#سخن_نگاشت
تکلیف مداری متربی
متربــی نیــز بایــد بــر اســاس وظیفــه، مربــی را اختیــار نمایــد. متربــی در خودســازی خــود،وظیفـه دارد و مکلف بـه خطـاب « علیکم انفسـکم»« 1بـر شـما بـاد مراقبـت از نفـس خودتـان»است. بنابرایـن، از ایـن جهـت بایـد مشـورت کنـد، مطالعـه کنـد، به دنبـال فـردی باشـد کـه بتوانـد نیـاز فکـری و معنـوی او را برطـرف کنـد. هـر جـا کـه مربـی ملاک هـای لازم را از دسـت داد، او را رهـا کنـد و بـه انـدازه ی نیـاز از مسـائل زندگـی خـود بـرای مربـی بیـان کنـد، نـه بیـش از آن.
.............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
31.pdf
2.41M
✅بسته محتوایی قطره_ای_از_معارف
محتوای خلاصه ( درسنامه_های_یک_دقیقه_ای )
27 مهر الی 3 آبان
موضوع :اربعین حسینی
.............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
هدایت شده از مدرسه تربیت اسلامی فیض
#مجله_فیض کار تشکیلاتی و مفهوم شناسی سیاسی
استاد : حسن رحیم پور ازغدی
معمولاً در سالگرد شهادت بهشتی و 72 تن یک نامی از اینها برده میشود و یک یادی میشود و یک کلیاتی میگویند و بعد هم عبور میکنند. در حالی که هم به لحاظ اندیشه و هم به لحاظ روش فعالیتهای اسلامی و تشکیلاتی اعم از فرهنگی و سیاسی ما 10، 20 چهرهی شاخص در آغاز دههی شصت و ایام انقلاب داشتیم که اینها جدا از درست بودن خیلی کارآمد بودند. شهید بهشتی از جمله کسانی بود که خودش مستقیم وارد عمل هم شد.
🌐https://madresefeiz.com/%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%b4%da%a9%db%8c%d9%84%d8%a7%d8%aa%db%8c-%d9%88-%d9%85%d9%81%d9%87%d9%88%d9%85%e2%80%8c%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%b3%db%8c/
..............
🔴کانال مدرسه تربیتی فیض:
🆔 @madresefeiz
#سخن_نگاشت
مشورت در امور تربیتی
جلسـات همفکـری، نظرخواهـی و ارز یابـی از مصادیـق مشـورت اسـت کـه پختگـی کارهـا را بـالا میبـرد و کیفیـت اجـرا را ارتقـا می ً بخشـد. غالبـا خطـای اهـل مشـورت کمتـر از دیگـران اســت؛ زیــرا عقــول دیگــران را در تصمیــم خــود شــریک میکننــد. لــذا، حضــرت علی(علیه السلام) می فرماینــد: «لا مظاهــره أوثــق مــن المشــاوره؛هیــچ پشــتیبانی، محکمتــر از مشــورت کردن نیســت.
.............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
#پرسمان_صالحین 482
➖➖➖➖➖
❓❓سلام،چطور می توان متربی را به جایی رساند که در خصوص استفاده از ماهواره، خانواده خود را نهی و آنها را راهنمایی کند؟
➖➖➖➖➖
🍀🍀
باسلام خدمت شما پرسشگر محترم
اگر اصول تربیتی، مانند اصل احترام و اصل سعه صدر، رعایت شود و کار مداوم تربیتی و آموزشهای مستمر بر روی دانش آموز انجام گیرد، تا معرفتش را زیاد و عملش را تا حدودی مطابق علمش کنیم، قطعا حضور دین مدارانه اش در خانواده سبب خیر و برکات عظیمی خواهد شد. اگر به این رتبه برسد می توانید به راحتی او را مربی خانواده بدانید، البته با آموزش های کاربردی ای که به او می دهید. در این صورت دیگر فرقی نمی کند که منکر صورت گرفته در خانواده، ماهواره باشد یا غیر آن، او خیرخواهی می کند و تذکر می دهد، البته باید آداب این کار را هم به صورت کارگاهی در گروه ارائه کرد؛ مثلا شرایط را به صورت فرضی ایجاد کنید و از اعضای گروه بخواهید که نحوه برخورد را تمرین کنند، آنگاه عیب و نقص های کار را اصلاح کنید.
🔅موفق و موید باشید.
..............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
#سخن_نگاشت
رسوخ در دل کودک
برای اینکه سرگروه بتواند به ذهن کودک راه یابد، ابتدا باید به دل او رسوخ کند، زیرا کودک یا نوجوان فقط زمانی می تواند درست فکر کند که درست احساس کند. در واقع ارتباط صحیح، پلی است برای انتقال ارزش ها و پرورش دینی، اما چگونه می توان قبل از تربیت دینی، با کودکان و نوجوانان ارتباطی سالم وصحیح برقرار کرد؟ آیا ارتباط صحیح و سالم، خود از تربیت دینی سرچشمه نمی گیرد؟ یکی از ارتباط های مهم و پیچیده، ارتباط با کودکان ونوجوانان است که به مهارت، ظرافت و بردباری بیشتری نیاز دارد. با الهام از روایات ائمه معصومین علیهم السلام و بهره گیری از شیوه های مناسب، می توان با کودکان و نوجوانان، ارتباط صحیحی برقرار کرد.
..............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
32.pdf
1.03M
✅بسته محتوایی قطره_ای_از_معارف
ویژه گروه کودک
4 آبان الی 10 آبان
موضوع : شهادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
.............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
هدایت شده از مدرسه تربیت اسلامی فیض
#دوره_آموزش تربیت در سیره پیامبر اکرم(ص)
استاد : استاد حسن رحیم پور ازغدی
همه قراین حاکی از آن است که پیامبر اعظم(ص) به امر آموزش به صورت عام و آموزش و تربیت دینی به صورت ویژه اهمیت زیادی می داد. اما آنچه در آموزش و تربیت دینی با توجه به ویژگی خاص آموزه های دینی و مسایل تربیتی اهمیت دارد، استفاده از روشهایی است که بتوان به اهداف تعیین شده نایل آمد. امروزه بسیاری از معلمین و استادان امور دینی و تربیتی نسبت به آموزش و تربیت مخاطبان، توفیق چندانی ندارند. آنچه در مرحلة اول براساس یک تجربه عام از علت این ناکامی می توان سخن به میان آورد، استفاده نکردن از روش های متنوع آموزشی و تربیتی در بعد دینی است. آنچه در ادامه مورد بحث واقع می شود نگاه پیامبر اکرم(ص) به برخی مولفه های تربیت کودک می باشد.
🌐https://madresefeiz.com/?p=3872
..............
🔴کانال مدرسه تربیتی فیض:
🆔 @madresefeiz
#سخن_نگاشت نیازهای نوجوان
همه ی بچه ها در کنار نیازهای زیستی و جسمی و فیزیکی، نیازهای دیگری از جنس محبت و تعلق امنیت و زیبایی دارند. آنها احتیاج دارند که احساس شوند، لمس شوند، نوازش شوند، درک شوند، محبوب شوند و ... این نیازها همچون نیازهای بدنی برای حیات روح و روان لازم است.
ما بچه هایمان را به مدرسه می فرستیم تا سوادشان زیاد شود؛ اما غالبا منظورمان از سواد، خواندن و نوشتن و بیشتر فهمیدن است. لیکن اینها همه، سواد ذهنی است. در مورد «سواد عاطفی » بچه ها تا چه اندازه کار کرده ایم؟ اگر سواد عاطفی نباشد عشق به زندگی، عشق به دیگری و اساسا امید و نشاط در زندگی وجود نخواهد داشت. راه و روش تربیت عاطفی متفاوت از تربیت عقلانی است. پایگاه ترتیب عاطفی در قلب، و پایگاه ذهنی در مغز است.
.............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts