eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی یک
121 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.3هزار ویدیو
89 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
20.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 زیارت و راز شکست _شناختی 🍃🌹🍃 ⭕️ | تبیین برکات مقاومت و خسارات سازش 🎙 استاد ابوذر یاسری | مدیر مرکز علم و فناوری جنگ روایتها و ارتباطات بین الملل دانشگاه جامع امام حسین(ع) 🎵فایل صوتی با کیفیت بالا https://eitaa.com/Analysts/18123
چرا معمولاً خواسته‌های برخی مردم در کشور تبدیل به اغتشاش می‌شود؟ در سال‌های اخیر بارها خواسته های طبیعی و به حق عموم جامعه، بهانه ای برای آشوبگران برای ایجاد تشنج در جامعه شده است. اساساً وقتی که شکاف­‌های اجتماعی در ابعاد وسیعی خود را نشان دهد، باید منتظر وقوع دوگانگی‌­های ارزشی در جامعه باشیم. جدایی نسل‌­ها، اختلاف دیدگاه­‌ها، تفاوت نیاز­ها و در نهایت اختلاف در اهداف همگی سبب می­شود که افراد جامعه از همدیگر دور شوند. از ­هم­ گسیختگی اجتماعی که مخالف اتحاد و همدلی عمومی می­باشد، موجب می­شود تا اعتراضات مردمی دچار انحراف و رادیکالیسم گردد و بنابراین احساسات و هیجانات عمومی مردم و گروه‌­های اجتماعی در نهایت موجب بروز اغتشاش و خشونت اجتماعی می­شود. از سوی دیگر نهادهای تنظیم­گر روابط دستگاه حاکمیتی و مردم چنانچه تضعیف گردد، در این صورت شاهد بیگانگی اجتماعی مردم و مسئولان خواهیم بود. این بیگانگی اجتماعی، تغییرات اجتماعی را سبب خواهد شد و بنابراین تغییرات اجتماعی در ابعاد وسیع­تر منجر به اختلاف­‌نظر و زاویه دید افراد شده و هر کدام از این افراد به دنبال اثبات حقانیت خود و قبولاندن سبک زندگی، عقیده و اعتقاد خود خواهند بود. برای اینکه این اتفاق بیفتد مجبور هستند تا از هر روشی برای اثبات خود کمک بگیرند و به همین دلیل ممکن است که روند اعتراضات تبدیل به خشونت و آشوب عمومی گردد. نهادهای تنظیم‌­گر روابط در این حالت نقش ضربه‌­گیر و تخفیف‌­دهنده روند اعتراضات و خشونت را دارند. این نهادهای تنظیم­‌گر می­تواند اعم از احزاب سیاسی، ان­جی‌­اوها، سندیکاها، انجمن‌­ها و... ­باشد. یکی از ریشه‌­های اساسی این بحث، ویژگی احساساتی بودن ایرانی‌­هاست. هیجانی­ شدن و رفتارهای خارج از عرف و هنجار در این مسائل به فراخور دیده می­شود. در این حوادث ابتدای امر موضوع و مطالبه واضح و شفاف است اما بعد از گذشت لحظاتی مسیر آن عوض می­شود؛ چراکه احساسات و هیجانات افراد بر قوه عاقله آنها مسلط می­شود و طبیعتاً با چنین صحنه‌­هایی ر­وبه‌­رو می­شویم.
آیا امکان قانونی کردن اعتراضات وجود دارد؟ برای اجرا شدن اعتراضات قانونی و مسالمت آمیز در کشور، باید پیش زمینه ها و زیر ساخت‌های اصلی فراهم شود. برای آنکه این سخن ریاست محترم جمهوری توفیق اجرایی شدن داشته باشد، ضرورت دارد تا چند نکته به عنوان زیرساخت‌­های این موضوع مورد توجه واقع شود: ۱) ابتدای امر اصل اینکه اساساً چه چیزی و چه مواردی قابلیت اعتراض دارد باید به همگان آموزش داده شود و برای این مهم وظیفه سنگینی بر روی دوش نهاد آموزش و پرورش است. ۲)  رابطه بین مردم و دستگاه حاکمیتی باید برای مردم تبیین گردد. درست همانند کتاب مهارت­‌های زندگی که در آن رابطه فرد با افراد تنظیم می­شود، رابطه هر ایرانی با نهادهای حاکمیتی باید تنظیم و آموزش داده شود و در این مهم نیز نقش نهادهای فرهنگی پررنگ می­باشد. ۳) بلوغ اجتماعی جامعه به حدی رسیده باشد که اعتراضات مردم واقعی باشد و نه صرفاً به دلیل موضع­گیری نابخردانه فلان سلبریتی یا فلان شبکه خارجی و این مهم زمانی محقق می­شود که برای مردم دوست و دشمن تبیین گردد و در این پازل جریانات را مورد کنکاش قرار دهد. ۴) نیاز است تا سازمان بازرسی کشوری ورود جدی به بحث پایش و آمایش میزان مشکلات و ناکارآمدی بخش‌­ها و قسمت‌­های مختلف حکومت بکند. پس از اینکه دولت به صورت فردی به خودارزیابی پرداخت و مشکلات و قصورات خود را دانست، می­تواند به حرف و ایده مردم و نخبگان نیز گوش بدهد که کدام یک فرایند اجرایی و عملیاتی دارد و کدام یک ندارد. ۵) هدف از اعتراضات مشخص و عقلانی باشد. در صورتی که هدف اصلاح رویه­‌ها و افزایش بهره­‌وری‌­ها باشد می­توان به تحقق ایده اعتراضات کنترل­‌شده امیدوار بود اما اگر هدف تغییر نظام و براندازی باشد طبیعی است که این سیستم هیچگاه قابلیت اجرا نخواهد داشت. ۶) کانالیزه کردن و جهت دادن هر مشکل و اعتراضی به نهاد متولی به این شکل که در صورتی که اعتراضات فرهنگی است نیازی نیست تا قوه قهریه نظام و نیروهای مسلح وارد شوند یا وقتی بحث امنیتی است اعتراضات به نهادهای فرهنگی و اقتصادی طبیعتاً جوابگو نخواهد بود. ۷) تفکیک اعتراضات از اغتشاشات و اینکه مرز مشخصی بین کسانی که قصدشان صرفاً سیاه­نمایی و القای یأس و ناامیدی است و افرادی که واقعاً خیرخواه هستند و به دنبال یافتن راه‌­حل­‌هایی برای مشکلات هستند، کشید.
معیار های مقام معظم رهبری برای مراقب از اینکه جدول دشمن را کامل نکنیم چیست؟ ایشان فرمودند: باید مراقب باشیم راه را خطا نرویم اشتباه نکنیم حق را با باطل عوضی نگیریم. قرآن معیار داده به ما. قرآن می‌فرماید که «مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ» آیا ما با پیغمبر هستیم یا نیستیم؟ راه این است دیگر. علامت دارد. «وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ» اگر شما دیدید این راهی که داریم می‌رویم راهی است که کفّار را خوشحال می‌‌کند، بدانید که أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ نیستید. پس مع رسول اللّه نیستید، همراه پیغمبر نیستید. حواسمان باید جمع باشد. بدانیم چه کار می‌‍کنیم بدانیم چه می‌گوییم، حرفی که می‌زنیم در جهت نقشه‌ دشمن نباشد. جدول دشمن را کامل نکند. گاهی غفلت ممکن است بکند کسی یک حرکتی بکند یک حرفی بزند که جدول نقشه‌ دشمن را کامل کند، این خطرناک است. باید مراقبت کرد که این اتفاق نیفتد. اگر ما مراقب باشیم دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند انجام بدهد.
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 دروغ رسانه‌های ضدایرانی دوباره برملا شد 🍃🌹🍃 ❌ قاتلِ نسیم صدقی که رسانه‌های ضدایرانی او را کشتۀ اغتشاشات معرفی می‌کردند، نحوۀ قتل این دختر را روایت می‌کند
⭕️‏احمد زیدآبادی روزنامه نگار باسابقه اصلاح طلب: حرفي میخواهم بزنم كه احتمالاً بابتش خيلي فحش خواهم خورد،من ازسال۶۶ واردمطبوعات شدم اولين دوره‌ای است كه هرطور دلمان میخواهد درباره هر موضوعی مثل ، سیاست خارجی و حتی رهبری مطلب مینویسیم چرا به بگوییم اختناق توتاليتاريستی حاكم شده؟
🏴 🔖 دسته عزاداری و کاروان غم با حضور هیات‌های مذهبی شهر اراک 📌زمان: پنجشنبه ۲۳ شهریور ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۶:۰۰ عصر 📌مسیر حرکت: خیابان شهید قدوسی به سمت خیابان شهید رجایی و تجمع هیات در میدان شهداء 📌لطفاً به ساعت و مکان مراسم دقت کنید. ─┅═🇮🇷 💠 🇮🇷═┅─ سازمان بسیج مداحان وهیئات مذهبی شهرستان اراکhttps://eitaa.com/bsj_madahan1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۰۸ قرآن کریم شامل آیات ۶ تا ۹ سوره مبارکه مائده 🍃🌹🍃 🌺 پیامبر (ص) خطاب به امام علی (ع) می‌فرمایند: «یاعَلی ! سَیِّدُ الکَلامِ القُرآنُ» ای علی! برترین سخن، قرآن است. (تفسیرابی الفتوح ۲/۳۱۹) 🎙 استاد: منشاوی
29.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 پدر تمدن بشری 🍃🌹🍃 ✅ یگانه شخصیتی که که جهان بشریت را از تاریکی های نادانی به نور دانایی راه نمود. 👤استاد ابوذر یاسری | مدیر مرکز علم و فناوری جنگ روایتها و ارتباطات بین الملل دانشکده هنر و رسانه دانشگاه جامع امام حسین(ع) 🚩 شهادت رسول علم و آگاهی بر علاقمندان دانایی تسلیت باد.
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 تو منو رها کنی کجا برم امام حسن علیه‌السلام ▪️◾️▪️
با توجه به‌ پایان اولتیماتوم ایران، آیا عراق اقدام به جمع آوری گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب در اقلیم کردستان کرده است؟ باتوجه به نزدیک شدن به پایان اولتیماتوم ایران به عراق برای خلع سلاح گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب در اقلیم کردستان، روند جمع‌‌آوری مقرهای این گروهک‌‌ها در اقلیم کردستان عراق آغاز شده است. این روند از ساعاتی پیش آغاز شده و قرار است تا کلیه پایگاه‌های گروهک‌های تروریستی شامل گروهک کومله، پاک،‌ پژاک و حزب دموکرات کردستان در جدار مرز ایران و دیگر نقاط اقلیم کردستان عراق در نزدیکی ایران برچیده شده و این گروهک‌ها در یک اردوگاه در عمق خاک اقلیم شمال عراق ساماندهی شوند. پس از این مرحله، گروهک‌های تجزیه طلب به صورت کامل خلع سلاح خواهند شد و در غیر این صورت، (اگر مقرهای گروهک‌ها به درستی برچیده نشود و یا برخی از آنها از این اقدام خودداری کنند)، ما به وضعیت قبل از توافق باز می‌گردیم و به وظیفه خود برای پاسداری از امنیت کشور عمل خواهیم کرد.