‼️ چه بسا انقلاب را یک شبه بفروشند
♦️ امام خمینی (ره):
💢 آنهایی که در خانههای مجلل، راحت و بیدرد آرمیده اند و فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنه های محروم، تنها ناظر حوادث بوده اند... نباید به مسئولیتهای کلیدی تکیه کنند، که اگر به آنجا راه پیدا کنند چه بسا انقلاب را یکشبه بفروشند.
و حاصل همه زحمات ملت ایران را بر باد دهند، چرا که اینها هرگز عمق راه طی شده را ندیدهاند و فرق و سینه شکافته نظام و ملت را به دست از خدا بیخبران مشاهده نکردهاند و از همه زجرها و غربت های مبارزان و التهاب و بیقراری مجاهدان که برای مرگ و نابودی ظلم بیگانگان دل به دریای بلا زدهاند، غافل و بیخبرند.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج20؛ صص 333 و 334 | پیام به مسلمانان ایران و جهان؛ 6 مرداد 1366
❌❌❌❌❌ویژه سخنرانان : ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ اصرار بر تکرار خونین آبان ۹۸ در سطحی وسیعتر
جزئیات «تصمیم بنبستشکن» ستاد اصلاحات برای به زانو درآوردن نظام/ مسالمتجویانی که قرار است نقاط حساس را اشغال کنند
ستاد جریان سیاسی خاص مشغول طراحی "فتنه اقتصادی" و به خیابان کشاندن مردم به بهانه مشکلات است و صراحتا از مردم میخواهد که اغتشاش کنند. نوشداروی این توطئه چیست؟
علیرضا علویتبار، از فعالان چپ اخیرا در یادداشتی با عنوان "سیاستورزی در تعلیق!" مدعی وقوع بنبست در ایران شد و از اصلاحطلبان خواست مردم را بسیج کرده و به خیابان بکشانند.
"اصلاحطلبان با تصمیمی بنبستشکن با مدیریت منسجم و برنامههای عملی، مردم را بسیج کرده و با تکیه بر تعداد و تشکیلات، توازن قوای موجود را به نفع مردمسالاریخواهان تغییر دهند. جنبشی مسالمتجویانه و فراگیر و در عین حال واقعبینانه ایجاد شود و جهان با چهره دیگری از ایران مواجه گردد...دذ"[ http://mashghenow.com]
*این حرفها در ظاهر امر یک یادداشت رسانهای است اما با عنایت به سابقه تئوریک آنها طی چند سال اخیر و در باطن قضیه، ما با یک فرمان آشکار برای آغاز اغتشاش مواجهیم.
فرمانی که معتقد است با فراهمآوردن زمینه ناکارآمدی در دولت ایران که مسئول تمام شرایط کشور است و نیز القای ناامیدی در ذهن مردم؛ توانسته اقلا کسانی را در حد ایجاد یک تظاهرات خیابانی به اختیار دربیاورد و اکنون نیز به انتظار خیزش همانها نشسته است.
در ورای سخنان علویتبار حتما نباید از یاد برد که همین آقایان بودند که بیاعتنا به سخن دلسوزان مبنی بر اینکه راهکار پیشرفت بهتر کشور کارآمدی و مدیریت جهادی است؛ اما گزینهای که معتقد به مذاکره! بود را در دو انتخابات در دامن رأی مردم گذاشتند و گفتند که ما "فدائیان روحانی" هستیم!
در همینجا باید این سؤال را پرسید که اکنون که ناکارآمدی گزینه شما آشکار شده؛ آیا باید عذرخواهی و به مثبتات رقیب اشاره کنید یا اینکه خواستار جنبش خیابانی شوید؟!
چپهای ستادی اما به گزینه دوم اشاره دارند...
*گزینه "اسلحه" چطور به فتنه اقتصادی افزوده خواهد شد؟/ مسالمتجویانی که قرار است نقاط حساس نظام را اشغال کنند!
خوئینیها که میداند گزینه تحریم انتخابات یعنی خروج از دموکراسی و برداشتن سلاح اما آنرا صراحتا به اصلاحطلبان پیشنهاد میدهد؛ تا سعید حجاریان که طی سالهای گذشته روزی نبوده است که از خیابان و لزوم خیابان حرف نزند!
این مسئله در مکاتب جامعهشناسی یک امر پذیرفته شده است که "مراجع اجتماعی" یا همان خواص! اساسا حرف بدون تأثیر ندارند و هنگامی که یک رجل صاحب تریبون در جامعه سخنی را میگوید؛ برد و تأثیر این سخن اگر با عوامل تقویت کننده یا نقض کننده همراه شود؛ دهها برابر میشود یا تقلیل مییابد.
اکنون این سؤال مطرح است که دعوتهای مداوم امثال علویتبار و حجاریان و... به اغتشاش؛ اساسا در جامعه ما تقبیح میشود یا تشویق؟!
و آیا کسانی را میشناسیم که دائما به مردم بگویند حرکت خیابانی بر عمق مشکلات میافزاید و ایضا حمام خون به راه میاندازد؟
ادامه در صفحه بعد 👈👈👈👈👈👈👈👈
❌❌❌❌👉👉👉👉👉👉 ادامه از صفحه قبل ❌❌❌❌❌❌پس ما با سه مسئله مواجهیم.
۱_ تلاش تشکیلاتی ستاد جریان چپ برای ایجاد یک بلوای بزرگ در کشور
۲_ ضرورت رصد دقیق این رخداد و اطلاع از ابعاد آن
۳_ تقبیح حرکت خیابانی و معرفی اضلاع فتنه به مردم
مساله اول اگرچه تا چند سال قبل غریب مینمود اما اکنون و خاصّه با وقوع آشوب در دیماه ۹۶ و آبان ۹۸ دیگر غریب نیست و این تحلیل اثبات شده است.
ولی ما قضاوت در بحث ۲ مساله دیگر این قضیه را بر عهده مخاطبان محترم میگذاریم...
چه اینکه اگر این قضاوت صورت نگیرد یا اگر صورت بگیرد اما صحیح نباشد؛ بسیار محتمل به نظر میرسد که صحبتهای امثال تاجزاده و آخوندی و رنانی و... مبنی بر "تکرار خونین آبان ۹۸ در سطحی وسیعتر" عملی شود و فرماندهان فتنه اقتصادی به هدف شوم خود نائل شوند.
در اینجا البته اسناد دیگری هم از صحبتهای علویتبار درباره آنچه که او "جنبش اجتماعی مسالمتآمیز!" مینامد، وجود دارد که خوانش آنها برای فهم بهتر مسئله از سوی "اولیالابصار" ضروریست.
علویتبار، چند سال قبل طی سخنانی در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری دولت آقای روحانی گفته بود: بگذارید با صراحت بگویم که اعتقاد ندارم که زمان زیادی داریم. فکر میکنم نقطه عطفی در ایران در حال اتفاقافتادن است و ایران نیاز به یک تغییر بنیادین دارد. تغییری که امیدوارم برای انجامشدن آن جامعه ما وارد یک دوره از خشونت فراگیر نشود. آرزو میکنم که با اتکا به نیروهای شهروندان ایران با روش مسالمتآمیز بتوانیم از عهده اصلاحات سخت در ایران بربیاییم. به نظرم نمیرسد که برای این کار افق زمانی زیادی داشته باشیم. ما باید در دوران همین رئیسجمهور وارد یک دوره از تصمیمگیریهای سخت و اصلاحات ساختاری به صورت یک مجموعه بههمپیوسته شویم.
او میافزود: وضعیتی طوری است که من بهشدت ترسیدهام؛ نه به دلیل تظاهراتی که از سوی در حدود ۱۱۰ تا ۱۵۰هزارنفر شده است. البته آنها هم مردم هستند و حق اعتراض دارند، ولی اتفاق بزرگی نیست. یادتان باشد ما در همین تهران تظاهرات سهمیلیونی مسالمتآمیز هم داشتهایم؛ یعنی میشود نیروی اجتماعی بزرگتری نیز فراهم کرد، بدون آنکه به خشونت منتهی شود.
علویتبار مدتی بعد نیز در یک به ظاهر یادداشت رسانهای! خواستار اشغال مراکز حساس نظام از سوی اعضای همین جنبش اجتماعی شده و تأکید کرده بود که این اشغال هم بایستی البته "مسالمتآمیز" باشد...
منابع در اختیار کانال شهید سلیمانی می باشد.
18.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀بسيجي يعني دل باايمان، مغز متفكّر - داراي آمادگي براي همه ميدانهايي كه وظيفه اين انسان را به آن ميدانها فرا مي خواند، اين معناي بسيجي است. مقام معظم رهبري 78/9/3
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🎥#موشن_گرافی
💢شانزده تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج- ❌قسمت اول
🔻گفتار یکم؛ فهم به موقع
🔹گفتار دوم؛ بسیج متکفل قدرت نرم نظام
🔸گفتار سوم؛ روشنگری و گفتمانسازی
🔺گفتار چهارم؛ امید آفرینی
❌و...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
2653768.mp3
1.07M
🌀ملتهايي كه مردم در آن از نظر مسئولان آن كشور نقشي دارند، همه جا چيزي شبيه بسيج هست منتهي به اين درخشندگي، به اين فراگيري، به اين زيبايي، به اين فداكاري، من در جايي سراغ ندارم... مقام معظم رهبري 77/9/2
🔹-🔸🌹🔹-🔸
💢#کلیپ_صوتی
❇️از بیانات رهبر فرزانه انقلاب به مناسبت #هفته_بسیج
💫#بسیج متکی است، بر فکر و اندیشه و بصیرت ...
💫#بسیج صرفا یک حرکت احساسی نیست...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
🌀یادداشت ثامن(۴)
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار یکم؛ فهم به موقع
🔻انتظار از بسیج و بسیجیان این است که پدیدهها را به موقع درک نماید و به قول شهید مطهری، مهم این است که انسان به موقع پدیدهها را درک کند، نه زمانی که کار از کار گذشته است.
🔹بسیج باید حاکم بر پدیدهها باشد نه محکوم آنها. این بدان معناست که بسیج در مواجهه با تحولات و رویدادها غافلگیر نشود و لازمه چنین امری اشراف بر محیط پیرامونی و تغییرات و تحولات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه است.
🔺در طول تاریخ کم نیستند رویدادهایی که در اثر فهم دیرهنگام واقعیت ماجرا، خسارتهای جبران ناپذیری را مردمان آن زمان متحمل شدند. در تاریخ اسلام واقعه عاشورا و قیامهایی که پس از آن صورت گرفت، نمونهای روشن از فهمی است که در زمان خود حاصل نشد و زمانی هم که کار از کار گذشته بود، قیامها به سرانجام مطلوب نمیرسیدند.
در یکی دو دهه گذشته نمونههای روشنی از فهم دیرهنگام یک موضوع در بین نیروهای انقلابی وجود دارد که باید از آنها درس گرفت. تعرضاتی که در مقطعی به سفارتین عربستان و انگلیس صورت گرفت و رهبری مسببان آنها را نکوهش نمودند و یا تلاشهایی که برخی نمایندگان در برهههایی برای استیضاح رئیس جمهور انجام دادند، در حالی که کشور نیازمند آرامش و تشریک مساعی قوا برای تمرکز بر حل مشکلات بود، نشان از عدم درک شرایط و موقعیت زمانی است که در آن قرار گرفتند و در این میان هرچند با هشدار رهبری از موضع اشتباه خود کوتاه آمدند، اما چیزی از نکوهیدگی دیر فهمی و عمل آنها نکاست.
✅اهم لوازم فهم به موقع موارد زیر هستند:
الف) اشراف بر تاریخ، آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی
ب) اشراف بر فرصتها و نقاط قوت و همچنین تهدیدات و آسیبها
ج) دشمن شناسی و تفکیک دشمنان اصلی و فرعی
د) پیگیری و رصد اخبار و تحولات داخلی و پیرامونی و جهانی
ه) شناخت منظومه گفتمانی امامین انقلاب اسلامی
و) درگیر نشدن در حاشیهها و افراط و تفریطها
ز) حضور مستمر در متن مردم و جامعه
...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🔴🔴🔴🔴 ویژه سخنرانان : سیاست¬ها و ملاحظات کلان رزمایش ثامن 4
مهم¬ترین ضرورت تحلیلی در شرایط کنونی امیدوار سازی جامعه است باید توجه داشت که جریان برون¬گرا که حل مشکلات کشور را در گرو عادی سازی رابطه با آمریکا می¬داند و با پیروزی جو بایدن نامزد دموکرات¬ها در انتخابات آمریکا، بار دیگر عَلَم مذاکره با آمریکا را برافراشته، امیدوارسازی جامعه را از این طریق در دستور کار قرار داده است و آن را در گرو مذاکره تعریف می¬کند. در مقابل این رویکرد بسیار خطر ناک باید افکار عمومی کشور را با تأکید بر سابقه تاریخی-تمدنی، نقش دین در همبستگی ملی و قدرت¬افزایی، نقش جهاد و فداکاری رزمندگان اسلام در طول تاریخ در تغییر سرنوشت کشور و عبور از بحران¬هایی همچون جنگ تحمیلی، نقش و تأثیر روحیه صبر و استقامت فرد ایرانی در شکست تحریم¬های فلج¬کننده دولت اوباما و به بن¬بست کشاندن فشار حداکثری دولت ترامپ، نقش مدیریت جهادی و انقلابی در ایجاد صنعت بومی تسلیحاتی و موشکی – تا جایی که امروزه صدور تسلیحات متعارف به منبعی برای درآمد ملی تبدیل شده است- و نقش مکتب سلیمانی –که برگرفته از مکتب امامین انقلاب اسلامی است.
طرح مذاکره با آمریکا باید به¬صورت جدّی مورد نقد قرار گیرد از جمله این¬که اساسا مذاکره با آمریکا، در قالب مفهوم مذاکره نمی¬گنجد، چرا که مذاکره به¬معنای گفتگوی دو طرف و در شرایطی برابر است، اما مذاکره با آمریکا به¬معنای گوش کردن به مواضع آمریکایی¬ها و عمل کردن به آن¬هاست
#نشست_بصیرتی
#ثامن_4
🔴🔴🔴🔴ویژه سخنرانان : سیاستها و ملاحظات کلان رزمایش ثامن 4 تلاش مجلس برای کاستن از مشکلات در دایره اختیارات خود و طرح¬هایی همچون طرح حمایت از معیشت مردم، نظارت بیشتر بر اقدامات دولت و ... نیز می¬تواند مورد توجه قرار گیرد.
#نشست_بصیرتی
#ثامن_4
🔴🔴🔴 ویژه سخنرانان : سیاست¬ها و ملاحظات کلان رزمایش ثامن 4
یکی از حوزه¬های مورد توجه جهت امیدبخشی به جامعه، حوزه کشاورزی است ، نقد صحیح عملکرد دولت در حوزه کشاورزی و بیان پیشرفتهای کشور در این حوزه و راهکارهای افزایش تولید می تواند از حوزه های امید بخش کشور باشد.
#نشست_بصیرتی
#ثامن_4
🔴🔴🔴🔴:ویژه سخنرانان سیاستها و ملاحظات کلان رزمایش ثامن 4 در شرایط کنونی دولت گرایش زیادی به نادیده گرفتن تقصیر خود در بروز مشکلات کشور دارد و رسانه¬های اطراف دولت و به¬ویژه اصلاح¬طلبان نیز، با تأکید بر مذاکره سعی می¬کنند مسئولیت و تقصیرات خود در فرصتسوزی و بروز مشکلات کنونی را از افکار عمومی جامعه پا ک کنند. باید با ادبیات منطقی و با پرهیز جدّی از کلمات توهین¬آمیز، تقصیرات دولت در بروز مشکلات را یادآوری کرد و حل این مشکلات را، با تأکید بر ضرورت رسیدگی به طبقات پایین، وظیفه اولیه و اساسی دولت تعریف نمود.
در کنار تأکید بر ضرورت حل مشکلات توسط دولت، از اقدامات مفید دولت نیز نباید غفلت کرد و آن¬ها را نباید نادیده گرفت. طرح شیرین¬سازی آب دریا از دریای عمان و انتقال آن به کویر مرکزی کشور ،توجه به برخورداری ایران از امنیت پایدار که زمینه و بستر همه موفقیّت¬ها محسوب می¬شود
#نشست_بصیرتی
#ثامن_4
🔴🔴🔴🔴ویژه سخنرانان : سیاستها و ملاحظات کلان رزمایش ثامن 4 بسیج مستضعفین نیرویی است که حامل ارزش¬های انقلاب اسلامی محسوب می¬شود از این¬رو در عین توجه به مسائل روزمرّه، باید به ارزش¬های کلان انقلاب اسلامی نیز توجّه داشته باشد و آن¬ها را در افکار عمومی جامعه زنده نگه دارد ،
تذکّر دادن نسبت به طرح عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی و تأثیر این موضوع بر کاهش امنیت ملی خود این کشورها و حاکم شدن صهیونیست¬ها بر آن¬ها و سپس هشدار دادن نسبت به فراهم شدن زمینه نفوذ بیشتر صهیونیسم در اطراف ایران و البته تأکید بر توان بالای جمهوری اسلامی برای دفع چنین تهدیدات ؛ البته نیروهای بسیجی باید در مقابل جریان پان¬تُرکیسم حساس بوده و اهداف آنان را در راستای تسهیل تسلط ترکیه بر منطقه و از دست رفتن منافع و امنیت ملی ایران تحلیل نمایند،دیدگاه مقام معظم رهبری درباره مناقشه قره باغ را تشریح نمایند وخطر نفوذ صهیونیسم و تکفیری¬ها در جمهوری آذربایجان را هشدار داده و البته تأکید کنند که جمهوری اسلامی ایران از توان بالا و قاطعیّت تمام در برخورد با تهدیدات ملّی خود برخوردار است.
#نشست_بصیرتی
#ثامن_4