🔔📃 کودکان خود بخود خشونت را بروز نمیدهند، ما در شکل گیری آن دخیل هستیم
🔻راهكارهایی برای والدین در مقابل عصبانیت
1️⃣ ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگیهای رفتاری خود آشنا شوید و اگر نیاز به بهبودی دارند، آنهارا بهبود بخشید.
2️⃣ در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید.
3️⃣ تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است. با او همدلی كنید.
4️⃣ زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست. وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید حالا در خلال این رابطه صمیمی بیشتر میتوانید بر او تاثیر بگذارید.
5️⃣ وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز میكند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید. این گونه خشم او نیز كنترل میشود.
6️⃣ در برخورد با فرزندان خود چه در تشویق و چه در تنبیه، منصفانه و عادلانه برخورد كنید.
7️⃣ اطلاعات و آگاهیهای خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگیهای هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید.
@samahbirjand
✅✅✅✅✅✅
#اصول_فرزندپروری
#احترام_به_تفاوتهای_فردی
انسان ها به گونه ای خلق شده اند که هریک از آن ها یک فرد مستقل و منحصر به فرد را به وجود آورده است. هیچ دو فردی را نمی توانیم بیابیم که از همه جهات شبیه به هم باشند.
والدین می توانند از طریق فراهم کردن محیط مناسب تربیتی، استعدادها و توانایی های کودکان را شکوفا کنند. این خود یک مداخله مثبت در رشد و شکوفایی استعدادها است و حتی روی رشد جسمانی کودکان و نوجوانان تاثیر مثبت دارد.
لذا والدین باید از #مقایسه کودکشان با دیگران پرهیز کنند و برای پیشرفت کودکشان می توانند او را با خودش مقایسه کنند..
@samahbirjand
✅✅✅✅✅✅✅
#اصول_فرزندپروری
#داشتن_انتظارات_واقع_بینانه
#کامل گرایی در تربیت، یعنی گرایش به کامل و بی نقص بودن کودک، ضررهای جبران ناپذیری به جریان تربیت وارد می کند.
انتظارات والدین از خودشان و کودکشان باید واقع بینانه باشد نه کـامل گرایانه.
لذا انتظارات والدین از کودک باید معقول و از نظر رشدی به موقع و با تعداد مناسب باشد و به همین جهت والدین باید از #کــــامل گرایی و #مقایسه کودکشان با دیگری پرهیز کنند چون واقعیت این است که:
◦ همه کودکان اشتباه می کنند.
◦ اکثر اشتباهات عمدی نیست.
@samahbirjand
✳️نکته حیاتی برای ایجاد محبت در زندگی زناشویی
🔷آقایان، پیام های دیداری را دریافت می کنند و خانم ها پیام های شنیداری را دوست دارند.
🔸مردان، زنانی را دوست دارند که به سلامت و زیبایی خود اهمیت می دهند. زنان باید سعی کنند با برخی فعالیت های جسمانی، نظیر قدم زدن و نرمش، بر سلامت و زیبایی طبیعی و خدادادی خود بیفزایند تا بیشتر مورد توجه همسران خود قرار بگیرند.
🔹 باید توجه داشت که اگر زنی، خود حس خوبی نسبت به خود نداشته باشد، همسرش به طبع نمی تواند حس خوبی نسبت به او داشته باشد؛ پس زن، باید زیبایی را از درون خود بجوید؛
صرف نظر از این که چقدر تلاش می کند تا زیباتر به نظر آید.
🔸همواره این را باید به خاطر داشت که زیبایی، از درون تراوش می کند.هنگامی که از درون، احساس خوبی داشته باشید، خوب از خودتان مواظبت کرده، عزت نفس زنانه تان را بیشتر می کنید و یقیناً این در بیرون نیز نمایان می گردد.
🔹در مقابل، زنان، پیام های سمعی را بیشتر دوست دارند؛ مثل این که همسرشان به آنها بگوید تا چه حد آنها را دوست دارند و از آنها حمایت می کند.
پس مردان باید سعی کنند محبت نهفته در دل خود را با گفتن جمله «دوستت دارم» به همسرشان، آشکار و عیان سازند.
@samahbirjand
#والدینحالیبهحالی
❗️برخوردهای «حالی به حالی» والدین با کودکان آسیب زننده ترین رفتار با کودک است!
در این برخورد والدین هر موقع حال خودشان خوب باشد، با کودک برخورد خوبی داشته و هر زمان حالشان بد است، کودک را تبریک میکنند!
تا زمانی که والدین با این شیوه "حالی به حالی" با کودک برخورد کنند، کودک در مورد تصمیم هایش گیج میشود و فکر میکند مشکل از اوست
و این شیوه غلط تربیتی به نسلهای بعدی نیز تعمیم مییابد همانطور که رفتارهای غلط امروز والدین نیز نشاندهنده همین تربیت نادرست نسل های گذشته است.
🌷🍀@samahbirjand🍀🌷
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🎥 بی خبر از شهادت پدر به همراه مسئولین مدرسه در راه خانه است که ...😭🖤💔🖤*
✳️کاهش ۴ساله بلوغ جنسی
🔸۳۰ درصد پنجمیها و ششمیها در حال تجربه اولین بلوغ جنسی
🔹دکتر غلامعلی افروز پیرامون بلوغ نوجوانان پسر گفت: در حال حاضر به نسبت ۵۰ سال گذشته، بلوغ جنسی حدود چهار سال کاهش پیدا کرده است. دوران بلوغ جنسی جدی شده است و دیگر عنوان "کودکان دبستانی" درست نیست، بلکه باید از عنوان "کودکان و نوجوانان دبستانی" استفاده کرد.
🔷این روانشناس تاکید کرد: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از بچههای پنجم و ششم دبستان در حال تجربه اولین بلوغ جنسی در آغاز نوجوانی هستند. نوجوانی دیگر یک عدد نیست بلکه سن زیستی و سن شناسنانهای هر دو در امر نوجوانی مهم هستند و در حال حاضر دوران نوجوانی طولانی شده است.
🔸به گفته افروز، اگر مداخلات روانشناختی و مدیریت مناسب در راستای کاهش سن بلوغ جنسی در نوجوانان انجام نشود، آسیب پذیری نوجوانان در این دوره بیشتر میشود.
@samahbirjand
🔔📃 با کسی که به بلوغ عاطفی نرسیده ازدواج نکنید.
✍️ کسی که به این بلوغ رسیده باشد می تواند احساساتش را کنترل، ابراز و مدیریت کند. کجا باید بخندم، کجا باید گریه کنم، کجا باید داد بزنم، کجا باید اشک بریزم، می تواند در شرایط حاد و بحرانی خودش را کنترل کند و به هم نریزد.
🔻کسی که به بلوغ عاطفی رسیده است در اکثر موارد می تواند خطای دیگران را نادیده بگیرد. نه اینکه با هر خطایی برخورد تند و خصمانه بکند. کسی که به این بلوغ رسیده است در برخوردهایش انعطاف پذیر است و تحمل شنیدن انتقاد را دارد.
🔻تذکرات و حرفهای منطقی دیگران را با جان و دل می پذیردو در شکستها و ناکامی ها خودش را نمی بازد و دست و پایش را گم نمی کند و حس فداکاری در او به وضوح دیده می شود. و در بروز احساساتش خیلی آدم بازی است. لذت می برید از اینکه او مدام به شما بیان و ابراز احساس می کند.
🔻کسی که بلوغ عاطفی نرسیده باشد مثل سنگ می ماند و دچار انجماد عاطفی است و باید عشق را از او گدایی کنید.
⛔️ با کسی که به بلوغ عاطفی نرسیده ازدواج نکنید.
@samahbirjand
✳️چه قدر می ارزید؟؟؟؟
🔷میگن فلانی جان صد نفر رو نجات داده
میگن فلانی باعث شد هزار نفر از یک بیماری مهلک نجات پیدا کنن
میگن فلانی دست پنجاه نفر و گرفته بلند کرده
کسی میپرسه،ماشین اینها چی بود
کسی میپرسه،خونه اینها کجای شهره؟؟؟
🔷این ارزش هیچ ربطی به حساب بانکی شما ندارد،البته نه اینکه حساب بانکی شما مهم نیست،موجودی نقدی و یا غیر نقدی شما مهم نیست،خیلی هم مهم است...
اما ارزش واقعی شما بدون حساب بانکیتان،باید محاسبه شود.
🔸معیارهای دیگری مانند،انسانیت،صداقت،خدماتی که در روی کره زمین داشته اید،احساس ارزشمندی،تاثیری مثبتی که در زندگس انسانها داشته اید،شرافت،آگاهی ،وجدان بیدار ......
همگی از آن دسته عواملی هستند که سرمایه معنوی شمارا تشکیل میدهند و به هیچ وجه هیچ شخصی به غیر خودتان نمیتواند به آن خدشه ای وارد کند...
@samahbirjand
#تغییر_باورها
🔷شما میتوانید با کنترل ورودی های ذهن مانع از ورود باورهای اشتباه شوید و با تکرار زیاد باورهای صحیح آنها را در ذهنتان نهادینه کنید.
🔹بعد از تغییر باور چه اتفاقی میفتد؟
آنگاه که باورهایتان شروع به تغییر میکند و باورهای درست،جایگزین باورهای اشتباه میگردد
🔸شما آرام آرام از مدار پایین به مدارهای
بالاتر جابجا میشوید، و در پس این جابجایی افراد روابط شرایط درآمد و وضعیت جسمانی و اتفاقات هماهنگ با مدار جدیدتان را تجربه خواهید کرد
✳️اگر در جایی از زندگی احساس کمبود و نیاز کردید،به جای نا امیدی شِکوه و و گِله و شکایت و دنبال مقصر گشتن،به دنبال باور اشتباه آن خواسته بگردید و در جهت اصلاح آن اقدام کنید.
@samahbirjand