#یادداشت
📍 رهبر انقلاب: اگر انتخابات ضعیف باشد همه ضرر میکنند، هیچ کس سود نمیبرد/ باید به انتخابات از زاویهی منافع ملی نگاه کنیم، نه از زاویههای جناحی و گروهی
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار جمعی از رأی اولیها و خانوادههای شهدا: در داخل هم بعضی نسبت به انتخابات بیالتفاتی میکنند. ما باید به انتخابات از زاویهی منافع ملی نگاه کنیم، نه از زاویههای جناحی و گروهی منافع ملی را ملاحظه کنید. اگر انتخابات ضعیف باشد همه ضرر میکنند، نه اینکه یک عدهای ضرر کند، یک عدهای از ضعیف بودن انتخابات سود ببرند. هر کس ایران را دوست دارد، هر کس کشور خودش و ملت خودش و امنیت خودش را دوست دارد بداند که اگر انتخابات ضعیف برگزار بشود هیچ کس سود نمیبرد همه ضرر میکنند، همه ضربه میخورند. ۱۴۰۲/۱۲/۰۹
کانال سیداحمد معصومی نژاد
بزودی در مورد رای دادن یا رای ندادن به آقای قالیباف مطلبی خواهم گذاشت.
ان شاء الله امشب در این مورد مطلب خواهم گذاشت.
#قالیباف
#رائفی_پور
45.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اراجیف وسخنان ضد امنیتی حسن روحانی درباره انتخابات: در این شرایط مردم به هر کسی که معتقدند او از شرایط فعلی راضی نیست و به شرایط فعلی حاکم معترض است و دنبال تغییر و تحول در جامعه امروز است، رأی دهند
👌پ.ن: بنظر ما بهترین پاسخ به این مردک احمق اینکه هرکس هم موافق محاکمه روحانی خائن هست درانتخابات شرکت کند تا مشتی بشه تو دهن این یاوه گوی لمپن و حامیان و یاران همفکرش
کانال سیداحمد معصومی نژاد
ان شاء الله امشب در این مورد مطلب خواهم گذاشت. #قالیباف #رائفی_پور
سیاسیون "بی تقوا"
قسمت اول
سیاست چیزی شبیه بازی شطرنج است باید آنقدر فکر کنی، حرفه ای شوی تا بتوانی چند حرکت بعدی رقیب را حدس بزنی.
اگر رقیب، "جرزن" باشد، آنقدر در بازی حواست را پرت می کند تا درست تصمیم نگیری و درست انتخاب نکنی.
اصلاح طلبان و انقلابیون " بی تقوای سیاسی"، مجال فکر کردن و تصمیم درست را به مردم نمی دهند.
خدا لعنت کند کسی را که در انتخابات، رقابت ناسالم را پایه ریزی کرد که رقابت، یعنی خراب کردن رقیب.
وقتی به عقب بر می گردیم، میرسیم به دهه هفتاد و آن رقابت انتخاباتی که اصلاح طلبان مجبور شدند برای زدن رقیب خاتمی، هاشمی رفسنجانی را "عالیجناب سرخ پوش" بنامند و عجیب هم کارساز بود. این رویه به مرور تبدیل به یک سنت انتخاباتی شد. یعنی بگردیم نقاط خاکستری و تیره از زندگی افراد جناح مقابل پیدا کنیم و در آب نمک بخوابانیم تا موقع مناسب بکار بگیریم.
این رویه اصلاح طلبان و کارگزاران در انتخابات ۸۴ و چهار سال دولت اول احمدی نژاد با تخریب او هم به قوت دنبال شد و در انتخابات ۸۸ به اوج خود رسید.
علیرغم خودداری احمدی نژاد در ورود به این حواشی طی چهارسال اول، اما به ناچار در انتخابات ۸۸ وارد این بازی شد. کار بدانجا پیش رفت که حضرت آقا بارها از نحوه رقابت انتخاباتی در مناظره ها گله کردند.
میشود گفت پرداختن به حواشی و نقاط ضعف افراد، منجر به آن شد که نقطه قوت احمدي نژاد در دوره اول، در چهار سال دوم تبدیل به نقطه ضعف او شود.
سیداحمد معصومی نژاد
ادامه دارد....
#انتخابات
سیاسیون "بی تقوا"
قسمت دوم
در سال ۹۲ و بالاخص در انتخابات ۹۶ تنور انتخابات ریاست جمهوری داغ بود و رقبای اصلی انتخاباتی روحانی، رقبای بی خطر و خوبی برای او بودند یعنی اهل پرداختن به حواشی، نقاط خاکستری و تیره زندگی روحانی نبودند. با این وجود جناح اصولگرا و انقلابی براحتی می توانست فقط با نقد عملکرد بد روحانی در مسئولیت های قبلیش، او را از دور رقابتها کنار بزند. اما عدم تدبیر و برنامه ریزی از یکطرف و خودسری و گوش کردن به حرف مشاوران خود از طرفی دیگر منجر به آن شد که به راحتی عرصه انتخابات را به روحانی واگذار کنند.
شاید یکی از مهمترین دلایلی که جبهه انقلابی به نقاط تاریک زندگی رقیب نمی پرداخت و یک رقیب بی خطر برای کاندید "اصلاحات" یا جریان "تدبیر و امید" محسوب می شد، اعتماد به "شورای نگهبان" بود که می بایست همیشه جایگاه او حفظ و محترم شمرده می شد تا او بتواند همیشه و بدون فشار و با استقلال رای صلاحیت نامزدها را تایید یا رد کند.
حتی در برخی دوره ها که شورای نگهبان تحت تاثیر جو و فشار موجود قرار گرفت و صلاحیت برخی نامزدها را رد کرد، حضرت آقا وارد میدان شدند و از تعبیر "اجحاف در حق فلان نامزد" نام بردند. (بماند که این اجحاف در مواردی منجر به حذف یک آدم سیاسی مهم از عرصه سیاسی جامعه گردید)
دقت کنید:
احترام به رای "شورای نگهبان" و رای "ملت" آنقدر مهم بود که باعث شد علیرغم میل جریان انقلابی، حسن روحانی (به نمایندگی چند حزب فعال سیاسی) به مدت ۸ سال مثل استخوانی در گلو تحمل شود ولی لطمه ای به شورای نگهبان و مشارکت فعال احزاب سیاسی وارد نگردد.
سیداحمد معصومی نژاد
ادامه دارد....
#انتخابات
"سیاسیون بی تقوا"
قسمت سوم
در انتخابات پیش رو شاید بیش از هر زمان دیگری جبهه انقلاب می توانست با وحدت، برنامه ریزی و هم افزایی به بررسی درست عملکرد نمایندگان مجلس و کاندیداها بپردازد و بجای ایجاد تشکل های مختلف با عناوین و لیست های مختلف، یک لیست خوب شامل افراد متخصص، شجاع و انقلابی معرفی نماید.
به عنوان مثال ارزیابی عملکرد نمایندگان قبلی که کدامشان در این اتفاقات موثر بودند:
. ماجرای معاون سیاسی وزارت کشور
. ماجرای استیضاح وزیر صمت
. ماجرای رئیس اتاق بازرگانی
. فعالیت در مجلس (صحن، کمیسیون، طرح ها،لوایح و...)
. کنشگری و موضعگیری
. ارتباط با مردم، نخبگان، دانشجویان و پیگیری مسائل
و....
اما متاسفانه جریان انقلابی از انتخابات گذشته و در نتیجه روی کار آمدن جریان لیبرال در دولت، درس عبرتی نگرفت و انرژی خود را صرف اختلافات نمود.
در این دوره با وجودیکه جبهه انقلابی رقیب جدی اصلاحاتی نداشت، اما برخی از افراد موثر در این جریانات انقلابی با پیروی از همان سنت غلط انتخاباتی که "اصلاح طلبان بی تقوا" در دهه هفتاد پایه گذاری کردند، با برجسته کردن نقاط ضعف، خاکستری و تیره زندگی شخصی و خانوادگی کاندیداهای شاخص در جبهه انقلاب نادانسته درصدد تضعیف و چند دستهگی جبهه انقلاب و مخصوصا شورای نگهبان برآمدند.
آنقدر اوضاع خراب می شود که کسی به بررسی عملکرد نمایندگان و عملکرد خوب مجلس کاری ندارد و هر کس و ناکسی که از راه میرسد، می گوید:《اگر کاندیدی در لیست فلان شخص باشد ما به او رای نمی دهیم؟!!》
سیداحمد معصومی نژاد
ادامه دارد...
#انتخابات
"سیاسیون بی تقوا"
قسمت آخر
جریان انقلابی، جریانی است که با وجود کارشکنی های دولت روحانی در نظام و ایجاد نارضایتی مردمی، تن به تایید صلاحیت او توسط شورای نگهبان داد. این جریان در این هشت سال نه تنها دندان به جگر گرفت بلکه در مواقع حساس و فتنه ها پای تصمیمات اشتباه مسئولین بی تدبیر آن ایستاد.
نمی توان جریانی که هم اکنون با برجسته کردن ضعف ها در زندگی خصوصی آقای قالیباف و ندیده گرفتن توانمندی عملکرد او، شعار "وا اسلاما" سرداده را جریان انقلابی نامید.
این جریان باید بداند که اگر قرار بر تضعیف شورای نگهبان بود، هیچ موضوعی مهمتر از موضوع شبهات موجود در زندگی روحانی ارزشش را نداشت. چون هم در زندگی خصوصی اش نقاط سیاه بود و هم در عملکرد دولتش و مستقیما در زندگی مردم نقش داشت. اما همه به آن رای تمکین کردیم و هم اکنون نیز باید به این رای (تایید صلاحیت آقای قالیباف) تمکین کنیم. چون در قانون ما، مرجعی که مسئول بررسی صلاحیت کاندیداهاست، شورای نگهبان است.
نکته مهم اینجاست که اگر رای آن را خودمان زیر سوال ببریم، تایید کننده نظر تمام هنجارشکنان و فتنه گران در طی این سالها خواهیم بود. چون آنها هم دائما از شورای نگهبان ناراضی بوده و بدین خاطر قانون شکنی می کردند و مقام معظم رهبری بارها هشدار دادند که حفظ حرمت شورای نگهبان واجب است.
پس نمی شود همین مجرای تایید صلاحیت ها را یکروز که به نفع ما و تشکیلات ماست قبول کنیم و روز دیگر که به نفع تشکیلات ما نیست، "جرزنی" کنیم.
عملکرد
و اما در مورد بررسی عملکرد آقای قالیباف.
خب قطعا همه ما ضعف هایی داریم و مسئولین بخاطر اینکه زیر ذره بین هستند ضعفهایشان زودتر و درشت تر دیده می شود. مردم ما هم از مسئولین، آن هم در سطح سران قوا انتظارات بسیار مهمی دارند. در آن شکی نیست. نظام جمهوری اسلامی برای همین اختیار و بررسی صلاحیت افراد را به گردن شورای نگهبان گذاشته تا با علم و ابزاری که در اختیار دارد، بصورت جدی صلاحیت آنان را محرز نماید.
_ موفقیت در مسئولیت هایش در جبهه های جنگ تحمیلی
_موفقیت در مسئولیتهای مهمی که بعد از پایان جنگ داشته (پلیس و شهرداری )
_ همراهی جدی درجبهه مقاومت و صنعت موشکی به گفته بزرگان جبهه مقاومت.
_ رقیب جدی و سرسخت جریان اصلاحات و حسن روحانی
_ آشنا به تمام جریانات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و موضوعات امنیتی بدلیل مسئولیت هایی که داشته.
_ عملکرد مناسب بعنوان رئیس مجلس که برآیند آن مجلس، به تعبیر مکرر مقام معظم رهبری "مجلس انقلابی" است.
_ تعاملات بسیار خوب با دولت سیزدهم برای اجرای اهداف و سیاست های خُرد و کلان .
و مهمتر از همه اینکه ایشان بعد از گذشت چهارسال در مسئولیت ریاست مجلس جای گرفته و قطعا در دوره بعدی بسیار توانمندتر عمل خواهد کرد تا کسی که تا کنون هیچ تجربه ای در این سمت نداشته ( رسایی، آقاتهرانی و...)
امیدوارم توانسته باشم در رفع شبهات پیش آمده در مورد ایشان کمکی کرده باشم.
سیداحمد معصومی نژاد
۱۰ اسفند ۱۴۰۲
در تکمیل صحبتهای بالا عرض می کنم که فقط آقای قالیباف مورد تایید است نه همه لیست ایشان
✅ لیست کاندیدهای مجلس شورای اسلامی که با مشورت دوستان آماده کردم:
۱_ محمدباقر قالیباف
۲_ حمید رسایی
۳_ سید نظام الدین موسوی
۴_ سید محمود نبویان
۵_ حمید رفیعی
۶_ ابراهیم عزیزی
۷_ سیدعلی یزدیخواه
۸_ سمیه گلپور
۹_زینب قیصری
۱۰_ مهدی کوچک زاده
۱۱_ روح الله ایزدپناه
۱۲_ امیرحسین ثابتی
۱۳_ صالح اسکندری
۱۴_ریحانه اخلاقی
۱۵_ابوالفضل ظهره وند
۱۶_ سیدمرتضی محمودی
۱۷_ پیمان فلسفی
۱۸_محمد سراج
۱۹_ کامران غضنفری
۲۰_ فاطمه قاسم پور
۲۱_ زهره طبیب زاده
۲۲_مرتضی آقاطهرانی
۲۳_محمد اسماعیل کوثری
۲۴_ اقبال شاکری
۲۵_ مالک شریعتی
۲۶_ مجید اسماعیلی
۲۷_مهدی عسگری
۲۸_ مجتبی رحماندوست
۲۹_ زهره سادات لاجوردی
۳۰_ عبدالحسین روح الامینی
📝 تا آخرین لحظه امکان تغییرات جزئی در لیست وجود دارد.
⤵️نکته مهم در مورد برگ رای
⭕️دقت کنید برگرای جای ۲ مهر داره
دو مهر متفاوت
برخی مواقع به علت خستگی یا شلوغی شعب، منشی های انتخابات سهوا ممکنه یا مهر نمی زنند یا یه مهر می زنند!!!
تعرفه ای که یه مهر داشته باشه یا مهر نداشته باشه با کاغذ باطله فرقی نمی کنه و در شمارش به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نمیشه (اصطلاحا میگن باطله غیرماخوذه)
چک بفرمایید اگر یک مهر بود یا مهر نداشت تو صندوق نندازید و تذکر بدید تا مهر بزنند.
─┅═✧❁°❁✧═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر رای ندید، چی میشه؟
🎙 بشنوید از زبان احسان علیخانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅عده ای که چند سال پیش با بداخلاقی انتخاباتی (نه بخاطر نقد عملکرد او) در حق لاریجانی اجحاف کردند و سعید جلیلی و...زدند و قالیباف را برای مجلس علم کردند، امسال قالیباف را میزنند تا کس دیگری را علم کنند.
✅ برشی از فیلم "موج مرده" به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا
#بیتقوایی_سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترامپ: حتی اگه مثل سگ هم مریض بشید، باید بیاید رأی بدید!😳👌
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیت_رهبری ♥️
خانم خبرنگار لبنانی که امروز
از حضرت آقا چفیه هدیه گرفتن🥲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️اشک های یک خبرنگار هنگام رای دادن رهبر انقلاب
🔹️ میهمان متفاوت حاضر در حسینیه امام خمینی در لحظه رایگیری، امروز
#تنها_نرو
#انتخاب_مردم
📩پیام صالح غزهای، فلسطینی مقیم ایران: ما در غزه با خون مظلومان داریم آزادی خودمان را انتخاب میکنیم.
🔹خوشا بحالتون که با دادن تنها یک رأی بدون هزینه جانی و بدون تلفات انسانی دارید آزادی خودتان را انتخاب میکنید...
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_مردم
#انتخابات
کانال سیداحمد معصومی نژاد
هر جوری شده بچه رو با انتخابات و مشارکت آشنا کنید. از همین الان رای دادن و حضور در اجتماعات با گوشت
🔷سربازان کوچک امام خامنه ای
تمرین مشق مردم سالاری دینی در گام دوم انقلاب🇮🇷✌
تصاویر گسترده حضور دهه نودی ها در جشن بزرگ انقلاب
#انتخاب_مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر ۹۹ ساله پای صندوق به عشق رهبر آمده
🔴9 صبح رای داد 16 به رحمت خدا رفت
🔹مرحوم یوسف یوسفی رمی ساعت ۹:۳۵ صبح با حضور در شعبه اخذ رأی مسجد امام خمینی روستای رمنت شهرستان بابل در #انتخابات شرکت نمود و در ساعت ١۶ دار فانی را وداع گفت.
بهترین تفسیر سخنان صبح امروز رهبر انقلاب:
«در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.»
برای کشور ایران مشارکت ۴۱ درصدی پایین است اما دقت کنیم بزرگترین کمپین تحریمی تاریخ علیه ایران شکل گرفته بود.
تیتر گاردین نشان از پیشبینی ۲۷ درصدی در انتخابات داشت و تمام لشگر رسانهای دشمن برای این موضوع بسیج شده بود اما امروز با نزدیک به ۴۱ درصد رأی دوباره محاسبات دشمنان به هم ریخت.
حتما اگر بیشتر تلاش میشد، گرههای ذهنی مرددین بیشتری برای شرکت در انتخابات باز میشد اما صحنه را درست ببینیم. از ۱۳۹۸ تا امروز هزاران اتفاق بر این کشور گذشته و خیلی از چیزها تغییر کرده، اما مردم کماکان همان مردمند. با همان میزان مشارکت ۹۸
#حمید_کثیری
کانال سیداحمد معصومی نژاد
برای کشور ایران مشارکت ۴۱ درصدی پایین است اما دقت کنیم بزرگترین کمپین تحریمی تاریخ علیه ایران شکل گ
البته اگر به این آمار، آمار کهنسالان، بیماران و کسانی که در سیل دیروز دچار حادثه شدند و نتوانستند رای بدهند را هم اضافه کنیم شاید حدود ۱۰ درصد به ۴۱ درصد اضافه می شد.
سلام علیکم
🔵 مطلبی مهم در عبرت تاریخ برای ارزشی ها ، یا دلواپس ها ، یا ساندیس خورها و کلا امت حزب الله که در طی سالها دهها لقب و انگ و ناسزا و سزا از طرف دشمن و غرب گدایان دریافت کرد :
◾️وقتی حسن روحانی تنها با حدود ۲۰۰ هزار رأی بیشتر از حد نصاب لازم رئیسجمهور شد و همان هفته اول در یک برنامه زنده تلویزیونی با مرتضی حیدری مجری سیما وقتی مجری از برنامههایش برای اداره کشور سئوال کرد، با همان نیشخند همیشگی گفت :
▪️برنامهای ندارم و باید فرصت بدهید تا برنامه بنویسم و بعد هم اعتراف کرد که خودم هم فکر نمیکردم رأی بیاورم و غافلگیر شدهام !!
▪️واقعاً هم آقای روحانی فکرش را هم نمیکرد رئیس جمهور شود، چون همه قرائن و شواهد میگفت خیلی بعید است روحانی رأی بیاورد اما...
ولی چطور شد که ملت تصمیم گرفتند بیشترین رای را به این آدم مرموز و مشکوک دهند !؟
در واقع حسن روحانی در پس دعوای ابلهانه بچه حزب الهیها در جنگ و دعوای بین طرفداران جلیلی و قالیباف رای آورد !!
این دو گرده بقدری بهم پریدند که که بواقع مردم به این نتیجه رسیدند که چرا باید به کسانی رای دهند که تکلیفشان با خودشان هم روشن نیست !!
روحانی هشت سال مملکت را قفل کرد و حزب اللهی هایی که برایشان رای نیاوردن جلیلی یا قالیباف مهم بود ، شاهد بیرون آمدن این عنصر مرموز از صندوق های رای شدند !!
رهبری بارها به پرهیز از تخریب یکدیگر سفارش کردند ولی ظاهرا تنها کسانی که برایشان این فرمایش رهبری مهم نبود ، فقط حزب اللهی ها بودند !!!
در انتخابات اخیر ، رهبری برای بار سوم امسال هم مجلس یازدهم را «مجلس انقلابی» مینامند و تأکید میکنند از بهترین مجالس پس از انقلاب است و در شرایطی که دشمن کمر همت به تحریم انتخابات بسته و برای تحقق تحریم علیه ارکان نظام از جمله مجلس سیاهنمایی و تخریب را در پیش گرفته، اغلب دوستان جبهه انقلاب به بهانه نقد همگام با دشمن، به بهانه قالیباف بشدت به مجلس تاختند !!
رهبری در دیدار ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ مردم آذربایجان دردمندانه تأکید و تکرار فرمودند: پازل دشمن را تکمیل نکنید، بداخلاقیها کار را بیبرکت میکند و... اما همچنان دوستان بهاصطلاح انقلابی مشغول تراشیدن همدیگر و از همه بدتر تراشیدن عملکرد نظام و امید مردم بودند !!!
شما بجای مردم کلا چقدر به جناح حزب الله اعتماد میکنید وقتی یک گروه حزب الله ، گروه دیکر را تا حد انحراف تخریب کرد ؟!
پسر آهنگران وقتی از جناح اصلاح طلبان خارج شد ، جمله ای ماندگار گفت : اصلاح طلبان موذی و فرصت طلب و اصول گرایان ساده لوح و سطحی !!!
م . ع
🚨 فوری #تهران
غیررسمی
آخرین آمار تهران تا ساعتی قبل این بوده
🔻نبویان
🔻ثابتی
🔻رسایی
🔻قالیباف
🔻آقاتهرانی
🔻متکی
🔻خوش چهره
🔻ایزدخواه
🔻مالک شریعتی
🔻کوثری
🔻خضریان
🔴نوبخت، باهنر، عنابستانی و پورابراهیمی مغلوبان انتخابات مجلس
🔹اخبار غیررسمی حاکیست که تا این لحظه محمدباقر نوبخت، محمدرضا باهنر، علی اصغر عنابستانی و محمدرضا پورابراهیمی از راهیابی به مجلس بازماندهاند.
🔹محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت قبل و از یاران شناخته شده روحانی در رشت علیرغم حمایت علی لاریجانی نتوانست آرای مردمی را به خود اختصاص دهد.
🔹شنیدهها حاکیست محمدرضا باهنر و محمدرضا پورابراهیمی نمایندگان شناخته شده مجلس در کرمان هم این بار نتوانستند نظر مردم این استان را به خود جلب کنند و مغلوب شدند.
🔹گفته میشود علی اصغر عنابستانی هم که با ماجرای سیلی به یک سرباز در سال ۹۹ معروف شده بود هم از راهیابی به مجلس بازمانده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴تســــلیت به براندازان!
⭕️براندازا می خواستن یا #انتخابات برگزار نشه یا حضور مردم کمرنگ باشه. کلی کمپین و طوفان توئیتری راه انداختن ولی....
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_مردم