محصولات صالحین
✅بسته چند رسانه ای #دانا - شماره ۳ موضوع : سازماندهی و محتوای گروه صالحین حجت الاسلام نبی زاده قسمت
⛔️سرگروه ها، مربیان و فعالین تربیتی عزیز
تنها چهار قسمت از بسته چند رسانه ای دانا ( شماره ۳) با موضوع سازماندهی و محتوای گروه صالحین باقی مانده است. شما عزیزان می توانید پیشنهادات و نیازهای محتوایی خود را برای ما ارسال نموده تا پس از تولید در کانال محصولات صالحین بارگذاری شود.
#آنچه_برای_نقش_آفرینی_تربیتی_نیاز_دارید_را_از_ما_بخواهید
بسته چند رسانه ای #دانا
کانال #محصولات_صالحین
..............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
✳️سخن نگاشت تکلیف محوری در کودک
🎯هدف از تربيت عبادي در دورة كودكي، پرورش و تقويت روحية عبادي و ايجاد آمادگي براي «تكليفپذيري» و تشويق كودكان به انجام تكاليف عبادي است. براي تحقق اين هدف، ميتوان بر اساس برنامهاي منظم، بدان جامة عمل پوشاند؛ زيرا اگر كودك يكدفعه و بدون آمادگي قبلي مكلّف به تكاليفي شود، طبيعي است كه از عهدة آن برنميآيد و چه بسا ميزان تكليفپذيري او نيز پايين آيد و يا تكاليف را بدون انگيزه و به صورت ناقص انجام ميدهد.
👶البته بايد توجه داشت كه براي ارائة هر مفهومي به كودك، ابتدا بايد آمادگي از نظر شناختي و عاطفي در او ايجاد شود، تا در نهايت به رفتار عملي در كودك بينجامد. متأسفانه گاهي در مدارس، حتي در درس ديني، دانشآموز در همان سطح اولية شناختي و عاطفي باقي ميماند؛ در حالي كه تربيت ديني، به ويژه تربيت عبادي به معناي واقعي، بايد به صورت عملي در وجود متربي تحقق يابد تا انگيزة دروني به يادگيري و در نتيجه انجامدادن آن را داشته باشد. اولياء و مربيان نبايد يكباره كودكان را به انجام تكاليف ديني و عبادي ملزم و مجبور سازند؛ بلكه اول بايد زمينة انجام برخي از مسائل ديني و عبادي را براي آنان فراهم آورند. از اينرو، وقتي كودك به سن درك و تمييز ميرسد، بايد به تدريج از مسائل و تكاليف آسان و محسوس شروع، و به تدريج به سوي معقولات حركت كرد.
الصالحون متن-44.pdf
3.23M
نشریه تربیتی الصالحون
نشریه صالحین صالحین استان اردبیل
ویژه نامه دستاوردهای صالحین استان
.............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
#پرسمان_صالحین
➖➖➖➖➖
❓❓برای جلوگیری از اختلاط مساله مهدویت با عرفان های جدید مثل عرفان کابالا ( فراماسون و شیطان پرست ها ) چه راهی را پیشنهاد می دهید؟
➖➖➖➖➖
🍀🍀باسلام خدمت شما پرسشگر محترم
شما باید تفاوت مسئله مهدویت با عرفان های کاذب را برای متربیان ذکر نمایید . مثلا ویژگی های عرفان های کاذب را با بیان ذیل ذکر کنید:
1⃣نادیده گرفتن خدا به عنوان هدف اصلی خلقت
2⃣شادمانی و سرخوش بودن در زندگی به عنوان هدف نهایی
3⃣خردستیزی و منطق گریزی
4⃣شریعت ستیزی و فقه گریزی و ...
شایان ذکر است که باید این نکته را به متربیان متذکر شوید که اساساً هر چیزی که اصلی و دارای ارزش باشد، فریبکاران به دنبال ساخت بدل آن می افتند و مهدویت به خاطر اینکه ستون شیعه است، دشمنان به فکر محو کردن آن به واسطه عرفان های نوظهور نموده اند.
سپس بیان کنید که شاخصه اصلی این قبیل عرفان ها نادیده گرفتن عنصر دین و خدامحوری در زندگی است.
در این خصوص جهت مطالعه بیشتر به کتاب « در آمدی بر عرفان حقیقی و عرفان های کاذب » نوشته حجت الاسلام احمد حسین شریفی مراجعه کنید.
موفق و پیروز باشید.
..............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بسته چند رسانه ای دانا - شماره ۳
موضوع : سازماندهی و محتوای گروه صالحین
حجت الاسلام نبی زاده
قسمت بیست و هشتم : شرایط سرگروه «۱»
..............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
#سخن_نگاشت تکامل تدریجی عقل
جوان در مسیر تکامل عقلی است و اندیشه اش به تدریج تکامل می یابد. علی(ع) می فرماید: «انسان تا 28 سالگی درحال تکامل عقلی است»...
.............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
✳️سخن نگاشت تکامل تدریجی عقل
🚀جوان در مسیر تکامل عقلی است و اندیشه اش به تدریج تکامل می یابد. علی(ع) می فرماید: «انسان تا 28 سالگی درحال تکامل عقلی است» عقلی است.» آن حضرت همچنین می فرماید: «عقل جوان در 35 سالگی به نهایت کمال خود می رسد و آنچه پس از آن به دست می آورد،تجربه است.» *
🔍بدین سبب باید در حد معقول از جوان انتظار داشت و این ویژگی را در رفتار و موضعگیریهایش مورد توجه قرار داد.این وضعیت، بویژه تا سن 18 سالگی، بیشتر آشکار است. علی(ع)می فرماید: «پیوسته عقل و حماقت با یکدیگر در تعارضند تااینکه شخص به 18 سالگی می رسد. در این هنگام، یکی بر دیگری پیروز می شود.»**
*مستدرک الوسائل، ج 2، ص 625
**گفتار فلسفی جوان، ج 1، ص 129