eitaa logo
کانال سیداحمد معصومی نژاد
343 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
3.9هزار ویدیو
10 فایل
از آدما به آدما پناه نبرید ، بی‌پناه‌تر میشید! @samasouminejad
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از علیرضا پناهیان
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 مثلِ صدایِ مامان 🔹دنبال آرامش می‌گردی؟ 👈 به این صدا گوش کن... تلگرام | بله | سروش | روبیکا | آپارات | اینستاگرام | سایت @Panahian_ir
۵ فروردین ۱۴۰۳
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴توضیحات دستیار و مشاور رسانه‌ای سرلشگر باقری پیرامون فیلم منتشر شده توسط سایت جماران: ♦️بهمن ماه سال ۱۴۰۱ جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح و در راس آنها سرلشکر باقری برای تجدید بیعت در حرم حضرت امام خمینی حضور می‌یابند. قبل از آغاز مراسم رسمی و برای آماده شدن برنامه‌ سان و اهداء گل، فرماندهان به سالن انتظار می‌روند. ♦️آقای سید حسن خمینی(مصطفوی) هم به عنوان تولیت آستان در سالن انتظار حضور دارند و با ورود فرماندهان از آنها استقبال می‌کند. متاسفانه سایت جماران با مدل فیلمبرداری معنادار در اقدامی ناپسند و مغایر با اصول و اخلاق رسانه‌ای آنهم دقیقا در ایام عید ۱۴۰۳ دست به انتشار فیلم زده است، بگونه‌ای که در ذهن مخاطب تداعی می‌کند فرماندهان برای تبریک عید به دیدار ایشان رفته‌اند. درحالیکه این برداشت کاملا غلط و گمراه‌کننده بوده و حضورو تجمع فرماندهان نیروهای مسلح صرفاً برای تجدید بیعت با امام راحل بزرگواربوده است.
۵ فروردین ۱۴۰۳
کانال سیداحمد معصومی نژاد
🔴توضیحات دستیار و مشاور رسانه‌ای سرلشگر باقری پیرامون فیلم منتشر شده توسط سایت جماران: ♦️بهمن ماه س
سلام بر همه عزیزان پروژه حذف قالیباف و آیت الله صدیقی را بگذارید کنار پخش این فیلم در این ایام نوروز و حواشی ایجاد شده. به یک نتیجه مهم میرسید: حمله به پشت جبهه انقلاب اسلامی با ایجاد اختلاف و دلسردی بین نیروهای انقلابی 🔻فتنه جدید را خنثی کنیم
۵ فروردین ۱۴۰۳
🔷به تیتر شیطنت آمیز رسانه های معاند بنگرید. فقط از قتل معاون حوزه علمیه ماهشهر و کشف جسد او خبر میدهند اما هیچ اشاره‌ای نمیکنند که او درحالیکه برای امرار معاش خود مسافربری میکرده، توسط سارق یا سارقان به قتل رسیده است؛ چونکه اولا نمیخواهند تصویری که از روحانیون نزد مخاطبین‌شان ساخته‌اند و انها را افرادی متمول نشان دادند که فقط از بیت المال ارتزاق می کنند خدشه بردارد و ثانیا چنین القا کنند که این قتل بدلیل تنفر مردم از روحانیت هست . این بیشرم ها همچون کفتار حتی از جنازه افراد هم برای مقاصد شومشان بهره برداری می کنند.
۵ فروردین ۱۴۰۳
کانال سیداحمد معصومی نژاد
🔻بعد از قالیباف نوبت به صدیقی رسید. سلام خدمت همه همراهان در مورد موضوع پرونده آیت الله صدیقی که د
☝☝☝ در جملات آخر این مطلبم به افراد انقلابی هشدار داده بودم که آب به آسیاب دشمن نریزید تا در خون روحانیون شریک نشوید. و متعجم از "رائفی پورها" که مدعی سواد رسانه هستند ولی در زمین دشمن بازی می کنند.
۵ فروردین ۱۴۰۳
♦️‌بهروز وثوقی با انتشار عکس خودش و رضا پهلوی، پاسخ دعوت رئیس سازمان سینمایی، برای حضورش در ایران را داد 🔹‌اینم عاقبت پاچه‌خواری یه مشت سلطنت طلب و بهایی
۵ فروردین ۱۴۰۳
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 من مسلمان نیستم اما روزه می‌گیرم! ⭕️ نظر جالب یک خانم آمریکایی درباره ماه رمضان: درسی برای و سپاسگزاری است.
۵ فروردین ۱۴۰۳
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فردی عاقبت جالب یک دعوای لفظی بیایید اینگونه باشیم 👆
۶ فروردین ۱۴۰۳
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چمران چگونه چمران شد؟ 🔻با این انگیزه میشه درس‌خون شد!
۶ فروردین ۱۴۰۳
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆👆دیدن این فیلم برای فعالان فرهنگی باغیرت کشور ضروری وپخش کردن آن درفضای مجازی لازم است. لطفا توجه ویژه کنید؛؛ حضرت آقا خیلی سال قبل اخطار داده بودند ‌..
۶ فروردین ۱۴۰۳