هدایت شده از امید
حضور در حوزه دانش آموزی رزن
مصاحبه با بسیجیان معرفی شده برای فرمانده واحد در مدارس
شبکه تربیتی بسیج سپاه ناحیه رزن
هدایت شده از صالحین سردرود
متن کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی
به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی
امروزتان در پناه قرآن ...
۱۰ ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ ۱۳۶۵
ﻫﻤﺪﺍﻥ، ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺷﺮﯾﻌﺘﯽ
بدرقه نیروهای اعزامی به جبهه
ﭘﺪﺭﯼ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﺳﻨﺖ ﻗﺮﺁﻥ ﺭﺍ
ﺑﺎﻻﯼ ﺳﺮ ﺑﺴﯿﺠﯿﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ
#اعزام_به_جبهه
#همدان
💠 @bank_aks
مقررات بهداشتی فعالیت شبکه تربیتی صالحین
سلام عليکم
با صلوات بر محمد و آل محمد و با احترام ، ضمن تقدیر و تشکر از تمامی دست اندرکاران شبکه تربیتی بسیج و جهادگران عرصه خدمت به اطلاع می رساند با توجه به مصوبات( 3 )و( 7 )مورخه 28/1/1399(شورای محتوایی صالحین) در خصوص استمرار و تقویت فعالیت شبکه ی تربیتی بسیج در وضعیت شیوع کرونا و اینکه در شرایط کنونی کشور نباید فعالیت های تربیتی ضعیف و متوقف گردد، لذا لازم است با رعایت کامل دستور العمل های بهداشتی ذیل تدبیری اتخاذ نمایند که گروه ها ی تربیتی متربیان از تاریخ 7/3/1399 بصورت حضوری فعالیت خود را آغاز نمایند.
لازم به ذکر است قوام و دوام لایه های مختلف شبکه تربیتی صالحین منوط به ارتباط مؤثر است لذا استمرار فعالیت های مجازی و جهادی نیز به همراه جلسات حضوری همچنان در دستور کار قرار گیرد.
مقررات لازم الرعایه:
1-اعضای حلقه قبل از ورود به مکان تشکیل و برگزاری حلقه دست های خود را به مدت 30ثانیه با مایع صابون شستشو یا با محلول های مجاز بهداشتی ضدعفونی نمایند.
2-اعضای حلقه از یکدیگر به اندازه یک تا 5/1 متر فاصله اجتماعی را رعایت نمایند.
3-اعضای حلقه از مصافحه و دست دادن پرهیز نمایند.
4-اعضای حلقه از ماسک استفاده نمایند.
5-افراد دارای بیماری های زمینه ای (قلبی- ریوی- دیابت- شیمیایی و نقص سیستم ایمنی) از شرکت در حلقه خودداری نمایند.
6-افراد مشکوک به بیماری کرونا که دارای علامت تب – سرفه-گلودرد و عطسه بوده یا یکی از اعضای خانواده به بیماری مبتلا می باشند از ورود به محل برگزاری حلقه خودداری نمایند.
7-افراد بهبود یافته هم حداقل4هفته از حضور در جلسه خودداری نمایند.
8-مکان برگزاری حلقه بایستی از سیستم تهویه مناسب برخوردار باشد در غیر این صورت با باز نمودن پنجره ها تهویه هوا صورت گیرد.و یا اینکه جلسه در فضای باز برگزار گردد.
هدایت شده از تخریب چی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هرکس از خدا ترسید ...
🆔 @takhribchi110
🔰 لوح | تلاش فکری و عملی مجلس، برای معیشت طبقات ضعیف
🔻رهبر انقلاب: در حال حاضر، اقتصاد و فرهنگ در صدر فهرست اولویّتهای کشور است. در باب اقتصاد، علاوه بر مشکلات عمدهی مشهود، باید اذعان کنیم که در دههی پیشرفت و عدالت، نمرهی مطلوبی درباب عدالت به دست نیاوردهایم. این واقعیّتِ ناخواسته باید همه را به تلاش فکری و عملی در باب معیشت طبقات ضعیف، به مثابهی اولویت، وادار سازد. ۹۹/۳/۷
💻 @Khamenei_ir
ما دعای فرجت را
همه دَم میخوانیم ؛
ما همه منتظر آمدنت میمانیم ...
#العالم_بانتظارک_یامهدی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🍁🌾🌻🍂
🌾🌻🍂
🌻🍂
🍂
#دلنوشته
🔘بدترین نفرین🔘
💠 امیرالمؤمنین علیه السلام وقتی خواست مردم بیوفا را که با او پیمانشکنی کردند نفرین کند، از خدا خواست که علی را از آنها بگیرد،
👈 بنابراین اگر بلایی بدتر و مجازاتی سنگینتر از فراق علیبنابیطالب علیهالسلام میبود، آن حضرت آن نفرین را می کرد..
💠 پس معلوم میشود امروز که ما از امام زمان علیهالسلام خود محروم گشته ایم، بزرگترین بلا و مصیبت بر سرما فرود آمده است.
❓چرا به خود نمیآییم؟!
❤️ امام عصر ارواحناهفداه، آن پدر مهربان ما هم به ما چنین پیام داد که "به خاطر اعمال ناپسندی که دارید از دیدار ما محروم شدهاید".
ایشان در ابتدای پیام همان جملات معروف را فرمود:
⬅️ "اگر یک دل و یک صدا شوید و به پیمانی که به ما بستهاید وفا کنید، هرگز زمان سعادتمند حضور در محضر ما و دیدار با معرفتی راستین از شما به تأخیر نمی افتد".
❣الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج❣
@salehin98razan
🍂
🌻🍂
🌾🌻🍂
🍁🌾🌻🍂
#فرمانده_بیادعا
پادگان دوکوهه ...
ساعت ۲ نصف شب بود ؛
خیر سرم داشتم میرفتم نمازشب بخونم
رفتم سمت دستشویی برای تجدید وضو
دیدم صدای خس خس میاد ...
۴ تا توالت از حدود ۲۵ تا رو شسته بود
رفته بود سراغ پنجمی ...
کنجکاو شدم که این آدم مخلص کیه؟!
پشت دیواری قایم شدم ، اومد بیرون و
چندلحظهای سرش رو گرفت روبه آسمان
نور ماه افتاد رو صورتش ...
تعجب کـردم باورم نمی شد !
اسدالله بود فرمانده گردان؛
تا سحر درگیر بودم با خـودم
فرمانده دو تا گردان با یه دست ،
داشت دستشوییهای پادگان دوکوهه
رو تمیز می کرد ...
#شهید_سردار_اسدالله_پازوکی
#شهادت_عملیات_والفجر۸
🆔 @salehin98razan
#انتظار_ظهور
🔔 انتظار یعنی دائم در حال «آمادهباش» باشید.
امام خامنه ای :
🔸ما مأمور به انتظاریم؛ انتظار یعنی چه؟ انتظار به معنای مترصّد بودن است. در ادبیّات نظامی یک چیزی داریم به نام «آمادهباش»؛ انتظار یعنی «آمادهباش»! باید «آمادهباش» باشیم.
🔹انسان مؤمن و منتظر، آنکسی است که در حال «آمادهباش» است. اگر امام شما که مأمورِ به ایجاد عدالت و استقرار عدالت در کلّ جهان است، امروز ظهور بکند، باید من و شما آماده باشیم. این «آمادهباش» خیلی مهم است؛ انتظار به این معنا است.
✅ انتظار به معنای بیصبری کردن و پا به زمین کوبیدن و چرا دیر شد و چرا نشد و مانند اینها نیست، انتظار یعنی باید دائم در حال «آمادهباش» باشید.
🎤 بیانات در دانشگاه امام حسین (علیهالسلام)
🗓۱۳۹۶/۰۲/۲۰
🆔 @salehin98razan