🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
✡ #یهود_و_تروریسم
شناخت و کینه یهود از پیامبر اسلام
💥 ترور جناب عبدالمطلب
🔹فرزند هاشم در مدینه به دنیا آمد و رشد كرد.
او را #شیبه نامیدند.
به توصیهٔ هاشم، مادر، پاسداری از او را برعهده گرفت و جالب است كه مادر دیگر ازدواج نکرد.
🔹مردی از بنیعبدمناف برای تجارت به یثرب رفته بود؛
کودکی را در آنجا دید که خود را فرزند هاشم میخواند.
[ظاهراً كودكان در حال كُشتی گرفتن بودند كه شیبه پس از پیروزی بر سایر كودكان گفت: من پسر هاشمم.]
🔹از حال او پرسید و او خود را معرفی کرد.
آن مرد این خبر را به #مطلب رساند (١)
مُطلب کودک را از این خانه فراری داده، همراه خود به مکه برد. (٢)
طبق نقلی دیگر وی با توافق مادر شیبه این کار را کرد. (٣)
🔹بههنگام بازگشت مطلب و شیبه، #یهودیان آنان را شناسایی كرده و به آنها حمله کردند که آن دو با اعجاز نجات یافتند. (۴)
🔹وقتی مطلب شیبه را به مکه آورد؛ مردم به گمان اینکه وی غلام مطلب است، او را #عبدالمطلب نام نهادند و این نام بر وی ماند. (۵)
✳️ منابع:
١- بحارالانوار، ج١۵، صص١٢٢-١٢٣؛ الکامل، ج٢، ص۶.
٢- بحارالانوار، ج١۵، ص١٢٣؛ الکامل، ج٢، ص۶.
٣- الکامل، ج٢، ص۶.
۴- بحارالانوار، ج١۵، ص۵٩-۶٠.
۵- در این زمینه، ر.ک: همان، ج١۵، ص١٢٣.
📚 بیشتر بدانیم:
👈 اسلام و تروریسم تاریخی یهود (تلاش یهود برای ترور پدران پیامبر صلیاللهعلیهوآله) https://eitaa.com/salonemotalee/4446
💥 سفارش به عبدالمطلب برای پاسداری از پیامبر در برابر یهود
🔹زمانی حضرت #عبدالمطلب برای تجارت به یمن که در عصر تولد پیامبر (ص) در سلطهٔ ایرانیان قرار داشت، رفته بود.
🔹شبی فرماندار یمن، عبدالمطلب را در خلوت فرا خواند و گفت:
👈 میخواهم رازی از رازهای خود را برایت بازگویم و از تو میخواهم آن را پنهان كنی تا هنگام ظهور فرار رسد.
👈 در شهر شما طفلی خوشرو و خوشقامت به دنیا آمده که یگانهٔ اهل زمین است. در کتابهای #بنیاسرائیل، وصف او از ماه شب چهاردهم روشنتر است.
🔹او پس از بیان ویژگیهای پیامبر موعود، آهی از حسرت کشید و ادامه داد:
👈 کاش در عصر پیامبریِ او بودم و از جان یاریاش میکردم.
🔹سپس عبدالمطلب را به پاسداری از او در برابر #یهود سفارش کرد و هشدار داد که اگر آنها او را بیابند، وی را خواهند کشت.
🔸 بحارالانوار، ج١۵، صص١۴٨-١۵٠؛ البدایة و النهایة، ج٢، ص٣٢٩-٣٣٠.
📚 بیشتر بدانیم:
📖 یهود و عصر بعثت
👉 https://eitaa.com/salonemotalee/4356
💥 حفاظت عبدالمطلب از پیامبر اکرم (ص)
🔹با تولد پیامبر اکرم (ص) موضوع حفاظت از شخص ایشان جدیتر میشود و با سپردن ایشان به حلیمه به بهانهٔ بیشیری مادر از سوی #عبدالمطلب، تا ۵سال پیامبر در نقطهای دور از چشم دشمنان نشو و نما میکنند.
🔹بازگرداندن پیامبراکرم (ص) به عبدالمطلب نیز پس از آن اتفاق میافتد که گروهی ایشان را مورد شناسایی قرار میدهند و #حلیمه بر جان وی بیمناک میشود.
🔹#محافظت بیش از حد عبدالمطلب از پیامبر (ص) در این دوره نیز در همین راستا قابل تحلیل است که البته در کتب تاریخی به محبت بیش از حد پدربزرگ به یتیمِ عبدالله فرزند محبوب و فقید وی تعلیل شده است.
🔹پس از وفات عبدالمطلب، این مأموریت به #ابوطالب عموی پیامبر و پدر بزرگوار امیرالمؤمنین (ع) میرسد، در حالی که وی بزرگترین فرزند عبدالمطلب نیست.
🔹این جریان نشان میدهد که در میان اجداد و اقوام پیامبر (ص) نیز افراد خاصی برای انجام این مأموریت حساس برگزیده شدهاند.
تخریب غیرعادی این شخصیت بزرگوار و نفی ایمان وی در همین راستا و به دنبال توان بیش از حد #حزب_شیطان [ یهود ] در تحریف تاریخ صورت گرفته است.
📚 بیشتر بدانیم:
📖 یهود به دنبال ترور پیامبر اسلام
👇👇👇
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
#فتنههای_یهود
یهود به دنبال ترور پیامبر اسلام
🔶🔸حزب خدا و حزب شیطان
🔹سرانجام در مقطعی از زمان، جریان درگیری دو حزب تاریخ بشر به یکی از سرزمینهای راهبردی و مهم جهان منتقل شد تا در جریان بعثت خاتم الانبیاء هر دو خط با هم تقاطع کنند.
🔹اگر فرض نخست ما این باشد که ابراهیم از حکمت مأموریت خویش آگاه بود - و عزم وی برای اجرای همین مأموریت بود که او را در صف پیامبران اولوالعزم قرار داد - باید بپذیریم که وی اسماعیل را نیز در جریان این سرّ الهی قرار داده.
پس از اسماعیل نیز در میان فرزندان وی نسل به نسل منتقل شده و همگی خود را حامل نطفه و نگهبان جان پیامبر آخرالزمان میدانستهاند.
🔹در مقابل، حزب شیطان [ یهود ] نیز دستکم پس از داستان اسارت بابلی و آزادسازی هخامنشی به این سرزمین مهاجرت کرده و در انتظار ظهور ایشان بودند.
در پرونده #تبار_انحراف مجموعه اقدامات حزب شیطان در مقابله با ظهور پیامبر آخرالزمان دارای سه مرحله دانسته شده است:
۱. ترور و جلوگیری از پیدایش پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآله؛ https://eitaa.com/salonemotalee/4446
۲. ایجاد موانع تأخیری بر سر راه ایشان تا قدس؛ https://eitaa.com/salonemotalee/5372
۳. نفوذ در حکومت پیامبر خاتم و بهدستگیری آن در صورت تشکیل؛
https://eitaa.com/salonemotalee/5774
https://eitaa.com/salonemotalee/5910
🔹با مطالعه اسناد مربوط به تاریخ اسلام به ویژه در مقطع ابتدایی آن که دوره صدر اسلام نام گرفته است؛
و با در نظر داشتن موضوع تقابل دو جریان حزب الله و حزب شیطان که اینک در حساسترین و سرنوشتسازترین لحظهی تاریخ به یکدیگر رسیده بودند؛
میتوان مجموعه برنامهها و اقدامات هریک از دو طرف را بدین شکل بیان نمود:
🔶🔸برنامهها و اقدامات هریک از دو طرف
🔹حزب الله مأمور حفاظت از نطفهی پیامبر و انتقال آن از نسلی به نسل دیگر از طریق اصلاب شامخه و ارحام مطهره بود.
اینچنین است که لازم میآید اجداد پیامبر تا اسماعیل همگی موحّد و -به تعبیر دقیقتر که در این نوشتار برگزیدهایم- مسلمان بوده باشند.
حتی با توجه به عظمت شخصیت بسیاری از آنان که در تاریخ ذکرشان رفته است، بایستی گفت:
اگر نبود ضرورت دوران فترت و دور نگهداشتن حزب شیطان از تحولات ورود به آخرالزمان، این بزرگواران در عداد پیامبران الهی شمرده میشدند.
🔹شاید بتوان همین تعبیر را برای دوران غیبت و زمینهسازان ظهور یعنی علمای بزرگ این دوره و در رأس آنان شخصیت بزرگ و ملکوتی امام خمینی رحمه الله نیز به کار برد.
🔹حزب شیطان پس از استقرار در شبه جزیره حجاز به شناسایی پیامبر آخرالزمان و اجداد وی و استفاده از حربههای قدیمی شیطان برای جلوگیری از تولد ایشان پرداخت.
این موضوع تا قتل و ترور اجداد پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله و شخص ایشان پیش رفت.
🔹از دیگر سو، پس از بعثت، موضوع تبلیغ و گسترش دین حتی تا سطح جهانی در دستور کار پیامبر و مؤمنان پیرامون ایشان قرار گرفت.
در مقابل، حزب شیطان نیز با ایجاد خاکریزهایی بر سر راه سپاه اسلام و ایجاد جنگهای حساب شده، سعی در توقف این حرکت یا دستکم کند کردن حرکت آن داشت.
در این میان موضوع جهتگیری حساب شده پیامبر به سمت روم و بیتالمقدس و پاسخ به تحرکاتی که از آن ناحیه صورت میگرفت، و مقابله معنیدار حزب شیطان با این اقدام از خلال بررسی جنگهای این دوره کاملاً مشهود است.
🔹اگر جنگهای صدر اسلام را به ترتیب وقوع بر روی نقشه علامتگذاری کنیم، به وضوح درمییابیم که جهت کلی آن به سمت بیتالمقدس است.
نکته جالب اینجا است که در تمامی این جنگها رد پای یهودیان کاملاً مشهود است و در جنگ بزرگ و سرنوشتسازی مانند احزاب این حضور و دشمنی به شدت وضوح خویش میرسد.
🔹در واقع باید اینچنین تحلیل کرد که پیامبر در پی دشمنیهای یهود بی هیچ اعلام آشکاری در پی ورود به قدس بوده و یهودیان نیز از ابتدای مهاجرت به مدینه برای مقابله با این حرکت در نقاط مهم و حساس مستقر شده بودند.
🔹نویسنده کتاب تبار انحراف (۲) -که برای نخستین بار این موضوع را طرح کرده است- در این خصوص اینچنین استدلال میکند:
"با توجه به راهبردی بودن سرزمین فلسطین، اگر پیامبر به قدس دست مییافت، نقشه یهود -و به تعبیر این نوشتار حزب شیطان– برای در دست گرفتن حکومت جهان نقش بر آب میشد."
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15248
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
هدایت شده از سالن مطالعه
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
✡ #مسلمانان_صهیونیست
#ارتش_سرّی_روشنفکران
#ارباب_حلقهها
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15178
◀️ قسمت هشتم
پلورالیسم ، قدرت و مبارزه سیاسی ۱.
میشود با اطمینان گفت اتفاقاتی که در صحنه سیاسی و امنیتی میافتاد، روی تحلیلها و تخمینهای چهرههایی مثل مهرزاد بروجردی یکسره خط قرمز میکشید. دیوید هول فیلسوف سیاسی معاصر استدلال جالبی دربارهی «اصلاحطلبی لیبرال» دارد. او یک بار وقتی در دانشگاه فلوریدا مقام استادی داشت، نظریه جالبی را ارائه داد:
دعوت به «پلورالیسم»، «کثرتگرایی غربی» و «جامعه مدنی» توسط ۲ گروه سیاسی مختلف صورت میگیرد. یکی توسط گروه سیاسی جدیدی که برای دستیابی به «قدرت» مبارزه میکنند؛ دیگری به وسیلهی گروهی از شخصیتها که بر مسند قدرت نشستهاند، اما پیشبینی میکنند که به زودی قدرت را از دست بدهند. (۳۷)
نیمهی دهه ۱۳۷۰ وضعیت سیاسی اصلاحطلبان در مرز میان ۲ گروهی بود که پرفسور هول در نظریه جنجالیاش ترسیم کرده است؛ طیفی که یک سویش مانند عبدالکریم سروش و محمد مجتهد شبستری با ژستهای آکادمیک شعار «روشنفکران: قدرتمندان بیمسند» را میدادند، اما در پشتپرده با کارگزاران دولت سازندگی از محمدتقی بانکی تا غلامحسین کرباسچی پیوندهای تنگاتنگی داشتند؛ و سوی دیگرش کاملاً برعکس: اعضاء حزب کارگزاران ایران به عنوان «صاحب منصبان دولتی» و «سیاستمداران تکنوکرات» مثل سیدحسین مرعشی از «مدیریت انتقال قدرت» پس از پایان دوره دوم ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی میگفتند. (۳۸) در عین حال، طیفهای لیبرال / سکولار موسوم به «اصلاحطلب» نه تنها از «سیاستزدگی مفرط» بلکه از یک «آوارگی معرفتی» زجر میبُردند تا جایی که حتی رسول نفیسی، سرپرستی ایرانپژوهان کالج استریر در ویرجینیای ایالات متحده با انتشار نتایج پروژه تحقیقاتی خود اعلام کرد:
«روشنفکران دینی» اقتباسی ناقص و پرغلط از معنا و مبنای «جامعه مدنی» و «پلورالیسم» انجام دادهاند؛ در نتیجه تئوریهای آنان فاقد حداقل استانداردهای علمی و اصول معتبر فلسفی است. (۳۹)
به تدریج از حامد الگار که یک استاد مسلمان در رشتهی ایرانشناسی دانشگاه برکلی است تا شورای روابط خارجی آمریکا یا ماهنامه پَر و ماهنامه راه آزادی، هر یک به نوعی اذعان میکردند که پروژه روشنفکری دینی یک پروژه سراپا «سیاسی» با «مدیریت خارجی» برای تحقق هدف «براندازی» نظام ایران است؛ نه به خیال مهرزاد بروجردی یک «پروژه معرفتی غیرسیاسی». برای نمونه، دیماه ۱۳۷۴ بابک امیرخسروی (عضو شورای مرکزی حزب توده ایران در نیمه اول دهه ۱۳۶۰) یادداشتی در ماهنامه راه آزادی، ارگان حزب دموکراتیک مردم ایران چاپ کرد. او در یادداشتِ «جبههی جمهوریخواهان دموکرات» تحلیلی از چگونگی «ائتلاف» میان اپوزیسیون خارج کشور با نیروهای سیاسی داخل ایران ارائه داد. او ابتدا سروش و سپس حبیبالله پیمان و عزتالله سحابی را ۳ چهره سیاسی برتر به عنوان حلقههای اتصال این ۲ جریان (داخلی و خارجی) معرفی کرد.
مثلث سرویسهای جاسوسی MI6 ، CIA و موساد به شدت در وزنکشی جریانهای سیاسی ایران دچار خطاهای استراتژیک و اشتباهات محاسباتی بودند. بازتاب این خطاها صبح روز چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۷۴ روی تیتر عجیب صفحه اول روزنامه گاردین به چشم میخورد: «لوتر ایرانی پایههای اسلام را به لرزه درآورده است.» این روزنامه انگلیسی گزارش رابین رایت را چاپ کرد که مدعی بود برآوردهای سیاسی نشان میدهد «آیندهی خاورمیانه در دستان دکتر سروش و پیروان اوست.» بدتر از این، رایت مینویسد «آن مرد معقول و متین (سروش) پایههای دین اسلام را که یک میلیارد نفر پیرو دارد، به لرزه درآورده است!» (همین تخمینهای غلط، یک سال بعد به مقدمهی یک «تصمیم پرهزینه» و «ارزیابی فاجعهبار» از روند سیاسی ایران در شورای روابط خارجی آمریکا تبدیل شد.) روزنامه گاردین گزارش خود را خیلی آماتور به پایان بُرد و حتی دست به پیشبینی شگفتانگیزی هم زد، چون از «تغییر حیرتآور» معادلهی قدرت در خاورمیانه به نفع «رهبران سکولار» خبر داد:
ترکیب گفتههای «عبدالکریم سروش» هم اکنون از چارچوب «مذهب» فراتر رفته است. نوشتههای او هنوز بحث درباره «تغییرات سیاسی» را نه تنها در «ایران» بلکه در «کل خاورمیانه» فراهم آورده است؛ زیرا هیچ ایدهای بیش از «رابطه اسلام و دموکراسی» در شکلگیری منطقه در آینده تأثیر ندارد… از نظر سروش، یک جمهوری ایدهآل اسلامی به وسیله «رهبران غیرمذهبی» اداره میشود، نه به وسیلهی روحانیون و ملاها. سروش عملاً نقش «جدایی مذهب و دولت» (سکولاریسم) را تثبیت میکند و این برای دین «اسلام» یک تغییر مسیر «حیرتآور» است. (۴۰)
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15250
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
هدایت شده از سالن مطالعه
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
"#نیمه_شبی_در_حله"
نوشته حجتالاسلام مظفر سالاری
بامضمونی درباره وظایف مسلمانان درزمان غیبت
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
#نیمه_شبی_در_حله
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15181
◀️ قسمت سیوپنجم
نمیتوانستم قبول کنم.
اگر چنین اتفاقی میافتاد، همهی مردم حلّه از آن خبردار میشدند.
و بدتر از همه به گوش ریحانه میرسید.
گفتم:
"نه! قرار بود دیگر از نمایش خبری نباشد. من برای کار به اینجا آمدهام."
قنواء آهسته گفت:
"من خود را به شکل پسری جوان در خواهم آورد.
با آن قیافه حتی تو هم مرا نخواهی شناخت.
من بارها این کار را انجام دادهام."
- مردم بالاخره میفهمند. همانطور که فهمیدهاند تو در هیئت پسری فقیر، در بازار دستفروشی و گدایی کردهای.
قنواء مقابلم ایستاد و با خشم گفت:
"مراقب باش!
عاقبت کارت به سیاهچال و شلاق خواهد کشید."
آنقدر خوب نقش بازی میکرد که نتوانستم بفهمم جدی میگوید یا شوخی میکند.
- به جای این حرفها اگر دارالحکومه جای دیدنی دیگری دارد، بهتر است نشانم دهید.
به جاهای مختلف دارالحکومه سر زدیم و آنچه دیدنی بود، دیدم.
قنواء همچنان اصرار داشت که روز بعد، در ساحل رودخانه، اسبسواری کنیم.
میگفت یکی- دو روز است که برای آن نقشه کشیده است و دوست دارد انجامش دهد.
- بهتر است شما و امینه، خودتان را به شکل پسرها در آورید و با هم به سواری بروید.
- نقشهام را خراب نکن. ما تا کنار رودخانه میرویم. بعد از پل عبور میکنیم و تا نخلستانهای بیرون شهر، چهار نعل میتازیم و باز میگردیم.
- بعید نیست همین روزها کارم به سیاهچال بکشد. پس بهتر است قبلا” آنجا را ببینم.
- پدرم به کارهای عجیب و غریب من عادت دارد؛ ولی مطمئنم اگر بشنود با تو به سیاهچال رفتهام، تعجب میکند. بهتر است صرف نظر کنی.
- تو میتوانی بیرون بایستی تا من باز گردم. البته آنجا برای شما ترسناک است.
- نمیخواهم فکر کنی که میترسم؛ اما سیاهچال جای متعفن و خطرناکی است. بعضی از زندانیها بیماریهای واگیردار دارند.
آنجا موشهایی دارد که گربهها از دیدنشان بر خود میلرزند و فرار میکنند.
جای مرطوب و نفسگیری است.
آدم را به یاد جهنم میاندازد.
زندانیها در آنجا نه مردهاند و نه زنده.
گفتم:
"دیدن آنجا برای من تجربه جالبی خواهد بود. من تنها به این شرط با تو به اسبسواری خواهم آمد که سیاهچال را ببینم."
قنواء به امینه گفت:
"ما به آنجا میرویم؛ اما تو مجبور نیستی بیایی.
اگر بخواهی میتوانی بروی."
- رفتن به آنجا کار خوشآیندی نیست.
امینه این را گفت و پس از تعظیمی رفت.
قنواء گفت:
فکر میکردم هیچگاه مرا تنها نخواهد گذاشت.
از راهروی نیمهتاریکی گذشتیم.
در انتهای آن به دری چوبی رسیدیم که بستهای فلزی بزرگی داشت.
در آن لحظه فقط کنجکاو بودم حماد را ببینم
قنواء حلقه روی در را به صدا درآورد.
در با صدایی خشک باز شد.
نگهبانی سر بیرون آورد و پرسید:
"چه میخواهید؟!"
- من قنواء دختر حاکم هستم و ایشان مهمان عالی مقام و عزیزی هستند که در حال حاضر صلاح نیست معرفی شوند. آمدهایم سیاهچال را ببینیم.
نگهبان عقب رفت و گفت:
"داخل شوید!"
وارد راهروی دیگری شدیم که کوتاه بود و به سمت راست پیچ میخورد.
از آن پیچ که گذشتیم به حیاط بزرگی رسیدیم.
دور تا دور حیاط، اتاقهایی بود که هر یک دری کوتاه با روزنهای کوچک داشت.
از یکی از اتاقها صدای ناله شنیده میشد.
در گوشهای از حیاط نیز چند نفر را به تیرکهایی بسته بودند.
روی پیراهن همگی، خطهایی از خون نقش بسته بود.
معلوم بود که شلاق خوردهاند.
مرد تنومند و قدبلندی از اتاق بزرگی که با بقیه اتاقها فرق داشت، بیرون آمد و با گامهایی سنگین به ما نزدیک شد.
به قنواء تعظیم کرد و گفت:
"خوش آمدید، من رئیس زندان هستم."
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15252
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
#مسلمانان_صهیونیست
کار ویژه «شبکه نفوذ»
برای ایجاد تصویری «#دروغگو»
از ایران و ایرانی
◀️ مقاله اول؛
اهمیت کلیدواژه دروغ در جنگنرم https://eitaa.com/salonemotalee/14395
◀️ مقاله دوم؛
فریبکاری در ظاهرسازی از «صداقت» انسان غربی؛ https://eitaa.com/salonemotalee/14605
◀️ مقاله سوم؛
ژانر وسترن در خدمت دروغگویی نظام لیبرالیسم
https://eitaa.com/salonemotalee/14742
◀️ مقاله چهارم؛
«تولد یک ملت» و «جان فورد»؛ کشف ظرفیت سینما در دروغگویی
https://eitaa.com/salonemotalee/14905
◀️ مقاله پنجم؛
«اسکار» بنگاه الگوسازی و معرفی افسران جنگ نرم آمریکا
https://eitaa.com/salonemotalee/15041
🔗ادامه دارد ...
🔸🌺🔸--------------
@salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
#مسلمانان_صهیونیست
کار ویژه «شبکه نفوذ»
برای ایجاد تصویری «#دروغگو»
از ایرانوایرانی
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15183
◀️ مقاله ششم؛
«جنگ جهانی اول»؛ پایان افسانه «هنر برای هنر» در سینما ۱.
🔹«جنگ جهانی اول» را میبایست بهعنوان نقطه عطفی در «تاریخ سینما» قلمداد نمود.
نقطه عطفی که منجر به پوستاندازی و گسترش چشمگیر این صنعت نوپا در جهان گردید
و توان و استعداد ویژه «سینما» را بهعنوان یکی از عوامل «قدرتبخش» و بسیار کارآمد افشا نمود.
🔹جنگی که توانست افقهای جدیدی از «قدرت نرم» (Soft Power) را ترسیم نموده و حکومتها را متوجه قابلیت بالای «پرده نقره» در:
تنظیم روابط و سامانبخشیدن به افکار عمومی
و شکلدادن به علایق تودهها
و بخشیدن معنی و مفهومی نوین از «دیپلماسی عمومی» (Public Diplomacy)
نمود.
🔹فیلم سینمایی «نبرد سم» (The Battle of the Somme) نمونهای از صدها فیلم سینمایی تولید شده در دوران «جنگ جهانی اول» است.
اثری پنج قسمتی که با حمایت مستقیم «دفتر جنگ بریتانیا» (British War Office) در گونهی مستند سینمایی ساخته شد.
فیلمی که فرایند تولید آن در سال ۱۹۱۵م و با اعزام «جان مک داول» (John McDowell) و «جفری مالینز» (Geoffrey Malins) در مقام کارگردان به جبهه جنگ فرانسه رقم خورد
و برای نخستینبار در ۱۰ اوت ۱۹۱۶م در لندن به نمایش درآمد.
🔹فیلمی صامت و سیاه و سفید که در اوج «جنگ جهانی اول» موفق شد تا حدود بیست میلیون مخاطب انگلیسی را تنها در شش هفتهی ابتدایی از اکران به سینما بیاورد!
🔹اهمیت «سینما» و تولید فیلمی همچون «نبرد سم» برای طیف «متفقین جنگ جهانی اول» (Allies of World War I) به آن میزان بود که شخصیتی همچون «دیوید لوید جورج» (David Lloyd George) در جایگاه «نخستوزیر بریتانیا» در اوج درگیری کشور با موضوع «جنگ»، شخصاً اقدام به تبلیغ این اثر سینمایی نمود و پیش از اکران عمومی آن در سینماهای انگلیس، نامهای با این محتوا:
«ببینید این تصویر که خود حماسه ایثار و شجاعت است … کارهای دلیرمردان ما را تا اقصی نقاط جهان بشارت دهید.
این وظیفه شماست.»
را به نگارش در میآورد
و علاوه بر مردم انگلیس، از تودههای مختلف اجتماعی، بالأخص در کشورهای همسوی فرانسه، روسیه، ایالات متحده، ایتالیا و ژاپن میخواهد تا قدرت و هیمنه نظام پادشاهی متحد «بریتانیا» و «ایرلند شمالی» را بهعنوان قدرت اصلی در «اتفاق مثلث» (Triple Entente) و ائتلاف نظامی بینالمللی شکل گرفته در قاعده «قدرتهای آنتانت» (Entente powers) مشاهده نمایند.
🔹اگرچه بیاعتمادی سیاستمداران به «صنعت نوین سینما» و عدم بروز و یا شناخت کافی از «کارکردهای رسانهای» این صنعت سبب شده بود تا تنها بخش کوچکی از ظرفیت گسترده سینما در فرایند «جنگ جهانی اول» مورد استفاده و بهرهبرداری قرار گیرد؛
اما تولید آثاری همچون «نبرد سم» و ظهور تأثیرات آن، بالأخص در بالابردن توان و افزایش «سرمایه اجتماعی» (Social Capital) قدرتهای درگیر جنگ موجب شد تا «صنعت سینما» مورد توجه ویژه واقع شده و بهسرعت مورد حمایت همهجانبه توسط حاکمیتهای مختلف قرار گیرد.
اتفاقی که بهصورت مشخص در مورد فیلمی همچون «نبرد سم» قابل مطالعه میباشد.
فیلمی که ۲۰ میلیون نفر از جمعیت حدوداً ۴۶ میلیونی آن زمان انگلیس را در یک بازه زمانی محدود به سینما کشاند
و پس از آنکه پیامهای خود را به مخاطب داخلی القا نمود، با برخورداری کامل از حمایت دولت و دستگاه «دیپلماسی عمومی» این کشور، بهسرعت فرایند اکران بینالمللی خود را آغاز میکند
و موفق میشود تا مخاطب جهانی را در ۱۸ کشور دیگر متأثر از پیام خود سازد!
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15373
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
#خوندلی_که_لعل_شد؛
کتاب خاطرات رهبر انقلاب
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15186
◀️ قسمت هفتادوهشتم؛
📒فصل دوازدهم: سلول شماره ۱۴. ۲.
🔶🔸یادداشتها و نوشتههایم را غارت کردند
این واقعه در میانههای تابستان بود
روزها سپری شد
پاییز فرا رسید
طاغوت مشغول تدارک جشنهای ۲۵۰۰ ساله امپراطوری شاهنشاهی شد
تشنج امنیتی بالا گرفت و فشار بر اسلامگرایان سختتر شد
یکی از علمای قم با خانواده به مشهد آمده بود و نزد ما مهمان بودند
من و مهمانم در اتاق ویژه مهمانها در کنار اتاق کتابخانه نشسته بودیم
میان دو اتاق دری بسته بود
در برابر ما سفره ناهار پهن بود که ناگهان زنگ در به صدا درآمد
چند لحظه بعد در اتاق را زدند
برخاستم و در را باز کردم
دیدم همسرم میگوید ساواکیها پشت درند
از حرف او تعجب کردم و گفتم
از کجا متوجه شدی که آنها ساواکیاند
قسم خورد که خودشان هستند
شاید سایههای آنها را از پشت شیشه مشجر در دیده بود
اما سایه که ماهیت شخص را نشان نمیدهد!
همسرم با لحن جدی و با اطمینان کامل حرف میزد و میگفت و تکرار میکرد که من مطمئن هستم آنها ساواکیاند
شاید به او الهام شده بود
رفتم و در را باز کردم
دیدم بله عدهای از ماموران ساواکاند
وقتی مرا دیدند صدای خندهشان برخاست
شاید پیشبینی کرده بودند که من متواری و مخفی هستم و اکنون در دام آنها افتادهام؛ لذا از دیدن من خوشحال شدند
توی خانه ریختند و از راهرو عبور کردند
در انتهای راهرو نخستین چیزی که توجهشان را جلب کرد کتابخانه بود
وارد کتابخانه شدند
به زیر و رو کردن و جستجو لای کتابها پرداختند
یکی از آنها به جمع آوری همه اوراق و جزوههای موجود در اتاق پرداخت
در این یورش بسیاری از نوشتهها و یادداشتهایم از دست رفت و یک برگ از آنها را هم به من برنگرداندند
ایستاده بودم و به آنها نگاه میکردم
میگفتم کاش تنها به وارسی کتابخانه بسنده کنند و دری را که به اتاق مهمانها باز میشود نگشایند تا موجب وحشت و آزار مهمان من نشوند
همینطور که من این آرزو را میکردم یکی از آنها در را باز کرد و به سراغ مهمان رفت
کنارش نشست و او را به باد سوالهای متوالی گرفت
همه کتابها را بررسی کردند
بعد همه جای خانه را گشتند
به یاد دارم یکی از آنها به گهواره پسرم مجتبی، که کودک زیبا و بیگناه ۹- ۱۰ ماههای بود نزدیک شد
به او نگاه میکرد و دلش برای او میسوخت
بعد مرا با مجموعهای از اوراق از خانه بردند
در اتومبیلی سوار کردند و به سمت مقر ساواک حرکت کرد
مقر ساوانک به محل جدیدی منتقل شده بود
حدود یک ساعت در یکی از اتاقها نشستم
بدون آنکه کسی از من چیزی بپرسد
بعد چشمهایم را بستند
در یک اتومبیل بدون شیشه نشانند و به سوی مقصد نامعلومی بردند
🔶🔸زندان سیاسیها در مشهد
پس از مدتی اتومبیل ایستاد
مرا پیاده کردند و دستمال را از جلوی چشمهایم برداشتند
دیدم جایی وسیع با سقفی بلند است که در اطراف آن چند اتاق کوچک قرار دارد
آنجا بیشتر شبیه یک انبار بزرگ بود
بعدها فهمیدم که بخشی از یک استبل بزرگ است که در منتهاالیه پادگان مشهد که قبلاً در آنجا بازداشت بودم قرار دارد
از انبار گذشتیم
در انتهای آن در بزرگی بود که به انبار بزرگ دیگری باز میشد
در میانه این انبار دوم ساختمان دراز و کم ارتفاعی به طول تقریبی ۲۰ متر و عرض تقریبی پنج و نیم متر بود
در هر ضلع طول آن از هر دو طرف ۱۰ در کوچک دیده میشد
اینها سلولهای جدیدی بودند که درون این مکان قدیمی ساخته شده بودند
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/15375
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
#سلام_امام_زمانم
مَوْلايَ!
وَقَفْتُ فِى زِيارَتِكَ مَوْقِفَ الْخاطِئِينَ النَّادِمِينَ، الْخائِفِينَ مِنْ عِقابِ رَبِّ الْعالَمِينَ
سرورم!
در محضرت ایستادهام،
همچون خطاکاران، پشیمانان، بیمناکان
از عذاب پروردگار میترسم
گره کور ظـــــــــــهور تو منم
که میدانم!
هر جمعه برای گناهانم خون گریه میکنی اما باز هم گناه میکنم
گره کور ظـــــــــــهور تو منم
که میدانم!
نگاهم میکنی اما در مقابل نگاه مهربانت گناه میکنم و دلت را میشکنم
گره کور ظـــــــــــهور تو منم
که میدانم!
چقدر غریبی اما من حتی اراده ترک یک گناه را برای کم شدن غربتت ندارم
امام صادق علیهالسلام:
انَّ الأرضَ لا تُصلِحَ الاّ بِإمام!
لَا مُنْجِیَّ إِلَّا الْمَهْدِیُّ لَا نَجَاهَ إِلَّا بِالظُّهُور…
“زمین جز به دست امام اصلاح نمی شود.
نجات دهندهای جز مهدی آلمحمد علیهمالسلام، نیست، راه نجاتی جز ظهور نیست…”
اصول کافی، ج۲، ص۲۱
🔸🌺🔸--------------
@salonemotalee
3759683_AUD.m4a
5.31M
🤲 #دعای_عهد ۲۱.
از حضرت امام صادق علیهالسلام:
هركس چهل صباح این عهد را بخواند از یاوران قائم ما باشد؛
و اگر پیش از ظهور آن حضرت بمیرد او را از گور بیرون آورند و در خدمت آن حضرت باشد؛
و حق تعالی به هركلمه از حسنه او را كرامت فرماید و هزار گناه از او محو كند.
🔸🌺🔸--------------
@salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#تقویم_امروز
امروز؛ چهارشنبه
☀️ ۵ مهر ۱۴۰۲
☪ ۱۱ ربیعالاول ۱۴۴۵
✝ ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۳
منسوب به چهار امام مظلوم در تبعید #امام_کاظم و #امام_رضا و #امام_جواد و #امام_هادی صلواتاللهعلیهم
ذکر امروز؛ یکصد مرتبه
یَا حَیُّ یَا قَیُّومُ
📆 روزشمار:
💐 ۱ روز تا میلاد پیامبر رحمت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآله بروایت اهل تسنن و آغاز هفته وحدت
💐 ۶ روز تا میلاد پیامبر عزیز اسلام حضرت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآله و امام ششم مومنین جهان حضرت امام جعفر صادق علیهالسلام
💐 ۱۲ روز تا سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام به قم ۲۰۱ق
💐 ۲۷ روز تا میلاد امام حسن عسکری علیهالسلام. ۲۳۲ق
🏴 ۲۹ روز تا رحلت شهادتگونه حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام
•┈┈••✾•🌸مناسبتهای امروز🌸•✾••┈┈•
📆 مناسبتهای شمسی
📆 مناسبتهای قمری
📆 مناسبتهای میلادی
🖊 بیشتر بدانیم؛
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
KayhanNews759797104121485553117352.pdf
13.27M
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
تمام صفحات
#روزنامه_کیهان
امروز چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲
🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📖 @salonemotalee