⚠️ کلید نجات!
⭕️ بخواهیم ما اگر واقعاً مملکتمان نجات پیدا کند، مقدّم بر همه این است که از #غربزدگی نجات پیدا کنیم.
امام خمینی (ره)؛ ١٠ شهریور ١٣۵٨
دروغی به نام «رویای ایرانی آبان ۹۹»2⃣
✍ محمد عبدالهی
🔰در دوره چهار ساله ریاست جمهوری ترامپ، خروج امریکا از برجام و تحریم های بی سابقه موجب تضعیف غربگراهای ایرانی شد. اما در شرایط فعلی که می دانیم رویکرد بایدن نسبت به ایران تفاوت ماهوی با رویکرد ترامپ ندارد، منافع دوسویه غربگراهای ایرانی و جمهوری خواهان برای یکدیگر چیست؟ آیا چیزی به اسم منافع ملی ایرانیان این وسط موضوعیت دارد؟
🔰غربگراها مدام دنبال این هستند تا از طریق #شرطی&سازی حل مشکلات ارزی با پیروزی بایدن و القای این گزاره کودکانه که محور اصلی برنامه بایدن ﷼دیپلماسی و برگشتن به برجام است و اگر دولت بعدی ایران نگاه ایدئولوژیک به سیاست خارجی را کنار بگذارد، می توان منافع ملی را در تعامل برابر تهران واشنگتن تامین کرد؛ مخاصمه را از بین برد؛ نفت فروخت؛ دلار را پایین آورد...امید کاذبی در جامعه به وجود آورند و البته سوت زنان از کنار این واقعیت می گذرند که #دلار 31 تومانی نتیجه تعامل برد برد بوده!
🔰امروز دولت غربگراها علاوه بر این القاهای مصنوعی به بازار، با #گرانی_های_کاذب و حل نکردن عمدی مشکلات، زمینه فشار از پایین را برای هول دادن نظام به سمت صلح (بخوانید تسلیم) در صبح بدون ترامپ با جو بایدن فراهم می کنند.
🔰اما واقعیتی که با این ذوق زدگی ها در صورت رای آوردن بایدن به وقوع می پیوندد چیست؟
1⃣این القاهای مصنوعی بازار را بیشتر متاثر از #انتظارات_روانی کرده تا فضای واقعی اقتصاد؛ این شرطی سازی ها که تمام این سال های اخیر ادامه داشته، بهترین فرصت برای دشمنان ایران برای تحت تاثیر قرار دادن بازار و فشار بر مردم و نهایتا کاهش پایبندی شان به اهداف نظام تحت #فشار_معیشتی و پیاده کردن اهداف براندازانه است.
2⃣ذوق زدگی غربگراها و دولتشان از هر تکانه ای که احتمال پیروزی بایدن را تقویت کند، این سیگنال را به دولت بعدی آمریکایی ها می دهد که همچنان می توان به #امتیازدهی ایرانیان امیدوار بود و این یعنی فشار بیشتر.
3⃣پیروزی بایدن نهایتا می تواند یک سقوط موقت بر قیمت #دلار و در نتیجه یک تسکین موقت باشد که آن هم تحت تاثیر #خوشبینی های حاصل از پیروزی بایدن خواهد بود نه خود بایدن! چراکه وی هیچ وقت فرصت بی سابقه ای را که تحریم های بی سابقه ی ترامپ برای فشار بر ایران فراهم کرده از دست نخواهد داد.
4⃣در صورت رای آوری بایدن، از آنجا که دولتش وارث شرایطی فوق بحرانی در آمریکاست و نیز وی ریسک پذیری ترامپ را ندارد، بهترین فرصت برای ارسال سیگنال #قدرت و #هزینه آوری تداوم فشار برای دولت آمریکاست. فرصتی که البته این ذوق زدگی غربگراها و دولتی ها از بین خواهد برد.
5⃣واقعیت این است که غربگراها چنانچه #ابراهیم_اصغرزاده هم صریحا گفته، امید دارند با پیروزی بایدن مجددا کورسوی امیدی برای جلب اقبال مردم در انتخابات آتی بدست آورند و این امید سازی ها و القائات کاذب مقدمه سازی برای بازگشت به قدرت است. غربگرایان هیچ گاه درد #امنیت_ملی و #منافع_ملی را نداشته و ندارند.
#محمد_عبدالهی
http://fna.ir/f0mocd
🔺بازخوانی به بهانه تحریم ژنرال؛
🔴زنگنه: روز تصویب برجام از خوشحالی گریه گردم/ ما را نجات داد/ به ظریف گفتم بابت هر حرف این توافق هزار دلار به تو میدهم +فیلم
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/743396
🔻هر مسئولی که تحولپذیر و انقلابی نبوده جز بدبختی برای مردم نداشته
🔻سیاسیون تحولگریز و عافیتطلب، همنوا با دشمنان میگویند: ایران باید یک کشور عادی بشود!
🔘محافظهکاری؛ قتلگاه انقلاب، تحولخواهی؛ گام دوم انقلاب(ج۳)
➖ تغییر و تحول و پویایی، ذاتیِ حیات بشر است؛ هم برای یک جامعۀ سالم و هم برای یک انسان سالم. لذا همیشه باید آماده باشیم برای تغییر و انعطاف در مقابل آنچه برای ما پیش میآید.
➖ اگر کسی گفت «من نمیخواهم انقلابی باشم» به او میگوییم: میدانی انقلابیبودن یعنی چه؟ یعنی تحولپذیری، یعنی مردابنبودن و مردار نشدن! مگر تحولپذیری و تغییرپذیری چیز بدی است؟!
➖ چرا به گفتۀ رهبر انقلاب، کشورمان در استفاده نکردن از همۀ ظرفیتهای خود، اولین کشور جهان است؟! برای اینکه یکجاهایی باید تحول ایجاد میکردیم اما بختکِ محافظهکاری بر سرمان افتاده و ما را از تحول باز داشته است.
➖ هر مسئول و هر قسمتی از جامعۀ ما که انقلابی بوده، واقعاً حیات و حرکت داشته و تغییرات بسیار خوبی به نفع مردم ایجاد کرده، و هر مسئولی که تحولپذیر و انقلابی نبوده جز بدبختی برای مردم، چیزی نداشته است.
➖ بعضی از آقایان، هم در کتاب و سخنرانیِ خود این را مطرح میکنند و هم وقتی به قدرت سیاسی میرسند میگویند: «انقلاب یک دورهای دارد، بعدش ما باید سراغ یک وضع باثبات برویم.»
➖ منظورشان از وضع باثبات، این است که میخواهند ما یک کشور عادی باشیم! رئیسجمهور آمریکا هم میگوید: ایران باید یک کشور عادی بشود! در واقع اینها آدمهای تحولگریز و عافیتطلبی هستند و از چیزی به نام انقلاب و تحول بدشان میآید.
➖ اتفاقاً ایران یک کشور عادی است که انقلابی شده است. عادیبودن به این است که آزاد باشی و آباد باشی و در مقابل دشمنانت مقاومت کنی. آنهایی که مقاومت نمیکنند، بردگی را پذیرفتهاند.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت هنر - ۹۹.۶.۱۲
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/6538
#تحول_خواهی
@Panahian_ir
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛
📌مدیر شبکه پویا:
✅نباید در حوزه خردسال، برنامه خارجی پخش کرد.
♦️محمد سرشار: در کشورهایی مثل انگلیس، در حوزه خردسال، هیچ برنامه خارجی پخش نمی شود. چون در این حوزه سبک زندگی بومی خود را فقط آموزش می دهند.
♦️پخش برنامه خارجی در رده خردسال معنایی ندارد.
♦️باید نهضت تولید انیمیشن برای خردسالان داشته باشیم. حجم تولید فعلی بسیار کم است.
♦️وظیفه تولید انیمیشن برعهده شبکه کودک نیست. «مرکز پویانمایی صبا» تنها ۲۰ دقیقه در روز انیمیشن به دست ما می رساند.
⏳بدون توقف
🔴داروی ضد کرونای داخلی داریم اما ...
اینجانب نه عطاری دارم و نه تبلیغاتچی پیام های بازرگانی ام. مدتی بود که گرفتار کرونا شدم و تست پی سی آر بنده هم مثبت شد و متاسفانه ریه هایم نیز به شدت هرچه تمام تر درگیر شدند. برخی شب ها چنان حالت خفگی پیدا می کردم که مرگ را با تمام وجود حس می کردم. چندین بار به پزشک متخصص عفونی مراجعه کردم و هیچ داروی به درد بخوری برایم تجویز نشد.
بارها و بارها نام داروی مشهور به امام کاظم(ع) را از دوستان شنیده بودم اما راستش را بخواهید نه حالی برای گرفتن دارو را داشتم و نه اعتقادی به آن
سخت بود قبول کنم ، کرونایی که همه سیستم بهداشتی دنیا در برابرش کم آورده اند با یک چنین داروی ساده و با چنین سرعتی معالجه شود.
تا اینکه دیگر از ادامه بیماری طاقتم تمام شد و با توکل برخدا آدرس یکی از عطاری های معتبر شهر را گرفتم و با تهیه دارو ، همان شب یک قسمت از سه قسمت مصرف دارو را انجام دادم و خدا می داند که ورق برگشت. دقیقا شبیه یک معجزه است. از همان شب اول بدنم شروع به بازیابی و بهتر شدن کرد. بخصوص ریه ها و معده ام روند بهبودی شان شروع شد.
خدا می داند که بنده این سطرها را فقط برای ادای دین و انجام وظیفه نسبت به این دارو نوشتم . البته این دارو متاسفانه چند ایراد اساسی هم دارد :
- بسیار ارزان است که اگر چند ده میلیون تومان قیمت داشت آن موقع شاهد صف های عظیم تقاضا می بودیم.
- نام لاتین و فرنگی و به قول برخی ها با کلاس ندارد که اگر داشت ، این حس حقارت و خودکم بینی برخی ها ارضاء می شد و این دارو طرفدار پیدا می کرد.
- به دست غربی ها تولید نشده است که اگر آن ها تولید کرده بودند الان کل امکانات دولتی ما بسیج می شد تا این دارو را از غربی ها گدایی کنیم.
- این دارو هیچ عوارضی ندارد و فقط برای درمان یک بیماری نیست بلکه قابلیت درمان برای چندین بیماری و نیز پیشگیری از چندین بیماری را داراست. کدام دارو در دنیا این طیف عظیم دستاورد را دارد؟
من آنچه شرط بلاغ بود گفتم. به نظرم فارغ از هرگونه تعصب اگر کسی دچار بیماری کرونا یا آنفلوانزا شد این دارو را هم امتحان کند ضرری نمی کند. (البته این دارو بایستی حتما از مراکز طب اسلامی معتبر تهیه شود چرا که قطعا احتمال سوء استفاده و کلاه برداری در این مورد هم وجود دارد.)
انشاالله که با گسترش استفاده از این دارو کمی از حجم عظیم فشار بر روی سیستم بهداشتی و کادر درمانی کشور کاسته شود.
✍ #قاسم_اکبری
🔴 مهم ترین شعارهای 7 رئیس جمهور گذشته جمهوری اسلامی
#انتخابات_1400 - 2️⃣
🔻یکی از جدی ترین دلایل رأی آوری کاندیداهای ریاست جمهوری، شعار و وعده هایی است که در پوسترهای تبلیغاتی و میتینگ های سیاسی تکرار می کنند. ایران تاکنون 7 رئیس جمهور به خود دیده؛ می خواهیم مروری بر شعارهای آنها داشته باشیم:
1️⃣ اول؛ سیدابوالحسن بنی صدر، فرزند آیت الله بنی صدر؛ بهمن 58 تا خرداد 60؛ مهمترین شعار انتخاباتی او در پوسترهای انتخاباتی «عدالت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی»، «بشارت دهنده اقتصاد توحیدی» بود و در میتینگ ها از وحدت ملی، بازسازی اقتصادی، تامین امنیت و گسترش فرهنگ اسلامی سخن می گفت. در 5 بهمن 58 با بیش از 11 میلیون رأی رئیس جمهور شد و کمتر از یکسال و نیم، در خرداد 1360 استیضاح و عزل شد.
2️⃣ دوم؛ شهید محمدعلی رجایی؛ مرداد 60 تا 8 شهریور 60؛ رجایی نخست وزیر و رئیس الوزرای دوره بنی صدر بود و اختلافات جدی با رئیس جمهور داشت. شهید رجایی بعد از استیضاح بنی صدر با اصرار نیروهای انقلابی وارد کارزار انتخابات شد و با 13 میلیون رأی رئیس جمهور شد. شعار مشخصی در پوسترهای وی مشهود نیست. بلکه تجربه یکسال و نیم نخست وزیری وی، روحیات انقلابی، عدالتخواهی، محرومیت زدایی، ساده زیستی، خستگی ناپذیری، استکبارستیزی و ولایتمداری مهم ترین دلایل انتخاب او بود. عمر ریاست جمهوری رجایی، فقط 28 روز بود.
3️⃣ سوم؛ سیدعلی خامنه ای؛ مهر 60 تا خرداد 68؛ امام تا پیش از این مخالف ورود روحانیت به عرصه ریاست جمهوری بود. اما با تجربه دولت موقت بازرگان و ریاست جمهوری بنی صدر و وضعیت بحرانی کشور، اجازه ورود به روحانیت برای تصدی پست اجرایی موافقت کرد و بدین ترتیب سیدعلی خامنه ای با اصرار روحانیون و حزب جمهوری اسلامی به میدان رقابت وارد شد. او هم همچون رجایی شعار انتخابات خاصی را در پوسترها و میتینگ ها مطرح نکرد اما عملکرد دو سه ساله در موقعیت های مختلف، ایشان را به عنوان «مردم محراب و جبهه» در اذهان معرفی می کرد و مردم او را به خطابه های آتشین علیه آمریکا و اسرائیل، طاغوت و ظلم و صدام و بی عدالتی می شناختند. آیت الله خامنه ای با 16 میلیون رأی رئیس جمهور شد و دو دوره رئیس جمهور ماند.
4️⃣ چهارم؛ علی اکبر هاشمی رفسنجانی؛ مرداد 68 تا مرداد 76؛ پس از رحلت حضرت امام(ره) و رهبری آیت الله خامنه ای، پست نخست وزیری حذف و بدین ترتیب ریاست جمهوری از جایگاه کلی و تشریفاتی به جایگاه اجرایی و صاحب اختیارات گسترده صعود کرد. هاشمی رفسنجانی توانست با شعارهای اقتصادی، سازندگی اقتصادی و توسعه اقتصادی رئیس جمهور شود. او با 16 میلیون رأی انتخاب و دولتش به عنوان دولت سازندگی معرفی شد.
5️⃣ پنجم؛ سیدمحمد خاتمی؛ مرداد 76 تا مرداد 84؛ سیدمحمد خاتمی با چهره مخالف وضعیت موجود و با شعارهای جامعه مدنی، آزادی و توسعه سیاسی به میدان رقابت های انتخاباتی آمد و در رقابت با علی اکبر ناطق نوری با بیش از 20 میلیون رأی در 2 خرداد 76 رئیس جمهور شد و توانست دو دوره رئیس جمهور باقی بماند. اقتصاد در دوران خاتمی آرامش نسبی داشت اما اختلافات طبقانی، بی عدالتی، التهابات سیاسی و فرهنگی به اوج خود رسیده بود.
6️⃣ ششم؛ محمود احمدی نژاد؛ مرداد 84 تا مرداد 92؛ احمدی نژاد در شرایطی روی کار آمد که بی عدالتی و تبعیض بعد از انقلاب به اوج خود رسیده و خیلی ها از انحراف انقلاب می گفتند. لذا مهم ترین شعار او عدالت خواهی و مهرورزی و خدمت به محرومین بود. وی در سال 84 در رقابت با هاشمی رفسنجانی (در دور دوم) با 17 میلیون رأی رئیس جمهور شد و با پرکاری، تلاش و حضور مستقیم در بین مردم توانست در سال 88 با شعار «مبارزه با اشرافی گری و مفاسد اقتصادی»، 24 میلیون رأی را کسب کند. اما مخالفین وی به سردمداری هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی، میرحسین موسوی و مهدی کروبی علیه جمهوریت و رأی مردم شورش کردند و کشور را به مدت 8 ماه دچار التهاب و اغتشاش نموده و نظام را تا لبه پرتگاه پیش برده و زمینه تحریم های گسترده غرب علیه جمهوری اسلامی را فراهم کردند که تاکنون نیز ادامه دارد.
7️⃣ هفتم؛ حسن روحانی؛ مرداد 92 تاکنون(آبان 1399)؛ حسن روحانی بعد از تحریم های فلج کننده غرب و عملکرد حاشیه ساز احمدی نژاد در دوسال آخر و التهاب مجلس علی لاریجانی با وعده رفع تحریم ها، مذاکره با آمریکا و چرخش چرخ اقتصاد به میدان آمد و توانست با کسب 17 میلیون رأی در سال 92 و همچنین 23 میلیون رأی در سال 96 رئیس جمهور هفتم ایران شود. اختلاف طبقاتی، تورم، بیکاری و مشکلات معیشتی در این دوران به اوج رسید.
🔻حالا باید ببینیم هشتمین رئیس جمهور انقلاب اسلامی چه کسی و با چه شعاری به میدان خواهد آمد.
✅ #داود_مدرسی_یان
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌😳صادرات ایدز و کرونا به ایران و جهان...!
🔥پشت پرده جنجالی از ویروس کرونا و سازمان بهداشت جهانی...
🚫ویروس هوشمندی که فقط رنگین پوستان و فقیران را می کشد و ثروتمندان را پولدار تر می کند!!!
🔴غرب پرستان و لیبرال ها حتما حتما ببینند.
📽تحلیل فوق العاده مهم استاد پورآقایی از آژانس امنیت ملی آمریکا و سازمان بهداشت جهانی
#کرونا
#کاسبان_کرونا
#فضای_مجازی
🔺توئیت مهدی عسگری، نماینده کرج
🔺️طرح سوال از وزیر بهداشت:
چرا در شرایط تحریم ورود داروهای ناایمن غربی برای آزمایش مجاز است؟
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بازنشر #یادآوری
⚠️پزشکان بدون مرز فرانسوی در ایران!
✡️🕎یادآوری جنایات فرانسه در حق مردم ایران
🔸فروردین ۱۳۹۹
#خونهایآلوده
#جنگ_تحمیلی
#واکسن_کرونا
✅ کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ حزب اللهی ها ببینند!
🎥 امیرالمومنین یک تنه و سفت از خلیفه سوم دفاع کرد: حق ندارید خلیفه را بکشید!
▪️ولایی ها: علی جان تو دیگه چرا داری از ظلم دفاع می کنی؟!
▪️علی به ابن عباس (خطبه ۲۴۰) : آنقدر از عثمان دفاع کردم که ترسیدم گنه کار شناخته شوم!!
#تکرار_تاریخ
🎙#مهدوی_ارفع