🔴شورای عالی امنیت ملی: هرگونه اقدام به نفع رژیم صهیونیستی مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد بود
🔹️این شورا روز دوشنبه با صدور اطلاعیه ای تاکید کرد: با عنایت به ضرورت برخورد فوری و شدید با تحرکات و اقدامات مجرمانه جاسوسان و مزدوران رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، هرگونه اقدام به نفع این رژیم مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد شد.
🔹️دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ضمن تبریک پیروزی های نیروهای مسلح و دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی کشور در تنبیه دشمن صهیونیست به اطلاع می رساند با عنایت به ضرورت برخورد فوری و شدید با تحرکات و اقدامات جاسوسان و مزدوران جاسوسی هر گونه اقدام به نفع عملیات های جنایتکارانه این رژیم در چارچوب محورهای زیر مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات می شود.
🆔 @Samanebartar
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آثار حمله رژیم منحوس صهیونیستی به ساختمان شیشهای صداوسیما
🆔 @Samanebartar
♦️روال عادی فعالیت پایانه بار بندرعباس و بندر شهید رجایی
سازمان راهداری و حملونقل جادهای:
🔹پایانه بار بندرعباس و بندر شهید رجایی در استان هرمزگان به صورت عادی در حال فعالیت هستند و همه محورهای مواصلاتی استان باز است و تردد بدون محدودیت در آنها جریان دارد.
🔹فرآیند اعلان بار و حمل کالاهای اساسی کشور برای مقاصد مختلف در بنادر یاد شده در حال انجام است و پذیرش ناوگان بر اساس نوبتدهی سامانه و هماهنگی با شرکتهای حملونقل انجام میشود.
🔹تردد در مسیرهای ورودی و خروجی بهویژه در محورهای منتهی به بندرعباس، میناب، بندرلنگه و حاجیآباد در استان هرمزگان برقرار است.
🆔 @Samanebartar
🔺تمجید آذری جهرمی از مجری شجاع صدا وسیما
در کوتاهترین زمان، بهروزترین باشید👇
🆔 @Samanebartar
155K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 ترامپ در پاسخ به این پرسش که آیا توافق با ایران هنوز طی چند روز یا چند هفته امکان پذیر است گفت: آره!
اخبار لحظه ای از حملات موشکی را در لینک زیر دنبال کنید.👇
🆔 @Samanebartar
🔴پیام رئیس سازمان صداوسیما
باسمه تعالی
🔹️به اطلاع مردم شریف ایران میرساند دقایقی قبل سازمان صداوسیما مورد هجوم دردمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفت. این حمله نشان از هدف گیری دقیق رسانه ملی به عمق استراتژیک رسانه ای دشمن دارد.
🔹️فرزندان رشید مردم عزیزمان در رسانه ملی با صدای رسا اعلام می کنند، عزم ما در نقش آفرینی جنگ ترکیبی راه افتاده از سوی دشمن صهیونی چندین برابر شده است و هیچ خللی در اراده ما برای شکست رسانه ای جبهه کفر به وجود نیامده است.
اخبار لحظه ای از حملات موشکی را در لینک زیر دنبال کنید.👇
🆔 @Samanebartar
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺خبرنگار شبکه خبر: ۴ بمب به ساختمان صداوسیما برخورد کرده است
اخبار لحظه ای از حملات موشکی را در لینک زیر دنبال کنید.👇
🆔 @Samanebartar
🔺️تعدادی از کارکنان صداوسیما در حمله اسرائیل مجروح شدند
🔹️«حسن عابدینی» معاون سیاسی صداسیما: ساختمان شیشهای در حال اطفا حریق است و برآوردها حکایت از مجروحیت تعدادی از کارکنان دارد و در همان لحظات ابتدایی عده زیادی ساختمان را تخلیه کردند.
اخبار لحظه ای از حملات موشکی را در لینک زیر دنبال کنید.👇
🆔 @Samanebartar
🔴فعالیت پدآفند هوایی تاسیسات هستهای اصفهان علیه اهداف متخاصم
🆔 @Samanebartar
🔴ادعای هلاکت ۲۲ صهیونیست در حملات موشکی ایران
🔹️رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه ادعا کرد که از آغاز جنگ با ایران، ۲۲ صهیونیست به هلاکت رسیده و بیش از ۴۰۰ نفر هم زخمی شدند.
🔹️کارشناسان تأکید دارند که آمار واقعی تلفات صهیونیست بسیار فراتر از این اعداد است، ولی مسئولان اسرائیلی به شدت در حال سانسور این مسئله هستند.
🆔 @Samanebartar
🔴یک منبع اسرائیلی: برای توافق با ایران آماده ایم ولی حملات را قطع نمی کنیم
العربیه به نقل از یک منبع سیاسی اسرائیلی:
🔹️از تمایل ایران برای مذاکرات اطلاعی نداریم. برای هر گونه مذاکراتی عملیات نظامی خود را متوقف نخواهیم کرد. برای توافق نهایی که به موجب آن برنامه هستهای ایران برچیده شود آمادگی داریم.
🆔 @Samanebartar