گفته بودیم که خبرهای خوبی در راه است: سروش پلاس منتشر شد. نسل جدید و البته متفاوت از پیامرسان سروش با ظاهری جدید و ویژگیهایی جذاب مثل : امکان ذخیرهسازی ابری اطلاعات، تماس تصویری، پخش فیلم و موسیقی همزمان با شروع دانلود، امکان ساخت باتهای کاربردی، جستجوی سراسری در چتها و گروهها و کانالها، امکان سنجاق کردن پیام و خدمات پرداخت امن، در کنار ویترینی از محتواهای متنوع. سروش پلاس محصولی منحصربهفرد در بین شبکههای اجتماعی.
برای دانلود سروشپلاس و استفاده از امکانات جدید، از لینک زیر استفاده کنید. ‼ در نظر داشته باشید که درحال حاضر تنها راه دریافت سروشپلاس از طریق سایت رسمی سروش میباشد.
https://dl.sapp.ir 🔗
@salehintehran
☀️ حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها):
💠 اگر به آنچه تو را به آن فرمان مى دهيم عمل كنى و از آنچه برحذر داريم دورى كنى ، از شيعيان مايى و الاّ هرگز.
📚 بحار الأنوار ،ج ۶۸، ص ۱۵۵
☑ @salehintehran
🔪 خنجر از پشت
😁 شما جیب ما رو نزن صداقت پیشکش
❓چرا نباید به غرب اعتماد کنیم؟
💫 @saehintehran
💾 #سلسله_مباحث_تربیتی_اخلاقی «16»
🌍 #تربیت_و_مربیان_تربیتی #جلسه2
✅ #آقامجتبی_تهرانی(ره)
📚 راحتی در مخالفت با نفس است !
🔸 در روایتی از امام صادق (علیهالسلام) که از مواعظ حضرت هم هست ، آمده است که «و قیل له» به حضرت عرض شد : «قِيلَ لَهُ أَيْنَ طَرِيقُ الرَّاحَةِ فَقَالَ؟» راه رسیدن به راحتی چیست ؟ «فقال (علیهالسلام) فِي خِلَافِ الْهَوَى» آنجایی که انسان با خواسته های گسترده نفسش مخالفت کند . اگر یادتان باشد گفتیم که علی (علیه السلام) در رابطه با این خواسته ها فرمودند که طلقه است .
#استاد_اخلاق
📚مربیان تربیتی انقلابی نخبه تهران📚
╔═.🍃.🍃═══════╗
🕹🆔 @salehintehran
┗━🍃🌺🍃━━ 🌺
╚══════.🍃🍃.══╝
۲.pdf
2.23M
✅بسته محتوایی قطره ای از معارف
ویژه حلقه سرگروه ها
۱۰ فروردین الی ۱۶ فروردین
موضوع : روش های پاسخگویی به شبهات در گروه تربیتی
.............
✅ @salehintehran
⛔️تکروی ممنوع3⃣3⃣
🌟پرهیز از تبلیغات قبل از اتقان کار
یک نکته دیگر اینکه خیلی تبلیغ نکنید، تابلو یک جاهایی خیلی خوب و مفید نیست و یک جاهایی مضر است. من همیشه از قدیم مخالفم با کسانی که وقتی میخواهند یک بنایی درست کنند قبل از آنکه کمترین کاری انجام دهند، اول سفارش میکنند و یک تابلو میزنند! من میگویم کار را تمام کنید، حالا اگر زدید اشکال ندارد.
(کتاب کار باید تشکیلاتی باشد، ص 74 و 75)
#مهارت_کارتشکیلاتی
@salehintehran
🏴
خانههای آن کسانی میخورد در، بیشتر
که به سائل میدهند از هرچه بهتر، بیشتر
عرض حاجت میکنم آنجا که صاحبخانهاش
پاسخ یک میدهد با ده برابر بیشتر
گاهگاهی که به درگاه کریمی میروم
راه میپویم نه با پا، بلکه با سر، بیشتر
زیر دِین چارده معصومم اما گردنم
زیر دِین حضرت موسَی بن جعفر بیشتر
🏴
@salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 #روز_جمهوری_اسلامی گرامی باد 🌹
📹 ببینید| رهبرانقلاب: اوّلِ انقلاب، کلمات دمکراسی و دمکراتیک و امثال آن، در زبان همه خیلی تکرار میشد.
❌ حاج احمدآقا پیغام آورد که امام میگویند این کلمات را نگویید.
⚠️ قبل از آمدن امام گاهی گفته شده بود «جمهوری دمکراتیک اسلامی»؛ اما امام روی همان «جمهوری اسلامی» تأکید داشتند. شاید بعضیها تعجّب میکردند که کلمه دمکراتیک اینقدر حسّاسیت ندارد.
👈 ولی این حسّاسیت، درست و بجا بود؛ به خاطر اینکه نفس کلمه بیگانه با خودش یک بار فرهنگی میآورد؛ نشاندهنده یک احساس است و آن احساس در انسان بتدریج تقویت میشود. ۱۳۷۸/۱۱/۰۴
@salehintehran
📌شناخت رهبری: حضرت آقا از نظر شما دانشجوی موفّق چه دانشجویی است؟⁉️
🌷رهبر انقلاب : به نظر من دانشجوی موفّق کسی است که خوب درس بخواند؛ خوب تهذیب اخلاق کند و خوب به ورزش بپردازد. من برای دانشجوی موفّق، سه شاخص دارم. البته ممکن است یک جوان موفّق در خانه، معیارهای دیگری داشته باشد؛ یک کاسب موفّق، یک اداری موفّق، معیارهای دیگری داشته باشد؛ اما دانشجوی موفّق، به حیث دانشجویی، این است: باید خوب #درس بخواند، به اخلاق و #تهذیب نفس بپردازد، #ورزش هم بکند.
📕( ۷۷/۲/۲۲)
@salehintehran
مبعث رسولالله (ص) (27 رجب 13 سال قبل از هجرت)
•در بعثت آنچه لبّ مطلب است عبارت است از توحید؛ توحید یعنی عبودیت خدای متعال بهصورت انحصاری؛ یعنی هواها، هوسها، شهوتها، غضبها بر زندگی انسان حاکم نباشد؛ یعنی دیکتاتوریها، استبدادها، منیّتها ادارهکننده زندگی انسان نباشند؛ منشأ مدیریت زندگی انسان عبارت باشد از علم الهی و قدرت الهی و رحمت الهی و فیض الهی و هدایت الهی؛ این معنای توحید است. (امام خامنهای، 25/01/1397)
@salehintehran
👇👇👇
♨️سوال:
🔰هدف از بعثت پیامبران چیست؟
✍️پاسخ:
✅با توجه به خدای هستی بخش و صفات کمالی او از جمله حکمت متوجه می شویم که وجود انسان، به غرضی بالاتر از این دنیای مادی مربوط می شود.
در این دنیا، انسان رنج ها و ناخوشی های بسیار می کشد و جدای از آنکه هر لذتش می تواند با رنجی توام باشد، هر آنچه به دست می آورد، از دست می دهد. ثروت و زیبایی و قدرت و حتی علم، با محاسبه این دنیا برای انسان باقی نمی ماند.
بیماری، بلایای طبیعی، شرور ناشی از خباثت دیگران هم اگر به انسان گزندی نرسانند، مرگ غیر قابل گریز هر آنچه در دست انسان است، از چنگ او درمی آورد. (از نگاه مادی) پس رنج کشیدن برای تحصیل آنها بی معناست و از محضر خدای متعال بعید است که انسان را برای چنین زندگی عبثی خلق کرده باشد.
از اینجاست که متوجه معاد می شویم و دلایل و مویدات فراوان دیگری نیز برای آن می یابیم. مثل نیروهای غیر مادی در وجود انسان، ابزار ادراکی قلب و عجائب عالم رویا که تنها بخشی از نشانه های عالم مجردات و زندگی پس از مرگ در وجود انسان است.
با این حال و توجه به اینکه هدف از خلقت ما، در ورای عالم ماده است، می بینیم که به شخصه دست ما از فهم جزئیات عالم غیر مادی کوتاه است و نمی دانیم که چگونه باید سعادت خود در نسبت با آن را رقم بزنیم. از همین رو خدای متعال باید برنامه و دستور العمل روشنی برای ما تبیین کند.
و از آنجا که آلودگی ها و ناپاکی های ما، می تواند موجب کج فهمی از دستورالعمل ها شود، یا آنکه ضعف ما درک ظرایفش را برای ما ناممکن می کند، باید بندگانی پاک با قوت درک عالی وجود داشته باشند که بتوانند دستورالعمل الهی را به شکل کامل دریافت کرده و به تفصیل در اختیار سایر انسان ها قرار دهند. و البته علاوه بر هدایت بیانی، با رهبری و الگو بودن، رهروان این راه را به درستی به سمت مقصود ببرد.
که این نقش و جایگاه برای پیامبران و انبیای الهی است. که وحی را با قلب پاک خویش دریافت کرده، و با عصمت خویش برای همگان تبیین می کند.
البته از زاویه نگاه طولی، می توان هدف های متعدد دیگری برای بعثت ذکر نمود. که همگی در همین راستاست.
از جمله حدیثی از حضرت علی (ع) درباره دلیل بعثت که می فرمایند: خداوند پیامبران را در پی هم مبعوث نمود، تا ادای عهدی را که خداوند در فطرتشان با آن ها بسته بود از آنان بخواهند و نعمت های فراموش شده او را به یادشان بیاورند و با ارائه دلایل بر آنان اتمام حجت کنند و دفینه های خرد آنان را برایشان برانگیزند».
که این فرمایش حاضر ناظر بر نقش پیامبران در توجه دادن انسان ها بر زندگی دینی است. و موارد دیگری نظیر بسط عدل و تعالی اخلاق و ... همه در راستای تبیین همین زندگی متعالی با نگاه به آخرت است.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید/ توصیف و مدح امیرالمومنین(ع) از دنیا
🔻 الدنیا متجر اولیاء الله؛ دنیا محل تجارت اولیاء خداست
🎤 #حجت_الاسلام_عالی
@salehintehran
1_789816.pdf
3.62M
کتاب سند طرح ریزی آموزش
#سیر_آموزشی حلقه های تربیتی
اگر دغدغه تولید سیر آموزشی برای مجموعه تربیتی خود دارید سند طرح ریزی آموزش به شما کمک خواهد کرد.
این کتاب درصدد بیان سیر آموزشی متربی در سنین مختلف است که به همراه دو سند «طرح ریزی نقش آفرینی» و «طرح ریزی تربیتی» سیر رشد و تعالی متربیان را مشخص می نماید.
در این کتاب علاوه بر مشخص شدن سیر آموزشی به روش های پیشنهادی برای انتقال محتوا و همچنین حجم آموزشی مورد نیاز برای آموزش نیز پرداخته خواهد شد.
#سیر_آموزشی
@salehintehran
💾 #سلسله_مباحث_تربیتی_اخلاقی «17»
🌍 #تربیت_و_مربیان_تربیتی #جلسه2
✅ #آقامجتبی_تهرانی(ره)
📚 زمان استراحت ، روز ورود به بهشت است !
🔸 « قِيل َ: فَمَتَى يَجِدُ الرَّاحَةَ؟» دوباره پرسیدند : با این وضع که همیشه باید بر خلاف خواسته های نفس عمل کرد و او را مدام محدود ساخت ؛ پس کجا راحتی را میتوان به دست آورد ؟«و قال(علیهالسلام) عِنْدَ أَوَّلِ يَوْمٍ يَصِيرُ فِي الْجَنَّةِ»[4] اولین روزی که انسان به سمت بهشت میرود . یعنی همان زندگی جاودانهای را که خداوند به او وعده فرموده است . پس باید تا آخرین لحظه عمر انسان مواقب نفس بوده و خواسته های او را مطابق با شرع تنظیم و تحدید نماید .
📊 [4]. بحارالانوار، ج75، ص254
#استاد_اخلاق
📚مربیان تربیتی انقلابی نخبه تهران📚
╔═.🍃.🍃═══════╗
🕹🆔 @salehintehran
┗━🍃🌺🍃━━ 🌺
╚══════.🍃🍃.══╝
سلام✋
صالحینی گرامی
با توجه به حادثه سیل و خسارت به شهر های کشور؛الویت برنامه های حلقات
جمع آوری کمک های مردمی می باشد.
لازم به ذکر است معاونین سازندگی نواحی آماده دریافت کمک های جمع شده می باشند.
وسايل ضروري و مورد نياز:
چكمه با اولويت بالا
پارو-
تانكر آب
-تي-
كف كش
-لجن كش
-فرغون
-چراغ قوه-
لباس گرم كوچك و بزرگ-
شيرخشك
-پوشك-
صابون-
وسايل بهداشتي
، وسايل گرمازا نفت سوز
-زيرانداز-
چادر-
راديو كوچك
همچنين بسته غذايي شامل:برنج، سيب زميني، مرغ، پياز، چاي، بيسكوئيت، پنير، قند، حبوبات، روغن، آب، رب
@salehintehran
۳.pdf
1.94M
✅بسته محتوایی قطره ای از معارف
محتوای خلاصه ( درسنامه های یک دقیقه ای )
۱۷ فروردین الی ۲۳ فروردین
موضوع : ولادت سه اختر تابناک
.............
🆔 @salehintehran
امام على عليه السلام:
خوش رويى، احسانى بى خرج و زحمت است
البِشرُ إسداءُ الصَّنيعَةِ بِغَيرِ مَؤونَةٍ
غررالحكم حدیث 1503
🆔 @salehintehran
#بازی_تربیتی نقاشی با سیب زمینی
🔆ویژه کودکان ۴ تا ۷ سال
وسایل مورد نیاز:مقداری سیب زمینی
⚽️روش بازی :
این یک روش ساده و ارزان برای ساختن تصاویر و طراحیهای جالب روی کاغذ، کارت و یا حتی پارچه است. برای نقاشی سیب زمینی ابتدا یک سیب زمینی را از وسط نصف کنید، ولی نیمهها صاف برش بخورند و سپس یک شکل مانند یک ستاره و یا مثلث بر روی آن برش دهید. این کار را خودتان انجام دهید، زیرا گرفتن چاقو برای کودک 4 ساله زود است و ممکن است خودش را زخمی کند. سپس یک لایه نازک از رنگ را روی سیب زمینی برش داده شده قرار دهید و سپس آن را روی کاغذ بزنید تا شکل آن روی کاغذ چاپ شود.
.............
🆔 @salehintehran
💾 #سلسله_مباحث_تربیتی_اخلاقی «18»
🌍 #تربیت_و_مربیان_تربیتی #جلسه3
✅ #آقامجتبی_تهرانی(ره)
🌹 اعوذ بالله من الشیطان الرّجیم ؛ بسم الله الرّحمن الرّحیم ؛ و الحمد لله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد وآله الطّیّبین الطّاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین.🌹
📚 «روی عن علی (علیهالسلام) قال : مَنْ تَأَدَّبَ بِآدَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَدَّاهُ إِلَى الْفَلَاحِ الدَّائِم»[1]
♻️ مروري بر مباحث گذشته
🔸 بحث ما راجع به #مربّیان بود ، يعني کسانی که میخواهند زمام #تربیتی دیگران را به دست بگیرند و به آنها روش گفتاری و کرداری دهند و در اين روش دادن به ديگران ، قاصِد هستند . من در جلسات گذشته عرض کردم که اگر این روش دادن بخواهد مفید بوده و ضرر نداشته باشد ، کار هر کسی نیست و کسانی که ميخواهند #مربّی باشند باید دارای شرایطی باشند .
🔹 اوّلين شرط و سرآمد شرایط #مربی #تربیتی بودن ، این است که فرد باید «خود ساخته» باشد ؛ البته انشاءالله اگر برسم عرض میکنم که در حدّی که خود ساخته شده است ، میتواند #مربّی باشد . خود ساختگی در ابعاد گوناگون مطرح است . يكي از اين ابعاد ، مسأله نفس است ، يعني شخصي كه ميخواهد #مربّي باشد ، بايد نفس خود را چه در بُعد شهوی ، چه غضبی و چه وهمیاش #تربیت کرده باشد .
🔸 سرآمد دعوت انبیا نسبت به ابنای بشر نیز همین «تأدیب نفوس» است یعنی اگر #مربّي خود ساخته نباشد ، #تربيت بی فایده است . لذا انبيا سراغ تأديب نفوس ميرفتند .
📊 [1] . بحارالأنوار، ج89، ص21
#استاد_اخلاق
📚مربیان تربیتی انقلابی نخبه تهران📚
╔═.🍃.🍃═══════╗
🕹🆔 @salehintehran
┗━🍃🌺🍃━━ 🌺
╚══════.🍃🍃.══╝
4_5773637717543878809.pdf
187.9K
📚امام حسین وتربیت فرزند🌹
🆔 @salehintehran