18.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢تو دهنی رهبر به شیادی به اسم #مهدینصیری
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 نامه دوست پسر حاج خانم
دوربین مخفی متفاوت در یزد
رفراندوم شعار یا راه حل؟!
دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با دانشجویان فرمودند: مسائل گوناگون کشور مگر قابل رفراندوم است؟ کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ در اصل 59 قانون اساسی مراجعه به آرای مردم در «مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی» مطرح شده است. توجه به این موضوع از نقاط عطف قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به حساب میآید. در این زمینه گفتنی است که انقلاب اسلامی ایران تنها انقلاب جهان است که نظام برآمده از انقلاب را به رفراندوم گذاشت و قانون اساسی به رفراندوم گذاشته شد.
در عین حال لازم است به این نکته نیز اشاره کرد که برای اجرای رفراندوم یک مسیر قانونی پیشبینی شده است. طبیعتا این راه مفتوح است، اما به نظر میآید توجه به فرامتن موضوع رفراندوم و انگیزههای آن از اهمیت بیشتری برخوردار است، چون اینگونه تصور میشود که انگیزه طراحان موضوع رفراندوم در طی این سالها بیشتر سیاسی و منبعث از تمایلات جناحی بوده است، تا اینکه بخواهند از طریق رفراندوم گرهای از مشکلات باز شود. مهمترین پرسشی که در این باره قابلیت طرح دارد آن است «مسائل بسیار مهم» کشور که هماکنون از طریق عادی قابل حل نیستند چیست؟ در طی سالهای گذشته کدام مسئله به شکلی اساسی و فراگیر ذهن و روان مردم را درگیر خودش کرده است؟ طبعا مسائل و مشکلات معیشتی و اقتصادی.
آن چهره سیاسی که در دوره مسئولیتش شدیدترین مشکلات اقتصادی بر کشور تحمیل شد و شاخصهای اقتصادی بدترین وضعیت ممکن را تجربه کرد، از اینکه در دوران اداره کشور توسط دولتش و حتی بعد از آن موضوع رفراندوم را مطرح میکند، دقیقا به دنبال چیست؟ فردی که بر اثر سوءتدبیر در اجراء، سبب شد در سال 1398 در پی تغییر قیمت بنزین در کشور فاجعه درست شود و در مرحلهای دیگر مردم را به بازار سرمایه دعوت میکند اما مدتی بعد مردم به خاک سیاه نشانده میشوند، درباره چه چیزی میخواست همهپرسی برگزار کند؟ او بارها موضوع رفراندوم را به فضای عمومی و رسانهای کشاند، اما یکبار نگفت درباره چه چیزی باید رفراندوم کرد و هیچگاه سازوکار برگزاری رفراندوم را طی نکرد!
مشخص است که چنین فردی به دنبال تبلیغات و کار سیاسی است و هم اینکه میخواهد ضعفهای خودش را پشت شعارهایی از این دست پنهان کند. امر پیچیدهای نیست؛ دیروز و امروز و حتی فردا مهمترین مشکل و مطالبه مردم حل مسائل اقتصادی و معیشتی است. راه آن نیز رجوع به آراءکارشناسان دلسوز، به کارگیری مدیران اجرایی توانمند و گسترش روحیه انسجام بین مردم و مسئولان است.
👈🏼نرخ #دلار در دولت روحانی ۱۰۰۶ درصد
👈🏼در دولت موسوی ۴۴۵ درصد
👈🏼در دولت هاشمی رفسنجانی ۳۹۹ درصد
👈🏼در دولت احمدی نژاد ۳۴۷ درصد
👈🏼در دولت خاتمی ۱۹۳ درصد
👈🏼و در دولت رئیسی ۱۹ درصد در طی حدود 2 سال افزایش داشته است.
🔹جالبیش اینجاست که همه بانیان مشکلات موجود بطور متحد و به بهانه #ارز خواهان استعفای #رئیسی هستند.
🔹در حالیکه در دولت رئیسی که وارث خزانه خالی و ابر بدهی دولتهای قبلی بوده و تنها یک پنجم عمر خود را گذرانده در حالیکه درگیر اغتشاشات و آشوب و حملات تروریستی ضد انقلاب و منافقین و داعش و پادوها و نوچه های همین افراد بالا یعنی اصلاحطلبان خائن بوده است.
🇮🇷
📝 شش ماه بعد از راهاندازی اغتشاشات در ايران
🍃🌹🍃
🔻- قرارداد با چین نهایی شده است.
🔸- عربستان با ایران تفاهم می کند.
🔹- دریاچه ارومیه نفسی تازه میکند.
🔸- شبكه اينترنشنال آواره شده است.
🔹- مشکل بزرگ آب شرب در بوشهر حل شد.
🔸- ۱۵ قطار شيميايی در آمريكا واژگون شده.
🔹- بیمارستان بی نظیری در تهران افتتاح شد.
🔸- در عسلویه پالایشگاه بزرگی افتتاح میشود.
🔹- چين و هند به اتحاد ايران و روسيه پیوستهاند.
🔸- بی ثباتترين دوران تاريخ رژیمصهیونیستی شروع شده.
🔹- شروط ايران و يمن توسط آل سعود پذیرفته شد.
🔸- در جنگ ارزی، قیمت دلار از ۶۰ هزار تومان به حدود ۴۲ هزار تومان کاهش داده شد.
🔺- ناو جنگی و دهها شناور جدید به سازمان رزم نیروی دریایی #سپاه افزوده میشود
پشت پرده طراحی پیشنهاد همه پرسی از جانب روحانی کیست؟
تیم حسن روحانی تلاش دارد تا با خلق و تقویت سیاست های جدید خود را به محور انتخاباتی با جریان اصلاحات تبدیل نماید.
در همین رابطه مشاوران روحانی به او توصیه کردهاند با توجه عملکرد دولت رییسی، شکل گیری اعتراضات در سال ۱۴۰۱، فعال شدن بیش از پیش اپوزیسیون، وی محور «تقدم همه پرسی بر انتخابات» را مطرح نماید.
بر اساس طراحی های صورت گرفته راهبرد انتخاباتی روحانی در میانه پیشنهادهای ۱۵ گانه خاتمی و تاسیس مجلس موسسان میرحسین موسوی بوده و می کوشد تا از جمیع مطالبات اصلاح طلبان ساختاری، عبور کرده از ساختار و معترضین را نمایندگی کند.
بر همین اساس روحانی با طرح کلی همه پرسی در سیاست داخلی، سیاست خارجی، فضای اجتماعی و فرهنگی . اقتصاد ، زمینه را برای طرح مصداق های سخنانش در فضای مجازی از طریق تیم رسانه ایش را فراهم ساخته است.
بر همین اساس تیم رسانه ای و چهره های نزدیک به روحانی بنا دارد تاکید کنند که مقصود او مساله «احیای برجام و رابطه با آمریکا» در سیاست خارجی، مساله «نظارت استصوابی» در سیاست داخلی، مساله «گشت ارشاد» در مسائل اجتماعی و مساله «یارانههای پنهان» در اقتصاد بوده و لازم است که نظام حکمرانی در این رابطه دست به همه پرسی بزند.
تیم مشاوران روحانی با اشاره به اینکه رئیس جمهور سابق به منظور نشان دادن پیشرو بودن خود نسبت به اصلاح طلبان و نیز کسب اعتبار برای محور قرار گرفتن می بایست کنش جدیدی خلق کنند به وی پیشنهاد همه پرسی را داده بودند تا وی تاکید کند که فعالان سیاسی باید قبل از شرکت در انتخابات به شرایط شرکت در انتخابات بیندیشند که این مساله موکول به همهپرسی است.
گفتنی است از سوی دیگر تیم رسانه ای روحانی تلاش دارد به منظور تعریف روحانی و جریان اعتدال به عنوان راه سوم اما معتدل و موثر می کوشند تا وی را محل رجوع سیاست مداران اصلاح طلب و اصولگرا تعریف کرده و مطالبه نقش آفرینی از وی برای محور قرار گرفتن راهبرد و گفتمان تازه که همان «تقدم همه پرسی بر انتخابات» است، شوند.
روحانی همچنین بنا دارد تا ضمن تعریف برجام به عنوان یگانه راه حل مشکلات، به نقد سیاست خارجی در ماجرای اوکراین، انتقاد در خصوص شکل گیری دو قطبی در ماجرای حجاب و شکست ایده حاکمیت یکدست پرداخته و تاکید کند که باید حاکمیت با برداشتن گامهای بلند در سیاست داخلی و خارجی و اجتماعی و اقتصادی از برجام تا حجاب، ملت را به رأی دادن به تحولات در چارچوب همین قانون در همهپرسی یا انتخابات فراخواند.
آیا روسیه امکان صادرات سامانه S۴۰۰ به ایران را دارد؟
اگزارشهای رسانهها با استناد به گزارش کمیته پارلمانی روسیه که در اواخر مارس ۲۰۲۳ در پارلمان ارائه شد، حاکی از آن است که روسیه قادر به تامین لانچرهای باقیمانده سامانههای پدافند هوایی اس-۴۰۰ به هند نیست.
دهلی نو در اکتبر ۲۰۱۸ قراردادی به ارزش ۵.۵ میلیارد دلار با مسکو برای خرید پنج سامانه اس-۴۰۰ امضا کرد.
رسانه های هندی به نقل از یکی از نمایندگان نیروی هوایی هند نوشتند: «به دلیل ادامه جنگ بین روسیه و اوکراین، ارسال محموله ها به حالت تعلیق درآمده است. قرار بود امسال این سامانه های پدافند هوایی دریافت شود که این اتفاق نیفتاد. آنها به ما گفتند که الان نمی توانند آن را ارائه کنند."
در حال حاضر کشور روسیه در جنگ خود علیه اوکراین از سامانه اس-۴۰۰ استفاده می کند. در نتیجه، موجودی قطعات یدکی و موشک های آن به طور مداوم در حال اتمام است. تحریمهای غرب توانایی روسیه را برای تولید موشک و قطعات یدکی هم برای خود و هم برای لانچرهایی که قبلاً توسط کشورهای سراسر جهان سفارش دادهاند، محدود میکند.
از این رو با این وضعیت فعلی روسیه، ایران که به دلیل افزایش آمادگی در برابر حمله آمریکا و اسرائیل به مراکز هستهای خود، نیم نگاهی بر روی استفاده از موشکهای اس-۴۰۰ دارد تا سیستم پدافند هوایی خود را به میزان قابل توجهی تقویت کند، فعلا نمیتواند بر روی بدست آوردن این سامانه حساب باز کند
وضعیت منابع آبی کشور چگونه است؟
ارتفاع کل ریزشهای جوی نیز نسبت به بلندمدت و دوره مشابه سال قبل به ترتیب ۱۲٪ کاهش و ۱۲٪ افزایش یافته است.
براساس آمار بدست آمده، از ابتدای سال آبی تا ۲۶فروردینماه حجم آب مخازن سدهای کشور با ۶۱٪ پرشدگی نسبت به سال قبل ۱۴٪ افزایش داشته است.
همچنین ارتفاع کل ریزشهای جوی نیز نسبت به بلندمدت و دوره مشابه سال قبل به ترتیب ۱۲٪ کاهش و ۱۲٪ افزایش یافته است.
درحال حاضر وضعیت سدهای تهران، دوستی خراسانرضوی، اکباتان همدان، شهید رجایی مازندران، تهم زنجان و چاهنیمههای سیستان وخیم بوده همگی کمتر از ۳۰٪ پرشدگی دارند