💠 ۱۵ رجب سالروز وفات شهادت گونه عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) برهمه شیعیان، مخصوصامدافعان غیرتمند حرم شریفش تسلیت باد
@salehintehran
🤲 اعمال نیمه رجب
💐 از همه شما مخاطبان همراه التماس دعا داریم
@salehintehran
#اینفوگرافیک آموزشی| هنگام ورود به منزل چه نکاتی رو رعایت کنیم
👆آجیل و میوهها رو در این روزهای کرونایی چطور ضدعفونی کنیم؟
@salehintehran
تربیت حداکثری
نباید با #جوانها حداقلی صحبت کنیم.
حداقلی صحبت کردن با جوانها این است که به او بگوییم:
دو رکعت نماز خواندن یا حجاب داشتن مگر چقدر سخت است، خوب انجام بده دیگر!
ما باید جوانان را با قله آشنا کنیم. چون جوان اساساً بلند همت است و به کم قانع نیست.
گاهی اوقات پدر و مادرها و #مربی، بچهها را حداقلی بار میآورند.
مثلاً میگویند: پسرم تو معتاد نشو، نماز هم بخوان، من دیگر چیزی از تو نمیخواهم!
این بدترین شیوه تربیت است ...
@salehintehran
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
موج هاى بلا را با دعا برگردانيد
اِدفَعوا أمواجَ البَلاءِ بِالدُّعاءِ
بحارالانوار جلد93 صفحه289
🆔 @salehintehran
🦠 ویروس کرونا روی سطوح مختلف چقدر زنده میمونه؟
#اینفوگرافیک بالا رو ببینین و برای دوستانتون هم ارسال کنین
@salehintehran
📌 راهکاری برای زودتر برطرف شدن بلایا
🔸امام کاظم(ع): هيچ بلايى نيست كه بندۀ مؤمنى بدان گرفتار آيد و خداوند عز و جل به او توفيق دعا كردن دهد، مگر اين كه آن بلا، «به زودى(!)» برطرف شود،
و هيچ بلايى نيست كه بنده مؤمن بدان گرفتار آيد و از دعا كردن خوددارى ورزد، مگر اين كه آن بلا «به درازا(!)» كشد.
پس هرگاه بلا فرود آمد، به درگاه خداوند عز و جل «دعا و التماس» كنيد.
🔸ما مِن بَلاءٍ يَنزِلُ عَلى عَبدٍ مُؤمِنٍ فَيُلهِمُهُ اللّهُ عز و جل الدُّعاءَ، إلّا كانَ كَشفُ ذلِكَ البَلاءِ وَ شيكا، و ما مِن بَلاءٍ يَنزِلُ عَلى عَبدٍ مُؤمِنٍ فَيُمسِكُ عَنِ الدُّعاءِ إلّا كانَ ذلِكَ البَلاءُ طَويلًا؛ فَإذا نَزَلَ البَلاءُ فَعَلَيكُم بِالدُّعاءِ وَ التَّضَرُّعِ إِلَى اللّهِ عز و جل
🔻كافي، ج۲، ص۴۷۱
#اثر_دعا
@salehintehran
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
.
در اوقات گرفتاری و شدت خیلی باید #دعای_فرج خواند؛ زیرا دعای فرج، دعا برای فرج شخصی است، لذا در هنگام شدت باید به آن ملتزم شد.
.
📚 در محضر بهجت، ج ۱، ص ۳۴۲
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 وقتی یک پزشک و رئیس دانشگاه، فرمانده میدانی مبارزه با #کرونا میشود، چه اتفاقی میافتد!
رئیس پدافند غیرعامل:
🌀 این دکتر نه ساختارهای استان را میشناسد نه اختیارات یک استاندار را دارد.
🌀 کسی عادت ندارد از رئیس دانشگاه #پزشکی دستور بپذیرد.
🌀 وجود شخص رئیسجمهور و معاون اول بدلایل قانونی کاملا ضروری است و به #بهداشت کشور کمک میکند.
@salehintehran
🔴کار فرهنگی بدرد نخور...
«کار فرهنگی، اولین خصوصیتی که دارد، این است که باید هوشمندانه باشد. کار فرهنگی، برف انبار نمی شود و این طور نیست که هرکاری از دستش برآمد بکند. این گونه کار فرهنگی، بدرد نمیخورد. انبوه کار فرهنگی، مهم نیست؛ انتظام کار فرهنگی، چیده شدن و گزیده شدن و هرکاری در جای خود قرار داشتن، این مهم است که باید هوشمندانه باشد.»
(رهبر معظم انقلاب؛ ۱۳۷۰/۱۱/۳۰)
🆔 @salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 #حجت_الاسلام_عالی: امام زمان (عج) فرموده اند به واسطه من هست که بلا ها از امت دفع می شود.. شیعیان توجهان به امام زمان خیلی بیشتر باید باشد..
نماز استغاثه به امام زمان (عج) بخوانید..
#کرونا
@salehintehran
✅ فقط کسی میتونه یاور و دستگیر مظلومین دنیا باشه که:
حتی به اندازه نگه داشتن چند لحظه یک عبا، بارش روی دوش کسی نباشه🌷
@salehintehran
صالحین تهران بزرگ
✅ فقط کسی میتونه یاور و دستگیر مظلومین دنیا باشه که: حتی به اندازه نگه داشتن چند لحظه یک عبا، بارش
#چه_خبر
فرمان رهبر انقلاب به ستاد کل نیروهای مسلح برای مقابله با کرونا
🔸حضرت آیتالله خامنهای با صدور فرمانی به سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر لزوم سازماندهی خدمات در قالب یک «قرارگاه بهداشتی و درمانی» برای پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا تأکید و خاطرنشان کردند: این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبه رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
🆔 @salehintehran
#یک_لحظه
📲 حسین کازرونی از فعالین فضای مجازی، با انتشار عکسی از یک طلبه جهادگر که در روزهای اخیر مشغول کمک و خدمت به بیماران کرونایی در یکی از بیمارستانهای قم بوده نوشته «همسر باردار این طلبه که در آیسییوی همان بیمارستان بستری بوده، از دنیا رفته. هم خودش و هم نوزادش که هرگز متولد نشد. رفته یک گوشه خلوت رو پیدا کرده و آروم گریه میکنه تا روحیه بقیه مریضها خراب نشه»
🆔 @salehintehran
🔴 ویروس و واکسن
عجیب است که تعدادی از نمایندگان کنگره و هیأت برزیلی دیدار کننده با ترامپ، ابتلاءشان به کرونا قطعی شده اما رئیسجمهور ۷۳ ساله آمریکا کمترین علائم بیماری را ندارد و بیمحابا در جمع مدیران و هواداران ظاهر میشود و با همه دست میدهد.
شواهد موجود گواه بر منشاء واحد ویروس و واکسن است.
@salehintehran
🔰 چهکار کنیم که بلاهای قبل از ظهور کم بشود؟
🔰 پیشنهاد چلّهگیری قبل از ماه رمضان
🔰 باهم همعهد بشویم که «چهل سحر» به امامزمان(ع) توجه پیدا کنیم
🔻 پیامفتنههای جهانی آخرالزمان(۱)
🔸 برای اینکه بلاهای قبل از ظهور کمتر بشود، باید چهکار کنیم؟ اول باید به فلسفۀ این بلاها نگاه کنیم و بدانیم که این بلاها میخواهد کاستیهای ما را در معرفت نسبت به ضرورت ولایت ولیّالله، جبران بکند و بدانیم که نمیشود جهان بدون وجود ولیّ خدا اداره بشود و الان چه خائنینی دارند جهان را اداره میکنند و این بلاها را بر سر مردم میآورند.
🔸 وقتی به بلایای آخرالزمان نگاه میکنیم، باید به سمت «معرفت نسبت به ولیّالله» برویم و هرچه بیشتر به حضرت ولیّ عصر(ع) توجه پیدا کنیم.
🔸از الان چهل روز، تا ماه رمضان فرصت داریم. هرکدام برای خودمان میتوانیم یک برنامهای را اجرا کنیم که به آن «چلّهگیری» میگویند؛ یعنی چهل روز به عبادت بپردازیم، به سبک زندگی خودمان توجه کنیم و تغییراتی را در آن ایجاد کنیم تا بتوانیم آمادۀ آن ماه مبارک رمضانی بشویم که خداوند مژدۀ ظهور را در آن ماه مبارک به مؤمنین عنایت خواهد کرد.
🔸الان با همین اضطراب و اضطرار-که در این حوادث اخیر ایجاد شده است- شروع کنیم و مثلاً تا ماه رمضان هر روز صبح دعای عهدمان دیگر ترک نشود، یا شروع کنیم سحرها در قنوت نماز شب، دعای فرج را بخوانیم که اینهمه بزرگان به آن سفارش کردهاند.
یا اینکه بعد از نماز شب و قبل از نماز صبح، همدیگر را بیدار کنیم و دعای فرج را بخوانیم. میلیونها نفر همه باهم، همعهد بشوند که این کار را انجام بدهند.
🔻 ارکان برنامۀ چهلروزه تا ماه رمضان:
۱- چهل سحر، توجه به امامزمان(ع) با دعای فرج و دعای عهد
🔸حالا که از این مجالس معنوی محروم هستیم، بیاییم توجه به حضرت ولیعصر(ع) پیدا کنیم، همه باهم همعهد بشویم که بهمدت چهل سحر، توجه به حضرت ولیعصر(ع) پیدا کنیم؛ با دعای فرج و با دعای عهد. وقتی در چنین شرایطی قرار گرفتیم این اضطرار ما را اولیاء خدا حتماً میبینند و حتماً به ما توجه میکنند.
۲- تمرین تقوا و تغییر در سبک زندگی
🔸جدای از این ذکر و توجه به حضرت ولیعصر(ع) در بقیۀ زندگی خودمان هم تغییراتی ایجاد کنیم. آقای بهجت(ره) میفرمود: هیچ ذکری بالاتر از «ذکر عملی» نیست؛ یعنی همان ترک معصیت در اعتقادیات و عملیات. در واقع ایشان «تقوا» را بهعنوان بالاترین ذکر، میشمارند.
🔸ما چهل روز تا ماه رمضان فرصت داریم که در متن این بلایا، به سمت تقوا برویم. بر اساس آیات قرآن و روایات هم تقوا در برطرفشدن بلایای بزرگ از سر فرد و جامعه بسیار مؤثر است.
۳- افزایش محبت و مواسات و رفتار فداکارانه بین مردم
🔸برای عبور از این بلایا در درجۀ اول، باید به ساحت مقدس امام زمان(ع) توجه و معرفت پیدا کنیم. بعد از توجه به حضرت، سراغ توجه به خودمان و رعایت تقوا برویم. در جریان رعایت تقوا هم باید موضوع «مواسات» را خیلی برجسته کرد؛ یعنی مؤمنین تا میتوانند باهم مهربان و فروتنانه رفتار کنند. این بلاها میآید تا دلهای ما را بههم نزدیک کند و نسبت به همدیگر، فداکارانهتر رفتار کنیم.
۴- توجه بیشتر به قرآن و حفظ قرآن
🔸 کار دیگری که خوب است در این چهلروز تا ماه مبارک رمضان انجام بدهیم، توجه بیشتر به قرآن است. که ما را آمادۀ ورود به ماه رمضان خواهد کرد. در این نوروز و این قرنطینههای خانگی یک فراغتی پدید آمده و خوب است که از آن استفاده کنیم برای حفظ قرآن (پیشنهاد ما بر اساس برخی روایات، پنج جزء آخر قرآن است؛ یعنی از سورۀ محمد(ص) تا آخر قرآن)
۵- چهل روز «روضۀ خانگی» با استفاه از فضای مجازی
🔸ما در این وضعیت، داریم از جلسات روضه و هیئت محروم میشویم. ولی میتوانیم-با استفاده از فضای مجازی- روضهها را ببریم داخل خانهها برقرار کنیم. شاید خیلیها رویشان نشود در خانۀ خودشان روضه بگیرند، اما میتوانند از شبکههای اجتماعی استفاده کنند و سرِ یک زمانی باهم قرار بگذارند و اعضای هیئت رأس آن ساعت، آماده باشند و با برقراری ارتباط مجازی، شرایطی ایجاد کنند که هرکسی در گوشۀ خانۀ خودش، یک روضۀ خانگی بگیرد. اگر جلسات هیئت، هفتگی بود، الان میتوانیم هر شب این جلسات روضه را در خانهها برگزار کنیم. خوشا به سعادت کسانی که موفق میشوند یک چلّه، زیارت عاشورا بخوانند.
👤علیرضا پناهیان
🚩شهرری- ۹۸.۱۲.۲۳
📹 فیلم:
📎 aparat.com/v/XKHib
🎙صوت:
📎 Panahian.ir/post/6003
🆔 @salehintehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ فوق العاده جوان عراقی که به سرعت در حال #انتشار در شبکه های اجتماعی است
📹 دکتر اسماعیل احمدی در شرح این کلیپ نوشت: بیش از ۱۵ سال کار سیاسی و رسانه ایی کردم ، تو کار خبر و تحلیل بودم. فکر کنم عصاره ی قلمم در حد این کلیپ تمیز و رسا نبوده
@salehintehran
#سالم_خوری
🚰آب ولرم بخوریم یا آب خنک؟
در تصویر خواص آب ولرم و مضرات آب خنک رو بخونین و برای عزیزانتون هم بفرستین.
@salehintehran
⭕️معرفی #کتاب_خوب
♦️#سه_کتاب_مرگ ؛ شامل سه کتاب برگزیدهای است که در خصوص عوالم پس از مرگ با شما سخن می گویند.
🔸#زندگی مهم ترین دارایی مادی انسان قلمداد می شود و همواره این سوال با او همراه است که وقتی این زندگی تمام شود، سرنوشتش چه خواهد شد؟ آیا باید همه چیز را بگذارد و برود؟ به کجا می رود؟ نابودی در انتظارش است یا سرنوشتی که متدینان به آن معتقدند؟
🔹یکی از راه هایی که بشر توانسته به وسیله آن حدس هایی درباره عالم پس از مرگ بزند، مشاهداتی است که برخی افراد در دقایق کوتاهی که روح از بدن آن ها جدا شده، روایت کرده اند و به #تجربه_های_نزدیک_به_مرگ معروف شده است.
1⃣ سه دقیقه در قیامت
2⃣ آنسوی مرگ
3⃣ سیاحت غرب
🆔 @salehintehran
پیامبر مهربانی صلی الله علیه و آله:
کسی که بار خود بدوش مردم افکند، ملعون( محروم شده از رحمت خدا) است
مَلْعُونٌ مَنْ أَلْقَى كَلَّهُ عَلَى اَلنَّاسِ
تحف العقول، صفحه 37
🆔 @salehintehran
⭕️معرفی #کتاب_خوب
♦️#بشقاب_های_سفره_پشت_بام_مان اثری پژوهشی درباره ارتباط #خانواده ها با #ماهواره است.
🔸نویسنده آن محسنِ عباسی ولدی از اساتید برجسته روانشناسی است و هم از علوم دینی بهره برده، با تشبیهی ظریف، ماهواره را به ظرف غذایی همانند کرده که محتوای آن می تواند تمام اعضای خانواده را درگیر خود کند.
🔹همچنین نویسنده، کتاب را با این سوال آغاز کرده که اساسا چه نیازی به حضور ماهواره در خانواده وجود دارد و دلایل خرید ماهواره را بررسی کرده است. در ادامه نیز به موضوعاتی از قبیل « ترویج #خیانت های خانوادگی»، «قبح زدایی از روابطِ آزاد» به عنوان اهداف شبکه های ماهوارهای و همچنین به «مقایسه لذتهای حقیقی با لذتهای ترویجی ماهواره» پرداخته است.
🆔 @salehintehran
#درس_اخلاق
⭕️ خداوند بندههایش را دوست دارد و چون دوست دارد،ایمانشان را حفظ میکند.
اگر صلاح دینش در این باشد که به او ثروت بدهد، ثروت میدهد.
دیگری با فقر به خدا میرسد،خدا او را فقیر میکند.
یکی با سلامتی مؤمن میشود،به او سلامتی میدهد.
یک نفر با بیماری به خدا میرسد،او را بیمار میکند.
✅ پس، در دنیا، نه بیماری موضوعیت دارد و نه سلامت، نه غنا و نه فقر.
همه این دادوستدها برای این است که به بندگی خدا برسیم.
انسان باید بفهمد که اولاً خدا ما را برای بندگی آفریده و هر چه در این دنیا به ما میدهد و از ما میگیرد، از روی حساب و کتاب است و بر اساس حکمت است.
👤 سید محمدمهدی میرباقری
@salehintehran