امشب مهمون داریم، حواست هست؟
پیامبر خدا صلى الله علیه و آله فرمود:
إنَّ أرواحَ المُؤمِنینَ تَأتی كُلَّ جُمُعَةٍ إلَى السَّماءِ الدُّنیا بِحِذاءِ دورِهِم وبُیوتِهِم، ینادی كُلُّ واحِدٍ مِنهُم بِصَوتٍ حَزینٍ باكینَ: یا أهلی، ویا وُلدی، ویا أبی، ویا امّی وأَقرِبائی، اعطِفوا عَلَینا- یرحَمُكُمُ اللَّهُ- بِالَّذی كانَ فی أیدینا، وَالوَیلُ وَالحِسابُ عَلَینا وَالمَنفَعَةُ لِغَیرِنا. وینادی كُلُّ واحِدٍ مِنهُم إلى أقرِبائِهِ: اعطِفوا عَلَینا بِدِرهَمٍ أو بِرَغیفٍ أو بِكِسوَةٍ، یكسوكُمُ اللَّهُ مِن لِباسِ الجَنَّةِ.
ثُمَّ بَكَى النَّبِی صلى الله علیه و آله وبَكَینا مَعَهُ، فَلَم یستَطِعِ النَّبِی صلى الله علیه و آله أن یتَكَلَّمَ مِن كَثرَةِ بُكائِهِ.
«ارواح مؤمنان در هر شب جمعه به آسمانِ پايين میآيند و مقابل سراها و خانههاى خود میايستند و هر يك از آنها با صداى اندوهناك و گريان میگويد: اى همسرم! اى فرزندانم! اى پدرم! اى مادرم! و اى خويشاوندانم! خدا شما را رحمت كند! با آنچه [از مال و دارايى كه] در دست داشتيم، به ما لطفى كنيد. عذاب و حسابش براى ماست و سودش براى غير ما! و هر يك از آنها به خويشاوندانش صدا میزند: با [صدقه دادن] دِرَمى يا گِرده نانى يا جامهاى، به ما نيكى و محبّت كنيد. خدا از جامه هاى بهشت بر شما بپوشاند!». پيامبر صلى الله عليه و آله سپس گريست و ما هم با او گريستيم، و پيامبر صلى الله عليه و آله از بسيارىِ گريه نتوانست به سخنش ادامه بدهد.»
جامع الأخبار، شعیری، محمد بن محمد، 1 جلد، مطبعة حیدریة - نجف، چاپ: اول، بى تا، ص 169.
@salavatnameh
ناامید نکن، ناامید نشو!
🎙آیت الله محمدهادی تالهی رضوان الله تعالی علیه می فرمود:
«بعضی بزرگان توصیه می فرمودند: شب های جمعه سه مرتبه سوره توحید را برای امواتی که وارث ندارند بخوانید. آنها ناامید هستند امیدوار می شوند. خدای تعالی تو را ناامید نفرماید.»
📚نسیم های گرهگشا ،ج ١.
#اموات
#صلوات_نامه
@salavatnameh
در محضر پیامبری، کم نذار!
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
إنَّكم تُعرضُون عَلیَّ بأَسمائِكم وسیماكُم، فأحسِنُوا الصَّلاة علیَّ : همانا شما با چهره و نام هایتان بر من عرضه (شناسانیده) میشوید، پس بر من «صلوات نیکو» بفرستید.
كنز العمال فی سنن الأقوال والأفعال، علاء الدین علی بن حسام الدین، المتقی الهندی، تحقیق: محمود عمر الدمیاطی، لبنان، بیروت، دار الكتب العلمیة، 1971، ج 1، ص 251، ح 2192.
@salavatnameh
شما که علامه هستيد، کلیدی...!
حجت الاسلام سید مجتبی بحرینی از حاج میرزا مهدی ولایی نقل میکنند که:
من به مرحوم مجلسی ره خیلی اخلاص(علاقه) دارم، رفیقی داشتم از تهران می آمد مشهد و مشغول ختم امن یجیب بود. من گفتم: ختم صلوات انجام بده، بعد از مدتی دیدم شیرینی و آجیل در منزل ما فرستاد. معلوم شد همان روز مرحوم مجلسی را خواب می بیند که با لباس سفید و عمامه کوچک باریکی آماده استراحت است، رختخواب تمیزی پهن است ، می گوید شما که این همه در اخبار و احادیث تفحص کرده اید برای رفع مشکلاتم چیزی به من تعليم دهید.
مرحوم مجلسی ره می گوید: «صلوات،صلوات.» عرض می کند: چیزی دیگری بفرمایید. باز آن مرحوم تکرار می کند: «صلوات صلوات»مقدارش را می پرسد، مرحوم مجلسی می گوید:
«لااقل برای هرکدام از حضرات معصومین علیهم السلام صد مرتبه، بیشترش را خودت میدانی.» باز چیزی دیگری سؤال میکند که آن مرحوم اعتنا نمی کند و به طرف رختخواب می رود و لحاف را روی خود می کشد و می خوابد.
📚نسیم های گره گُشا، ص ۳۰۶.
🌹نکته:
مرقد منوّر علامه مجلسی و پدر بزرگوارش عارف ربّانی مولانا محمد تقی مجلسی از اماکن متبرّکه و محلّ استجابت دعای مؤمنین و از مجرّبات قطعیّه است. توسل به روح مطهر حضرت علامه مجلسی و پدر بزرگوارش از مجرّبات تخلف ناپذیر در رفع مشکلات است.
#مزار_صالحان
#علامه_مجلسی
#مهدی_ولایی
#صلوات
#صلوات_روزانه
#رفع_مشکلات
#ذکر_محبوب
#نسیم_های_گره_گُشا
#صلوات_نامه
💐در سالروز بزرگداشت علامه مجلسی ره، به روح با کرامت ایشان و پدر بزرگوارشان رضوان الله علیهما، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
صلوات، سپرِ آتش!
صباح بن سیابه نقل كرده است كه امام صادق علیه السلام به من فرمودند:
«أَ لَا أُعَلِّمُكَ شَیئاً یقِی اللَّهُ بِهِ وَجْهَكَ مِنْ حَرِّ جَهَنَّمَ قَالَ قُلْتُ بَلَى قَالَ قُلْ بَعْدَ الْفَجْرِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ مِائَةَ مَرَّةٍ یقِی اللَّهُ بِهِ وَجْهَكَ مِنْ حَرِّ جَهَنَّمَ.»
آیا مىخواهى به تو چیزى بیاموزم كه به خاطر آن خداوند صورت تو را از گرماى آتش دوزخ نگاه دارد؟! عرض كردم: آرى! فرمودند: پس از طلوع سپیده دم، صد مرتبه بگو: «بار الها! بر محمد و آل محمد درود فرست»، خداوند بوسیله آن صورت تو را از گرماى آتش دوزخ حفظ خواهد كرد.
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ابن بابویه، محمد بن على، 1 جلد، دار الشریف الرضی للنشر - قم، چاپ: دوم، 1406 ق، ص155.
@salavatnameh
1_1317618754.pdf
2.91M
سر السعاده،در آثار و احکام صلوات، سید احمد الحسینی الروحانی، تهران: موسسه البعثه، قسم الدراسات الاسلامیه، ۱۴۰۴ ق. = ۱۳۶۳.
رمز نیکبختی در آثار و احکام صلوات، سید احمد روحانی؛ مترجم ابوالقاسم دانش آشتیانی، ترجمه فارسی کتاب سرّ السعاده است.
💐به روح لطیف آیتالله سید احمد روحانی رضواناللهتعالیعلیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@ketab_salavatnameh
@salavatnameh
شیخ زائرش را دست خالی بر نمیگرداند!
عارف سوخته شیخ جواد انصاری همدانی که خود اهل سلوک و معرفت بودند و در همدان سکونت داشتند پیوسته برای زیارت و استمداد از روح مرحوم بهاری به بهار میآمدند و چه بسا این مسافت را که حدود ۱۹ کیلومتر است پیاده طی میکردند و می فرمود : بعد از قبر سلمان فارسی قبری را به نورانیت قبر محمد بهاری در بهارهمدان ندیده ام و خود مکررا با پای پیاده از همدان به زیارت قبر مطهرش می رفت.
🎙علامه سید محمد حسین طهرانی ره:
این حقیر کرارا و مرارا برای زیارت مرقدش به بهار همدان رفتهام معروف است که آن مرحوم از میهمانان خود پذیرایی می کند؛ حقیر این مطلب را امتحان کردهام و در سالیان متمادی چه در حیات مرحوم انصاری و چه در مماتشان که به همدان زیاد تردد داشته ام هر وقت به مزار مرحوم شیخ آمده ام به گونه ای خاص پذیرایی فرموده است و بسیاری از دوستان هم مدعی این واقعیت می باشند.
📚نسیم های گرهگُشا، ج ۱، نسیم ۴۲۵.
#محمد_بهاری
#التجاء
#نسیم_های_گره_گُشا
#صلوات_نامه
💐در سالروز وفات شیخ محمد بهاری ره به روح گرهگُشا و لطیف ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
لذت بخش ترین ملاقات!
🎙حجتالاسلام کاظم صدیقی:
یک بزرگواری گفتهاند:
هر زمانی که گیر کردید یکصد و ده مرتبه صلوات برای آشیخ محمد بهاری رحمه الله تعالی علیه(هدیه کنید) که شاگرد اولِ سیر و سلوکی مرحوم آخوند ملا حسینقلی همدانی جمال السّالکین رحمه الله تعالی علیه هستند که قبرِ شریفِ ایشان در بهار همدان مزار است، و خودِ ایشان گفته بود مرا اینجا دفن کنید، اینجا مزارِ شهدا خواهد شد، الآن شهدای عزیز دورِ ایشان را گرفتهاند.
خودِ من این صد و ده صلوات برای مرحوم آشیخ محمد بهاری را تجربه کردهام، یک وقتی از تهران به قم رفتم تا به محضرِ آیت الله بهجت رحمه الله تعالی علیه شرفیاب بشوم، رفتم اما به نماز نرسیدم، بعد از نماز به مقابلِ منزلِ ایشان رفتم، آن زمان زمانِ استراحت بود، دو به شک بودم که آیا در بزنم یا نه، شروع کردم و برای آشیخ محمد بهاری صلوات فرستادم، هنوز صد و ده مرتبه نشده بود که آن جوان عزیزی که در خدمت آقای بهجت بود ناگهان پیدا شد، گفت: کلیدِ خود را جا گذاشته بودم و آمدم که کلیدِ خود را از بیتِ آقا ببرم، داخل رفت و به آقای بهجت رحمه الله تعالی علیه اطلاع داد که فلانی جلوی در است، شاید لذّتبخشترین دیدارِ من با آیت الله بهجت همان یک ساعتی بود که به برکتِ صلوات برای آشیخ محمد بهاری نصیبِ من شد.
کثیراً برای من پیش آمده است گرهای داشتم ۱۱۰ تا صلوات برای آقا شیخ محمّد گفتم مشکل حل شد. این برای خود من تجربه است.
📚نسیم های گرهگُشا، ج ۱، نسیم ۴۲۵.
#التجاء
#نسیم_های_گره_گُشا
#صلوات_نامه
💐در سالروز وفات شیخ محمد بهاری ره به روح گرهگُشا و لطیف ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
گشایش درهای بسته!
🌷به هر راهی می زدیم به در بسته می خوردیم. دیگر هیچ کاری نمی توانستیم بکنیم. کارهای سازمان به هم پیچیده بود و راهی نبود. مصطفی به م گفت «بریم پیش حاج آقا خوشوقت تعیین تکلیف کنیم که چکار کنیم، بمونیم یا بریم؟» گفتم: «من می دونم حاج آقا چی می گه، ولی اگه واقعاً کم آوردید باشه، بریم.» رفتیم. جلسه عمومی که تمام شد، رفتیم کنار حاج آقا. ماجرا را گفتیم...
🌷حاج آقا کمی نصیحتمان کرد و به مان انگیزه داد. بعد گفت: «۱۴ تا ختم صلوات نذر کنید مشکلتون حل می شه.» حاج آقا منزل خودشان جلسه ختم صلوات می گرفت و ناهار می داد. پول غذای آن جمع را ما باید می دادیم. هر کدامش ۳۵۰ هزار تومان بود. مصطفی چند ماه قبل هم برای آزادی پیمانکارش که توی چین گیر افتاده بود پیش حاج آقا نذر کرده بود و جواب گرفته بود. می دانست ختم صلواتهای حاج آقا ردخور ندارد.
🌷شهید شد. وقت نکردیم سهم نذرش را بگیرم.
@mostafaahmadiroshan
@salavatnameh
ذکر اعظم و اسهل!
حجت الاسلام محمد قائمی امیری ره:
صلوات ذکر عام است، اجازه نمی خواهد؛ هم ذکر اعظم است هم ذکر اَسهَل (آسانترین).
نقل از: حجت الاسلام مهدی قائمی (فرزند بزرگوار ایشان).
ایشان از شاگردان خاص و مورد عنایت استاد حسن زاده آملی ره بودند، و عالم به علومی مانند هیئت، ریاضی، روانشناسی، جامعه شناسی و علوم غریبه بودند. آن جناب از محضر استاد حسن زاده آملی ره اجازه برای تربیت و تزکیه نفوس داشتند.
@salavatnameh
حجة الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد قائمی امیری رحمه الله، آن عالم گرانقدر از همان سنین جوانی فعالیت مذهبی به صورت ایجاد و مدیریت جلسات دینی را آغاز نمودند که تا آخر عمر با برکتشان ادامه داشت. هدف ایشان از این جلسات، آشنائی شیعیان با دین تشیع و شناخت اهل بیت علیهم السلام و مخصوصا شناخت و محبت حضرت ولی عصر علیه السلام بوده که آثار و تربیت شدگان بسیاری هم داشته است. ایشان جامع علوم عقلی و نقلی بودند. دروس فقه و اصول را نزد اساتیدی مانند مرحوم آیة الله میرزا هاشم آملی رحمه الله و حضرت آیة الله مظاهری حفظه الله و حجة الاسلام و المسلمین ذهنی رحمه الله طی نمودند، و علوم فلسفه و عرفان را از محضر اساتیدی چون آیة الله جوادی آملی و استاد علامه حسن زاده آملی ره بهره مند شدند و از شاگردان خاص و مورد عنایت استاد حسن زاده آملی ره بودند، و عالم به علومی مانند هیئت، ریاضی، روانشناسی، جامعه شناسی و علوم غریبه بودند. آن جناب از محضر استاد حسن زاده آملی ره اجازه برای تربیت و تزکیه نفوس داشتند. مرحوم حجة الاسلام محمد قائمی امیری رحمه الله سرودن شعر را در ایام نوجوانی شروع نمودند و تا آخر عمر پربرکت خود بنا بر تحول حالی که به ایشان دست می داد آن چه از قلب ایشان بر قلم جاری می گشت به صورت نظم روی کاغذ می نگاشتند که در این اشعار غیر از معارف بلندی که نهفته است، محبت و علاقه ی وافر ایشان به ساحت مقدس اهل بیت علیهم السلام بالاخص عشق خاص ایشان به حضرت ولی عصر علیه السلام کاملا مشهود است. ایشان در اواخر عمر شریف خود آن چه را که خود صلاح می دانستند از این اشعار جمع آوری کرده و به همین ترتیب که در این کتاب مرقوم است منظم نمودند و تصمیم بر چاپ آن داشتند که ندای حق را لبیک گفته و در تاریخ 1388 شمسی مصادف با 15 جمادی الثانی به جوار رحمت دوست شتافتند؛ امید است که مجموعه اشعار ایشان مورد استفاده ی طالبان معارف الهی قرار گیرد و سرمایه ی اخروی برای آن عارف جلیل القدر باقی بماند. دیوان اشعار قائمی، محمد قائمی امیری، قم: پیام مقدس، چاپ اول، 1389. ص 9-10.
از سفارشات ایشان قرائت این دعا (برای حضرت ولیعصر اروحنا فداه) در قنوت نماز بود:
اللَّهُمَ أَصْلِحْ عَبْدَكَ وَ خَلِيفَتَكَ بِمَا أَصْلَحْتَ بِهِ أَنْبِيَاءَكَ وَ رُسُلَكَ وَ حُفَّهُ بِمَلَائِكَتِكَ وَ أَيِّدْهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ مِنْ عِنْدِكَ وَ اسْلُكْهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ رَصَداً يَحْفَظُونَهُ مِنْ كُلِّ سُوءٍ وَ أَبْدِلْهُ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِ أَمْناً يَعْبُدُكَ لَا يُشْرِكُ بِكَ شَيْئاً وَ لَا تَجْعَلْ لِأَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ عَلَى وَلِيِّكَ سُلْطَاناً وَ ائْذَنْ لَهُ فِي جِهَادِ عَدُوِّكَ وَ عَدُوِّهِ وَ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِير.
طوسى، محمد بن الحسن، مصباح المتهجّد و سلاح المتعبّد، 1جلد، مؤسسة فقه الشيعة - بيروت، چاپ: اول، 1411 ق. ج1 ؛ ص367.
@salavatnameh
استاد محمد حسن الهی:
▫️ما از [آثار و برکات] صلوات تقریبا هیچچیز نمیدانیم!؛ اگر یک درک صحیحی از این ذکر پیدا میکردیم، روزگارمان به اینجا نمیرسید!
باید [بر این ذکر] مداومت کنیم تا صلوات جزئی از وجود ما شود.
اینقدر مهم است، که خودِ خدا و ملائکه و پیامبر مشغول صلوات هستند... .
حجت الاسلام محمد حسن الهی از شاگردان و معاشران: آیت الله بهجت ره، آیت الله خوشوقت ره و مرحوم فخر تهرانی ره هستند.
@ostadelahi
@salavatnameh