eitaa logo
سرباز.
1.9هزار دنبال‌کننده
404 عکس
218 ویدیو
11 فایل
یَقیناً کُلّهُ خَیر ؛ ‌ ‌امام علی علیه السلام میفرمایند: "الهِجرانُ عُقوبَةُ العِشقِ" ‌ من؟! . ‌ @khamenei_ir - @rahbar_enghelab_ir - کپی؟! برای کانال با ذکر منبع یا فوروارد. ‌ تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/2339112639C7ddcf316ce
مشاهده در ایتا
دانلود
بعد از این همه اتفاق هنوز هم هستند کسانی که به پیام‌های آقا بی‌توجهن و منتظر پیام‌های ایشون نیستن! به خودمون بیایم..
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس و سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله ؛
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَقَدْ أَرسلنا موسى بآياتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَكِّرهُم بِأَيّام الله.
آغازین روزهای ماه مهر یاد آور ایام الله و پدیده عظیم و ماندگار دفاع هشت ساله جانانه ملت ایران در جنگ تحمیلی اول است. در آن روزها تابش گرم خورشید انقلاب در پهنه سرزمین ایران حسن مطبوعی از همبستگی ملی و وفاداری به مکتب و مرام اسلام انقلابی می پراکند که از اثر آن یخ های سلطه گری و استعمار کهن و نوین در حال ذوب شدن بود. در آن روزها بعضی از مردم ایران خاطرات بیست و چند سال قبل از آن در بدخواهی استعمارگران و حوادث مربوط به ملی سازی صنعت نفت و کودتای آمریکایی را به یاد داشتند. بعضی دیگر اخبار آن را شنیده بودند و بسیاری از ایشان این واقعیت که تسلّط اجنبی بر شؤون کشورمان چه ها بر سر آن آورده بود را به خوبی لمس کرده بودند اما روزهای قبل از آن روزهایی تیره و تار بود که سفیران دولتهای مستکبر بایدها و نبایدها را به شاه مملکت ابلاغ میکردند و او هم با رغبت یا با بی میلی همانها را اجرا می نمود تا آنکه انقلاب عظیم ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی آن بساط را برهم زد. آن روزهای تیره در اثر این انقلاب به روزهای پر نور برقراری جمهوری اسلامی ایران انجامید. این امر بر سلطه گرانی که چشم طمع به ثروتهای این سرزمین دوخته بودند و سالها برای از آن خود کردن آن انواع بدی ها را در حق مردمان آن روا داشته بودند بسیار گران می آمد. بنابراین از آن پس همه هم و تلاش خود را برای برگرداندن جریان رود خروشان ملت انقلابی به سمت سابق به کار بستند و جنگ تحمیلی اوّل، مهمترین اقدام آنان در دهه نخست حیات مبارک جمهوری اسلامی بود.
از دل آتش آن جنگ که به دست حزب ضد مردمی بعث و با تو هم جنگی چند روزه و به دست آوردن پیروزی ای کم زحمت افروخته شده بود، نظام اسلامی برومندتر و قوی تر از قبل ققنوس وار برخاست با صدایی رساتر و پروازی بلندتر از سابق؛ و این خصلت مستمر این نظام در حوادث دشمن ساخته بعدی شد.
آن روزهایی که دشمن این ملت نوکران خود را بر ایشان مسلط ساخته بود و شکلی نوین از استعمار را اعمال مینمود به برکت انقلاب و برافراشتن پرچم اسلام و جهاد در بستر جنگ تحمیلی به روزهایی پر افتخار تبدیل شد که هنوز پس از گذر ۳۸ سال از انتهای آن از ملاحظه جزء جزء حوادث آن و روایتهای صادقانه بازماندگانش اسوه هایی که هر یک درس آموز عبادت، شجاعت، مقاومت، اخلاق و انسانیت هستند، همچون ستارگانی درخشان بر تارک تاریخ کشورمان رخ می نمایند.
آن روزهایی که در آغاز تهاجمات دنباله های نظام سلطه کشورمان برای دفاع از خود در مقابل بسیاری از تهدیدات دستانی خالی را از نظام طاغوت به ارث برده بود به برکت اقامه حق و امداد الهی اینک به روزهایی رسیده است که خود سلطه گران متجاوز و نه دنباله روان آنان در مقابل حملات رزمندگان اسلام جان پناهی میجویند و دست التماس به ترک جنگ بر می دارند.
آن روزهایی که آنان دوست دارند کشور ما را به آن برگردانند روزهایی بود پر از عقب ماندگی ذلت و خواری وابستگی و بد نامی ایران در جهان اسلام؛ و این روزهایی که در آن هستیم پر است از پیشرفت، عزت، استقلال و قدر اعلای اعتبار در جهان اسلام و بلکه کل جهان امروز کسانی ما را ابر قدرت چهارم دنیا میدانند البته آنان بر اساس محاسبات دنیایی چنین می‌گویند؛ ولی محاسبات الهی کشوری که خود را متعلق به عترت طاهره صلوات الله وسلامه علیهم اجمعین میداند و عمده مردمانش دلبسته آن والامقا مانند و برای اقامه حق هراسی ندارند را قدرت اول جهان می داند.
آن روزها دو دریای جنوب ایران جولانگاه نیروهای دشمن بود ولی این روزها آنان به خاطر ضربات دردآوری که از رزمندگان دلاور و محافظان تنگه هرمز خورده اند از دریای عرب جلوتر نمی آیند و هرگاه این خطر را به جان خریده اند آسیبی به خود وارد نموده اند؛ و زود است که دریای عرب هم خود را از آنان خالی کند.
روزهایی بود که سلطه گران با عملیات روانی و ایجاد فضای ارعاب خیابان های پایتخت را خلوت ساخته و کودتایی علیه استقلال جویی این ملت به راه انداختند و پس از آن ۲۵ سال ثروتهای این مملکت را غارت کردند؛ ولی این روزها هفت ماه است هموطنان ما میادین و خیابان ها را در سراسر کشور به حضور مسئولانه و پرشور خود زینت بخشیده اند تا دل رزمندگان اسلام گرم باشد و دشمن در هراس فرو رود. همچنان که بیش از ۳۰ میلیون ایرانی، جانفدایی خود را اعلام نمودند و آنگاه که برای نوعی سازماندهی بنابر اعلام مجدد حضور ایشان بود تنها در ظرف ۱۰۰ دقیقه نخست بیش از پانصد هزار نفر ظرفیت خواسته شده را تکمیل کردند. هم اکنون در سرتاسر ایران اسلامی که مزین به حضور ایرانیان از اقوام متنوع است، اعلام آمادگی های مختلف و به خصوص آمادگی های مسلحانه وجود دارد تا آوردگاهی بسازد که ایشان را نام و دشمن شان را ننگ نصیب کند.
روزهایی بود که عنصر دلیری مردمان این مرز و بوم با مردانش شناخته می شد؛ اما اینک در روزهایی هستیم که بانوان در بعضی از عرصه های حضور دلیرانه از مردان سبقت می گیرند.