هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
📛 نقشه به رسمیت شناختن ازدواج همجنسبازان سال ۲۰۱۷
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔺کتاب «روانپزشکی کاپلان و سادوک»، منبع درسی رشتههای پزشکی، روانپزشکی و روانشناسی در دانشگاه های ماست.
📚در جلد دوم این کتاب، در فصل «تمایلات جنسی به هنجار»! موضوع همجنسگرایی مطرح شده است!
و در صفحه ۳۲۳ به نقل از فروید گفته شده: «همجنسگرایی نه فساد است نه انحطاط، نمیتوان آن را بیماری شمرد...»!!!!!!!!
🚫همجنسبازی دراسلام حرام و غیر شرعی است اما در کتب دانشگاهی ما به عنوان امری عادی و بلااشکال تدریس میشود و دانشجو مجبور است برای این محتواهای غیر شرعی امتحان بدهد!
❗️فروید و نظریات باطلش که در غرب هم آن را کنار گذاشتهاند در دانشگاههای ما به شدت مورد قبول است و به عنوان حرفهای علمی! به عنوان مرجع و منبع استفاده میشود!
🔺حاصل علوم انسانی غیر الهی چیزی جز این نیست که با نام علم، امر نامشروع را مقبول جلوه دهیم!
🔺همجنسبازی موجب برهم خوردن نظام زوجیت، نظام رحامت و فساد و هلاکت حرث و نسل است و حاصلش چیزی جز فساد فیالارض و فروپاشی تمدنی نخواهد بود.
سرنوشتی که قوم لوط به آن دچار شد.
🔺فروپاشی تمدنهایی که همجنسبازی در آنها قانونی است نزدیک است...
@salehaat
💠امشب سخنران مراسم که بسیار باسواد و عالم بود، از حضرت زهرا و مقام والای او گفت. در میان صحبت هایش اشاره کرد:
«قبل از فاطمیه عدهای از علما و فضلا برای بررسی موضوعات مناسب سخنرانی در ایام فاطمیه جمع شده بودند و تکتک افراد نظرشان را بیان میکردند. عمدتاً نظرشان این بوده که از نقش همسری و شوهرداری حضرت زهرا در منابر گفته شود. یکی از افراد حاضر در جلسه نظر متفاوتی میدهد و میگوید شوهرداری حضرت فاطمه یکی از شئون و نقشهای پایین و ابتدایی حضرت فاطمه بوده است و ایشان حائز شئون بالاتری هستند که ضرورت دارد در جامعه مطرح شود؛ مانند نقش و جایگاه حضرت زهرا در نظام عالم، ولایت مداری ایشان و ...
بعد از این نظر متفاوت در جلسه اختلاف میافتد...»
🔷چند نکته در رابطه با این اتفاق قابل طرح و گفتگوست.
۱- وقتی میگوییم حوزه سکولار، یعنی بخشی از حوزه که قدرت تشخیص و تمیز اولویتها و ضرورتها را ندارد.
۲- بیان شأن همسری حضرت زهرا مهم است و به عقیده حقیر بیان این نقش حضرت هم تاکنون ناقص و ضعیف بوده است.
🔹زوجیت حضرت زهرا را میتوان از این روایت فهمید که اگر علیبنابیطالب نبود، کفوی برای فاطمه نبود.
۳- از اینجا برای من یک سؤال پیش میآید، حضرت زهرا یک رکن خانواده بودند و امیرالمؤمنین رکن دیگر.
🔹چرا در ایام ویژه شهادت یا ولادت امیرالمؤمنین کسی تأکیدی بر بیان نقش ایشان به عنوان همسر دختر پیامبر و نقش همسری ایشان نمیکند؟
🔹چرا نقش ایشان به عنوان یک پدر بررسی نشده؟
🔹چرا کتاب و مقالهای در این رابطه در دسترس نیست؟!!
✅فاطمه
سرّالله
لیلةالقدر
عصمةالله کبری
حجتالله علی الحجج
و کوثر است.
و ویژگیهایی از این دست که برای ما ناشناخته است.
اما حضرت را خوب با تفکر در این لقب میتوان شناخت؛ فاطمه سیدة نساءالعالمین است.
یا فاطمه
اشفعی لنا عندالله
@salehaat
#روضه
▪️در عرف ما وقتی یکی از عزیزانمان حرف از رفتن و مرگ میزند میگوییم: «خدا نکنه، انشاءالله زنده باشی...» اما وقتی فاطمه حرف از رفتن میزند و برای پیوست به پدرش دعا میکند، ببینید امیرالمؤمنین چه میگفتند.
ایشان میگفتند «خدا تو را عافیت میدهد، خدا تو را باقی میدارد».
یعنی فاطمه امید دارم بمانی...
برای علی بمانی
حرف از رفتن نزن..
▪️ متن روایت:
حضرت بعد پدرشان این دعا را میخواندند:
«... فَكَانَ مِنْ دُعَائِهَا فِي شَكْوَاهَا يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ بِرَحْمَتِكَ أَسْتَغِيثُ فَأَغِثْنِي اَللَّهُمَّ زَحْزِحْنِي عَنِ اَلنَّارِ وَ أَدْخِلْنِي اَلْجَنَّةَ وَ أَلْحِقْنِي بِأَبِي مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِه»
هنگامى كه بيمارى آن بانو شديد شد، در دعاى خود میگفت: يا حىّ يا قيّوم، به رحمت تو چنگ مىزنم پس به فريادم برس. خداوندا مرا از آتش رهايى بخش و در بهشت داخل فرما و به پدرم محمّد صلّى اللّٰه عليه و آله و سلّم ملحق نما.
سپس امیرالمؤمنین میگفتند: «فَكَانَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَقُولُ لَهَا يُعَافِيكِ اَللَّهُ وَ يُبْقِيك»
خدا تو را عافيت مىدهد و باقى مىدارد.
فاطمۀ اطهر در پاسخ مىگفت: فَتَقُولُ يَا أَبَا اَلْحَسَنِ مَا أَسْرَعَ اَللَّحَاقَ بِاللَّهِ ...»
اى ابا الحسن، من به سرعت به سوى خداوند مىروم.
📝منبع روایت: بحارالانوار، ج ۴۳، ص۲۱۷
@salehaat
💠تأملی در روایت: «جِهَادُ الْمَرْأَةِ حُسْنُ التَّبَعُّل»
بخش اول
🔸روایت مشهوری است (البته بخشی از روایت هست) که همه ما شنیده ایم و در رابطه با جهاد زن صحبت میکند.
«جِهَادُ الْمَرْأَةِ حُسْنُ التَّبَعُّل»
جهاد زن، حسن شوهرداری است.
🔸روایت را ترجمه می کنند به، جهاد زن خوب شوهرداری کردن است، ترجمه اشتباه نیست، اما معنای حسن بسیار عمیق و وسیع است؛ به همین علت در اینجا خود واژه آورده شد.
در این روایت سه بار به سنگینی و خطیر بودن «حسن التّبعّل» اشاره شده است:
🔹۱- واژه ی «جهاد»: «حسن التبعل» در این روایت با عنوان «جهاد» آورده شده است. همان گونه که می دانید جهاد به شکل عام دو نوع است، جهاد اصغر (جنگ سخت/مثل جنگ تحمیلی) و جهاد اکبر (جهاد با نفس و...). مبتنی بر نظر امام خامنهای حسن التبعل عرصه ی جهاد اکبر است که بسیار سخت است.
🔹۲- واژه ی «حسن»: یک زن می تواند به شکل عادی شوهرداری کند. اما شوهرداری ای جهاد است که «حسن» باشد.
🔹۳- واژه ی «التّبعّل»: در زبان عربی «التّبعّل» باب «تفعّل» هست، و یکی از معانی این باب «تکلّف» هست. یعنی وقتی ریشه ی «بعل» به باب تفعل برود، حکایت از سنگینی و تکلّف وظیفه می کند.
میشد روایت این گونه باشد «جهاد المرأة حسن التباعل»، اما این گونه نیامده است، زیرا در بابت تفاعل نمیتوان معنای سنگینی نقش و وظیفه را فهم کرد.
🔸با استفاده از این روایت می توان گفت کسانی که می گویند مگر زن خانه دار چه کار میکند! حرف گزافی بیش نمیزنند!
🔸این نقش به این سنگینی را بگذارید کنار دیگر نقش های زنان، زن در نقش دختری، مادری و نقشهای اجتماعی و...
ادامه دارد...
@salehaat
.
💠تأملی در روایت: «جِهَادُ الْمَرْأَةِ حُسْنُ التَّبَعُّل» بخش دوم
🔹امام خامنهای در توضیح این روایت گفتهاند:
«هر تلاشی که یک مرد در میدانهای مختلف انجام میدهد، به میزان زیادی مرهون همکاری، همراهی، صبر و سازگاری همسر اوست؛ همیشه همین طور بوده است. فرموده،اند: «و جهاد المرأة حسن التبعل». حسن التبعل یعنی چه؟ عده ای خیال می کنند جهاد زن این است که فقط وسایل راحتی مرد را فراهم کند. حسن تبعل فقط این نیست؛ این جهاد نیست؛ جهاد این است که زنان مبارز، مؤمن و فداکار وقتی شوهرهایشان مسئولیتهای سنگینی دارند، بار آن سنگینی به میزان زیادی روی دوش آن ها می افتد. شماها مأموریت دارید. خدمات شما همین طور است. وقتی مرد خسته می شود، اثر خستگی او در خانه ظاهر می شود. وقتی به خانه می آید، خسته، کوفته و گاهی بد اخلاق است و این بداخلاقی و خستگی و بی حوصلگی ناشی از محیط کار، به داخل خانه منعکس میشود. حالا این خانم اگر بخواهد جهاد بکند، جهاد او این است که با این زحمت ها بسازد و آن ها را برای خدا تحمل کند؛ این میشود حسن التبعل.»
🔹««جهاد المرأة حسن التّبعّل»؛ یعنی ثواب مجاهدت آن جوانی را که رفته توی میدان جنگ و جان خودش را کف دستش گرفته، به خاطر این کار، به این زن میدهند؛ چون این کار هم زحمتش کمتر از آن نیست. البته شوهرداری خیلی سخت است. با توقعاتشان، با انتظاراتشان، با بداخلاقیهاشان، با صدای کلفتشان، با قد بلندترشان؛ خب، زنی بتواند با این شرائط، محیط خانه را گرم و گیرا و صمیمی و دارای سکینه و آرامش - سَکَن - قرار بدهد، خیلی هنر بزرگی است؛ این واقعاً جهاد است؛ این شعبهای از همان جهاد اکبری است که فرمودهاند؛ جهاد با نفس است.»
منبع: نقش و رسالت زن 3، زن و خانواده، برگرفته از بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، نشر انقلاب اسلامی، ص ۵۸ و ۱۲۸
ادامه دارد
@salehaat
هدایت شده از ریحانه
☀️ شهید شما از ملائکه هم بالاتر است
🌷 رهبر انقلاب: من به فرزندانی که پدران شهید خود را هرگز ندیدند و به همسرانی که سنگینی فراق همسر و یار و غمخوار خود را تحمّل کردند، عرض میکنم:
🌷 عزیزان من! با شهادت عزیزانتان، شما خسارت و ضرر نکردید.
🌷 عزیزانِ شما اگر از دست شما رفتند، اما در خزانه گرانبهای شهادت الهی، شخصیتشان همچنان محفوظ و حاضر و ناظر است.
🌷 این زندگی میگذرد و همه کس خواهد رفت؛ اما آن کسی سرافراز است و بُرد کرده است که رفتن او از این دنیا، برای مردم و دین و تاریخ و کشورش دستاوردی داشته باشد.
🌷 چنین انسانی است که خدای متعال او را از ملائکه هم بالاتر دانسته است. ۸۰/۸/۲۰
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🔸وقتی روز معلم
روز پزشک
روز مهندس
و روز همهی نقشهای دیگری که یک انسان به فراخور شرایطش عهدهدار میشود، به طور ویژه از همان نقش و جایگاه فرد تجلیل میشود؛ این بدان معنی نیست که آن فرد در آن نقش ویژه و خاص که روزی به نام آن تعیین شده، دارای شئون و نقشهای دیگر نیست یا این که نقشهای دیگرش بی اهمیتاند.
🔹روز مادر هم چنین تناسبی دارد.
وقتی از مادر حرف میزنیم یعنی یک زن در نقش و شأن مادری که در آفرینش دارای جایگاه ویژه و متعالی است و به همین دلیل روزی به این نام اختصاص یافته است.
روزی برای تجلیل از این نقش و جایگاه.
🔹این تجلیل به این معنی نیست که زن واجد نقشهای فردی و اجتماعی دیگر نیست، بلکه به این معناست که در یک روز قرار است توجه ویژهتری نسبت به نقش مادری صورت گیرد.
🔸فمینیستهای ایرانی ظاهرا میگویند زن را فقط مادر نبینید!
اما در اصل میگویند زن باید در هر نقش و جایگاهی باشد جز همسری و مادری!
مشکلشان با اصل این جایگاه است نه ظاهر یک طراحی!
🔸به لحاظ دوره زمانی، فمینیسم ایرانی در متن موج دوم فمینیسم و در شق رادیکال آن به سر میبرد.
@salehaat
✨بسم الله النّور✨
🌿🌸شجره طیبه ولایت🌸🌿
🌸 در ذیل آیهی شریفه 24 و 25 سوره مبارکه ابراهیم در منابع روایی مختلف، روایتی زیبا با مفهومی عمیق آمده است.
🌿سأَلْتُ أَبَا جَعْفَرٍ ع عَنْ قَوْلِ اللَّهِ تَعَالَى كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُها ثابِتٌ وَ فَرْعُها فِي السَّماءِ تُؤْتِي أُكُلَها كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّها فَقَالَ الشَّجَرَةُ رَسُولُ اللَّهِ نَسَبُهُ ثَابِتٌ فِي بَنِي هَاشِمٍ وَ فَرْعُ الشَّجَرَةِ عَلِيٌّ وَ عُنْصُرُ الشَّجَرَةِ فَاطِمَةُ وَ أَغْصَانُهَا الْأَئِمَّةُ وَ وَرَقُهَا الشِّيعَةُ وَ إِنَّ الرَّجُلَ مِنْهُمْ لَيَمُوتُ فَتَسْقُطُ مِنْهَا وَرَقَةٌ وَ إِنَّ الْمَوْلُودَ مِنْهُمْ لَيُولَدُ فَتُورِقُ وَرَقَةً قَالَ قُلْتُ لَهُ جُعِلْتُ فِدَاكَ قَوْلُهُ تَعَالَى تُؤْتِي أُكُلَها كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّها قَالَ هُوَ مَا يَخْرُجُ مِنَ الْإِمَامِ مِنَ الْحَلَالِ وَ الْحَرَامِ فِي كُلِّ سَنَةٍ إِلَى شِيعَتِهِ.
🌿فردی از امام باقر علیهالسلام درباره آیات سوره ابراهیم سؤال میکند. حضرت میگویند، شجره رسولالله (صلواتاللهعلیه) است که نسب ایشان در بنیهاشم ثابتشده، تنه درخت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) و عنصر آن فاطمه (سلامالله علیها)، شاخههای آن ائمه (علیهمالسلام) و برگهای آن شیعیاناند...
🌸شجره طیبه، شجره ولایت رسولالله است که عنصر آن فاطمه (سلامالله علیها) است. واژه «عنصر» در عربی، به معنای «اصل»، «اصل حسب» و «اصل نسب» آمده است. یعنی اساس شجرة طیبه، زمین مطهر وجود حضرت زهراست.
🌿آیه 58 سوره اعراف، آیهی دیگری است که با قرار گرفتن کنار آیه «شجرة طیبه» مفهوم را روشنتر میکند. خداوند در این آیه، میفرماید:
«وَ الْبَلَدُ الطَّيِّبُ يَخْرُجُ نَبَاتُهُ بِإِذْنِ رَبِّهِ وَ الَّذِي خَبُثَ لاَ يَخْرُجُ إِلاَّ نَکِداً کَذٰلِکَ نُصَرِّفُ الْآيَاتِ لِقَوْمٍ يَشْکُرُونَ»
و زمين پاك، گياهش به اذن پروردگارش برمىآيد ; و آن [زمينى] كه ناپاك [و نامناسب] است [گياهش] جز اندك و بىفايده برنمىآيد . اینگونه ، آيات [خود] را براى گروهى كه شكر مىگزارند ، گونهگون بيان مىكنيم .
🌸بنا بر نظر برخی مفسرین، بلد طیب و خبیث زناناند که از زمین وجود آنها نبات پاک و یا ناپاک میروید. با این توضیح، «عنصر الشجره»، «بلد طیب» وجود حضرت «عصمة الله الکبری» است که شجرهی طیبهی ولایت از آن منشأ میگیرد.
🌿🌸میلاد سیده نساء العامین، اُمّ الائمه، حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (سلامالله علیها) بر شما مبارک.
🌺 @salehaat
radio-maaref-97_12_13.mp3
2.32M
🌸عیدی شب میلاد🌸
🌺وقتی در ماشین نشسته بودم و این سخنرانی را از رادیو معارف شنیدم بسیار لذت بردم. امروز یادم آمد که دنبال سخنرانی بگردم و لذتبخشترین و شیرینترین بخش آن که برشی کوتاه از زندگی بهشتی حضرت زهرا و امیرالمؤمنین هست را تقدیم شما کنم.
خودم اولین بار بود که از زبان حجت الاسلام عالی شنیدم.
🌺یکی از بهترین قسمتهای این روایت به نظرم بخش ادب امام حسن علیهالسلام نسبت به پدرشان بود.
🌹سالی که با ماه رجب که ماه امیرالمؤمنین است، شروع شود و پیشواز آن ولادت حضرت باشد قطعا پر خیر و برکت خواهد بود.
به امید این که خداوند امسال را سال فرج حضرت ولی عصر (عج) قرار دهد.
🌹عید میلاد و سال نو بر شما مبارک.
@salehaat