🖋سرپرست فرمانداری شهرستان بانه: کارگروه های متناظر قرارگاه های شورای فرهنگ عمومی استان در بانه ایجاد خواهد شد
احسان درویشی در نشست با دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان و رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بانه گفت:راه اندازی شوراهای فرهنگ عمومی بخش های بانه فرصت مغتنمی برای ارتباط توان توانمندان فرهنگ با نیاز نیازمندان جامعه است.
نایب رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بانه بر تعامل بیش از پیش صاحبان اندیشه و مشارکت های فرهنگی مردم تاکید نمود.
https://eitaa.com/khezmat
🖋دستیار فرماندار بانه در امر مردمی سازی دولت:صیانت از سرمایه های اجتماعی تکریم شایسته آنان ضرورت انکارناپذیر در عرصه فرهنگ عمومی است
ماموستا عبدالمطلب ابراهیمی در دیدار با مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان،رویکرد شورای فرهنگ عمومی استان در کمک به مردمی سازی دولت را ستود و گفت:رصد نحوه مقابله با آسیب های ناشی از ترور و تخریب شخصیت سرمایه های اجتماعی توسط دستگاه های اجرایی و نهادهای ذیربط انتظاری است که به عنوان مصوبه ای کاربردی در جایگاه نظارت توسط شورای فرهنگ عمومی در استان و رده های شهرستانی و بخش به آن پرداخت.
وی تامین امنیت معیشتی ماموستایان در نوار مرزی استان را با ابتکار عمل جهت بهره مندی روحانیون اهل سنت از ابلاغ تبلیغ در سامانه مرتبط جهت تقویت حقوق آنها یک الزام برای شور بیشتر تاثیر مثبت فرهنگ مسجد دانست و افزود:قطعا دانش و تجارب هیات رییسه شورای فرهنگ عمومی استان می تواند با عملی چنین نیک به وضعیتی مطلوب رسد.
وی هدایت بخشی از درآمد حاصل از زکات و موقوفات را به حوزه تقویت فرهنگ نماز،تبلیغ و ترویج علوم و معارف اسلامی توسط مبلغان و مروجان فرهنگ عمومی را یک امر حسنه دانست و خاطرنشان کرد:محور وحدت و تقریب مذاهب اسلامی در کردستان مثال زدنی است باید همواره پیوست چنین فرهنگی در کردستان توسط آحاد مسئولین خدمتگزار رعایت گردد.
https://eitaa.com/khezmat
🔷بخشدار نمشیر:یکی از نیازهای بخش،راه اندازی شورای فرهنگ عمومی به مثابه اتاق فکر راهبردی بود که بحمدالله محقق شد
جعفر عبدالله پور در نشست با مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان و رییس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان بانه گفت:ضمانت اجرایی مصوبات شورای فرهنگ عمومی،پای کار آمدن دستگاه های اجرایی و از همه مهمتر مردم در اعتلای فرهنگ عمومی است.
بخشدار نمشیر با قدردانی از خدمات زیربنایی دولت سیزدهم در این بخش با ۷۵ روستا،یکشهر و ۱۷هزار نفر جمعیت افزود:وجود۲۵کیلومتر مرز در این بخش و حضور کنشگران ساعی فرهنگی-اجتماعی توانسته که رونق اقتصاد خرد را در کنار معتمدین و متنفذین منطقه شاهد باشیم.
وی پیگیری جهادی و میدانی سرپرست جدید فرمانداری بانه را ستود و خاطرنشان کرد:تکریم مردم شهید پرور شهر کانی سور و رسیدگی به افزایش سرانه فضای فرهنگی این بخش در اولویت قرار دارد.
https://eitaa.com/khezmat
🟢فرماندار شهرستان مریوان:ضرورت نظام مند شدن فعالیت شورای فرهنگ عمومی یک راهبرد عملیاتی جهت ارتقا شاخص های فرهنگ عمومی است/مریوان صاحب تالار شهر با گنجایش۱۵۰۰نفر خواهد شد.
دکتر اسماعیل احمدی در دیدار با مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان با ابراز خرسندی از تولید محتوای غنی فرهنگی در شهرستان مریوان افزود:ضریب رشد جوانی جمعیت در مریوان۲/۶است که از میانگین کشوری بالاتر می باشد
وی با اشاره به شادابی و نشاط خانواده مریوانی خاطرنشان کرد:توجه به زیرساخت های فرهنگی در دو سال گذشته از رشد قابل توجهی برخوردار بوده و جهت تامین نیاز شهر،نسبت به احداث تالار شهر با ظرفیت۱۵۰۰نفر اقدام خواهیم نمود.
نایب رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان مریوان افزود:وجود سرمایه های اجتماعی ملی و فراملی در مریوان و افزایش کمی و کیفی خدمات و برنامه های فرهنگی-هنری در این شهر مرزی،تحقق گردشگری هنر را به وضعیتی مطلوب و قابل توجه مبدل ساخته است.
دکتر احمدی در پایان اظهار امیدواری کرد که با راهبرد جدید شورای فرهنگ عمومی استان،مسیر صیانت از فرهنگ و ادبیات استان بیش از پیش مهیا و تحقق یابد.
https://eitaa.com/khezmat
💠راه اندازی شورای فرهنگ عمومی بخش های نمشیر،ننور و آرمرده شهرستان بانه
به همت دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان و در راستای ایجاد شبکه گسترده رصد و مدیریت فرهنگی استان،بخش های شهرستان بانه صاحب شورای فرهنگ عمومی شدند.
تقویت و ارتقا فرهنگ عمومی با صیانت از هویت رفتاری و میراث معنوی از مهمترین تکالیف شورای فرهنگ عمومی است که با هم افزایی دستگاه های اجرایی و آرای اشخاص حقیقی عضو شورا تحقق خواهد یافت.
https://eitaa.com/khezmat
🔷بخشدار خاوومیرآباد شهرستان مریوان:کار فرهنگی بالاترین بازده و بیشترین اثر بخشی در جامعه را دارد./۹۰میلیارد ریال مشارکت در پروژه های بخش
دلیر مرادی در نشست با مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان و رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مریوان با برشمردن برنامه های فرهنگی کلان سطح بخش خاوومیرآباد گفت:وجود دو روستای برتر کتابدار روستایی کشور در این بخش و بهره مندی از جایگاه مفاخر نامور کورد ،پتانسیل بالایی جهت توسعه مضاعف فرهنگی را شکل داده است.
وی با اعلام آمادگی جهت احداث خانه فرهنگ در شهر برده رشه افزود:بخش خاوومیرآباد با ۳۶روستا و یک شهر و جمعیت۱۲هزار و ۳۰۰نفر میزبان رویدادهای ملی و بین المللی موثری بوده که می توان جشن لک لک ها،جشنواره بادبادک ها،جشنواره خوشنویسی سیمرغ را نام برد.
نایب رییس شورای فرهنگ عمومی بخش خاومیرآباد در پایان گفت:راه اندازی پویش مطالعه کتاب در سطح بخش جهت ارتقا سواد رسانه ای و تقویت نهضت کتابخوانی در سطح مساجد بخش با معرفی کتاب خوب شکل گرفته و در آینده نزدیک نیز همایش بزرگداشت مفاخر این بخش برگزار خواهد شد
https://eitaa.com/khezmat
📌بخشدار ننور شهرستان بانه:توانمندی مردم سختکوش بخش ننور در پاسداشت میراث فرهنگی ستودنی است.
جلال شهیدی در دیدار با مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان گفت:بخش ننور با داشتن۴۶روستا و یک شهر و۳۴کیلومتر مرز مشترک با عراق با وجود بازارچه های مرزی سیرانبند و هه نگه ژال سهم بسزایی در اقتصاد منطقه ایفا می نماید.
وی با اشاره حضور خانواده های دارای سه شهید در این بخش گفت:بهترین خدمت به مردم ،سرکشی مداوم و شراکت و همراهی با کانون گرم خانواده آنان است.
رییس شورای اسلامی بخش ننور در این نشست نیز به نمایندگی از طرف مردم این بخش،از همدردی بخشدار با خانواده کولبران متوفی قدردانی نمود
https://eitaa.com/khezmat
هموطن گرامی؛ پلیس امنیت اقتصادی فراجا در راستای مقابله و مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قاچاق سوخت، اخلال در نظام بانکی، فرار مالیاتی، رشا و ارتشا، ربا، زمین خواری، جرایم بازار سرمایه و بورس می توانند اخبار و اطلاعات خود را با سامانه ۰۹۶۳۰۰ در میان بگذارند.
https://eitaa.com/khezmat
♦️قرآن پژوه نامور،سخنران ویژه آیین تجلیل از حافظان قرآن کریم دارالقرآن امام جزری سنندج
دکتر نادر کریمیان سردشتی ضمن تشکر از هیات امنای مسجد جامع نبی اکرم(ص)سنندج بر آنچه اعجاز قرآن کریم به عنوان چراغ و هادی فروزان حیات است،تاکید و گفت:امروز به واسطه نور مبین قرآن کریم،مسیر امت اسلامی که همان سعادت بشریت است،هموار است.
وی افزود:حرمت و تکریم ذاکران و حافظان قرآن کریم یک تکلیف و وظیفه غایی است.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد :قرآن کریم عامل شکل گیری تمدن اسلامی است و نمونه های بارز آن را می توان در مسیر توسعه مالزی دید.
وی در ادامه با اشاره به تغییرات جهانی،احیای تمدن قرآنی را ضروری خواند و گفت:نشاط و شادکامی ملت قرآنی مسیر را به سمت تعالی اندیشه رهنمون خواهد شد و تمدن متکی به قرآن چنین است.
https://eitaa.com/samandaily
⭕️مهم ترین عامل، افزایش سقط جنین
🎙دکتر عاطفه سمائی متخصص زنان و زایمان
♨️ مهم ترین عامل در سقط عمدی باور والدین نسبت به موجودی است که در رحم مادر در حال رشد است،
🔸اگر والدین او را موجود زنده، انسان بالفعل و دارای روح و حق حیات بدانند هرگز به ختم زندگی این موجود تن نخواهند داد،
🔸 سهم باورهای فردی و دینی بسیار مهم است، به موازات تقلیل ارزش های انسانی و اخلاقی و افزایش توحش و جاهلیت مدرن، سقط جنین افزایش می یابد؛
🔸 به رغم جوسازی هایی که میکوشند سقط جنین را به دلایل اقتصادی نسبت بدهند باید بگویم در تحلیل های آماری، فقر نقش تعیین کننده نداشته است؛
یا همانگونه که عرض کردم موضوع بارداری های مشروع یا خارج از عرف اجتماعی نیز چندان مهم نبودند.
🔸 آنچه دردناک است این واقعیت است که نقش اباحه گرایی و مباح پنداشتن فعل حرام سقط بیش از همه دلایل دیده می شود.
🔸بسیار دیده ام بانوانی که هیچ دلیلی برای سقط نداشتند جز اینکه بارداری ام برنامه ریزی شده نبود!
رفته رفته توهم مهم پنداری و تکبر از نقش و جایگاه خود در خلقت، ارزش های انسانی را در جهان به باد خواهد داد.
🔻اینجاست که باید گفت:
"مٰا غَرَّکَ بِرَبِّکَ الْکَریم"
🔸اباحه گری منتج از نشر رفاه طلبی های سطحی از یک سو
🔸 و سهل نگری های قانونی از سوی دیگر
🔸 و بی تفاوتی در حوزه فرهنگ نسبت به تبیین وجوه قبح این فعل، از مهم ترین عوامل این موضوع بوده است.
https://eitaa.com/samandaily
♦️فرماندار و نایب رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان سروآباد:اهتمام ویژه شورای فرهنگ عمومی بر تکریم مفاخر وکنشگران فرهنگی -اجتماعی اقدامی زیبنده خواهد بود
فرماندار شهرستان سروآباد با تاکید بر جایگاه ویژه شورای فرهنگ عمومی جهت رصد وضعیت فرهنگی شهرستان و تقویت شاخص های فرهنگ عمومی گفت:مطالبات فرهنگی مردم پایه و برگرفته از میراث معنوی منطقه با هم افزایی اعضای شورا تحقق می یابد.
حسن زارعی،نفس خدمت جهادی و بی منت به مردم را فرهنگ غایی انقلاب اسلامی دانست و افزود:حضور حماسی مردم در انتخابات به عنوان نمادی از مردم سالاری دینی می تواند فرهنگ مشارکت و همگرایی را به نمایش گذاشته و شتابدهی در چرخه توسعه را منجر گردد.
https://eitaa.com/khezmat
💠معاون سیاسی-اجتماعی فرمانداری سروآباد:شورای فرهنگ عمومی مرجع تدوین پیوست فرهنگی-رسانه ای انتخابات و نیل به فرهنگ شور و نشاط اجتماعی است.
مختار جعفری در دیدار مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان با برشمردن ویژگی های فرهنگی سروآباد گفت:توجه به پایش های میدانی و پژوهش های کاربردی عرصه فرهنگ در استان می تواند مرجعیت سرزمین هنر و فرهنگ را بیش از پیش در نهادینه نمودن نحوه فعالیتها و خدمات تحقق بخشد.
وی با تقدیر از تلاش اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان سروآباد در توجه به فرهنگ و هنر عامه این شهرستان افزود:فرصت حاصل از ثبت جهانی منظر فرهنگی هه ورامان می تواند این شهرستان را در امر توسعه گردشگری فرهنگی یاری رساند.
جعفری با ضروری خواندن داشتن پیوست فرهنگی پروژه های عمرانی خاطرنشان کرد:زبان فرهنگ و هنر بهترین شیوه برای کاهش آسیب های اجتماعی است و قطعا باید به این سمت که پیوست نگاری فرهنگی جهت امور زیربنایی است حرکت نماییم.
این نویسنده و دانش آموخته علوم ارتباطات در پایان با ابراز خرسندی از پتانسیل بالای تصمیم سازی شورای فرهنگ عمومی گفت:آمادگی جهت برگزاری برنامه ای در خور شأن نویسندگان و مترجمان سطح استان به میزبانی سروآباد به دلیل تعداد قابل توجهی از اهالی قلم در این شهرستان وجود دارد.
https://eitaa.com/khezmat
📌معاون سیاسی-اجتماعی فرمانداری کامیاران:زنده نگه داشتن فرهنگ غنی کوردی در برنامه های کامیاران مشهود است
فریدون باتمانی در دیدار با مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان با اشاره به جایگاه نخست استان در عرصه فرهنگ گفت:مقاومت و پایداری در عرصه هجمه های فرهنگی و جنگ نرم از اقدامات موثر در کردستان است
وی با تبریک ارتقا سطح جایگاه اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان افزود:خدمات ماندگار فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور مدیری جهادی و دغدغه مند جای تشکر دارد و حمایت از عرصه فرهنگ از حیث تامین نیروی انسانی متخصص و تامین اعتبارات مکفی فرهنگی همواره مدنظر کمیته برنامه ریزی و توسعه شهرستان بوده و می باشد.
باتمانی خاطر نشان کرد:مولفه های ارزشمند جهت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ،شناخت از تلاش و خدمات دولت در بستر جامعه است و ضروری است که با همت مضاعف و کار جهادی چنین بستری در زمینه اطلاع رسانی فراهم و نهادینه گردد
https://eitaa.com/khezmat
🛑معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری کامیاران:تاثیر کار فرهنگی در توسعه پایدار،نقشی بی بدیل است
صلاح زارع با اشاره به اقدامات موثر فرهنگی در شهرستان کامیاران گفت:تواضع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیریت هنرمندانه ایشان در نمایش جلوه ای از هنر مقاومت در جشنواره ملی موسیقی خیابانی اقوام ایرانی جهت شکل گیری سمفونی همدردی هنرمندان و مردم کامیاران با مردم مظلوم غزه ستودنی بود.
وی با اشاره به درایت نماینده ولی فقیه در احیای کارگروه های استانی ارتقا فرهنگ عمومی افزود:حضور حاج آقا پورذهبی در مناسبت های دینی و مردمی و تقویت نگاه علمی به رفتارهای اجتماعی و فرهنگی که نشانه مدیریت اسلامی توام با اخلاق علوی است تاثیر مطلوبی را در ترسیم مدلی از مدیریت جهادی مبتنی بر روشنگری دارد.
زارع با اشاره به مطالبات مردمی در حوزه ارتقا سیما و منظر سکونتگاهی خاطرنشان کرد:تقویت فرهنگ تبلیغات محیطی متناسب با بافت زیستگاهی و نیل به شکوفایی فضای بصری از جمله اقدامات موثر خواهد بود.
وی در پایان ،وقت شناسی و ممانعت از اتلاف وقت را یک ضرورت فرهنگی دانست و گفت:توجه به فرهنگ رغبت و علقه های مردمی پایه جهاد تبیین و افزایش سواد رسانه ای جامعه می باشد.
https://eitaa.com/khezmat
📚دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان دیواندره:دیواندره بستر مناسبی برای بهره مندی برای مکتوب نمودن فرهنگ و ادبیات شفاهی است
رییس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان دیواندره با اشاره به تاثیر گذاری کلان برنامه های فرهنگی -هنری این شهرستان گفت:شورای فرهنگ عمومی با رصد فعالیتهای فرهنگی و ارزیابی آن بر اساس شاخص های اختصاصی محل مناسبی برای تقویت و ارتقا برنامه ای است.
سید امجد افصحی افزود:احیای شورای فرهنگ عمومی بخش کرفتو و توجه به زیست بوم نواحی دیواندره توسط این شورا در سطح شهرستان بهترین رویکرد کیفی بخشی به مصوبات و کارکرد آن است
https://eitaa.com/khezmat
◀️دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان سقز:سقز بستر مناسب توسعه فرهنگی و مجموعه جشنواره های فرهنگی-هنری تاثیر گذار است.
رییس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان سقز با برشمردن جشنواره های تاثیرگذار مردم محور همچون جشنواره تئاتر کوردی سقز گفت:وضعیت سرانه فرهنگی در شهرستان سقز با همت اصحاب فرهنگ و هنر و تولیدات فرهنگی-هنری شان در سطح مطلوبی قرار داشته و به تناسب جمعیت و موقعیت مشابه در سطح مناطق کورد نشین نیز جایگاه ممتازی دارد.
حمید رضا خوشبخت با لزوم توجه به اقتصاد هنر خاطرنشان کرد:توجه به دستاوردهای فرهنگی-هنری مستلزم ایجاد درآمد با توجه به بافت ابنیه های فرهنگی و تبدیل آن به پردیس های فرهنگی-تجاری است.
وی تحقق مطالبات فرهنگی را در واگذاری امور تصدی گری به مجامع فرهنگی-هنری واجد صلاحیت دانست و افزود:قطعا نگاه دولت خدمتگزار فرهنگی،تحقق جریان موثر فرهنگ توسط مردم برای مردم است و غایت هنر و فرهنگ انقلاب اسلامی نیز همین رویکرد بوده و می باشد.
https://eitaa.com/khezmat
📌دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان بانه:رویکرد جهاد فرهنگی و توجه به مطالبات مردمی نفس خدمت در عرصه فرهنگ است
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بانه با قدردانی از راه اندازی شوراهای فرهنگ عمومی در سطح بخش های این شهرستان مرزی گفت:سرزمین به روژه،همواره میعادگاه آفتاب عالم تاب فرهنگ و سختکوشی مردمان متدین آن بوده است و فرهنگ در متن مردم این دیار جاری است.
محمد احمدی با نام بردن هنر مقاومت و پایداری مردم بانه افزود:بانه از دیرباز محل رفت و آمد علما و کنشگران فرهنگی و اهل زهد و قلم بوده و ما وارث چنین گنجینه فاخری هستیم.
وی صیانت از میراث معنوی و پاسداشت آنرا رسالت شورای فرهنگ عمومی دانست و خاطرنشان کرد:وجود جشنواره های ملی و بین المللی داستان بانه و هه لپه رکی جلوه ای از شعور و نشاط فرهنگی کردستان در نقطه صفر مرزی است
https://eitaa.com/khezmat
✅دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان مریوان:افزایش ضریب فعالیتهای فرهنگی-هنری در مریوان نشان از غنای والای تولیدات فرهنگی و هنری مریوان است.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مریوان با قدردانی از کوشش هنرمندان،نویسندگان و روزنامه نگاران مریوانی و حمایتهای بی دریغ مسئولین ملی،استانی و شهرستانی گفت:پایتخت تئاتر خیابانی کشور با ارمغان بزرگی چون تقویت زیر ساخت های فرهنگی و استقرار دبیرخانه گردشگری هنر توانسته مریوان را با شهرتی جهانی معرفی نماید.
رحمان هوشیاری با تاکید بر لزوم هم افزایی جهت تقویت برنامه ها و تعالی آن افزود:مدل مدیریت تحول آفرین مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی و حمایت همه جانبه فرماندار شهرستان مریوان بهترین مشوق های تعدد برنامه های فرهنگی -هنری در این شهرستان مرزی است.
وی تکاپوی فرهنگی بخش های مریوان را در رقابتی موثر جهت ارتقا شاخص های فرهنگ عمومی بسیار ارزشمند دانست و افزود:راه اندازی شورای فرهنگ عمومی در سطح بخش می تواند ماموریت صیانت از فرهنگ محلی و عامه را توام با تکریم کنشگران نامور به دنبال داشته باشد.
https://eitaa.com/khezmat
🟢بخشدار موچش:رونق مضاعف بخش با استقرار رویدادهای کلان فرهنگی و هنری مایه مباهات است.
مهندس احمد ابراهیمی در دیدار با مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان گفت:تاکید بر ضرورت جلسات منظم شورای فرهنگ عمومی بخش موچش جهت معرفی بیش از پیش توانمندی روستاها و شهر موچش در این بخش از اقدامات مستمر است که محور اصلی آن ضمن روشنگری خدمات شایان دولت،ایجاد شور اجتماعی با بهره مندی از ظرفیت مردمی منطقه است.
وی با قدردانی از حسن اعتماد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان کامیاران به مدیریت شهری موچش در عرصه فعالیت و خدمات فرهنگی خاطر نشان کرد:برگزاری بخشی از دومین جشنواره ملی موسیقی خیابانی اقوام ایرانی فرصت مغتنمی برای رونق بخشیدن به حضور مسافران عاشق طبیعت در این بخش بود.
ابراهیمی ،برنامه ریزی فرهنگی جهت شناسنامه دار نمودن رسمی به آیین و رسوم در بخش موچش را راهبرد عملیاتی عنوان نمود و گفت:مردم موچش با استقبال از طرح ملی تکام برای آبادانی مضاعف روستاهای این بخش به زیبایی میدان داری می کنند.
https://eitaa.com/khezmat
💠دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان سروآباد:پایداری خانواده و زیست عفیفانه محور فعالیتهای فرهنگی سروآباد است.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سروآباد با اشاره به وضعیت بافت جمعیتی این شهرستان گفت:تکریم مفاخر سروآباد از یکسو و توجه به زمان مناسب عرضه تولیدات فرهنگی-هنری به مردم با وقت شناسی مناسب و موضوع مورد نیاز فرهنگی یک الزام جهت برنامه ریزی است.
سامان بختیار با اشاره به هم افزایی دستگاه های فرهنگی سروآباد،ثبت جهانی طرح منظر فرهنگی هه ورامان را فرصتی جهت عرضه مضاعف بضاعت فرهنگی-ادبی منطقه عنوان نمود و افزود:مردم هه ورامان دارای زبان و ادبیاتی خاص و تاثیر گذار در صیانت از سبک زندگی توام با مقاومت و سختکوشی است و برگزاری هفته فرهنگی استان ها در هه ورامان می تواند با بضاعت جایگاه جهانی آن،مرکز مبادله ای برای صدور داشته های فرهنگی هه ورامان باشد.
https://eitaa.com/khezmat