eitaa logo
صالحین طبس 😷
321 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
427 ویدیو
335 فایل
✓ارتباط با مدیر: _ ارائه نظرات، پیشنهادات وسوالات _ ارسال ایده ها، تجربیات و فعالیتها _ و...
مشاهده در ایتا
دانلود
تسلیت ایام 🌹لطفا به ما بپیوندید..👇 📚 🔷 https://eitaa.com/salehintabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوشنبہ: ناهار :سـالار زیـنب؛سیـدالشـهدا(درود خدا بر ان ها باد) شـام :زیـنت عبادتــ کنندگـان ؛امام سـجاد(درود خـدا بر او باد) ┅═══✼ @modafehh ✼═══┅
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دعای مادر پناه می‌برم شبیه بچگی به چادر مادرم✨ 🎙با صدای حاج حسین خلجی ☑️به مناسبت (س) ✍پایگاه مقاومت بسیج حضرت فاطمه (س) مستقر در هیئت فاطمی شهرستان طبس (حوزه مقاومت بسیج ۴ مقداد شهری طبس)
💠ویژه برنامه اولین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و سالروز حماسه نهم دی‌ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت ✅سخنران: جناب سرهنگ خبازی فرمانده محترم ناحیه مقاومت بسیج سپاه طبس 🔺مداح: حاج صادق قاضی‌زاده 🔸 چهارشنبه 99/10/10 ساعت 19 پخش زنده از صفحات اینستاگرامی «هیئت یاوران حضرت مهدی(عج)» https://instagram.com/yavaranmahditabas ، «طبسیا» https://instagram.com/tabasya.ir و «طبس پلاس» https://instagram.com/tabas_plus 🔹 هیئت فرهنگی مذهبی یاوران حضرت مهدی(عج) 🔹 پایگاه مقاومت بسیج حضرت صاحب الزمان(عج) حوزه ۴مقداد شهری
🏴متن وصیتنامه حضرت زهرا (سلام الله علیها)                                      بسم الله الرحمن الرحیم ▪️هذا ما اوصت به فاطمة بنت رسول الله اوصت و هی تشهد أن لا إله إلا الله و أن محمد(صلی الله علیه و آله) عبده و رسوله و ان الجنة حق و النار حق و ان الساعة آتیة لاریب فیها و ان الله یبعث من فی القبور یا علی! انا فاطمة بنت محمد زوجنی الله منک لاکون لک فی الدنیا و الآخرة انت أولی بی من غیری حنطنی و غسلنی و کفنی باللیل و صل علی و ادفنی باللیل و لا تعلم احدا و استودعک الله و اقرء علی ولدی السلام الی یوم القیامة 📚(بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۱۴). ▪️به نام خداوند بخشنده مهربان این وصیت نامه فاطمه دخت رسول خداست، در حالی وصیت می کند که شهادت می دهد، خدایی جز خدای یگانه نیست و محمد(صلی الله علیه و آله) بنده و پیامبر اوست و بهشت حق است و آتش جهنم حق است و روز قیامت فرا خواهد رسید، شکی در آن نیست و خداوند مردگان را زنده وارد محشر می کند. ای علی! من فاطمه دختر محمد(صلی الله علیه و آله) هستم، خدا مرا به ازدواج تو درآورد، تا در دنیا و آخرت برای تو باشم. تو از دیگران بر من سزاوارتری، حنوط و غسل و کفن کردن مرا در شب به انجام رسان و شب بر من نماز بگزار و شب مرا دفن کن و هیچ کسی را اطلاع نده! تو را به خدا می سپارم و بر فرزندانم تا روز قیامت سلام و درود می فرستم.
خاطرات تربیتی یادش بخیر حلقه های صالحین پایگاه و حضور حداکثری ان شاءلله با نابودی این ویروس هر چه زودتر و باشکوه تر این حلقات برگزار بشه... بلند بگین .... آمین🙏 حلقه خیلی خوبی داشتیم پر بار ،حلقه برتر شناخته شدیم بردنمون مشهد😇 تو اردو خیلی بیشتر با بچه ها آشنا شدیم درصورتی که چند سالی بود با هم بودیم اما واقعا سفر پر باری بود از مشکلات ازدواج بچه ها ،مشکلشون با والدینشون، ارتباط گیری های نا مربوط و... شکر خدا با این سفر معنوی با مسائل مربوط به اعضا بیشتر آشنا شدیم و در حلش قدمی برداشتیم... دوست آن است که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی 🖋از ارکان صالحین شهرستان طبس 🌹لطفا به ما بپیوندید..👇 📚 https://eitaa.com/salehintabas
‏عکس از syd897249
📌 ویژگی های شاخص حاج قاسم سلیمانی 🎬 ۱۱_ نظم و انضباط و دقت در امور. ذهنی نظم یافته داشت، دقیق و منضبط بود، در جلسات به موقع حضور می­‌یافت، گاه برای شرکت در جلسه‌­ای مهم از دمشق به تهران می­‌آمد و پس از شرکت در آن مستقیماً به فرودگاه می­‌رفت و عازم دمشق می­‌شد، دقیق بود و وظیفه­‌شناس. 🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊 ✍پایگاه مقاومت بسیج حضرت فاطمه (س) مستقر در هیئت فاطمی شهرستان طبس (حوزه مقاومت بسیج ۴ مقداد شهری طبس)