!
📚بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج ۹۲، ص ۲۹۸.
📚نسیم های گره گُشا، ج ۱، نسیم ۲۹۱.
#زین_العابدین
#سیدالساجدین
#محبت
#التجاء
#نسیم_های_گره_گُشا
#صلوات_نامه
💐به پیشگاه سیدالساجدین سلام الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
"عین" محبت آور!
🎙آیتالله سید محمدرضی رضوی رضواناللهتعالیعلیه:
هر کس آیت الکرسی را هفت روز هنگام طلوع آفتاب در حالیکه رو به قبله است و قبل از اینکه با کسی صحبت کند، ۲۱ مرتبه بخواند و ... و مابین دو "عین" (يَشْفَعُ عِندَهُ) محبت (حلال) کسی را راضی نظر بگیرد، بدون شک محبت او را به دست خواهد آورد.
بعضی از سادات اهل علم به من گفته اند این دستور را برای ایجاد محبت تجربه کرده اند.
📚نسیم های گره گُشا جلد اول.
🌹نکته:
آیتالله جاودان در دستور خواندن ۲۱ آیت الکرسی به خوراکی برای ایجاد محبت بین زوجین، آن را به زمان خاصی مقید نکرده اند ولی صورت وجود شرایط و امکان انجام این دستور، بهترین وقت آن "بين اللطوعین" است. این نکته به عنوان یادگاری از آیتالله سید محمدرضی رضوی رضواناللهتعالیعلیه تقدیم شد، در صورت تمایل میتوانید ثواب قرائت آیت الکرسی را به روح با کرامت و قدردان ایشان هدیه و واسطه نمائید.
این نکته خارج از موضوع کانال بود، حلال بفرمائید.
💐به روح با کرامت آیتالله سید محمدرضی رضوی رضواناللهتعالیعلیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
هم نوا با خدا و ملائکه شو...!
🎙حکیم عارف آیت الله سید عزّالدین زنجانی رضوان الله علیه:
در قم که هستید، از نعمت حرم بی بی حضرت معصومه علیهاالسلام و مسجد مقدس جمکران، نهایت بهره را ببرید که بعدا دچار حسرت نشوید.
توسل به حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را به هر نحوی که شده داشته باشید؛ اُنس و قرائت ادعیه مربوط به حضرت را فراموش نکنید، مانند: نماز استغاثه، دعای «اللّٰهُمَّ ادْفَعْ عَنْ وَلِيِّكَ» و هچنین زیارت «آل یاسین».
در بین اذکار «ذکر صلوات» کامل است، حتما مداومت کنید و ... نماز شب را هرگز ترک نکنید!
📚ذکر محبوب، ج ۱، ص ۸۹.
🌹حضرت عالی مداومت بر چه ذکری را توصیه می کنید؟
🎙حکیم عارف آیت الله سید عزّالدین زنجانی رضوان الله علیه:
مهم ترین و برترین ذکر ذکری است که خود خداوند و ملائکه اش بر آن ذکر مواظبت و مداومت دارند: «إِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیما» سوره احزاب، آیه ۵۶، بهتر است در روز جمعه اقلا هزار مرتبه و در ديگر روزها هر قدر كه می توانيد به نبی اكرم صلی الله عليه و آله و سلم «صلوات» بفرستيد.
💐در سالروز رحلت آیت الله سید عزالدین زنجانی ره به روح ملکوتی و لطیف ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
هدایت شده از صلوات نامه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگر طلبکاری؟
قطره ای از دریای کرامت و بزرگواری سیدالشهدا!
💐در سالروز رحلت آیت الله سید عزالدین زنجانی ره به روح ملکوتی و لطیف ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
با سلام و احترام؛
نظر یکی از اعضای گرامی کانال پیرامون کتاب «نسیم های گره گُشا».
از تمام دوستان گرامی که کتاب «نسیم های گره گُشا» به دست شان رسیده یا در روزهای آینده تحویل شان خواهد شد، خواهشمندم لطف بفرمایند نظرات، پیشنهادات و انتقادات شان را درباره محتوای کتاب و کیفیت صفحه آرایی و چاپ به آی دی زیر اطلاع دهند:
👇👇👇👇👇👇
@sefareshketab1401
#نسیم_های_گره_گُشا
@salavatnameh
انگار عنایتی دارند...!
🎙حجت الاسلام سید حسین هاشمی نژاد:
در سال ۱۳۸۲ در ایام صادقیه در عالم رویا به من گفته شد که فردا صبح، امام صادق علیه السلام در درس حاج آقا مجتبی تهرانی شرکت می کنند و به مدرسه مروی تشریف می برند.
صبح بعد از پایان درس شان به ایشان تلفن کردم و ماجرا را تعریف کردم؛ ایشان منقلب شدند و خیلی گریه کردند و گفتند:
«دیشب پشت منزل خاک برداری و گودبرداری می کردند. این صداهای مهیب نمی گذاشت که من بخوابم؛ لذا بلند شده بودم و مدام در اتاق قدم می زدم. تسبیح به دست گرفته بودم و صلوات می فرستادم و هدیه می کردم به روح مطهر امام صادق علیه السلام. بعد به حضرت عرض می کردم که آقا! من صبح دو تا درس دارم، اگر هم شب نخوابم، نمی توانم فردا به مدرسه بروم و درس بدهم؛ گفتم : آقا! کمکم کنید تا من بتوانم کمی استراحت کنم و صبح انجام وظیفه کنم!
لذا من دیشب مدّت زیادی متوسل به آقا امام صادق علیه السلام بودم و از حضرت استمداد می کردم. از این رویای شما معلوم می شود که این توسل من به امام صادق علیه السلام کارساز بوده و حضرت عنایت فرمودند».
ایشان خیلی از این خواب، مسرور شدند و خیلی هم گریه کردند. بعد ایشان از باب تواضعی که داشتند، فرمودند:
«از این عنایات معلوم می شود که ما خیلی دور از درگاهشان نیستیم؛ ان شاءالله که از نظرشان نیفتیم، انشاء الله که گوشه چشمی به ما داشته باشند»!
📚حاج آقا مجتبی، ص ۱۵۳.
#امام_صادق
#شهادت_امام_جعفر_صادق
#محتبی_تهرانی
#التجاء
#صلوات_نامه
💐به پیشگاه ملکوتی شیخ الائمه امام جعفر صادق صلوات الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@roshdnegar
@salavatnameh
مهربانتر از خودمون!
امام جعفر صادق صلوات الله علیه:
«إِلَيْنَا الصِّرَاطُ وَ الْمِيزَانُ وَ حِسَابُ شِيعَتِنَا وَ اللَّهِ أَنَا أَرْحَمُ بِكُمْ مِنْكُمْ بِأَنْفُسِكُم» عبور از پل صراط و سنجش و حساب اعمال شیعیان مان، با ماست؛ به خداوند سوگند! ما از خودتان نسبت به شما دلسوز تریم»!
📚الخرائج و الجرائح، ج ۲، ص ۷۱۴.
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم هنگام تولد امام حسین علیه السلام به فاطمه زهرا سلام الله علیها خبر شهادت امام حسین علیه السلام میدهد و از امامان بعد از سیدالشهداء نام می برند و از امام صادق علیه السلام با این لقب یاد می نمایند:
«...اَلنَّفَّاعُ جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدٍ...»: جعفر بن محمد بسیار سودرسان و پُر منفعت است.
📚کمال الدین، ج ۱، ص ۲۸۴.
🎙مرحوم حاج ملّا بمانعلی محقّق الواعظین دامغانی در اوراق پراکندهای که از او درباره فضائل حضرت صادق علیه السلام باقی مانده، چنین میفرماید:
پس بهترین لذایذ که نجات نشأتین است توفیق بر ترک معاصی و توفیق بر عبادت است. اگر میخواهی درِ خانهای بروی که رفتن به آن درِ خانه این ثمر داشته باشد درِ خانه جعفر بن محمّد را بکوب که ذکر کردند بزرگان دین ما توسّل به آن حضرت ثمرش، توفیق یافتن بر وظائف طاعات و عبادات، و اداء سنن و قربات، و ترک محرّمات منوط است بر توسّل جستن به آن حضرت.
دعای توسل به ایشان:
«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِحَقِّ وَلِيِّك الصادق جَعْفَرٍ بن مُحَمَّدٍ إِلَّا أَعَنْتَنِي بِهِ عَلَى طَاعَتِكَ وَ رِضْوَانِكَ وَ بَلَّغْتَنِي بِهِمَا مَا يُرْضِيكَ إِنَّكَ فَعَّالُ لِمَا تُرِيد».
📚بحار الأنوار، ج ۹۱، ص ۳۴.
اگر کسی بخواهد این نعمت را که که ایمن بوده از خوف و هول تطائر کتب و نامه عملش به دست راستش آید باید ارادت و دوستی به حضرت صادق علیه السلام بورزد، درِ خانهاش خاک نشین از روی دوستی شود. خبر در مناقب شاذان است: حضرت پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
«مَنْ أَحَبَّ أَنْ يَلْقَى اَللَّهَ تَعَالَى وَ كِتَابُهُ بِيَمِينِهِ فَلْيَتَوَلَّ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ اَلصَّادِقَ»: هر کس دوست دارد خداوند متعال را در حالی ملاقات کند که نامه اعمالش در دست راستش هست، پس ولایت جعفر بن محمد صادق را باید بپذیرد!
📚بحار الأنوار، ج ۳۶، ص ۲۹۶.
#امام_صادق
#امام_جعفر_صادق
#التجاء
#صلوات_نامه
💐به پیشگاه ملکوتی شیخ الائمه امام جعفر صادق سلام الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh