eitaa logo
صالحین خراسان رضوی
1.7هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
2.9هزار ویدیو
282 فایل
شجره طیبه صالحين خراسان رضوی امام خميني(ره): #تربيت انسان از #حكومت و #انقلاب هم مهمتر است.
مشاهده در ایتا
دانلود
ارسال شده از سروش+: ⭕نقشهاى مربى مربى خوب آن نيست که خود به جای افرادش میبيند و تصميم میگيرد و از ديده ها و تصميماتش، براى آنها سخن میگويد، بلکه مربى کسى است که افراد را در جريان نيازها میگذارد و آنها را آزاد میکند و آموزش میدهد که خود ببينند و حرکت کنند و سپس در سر بزنگاه ها و در کنار حادثه ها تذکر میدهد و يادآورى مینمايد که بيابند و پيش بتازند. آنجا که هدف تربيتى، غلتاندن و به دوش کشيدن نيست، بلكه هدف راه رفتن و به پا ايستادن انسان، انتخاب و اتخاذ اوست، در اينجا کار مربى و روش او هم عوض میشود. ۱. در اين جا، مربى بايد فكر انسان را از جبرهاى حاکم آزاد کند؛ از جبرهايى که در درون و در بيرون،انسان را به بند میکشند. انسان گرفتار جبرهايى است: جبر تاريخ، جبر محيط، جبر وراثت، جبر تربيت، جبر طبيعت، از بيرون و جبر غريزه و جبر فكر و جبر عقل، در درون. انسان همراه اين جبرها هست. و تنها با درگيرى و هماهنگ شدن همين جبرهاست که به آزادى میرسد. ۲ -کار ديگر او آموزش دادن و تعليم دادن و راه رسيدن تا قله ها را نشان دادن است. اوست که بايد طرز برداشت و طرز تفكر را به انسان بياموزد و روشها را بدست بدهد، و انسانى که گرفتار نسيانها و غفلت هاست، ناچار نيازمند تذکرها و يادآوری هاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: "همه خادم الرضاييم" ثبت نام براي خدمت رساني به زائران حضرت رضا(ع) در دهه پاياني ماه صفر با ارسال عدد 8 به سامانه 1000888080 ارادتمندان و داوطبان خدمت به زائران امام رئوف(ع) همچنين مي توانند به صورت شبانه روزي از طريق تماس با تلفن ملي 138، از اين طرح اطلاع حاصل فرمايند. (مركز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوي)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: ⭕چاشنی احساسات اگر از شما بپرسند، مواردی که یک مربی باید در آن مهارت داشته باشد چیست؟ ممکن است، لیستی مفصل از مهارت ها و تکنیک ها فراهم کنید که برخی از آن عبارتند از: «شیوه های کلاسداری، روش های اردو داری، مهارت های فردی(مثل اعتماد به نفس، تمرکز، تند خوانی و…)، روش های ارتباط موثر، مدیریت زمان، فنون مشاوره، آشنایی با شبهات اعتقادی، آشنایی با هنر ها، ورزش ها و مشاغل، احکام، اخلاق و…». اما بسیاری دیده می شود افرادی که در ابتدای مسیر تربیت، با جدیت و پشتکار زیاد، تمامی این فنون را از طریق شرکت در دوره های معتبر یا مطالعات نظریات و مطالب روانشناسی در مجلات یا کتاب های تربیتی، فرا می گیرند ولی در مرحله عمل با نتایج کاملا معکوس مواجه شده، در نوجوان نتیجه و تاثیری از آموخته ها و تجارب خود مشاهده نمی کنند. باید تمام تئوری ها و مطالب خشک نظری را همراه با چاشنی مناسب به افراد تزریق کنی که آن چاشنی مناسب چیزی نیست، جز و . اگر قرار است به یک نوجوان بگویی که برایتان مهم است، گفتن این جمله و لبخند زدن به صورتی که دندان نمایان باشد و حالت چهره عوض شود کافی نیست. بلکه باید عمیقا مخاطب را دوست داشته باشی و از صمیم قلب این جمله را بر زبان آوری نه فقط به صورت تصنعی و کلیشه ای. البته باید با گذشت زمان، عنصر بسیار مهم تری به نام نیز به این معجون اضافه خواهد شد و اکسیری از ، و را برای نتیجه گیری بهتر خواهد ساخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: ⭕‌مدیر مجموعه، پیامبر مجموعه است! 🔻 به یقین بر طبق روایات اسلامی حضور در هر مجموعه ای ضروری است، چرا که در بعضی روایات سفارش شده است که حتی در هنگام سفرهای کوتاه دو نفره نیز یکی از خود را به عنوان تصمیم‌گیرنده انتخاب کنید. به این معنا که در هر مجموعه‌ای حضور یک نفر مدیر به منظور اتخاذ تصمیمات نهایی ضروری است. از طرفی ضرورت حضور حجت خدا بر زمین نیز این دیدگاه را تائید می‌کند که مدیر نمی‌تواند وجود نداشته باشد. البته مدیر یک تشکل باید از ویژگیهای خاصی هم برخوردار باشد به این معنا که علاوه بر علم مدیریت، چگونگی اتصال به خدا را نیز بلد باشد و بیشتر از دیگران خود را ملزم به ارتباط باعالم معنا بداند، همان‌گونه که نماز شب برای رسول الله (ص) واجب بود. چون حضرت وظیفه تربیتی داشتند.  اما جدای از این مطالب، بحث دیگری که در مدیریت تشکیلاتی مطرح می‌شود، چگونگی تربیت کردن به نحوی است که در نبود مدیر، مسیر او هم‌چنان روشن بماند. برای تحقق این مهم نیز مدیر به صبر و تعامل احتیاج دارد. صبر و تعاملی که در نهایت او را به تکلیف مداری خواهد رساند. روشن است که رسیدن به این مرحله بسیار سخت خواهد بود چرا که این تکلیف مداری به نوعی کار پیغمبری است. بنابراین مدیر به متربی می‌فهماند که نباید در او،مربی،تشکل و در هیچ کس و چیز دیگری باقی بماند، چون همه این‌ها در خدمت تو و برای رشد توست.  در این رویکرد، در تشکل مدیر و مربی و متربی برادر یکدیگرند و مثل برادر در کنار یکدیگرند. روشن است که در این شرایط مرید و مرادی شکل نخواهد گرفت، چون کسی داناتر و بالاتراز دیگری نیست. در واقع برادری ایجاد رابطه‌های زیبا بر مبنای منطق و معنویت و شریعت است که باعث می‌شود دوستی‌ها و حرکت‌های تربیتی الی‌الابد طراحی شوند و به سمت جلو پیش بروند و این پیامبرگونه حرکت کردن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖤🍃سالروز شهادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، خاتم نبوت و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام، کریم اهل بیت و امام رضا علیه السلام، خورشید هشتم هدایت را ،به شما تسلیت میگوییم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسال شده از سروش+: تجربه یک مربی ارسالی کاربران روز اولی که شدم مربی بچه ها،سر رسیدم رو گذاشتم جلوی بچه ها و یه خودکار هم گذاشتم روش و گفتم که هرکسی مشخصات خودش رو بنویسه همینطور سررسید دست به دست میچرخید تا وقتی دوباره رسید دست خودم. طوری که بچه ها متوجه بشن، پشت اسم همه شون یک "آقا" اضافه کردم. چهره های بچه ها اون لحظه جالب بود. همه شون با افتخار به هم نگاه میکردن. یکی از نیاز های نوجوان اینه که بهش شخصیت داده بشه، بها داده بشه، براش ارزش قایل بشن. طبیعتا انسان دنبال جایی هست که به نیاز هاش پاسخ بده. حالا این ماییم که پیش دستی میکنیم؟؟یا دشمن؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا