به مناسبت ۱۷ مرداد انجام شد؛
🔹️دیدار نماینده ولیفقیه و استاندار کرمان با جمعی از اصحاب رسانه و تبریک روز خبرنگار
حجتالاسلام علیدادی سلیمانی نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه کرمان و محمدمهدی فداکار استاندار کرمان با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی و صدا و سیمای مرکز استان از تلاشهای خالصانه خبرنگاران در عرصه اطلاعرسانی قدردانی کردند.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، این دیدار ظهر چهارشنبه ۱۷ مرداد ماه و به مناسبت سالروز شهادت خبرنگار شهید "محمود صارمی" و "روز خبرنگار" انجام شد.
*خبرنگاران، فداکارانه در عرصه بیان حقایق ایستادهاند
حجتالاسلام والمسلمین حسن علیدادیسلیمانی نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه کرمان در این دیدار به دشواریهای کار خبر و اطلاعسانی اشاره داشت و بیان کرد: جنبه دنیوی کار خبرنگار را کسی نمیتواند جبران کند و نگاه آنها به جنبه اخروی کار است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و دهها خبرنگار شهید از جمله خبرنگاران شهید غزه گفت: خبرنگاران برای بیان و مخابره حقایق، فداکارانه در صحنههای بحران و حساس ایستادهاند.
امام جمعه کرمان گفت: واقعنمایی خبر، ارزش و اعتبار رسانه را بالا میبرد، برای بالا بردن مرجعیت خبر باید اولین خبر را با توجه به همه جوانب و واقعیتها منعکس کند.
* تقدیر استاندار کرمان از تلاشهای اثربخش خبرنگاران استان
محمدمهدی فداکار استاندار کرمان نیز از حضور فعال رسانهها و خبرنگاران در پوشش سفرهای استانی و پروژههای سراسر استان قدردانی کرد.
وی افزود: رسانههای استان در سختترین لحظات از حوادث و ساعات حساس و سرنوشتساز در کنار ما بودند.
استاندار کرمان به تاثیرگذاری کار رسانهای پرداخت و تصریح کرد: گزارشهای فنی و پیگیری موضوعات از جهات و ابعاد مختلف از سوی رسانهها، به دولت کمک میکند تا به تقویت نقاط مثبت و رفع نقاط ضعف بپردازد.
فداکار گفت: رسانهها کار دشواری به لحاظ مرجعیت عموم مردم به عهده دارند.
گفتنی است، ۱۷ مرداد سالروز شهادت شهید محمود صارمی به عنوان روز خبرنگار در تقویم رسمی کشور درج شده است.
شهید صارمی مسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در مزارشریف افغانستان بود که در ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ به همراه ۸ نفر از کارکنان سرکنسولگری ایران در این شهر توسط عوامل گروه طالبان به شهادت رسید.
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
🔹استاندار کرمان:
🔹کشاورزی جنوب ظرفیت فوقالعادهای برای صادرات دارد/ 🔹کشت تابستانه باید کنترل شود
🔹استاندار کرمان گفت: ظرفیت فوقالعادهای در جنوب برای صادرات وجود دارد و باید هدفمند برای صادرات سرمایهگذاری کنیم.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار صبح پنجشنبه 18 مرداد ماه در نشست بررسی برنامه الگوی کاشت در جنوب استان عنوان کرد: واقعیت این است که در جنوب استان باید اصلاح الگوی کشت را انجام دهیم و گریزی از آن نداریم.
وی ادامه داد: در بحث الگوی کشت چند نشست با کشاورزان برگزار کردیم و ضرورتهای آن را گفتیم و صحبتهای کشاورزان را شنیدیم.
استاندار کرمان گفت: کشاورزی ما به دلایل مختلف با مصرف بیرویه آب، خاک، کود، سم و عدم استفاده بهینه بذر مواجه است، بخشی از کار را مراکز تحقیقات کشاورزی باید کمک کنند.
فداکار تصریح کرد: اجرای صرف بخشنامههایی که در خارج از استان برای کشاورزی ما نوشته شده، حتما ما را با چالش مواجه میکند، چون اقتضائات محلی در آن دیده نمیشود.
وی با بیان اینکه برخی از اقتضائات کشاورزی مباحث اجتماعی است و مردم به کشت یک محصول عادت کردهاند، افزود: مهم است که در معرفی الگوی کشت به ظرفیت اقلیم برای محصولات جدید توجه کنیم که کشاورزان هم پذیرش داشته باشند.
استاندار کرمان گفت: کشاورز به دنبال درآمد و معیشت است، پس باید محصولی را معرفی کنیم که پذیرش داشته باشد. استفاده بیرویه و غیراصولی از آب و خاک به منابع آسیب زده و جهاد کشاورزی هم به تنهای نمیتواند کار را پیش ببرد.
فداکار اظهار داشت: بخش بزرگی از زمینهای کشاورزی که در جنوب استان کرمان اجاره داده میشود مربوط به شرکت کشت و صنعت است که میتواند به تغییر الگوی کشت بپردازد.
وی گفت: شرکت ماهان در نقاطی از استان بحث الگوی کشت را اجرا کرده و موفق هم بوده است، با معرفی این الگوها به کشاورز و اطلاع آنها از میزان بازدهی و مصرف آب، حتما همراه خواهند شد.
استاندار کرمان عنوان کرد: ما الگوی کشت بومی میخواهیم که متناسب با منطقه باشد، هیچ اشکال ندارد که کشاورزان سیب و پیاز کشت کنند، اما کنترل شده باشد و مباحث صادراتی و تعرفه و غیره دیده شود.
فداکار اظهار داشت: نظام تعرفهای بدون هماهنگی با استان مشکلساز است، منافع تعرفه باید در استان بیاید.
استاندار کرمان، کنترل کشت تابستانه در جنوب استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: کنترل کشت تابستانه به اصلاح آب و خاک کمک میکند.
وی افزود: ظرفیت فوقالعادهای در جنوب برای صادرات وجود دارد، هدفمند برای صادرات سرمایهگذاری کنیم چون مردم و کشاورزان هم آمادگی دارند.
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
🔹رسیدگی به مشكلات 11 واحد صنعتی و توليدی استان در کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد
🔹در پانزدهمين جلسه كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان کرمان در سال جاری، مشكلات 11 واحد صنعتی و توليدی استان بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، پانزدهمين جلسه كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان در سال 1403، صبح پنجشنبه 18 مرداد به ریاست محمدمهدی فداکار استاندار کرمان و با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و دیگر اعضای کارگروه برگزار شد.
به منظور رفع مشکلات و موانع واحدهای تولیدی، در اين جلسه به مسائل 11 واحد صنعتی و توليدی استان رسيدگی و دستورات لازم برای رفع مشكلات آنها صادر شد.
محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تاکید کرد از شرکتهایی که خط تولیدی راهاندازی میکنند، حمایت و مشکلات آنها را طبق قانون رفع کنید. اما ارزیابی زیست محیطی همواره مقدم بر شروع هر فعالیت صنعتی و تولیدی و امادهسازی تجهیزات دیگر طرح است.
وی در خصوص چالشهای پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان طرحهای خصوصی گفت: تسهیلات بانکی به ساختمانهایی که نیمه کاره بوده و قرارداد رسمی و موافقت وصولی ندارد، پرداخت نشود.
استاندار کرمان، همچنین با همکاری دستگاههای اجرایی در استفاده از همه ظرفیتهای کارگروهها در جهت تحقق شعار سال و افزایش تولید واحدهای فعال که بازار فروش محصولات آنها خوب است و یا احیای واحدهای راکد، موافقت کرد.
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
🔹بانوان پیشکسوت دفاع مقدس در استان کرمان تقدیر میشوند
🔹نشست شورای راهبردی نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس استان کرمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، نشست شورای راهبردی نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس استان کرمان ۱۷ مرداد ماه با حضور مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان، مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس استان و رابطان دستگاههای اجرایی برگزار شد.
مریمالسادات طباطبایی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: دفاع مقدس گنجینهای از ارزشها، آرمانها، ایثار و ازخودگذشتگی مردم کشور ما است.
وی، بانوان شهید ایثارگر را بهترین الگو برای زنان و دختران امروز دانست و افزود: رسالت ما به عنوان متولیان فرهنگی در این راستا بسیار خطیر و تاثیرگذار است.
طباطبایی گفت: در هفته دفاع مقدس، تجلیل از یک میلیون بانوی پیشکسوت دفاع مقدس در سطح کشور تدارک دیده شده که به صورت متمرکز برگزار میشود و در استان نیز از تعدادی از بانوان ایثارگر تقدیر میشود.
فهیمه طاهری مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس استان کرمان نیز به چاپ و نشر بیش از ۵۰ کتاب حوزه دفاع مقدس مرتبط با بانوان و کودکان اشاره کرد و از رونمایی سه کتاب در آینده نزدیک خبر داد.
وی افزود: کتابهای "اسفند آخر" روایت همسر شهید جعفری کرمانی، "راز کوچه بن بست" روایت همسر شهید اصغر دهقان و "زنان تاریخساز" داستانهای مصور ۱۰ زن تاثیرگذار در دفاع مقدس به زودی رونمایی میشود.
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
🔹واگذاری 25 دستگاه ماشینآلات عمرانی و خدماتی به دهیاریهای استان کرمان
🔹با حضور استاندار کرمان، 25 دستگاه ماشینآلات عمرانی و خدماتی شامل ماشین آتشنشانی، کمپرسی و وانت نیسان به دهیاریهای استان واگذار شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار صبح شنبه 20 مرداد در مراسم واگذاری ماشینآلات عمرانی و خدماتی به تعدادی از دهیاریهای استان با بیان اینکه حدود یک سوم از جمعیت کشور در روستاها ساکن هستند، عنوان کرد: در حالی که ارائه خدمات به جمعیت شهری با ساختارهای اداری و اجرایی و به صورت سازماندهیشده است، اما در روستاها این چنین نیست و دهیاری پاسخگوی همه حوزهها باید باشد.
وی افزود: یکسری خدمات از جمله بیمارستان به دلیل خُرد بودن جمعیت در روستاها وجود ندارد و برای خیلی از خدمات نیز ساختار مشخصی نیست و عملا حجم بالا و متنوعی از کار بر دوش دهیاریهاست.
استاندار کرمان گفت: خودروهای واگذاری به دهیاریها علاوه بر اینکه ضرورتهای دهیاری را انجام میدهد، امکان درآمدزایی را نیز دارند.
فداکار بیان کرد: وضعیت مالی دهیاریها مناسب است و محدودیت ساز و کار نسبت به شهر را هم ندارند و این یک فرصت ایجاد میکند که با جذب اعتبارات به کارهای مختلف بپردازند...
متن کامل خبر در پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمان https://gov.kr.ir
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
☎️ارتباط مستقیم با فرماندار شهرستان رودبارجنوب از طریق شماره تلفن 111
21 مرداد ماه
ساعت 9 صبح
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
.
☎️ارتباط مستقیم با شهردار رودبارجنوب از طریق شماره تلفن 111
21 مرداد ماه
ساعت 9 صبح
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
.
🔹بازدید استاندار کرمان از روند اجرای تقاطع غیرهمسطح شهید حاجیونس زنگیآبادی
🔹استاندار کرمان با همراهی معاون عمرانی استانداری از روند اجرای تقاطع غیرهمسطح شهید حاجیونس زنگیآبادی (سهراهی شرفآباد) بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار استاندار کرمان صبح شنبه ۲۰ مرداد ماه با همراهی معاون عمرانی استاندار، شهردار کرمان و مدیرعامل شرکت جهاد نصر از روند اجرای تقاطع غیرهمسطح شهید حاجیونس زنگیآبادی (سهراهی شرفآباد) بازدید کردند.
استاندار کرمان، تسریع در روند اجرای پروژه را تا قبل از شروع سال تحصیلی و آغاز فصل سرد سال مورد تاکید قرار داد و گفت: با شروع سال تحصیلی، حجم ترافیک منطقه نیز افزایش مییابد و اجرای کار با سختی مواجه میشود.
پیگیری شهرداری برای رفع معارضها نیز مورد تاکید قرار گرفت.
تقاطع غیرهمسطح شهید حاجیونس زنگیآبادی (سهراهی شرفآباد) ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۳ کلنگزنی شد و قرار است در مدت زمان شش ماه به اتمام برسد.
در حال حاضر این پروژه با پیمانکاری شرکت جهاد نصر، ۱۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همزمان با عملیات حفاری و اجرای فونداسیون، ساخت ستونها و قطعات عرشه نیز در حال انجام است.
۶۷۵ متر طول و ۳۰ متر عرض این پل است که در سه خط در مسیر رفت و برگشت اجرا میشود.
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
🔹استاندار کرمان:
🔹مهمترین رکن توسعه، نیروی انسانی ماهر است
🔹استاندار کرمان، مهمترین رکن توسعه را در نیروی انسانی دانست و افزود: توسعه نیروی انسانی و مهارتآموزی یک اصل پذیرفته شده است که میتواند از هیچ برای استان، فناوریهای پیشرفته ایجاد کند.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، صبح شنبه 20 مرداد ماه با حضور استاندار کرمان و معاون اقتصادی استاندار از مدالآوران کرمانی بیست و یکمین مسابقات ملی مهارت و عضو تیم جمهوری اسلامی، اعزامی به مسابقات 2024 فرانسه تجلیل شد.
محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در این جلسه با قدردانی از زحمات همه کسانی که باعث افتخارآفرینی در حوزه مهارت برای استان شدند، گفت: افتخارآفرینی در این حوزه چراغ راه و انگیزهای برای دانشآموزان دیگر است که علاوه بر اثرگذاری در حوزههای مختلف، یک مرجعیت اجتماعی بزرگی دارد.
وی مهمترین رکن توسعه را توسعه نیروی انسانی دانست و افزود: توسعه نیروی انسانی و مهارتآموزی یک اصل پذیرفته شده میان همه مردم است، چون نیروی انسانی توسعه یافته میتواند از هیچ برای استان و یا کشور فناوریهای پیشرفتهای را بوجود آورد.
استاندار کرمان خاطرنشان کرد: مهارت و آموزش و تلفیق آنها باعث فناوری میشود، مهارت در کنار آموزش، فناوری را اجرایی خواهد کرد و این کاری است که در حوزه فنی و حرفهای انجام میشود.
فداکار با اشاره به پیگیریهای معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و سازمان فنی و حرفهای در خصوص راهاندازی مراکز فنی و حرفهای راکد گفت: اتفاقات خوبی در حوزه تربیت نیروی انسانی متخصص در استان را شاهد بودیم که شرکتها و دانشگاهها به هم وصل شدند.
وی با بیان اینکه کرمان، استانی صنعتی و معدنی است، افزود: در حوزه معادن استان نیاز به نیروهای متخصص برای تعمیر ماشینآلات معدنی دارد از ظرفیت معدنی استان باید استفاده کرد و ارتباط بین شرکتها و نیروهای انسانی آموزش دیده را افزایش دهیم.
امیر حسنزاده معاون اقتصادی استاندار کرمان در این جلسه گفت: اقتصاد استان یک زنجیره است و معادن، صنایع دستی و نیروی انسانی یکی از مهمترین ارکان آن است. استان کرمان دارای نیروی انسانی خیلی خوبی است اما متاسفانه در حوزه مهارتی کم کاری صورت گرفته است. در همین راستا کمیتههای مهارت تشکیل و مراکزی که تعطیل بودند احیا شدند. امیدواریم در آینده بتوانیم سند مهارت را تشکیل دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه مهارت، دانشگاه فنی و حرفهای به دانشگاه مهارت تبدیل شد و در مجموع یکی از ارکان اساسی تیم اقتصادی استان آموزش مهارت بود.
افشین شهرکی مدیرکل فنی و حرفهای استان کرمان گفت: در 15 ماه گذشته اتفاقات خوبی در حوزه مهارت در استان افتاده و اولین مورد آن توسعه فرهنگ مهارتآموزی و تغییر ذائقه در جامعه است.
وی بحث سفارشمحور بودن آموزش را خیلی مهم دانست و افزود: سفارش محور بودن در بهرهوری خط تولید کمک خواهد کرد، تولید کننده و صنایع به این نتایج رسیدند که فرد با مهارت را برای بهرهوری بیشتر جذب کنند.
گفتنی است، تفاهمنامه آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد محور یدک و اداره کل آموزش و فنی و حرفهای استان کرمان به منظور پرورش نیروی انسانی متخصص و ماهر و ارتقای آموزشهای علمی برای بهرهبرداری بهتر از توان علمی و امکانات طرفین امضا شد.
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
🔹توافق اولیه برای راهاندازی پردیس علم و فناوری صنعت نفت در کرمان
🔹در دیدار محمدمهدی فداکار استاندار کرمان و رئيس کارگروه تحول شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، راهاندازی پردیس علم و فناوری صنعت نفت در کرمان مورد توافق قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، این دیدار در جریان سفر روز شنبه ۲۰ مرداد ماه رئيس کارگروه تحول شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران و هیأت همراه به استان و در محل استانداری کرمان انجام شد.
محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در این دیدار به ظرفیتهای معدنی، صنعتی و دانشگاهی استان اشاره داشت و از توانمندی شرکتهای دانشبنیان کرمانی در حوزههای مختلف سخن گفت.
علی شاهوردی، رئيس کارگروه تحول شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران نیز برای استفاده از ظرفیتهای استان کرمان در حوزههای معدنی و صنعتی اعلام آمادگی کرد.
آشنایی با ظرفیت فنی شرکتهای قطعهساز کرمان برای بهرهگیری در حوزه تعمیرات و نگهداری پالایشگاههای جنوب و نشست با دانشگاهیان از دیگر برنامههای سفر کارگروه تحول شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران به کرمان بود.
این دیدار با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان، مدیر مهندسی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران و رئیس پارک علم و فناوری استان برگزار شد.
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
🔹حوضه آبریز ساردوئیه - جیرفت برای مطالعات آبخیزداری مصوب شد
🔹در نشست مدیریت جامع حوضههای آبریز استان به ریاست معاون عمرانی استاندار کرمان، پایلوت مطالعاتی مورد نظر منابع طبیعی جنوب بررسی و مصوب شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، سیدمصطفی آیتاللهی موسوی معاون عمرانی استاندار کرمان 20 مرداد ماه در این نشست با اشاره به فرونشست زمین و مرگ آبخوانها در کرمان بر لزوم اجرای طرحهای آبخیزداری تاکید کرد.
وی افزود: سه حوضه آبریز کرمان، زرند و برسیر - رفسنجان در شمال استان در نشست قبل مصوب و برای تدوین سند اقدام شده و در این جلسه حوضه آبریز ساردوئیه - جیرفت مصوب شد.
معاون عمرانی استاندار کرمان همچنین از تصویب احداث بادشکن زنده به صورت نهالکاری روستایی در شهرستانهای قلعهگنج و جازموریان و تامین 20 میلیارد ریال برای مطالعه سیلبند جنوب خبر داد.
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
☎️ارتباط مستقیم با مدیر کل پشتیبانی امور دام استان کرمان از طریق شماره تلفن 111
22 مرداد ماه
ساعت 8 صبح
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
.
☎️ارتباط مستقیم با مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان از طریق شماره تلفن 111
22 مرداد ماه
ساعت 10 صبح
@sallamkerman
#اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_کرمان
.
🔹در راستای تکمیل زنجیره مس و رونق صنایع دستی:
🔹واحد تولید گِرده صنایع مس شهید باهنر افتتاح شد
🔹خط تولید جدید ورق مسی مناسب تولید صنایع دستی در مجتمع مس شهید باهنر کرمان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، آیین افتتاح این واحد تولیدی با ظرفیت ماهانه ۸۰ تن، ظهر یکشنبه ۲۱ مرداد ماه با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان افتتاح شد تا با بهرهوری و استفاده از ماشینآلات موجود مجتمع مس شهید باهنر، شاهد تولید گِرده مورد نیاز هنرمندان صنایعدستی در استان کرمان و دیگر استانها با کیفیت بالا باشیم.
محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در این مراسم گفت: هنرمندان کرمانی بارها از نبود ماده اولیه تولید صنایع دستی مسی گلایه داشتند و باید ورقهای مسی را از دیگر استانها تهیه میکردند.
وی افزود: وقتی خاک معدنی مس را در استان داریم، باید زنجیره و صنايع جنبی آن را هم داشته باشیم. از سویی فروش خرد به هنرمندان و مراعات آنها در پرداختها مورد توجه باشد.
استاندار کرمان، ارتقای کیفیتسنجی نوع آلیاژ مورد استفاده به لحاظ فنی برای هنرمندان و چکشخوار بودن آن را مورد تاکید قرار داد.
فداکار گفت: مجموعه مس شهید باهنر ظرفیت منحصر بفرد است، شرکت مس باید در سهامداری این مجموعه ورود کند که هم مشکل تامین مواد اولیه برطرف شود و هم خطوط توسعه به راحتی امکان فراهم کردن آن هست.
وی تصریح کرد: شاید حجم فروش این مجموعه به هنرمندان بالا نباشد، اما نوع کار و توجه به کسب و کار خرد تولید هنرمندانه با قرنها سابقه، ارزشمند است.
به گفته احسان نمازیزاده مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر، این پروژه با بهرهوری و تغییر فنی و مهندسی در تجهیزات و ماشینآلات موجود مجموعه راهاندازی شده و پیشبینی میشود با توجه به سفارشهای دریافتی از استانهای همجوار و دو کشور منطقه به سه شیفت کاری و ۲۰ نفر اشتغال افزایش یابد.
وی، تولید فعلی این واحد را ماهانه ۸۰ تن اعلام کرد و افزود: تا دو ماه آینده به تولید ماهانه ۲۰۰ تن خواهم رسید.
سعید شاهرخی مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز گفت: کرمان به مس شناخته شده است اما متاسفانه هنرمندان صنایع دستی استان از محصول گِرده برای تولیدات خود بیبهره بودند.
وی صرفهجویی در هزینههای اولیه صنایع دستی مس را از مزایای اجرای این طرح دانست و افزود: حدود ۲۰۰ صنعتگر کرمانی از اداره کل میراث فرهنگی مجوز دارند و بیش از این میزان هم به صورت غیررسمی در استان فعالیت میکنند.
@sallamkerman