eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی مرکزی 1
73 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
675 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 شماره: 197 💠 کاسبان واقعی تحریم! 🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
🌠🍁 🍁 🌀 یادداشت روز 💠 ارائه برنامه به جای دوقطبی‌سازی کاذب ✍️نویسنده: مصطفی برزکار 🔹🌺🔸 🔻در فاصله چند ماه مانده به انتخابات، با توجه به اخبار و گزارش‌هایی که از جریانات و گروه‌های سیاسی منتشر می‌شود، مانند دوره‌های گذشته انتخاباتی، توجه نیروهای سیاسی در کشور به سمت آرایش، سازوکارهای رسیدن به وحدت و به‌طورکلی بر امور شکلی تمرکز یافته است و آنچه کمتر موردتوجه قرار می‌گیرد ماهیت حقیقی منافع ملی است که می‌بایست اکنون در مدار تحرکات سیاسی قرار گیرد. 🌀نکات تحلیلی: 🔸امروز کشور با مسائل و موضوعات عمده‌ای در عرصه‌های مختلف سیاست خارجی تا اقتصاد مواجه است که ارائه راهکار و برنامه ملموس و قابل‌اجرا برای آن‌ها در کنار اقدامات شکلی، امری ضروری محسوب می‌شود؛ امری که در صورت کم‌توجهی نسبت به آن تبعات منفی به بار خواهد داشت؛ ازجمله: 🔹1- مانور جریانات برای کسب حمایت مردم اگر حول کارآمدی برنامه‌ای و دفاع جریانات و گروه‌ها از برنامه‌ها نباشد، به سمت مانور بر دوقطبی‌های کاذب حرکت خواهد کرد؛ اتفاقی که منافع ملی را در رقابت‌های انتخاباتی به حاشیه خواهد برد و انتخاب مردم را دچار خطا خواهد کرد. لذا از هم‌اکنون می‌بایست مطالبه مردمی بر ارائه برنامه و ایده حکمرانی کارآمد قرار گیرد. 🔸2- مشارکت مردم در انتخابات ارتباط مستقیمی با ایده‌ها و راهکارهای ارائه‌شده توسط احزاب و گروه‌ها دارد. لذا اگر مردم مشاهده کنند که گروه‌های فعال در انتخابات دارای راهکار و برنامه جدید هستند، بالطبع انتظار می‌رود مشارکت فعالی در انتخابات داشته باشند و مسلماً خلاف این مطلب نیز صادق است، یعنی تمرکز جریان‌ها صرفاً بر جنبه‌های شکلی، تحرک جدید در ذهنیت عمومی ایجاد نمی‌کند. 💠نکات راهبردی: 🔺جریانات سیاسی مدعی حضور در انتخابات می‌بایست برنامه و ایده خود را برای حوزه‌های مختلف سیاست داخلی و خارجی، در مرئی و منظر ملت ایران قرار دهند و به عبارتی پاسخ خود را به نیاز روز جامعه به‌طور شفاف ارائه دهند. در این صورت انتخابات جهت درست و قابل‌قبول خود را خواهد یافت. این امر مهم می‌بایست از هم‌اکنون محور مطالبه از احزاب و جریان‌های سیاسی باشد. در حال حاضر وظیفه این مطالبه‌گری بر عهده رسانه‌ها و فعالین فضای مجازی است که افراد و جریان‌ها را دعوت به ارائه برنامه نمایند تا این مطالبه در ماه‌های منتهی به انتخابات محور اقدام و عمل سیاسی قرار گیرد.
18.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁 🍁 🎥 ❇️موضوع: شما نمی توانید‼️ 🔹🌺🔸 🌐جنگ منتخب؛ جنگ روانی است
💠🍁 🍁 ❌ ترکان: مصوبه اخیر مجلس یعنی اینکه اول شورای نگهبان رئیس جمهور را انتخاب کند، بعدا مردم به او رای بدهند.! 🌀اکبر ترکان درباره مصوبه اخیر انتخاباتی مجلس گفت: به‌شخصه معتقدم باید با هر فرآیندی که انتخاب مستقیم مردم را دو مرحله‌ای می‌کند مخالفت کرد. این مردم هستند که باید رئیس‌جمهوری را انتخاب کنند، آنوقت ما نهاد شورای نگهبان را در وسط راه قرار می‌دهیم و می‌گوییم اول شورای نگهبان افراد مورد نظرش را انتخاب کند و بعد مردم. 💠این روش به معنای حذف جمهوریت است. اصلاً مگر چنین چیزی ممکن است که شورای نگهبان صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری را بر مبنای برنامه‌هایشان تأیید یا رد کند. 🔹🌺🔸 ✅نظریه: 🔹حمله به اولین باری نیست که صورت میگیرد، اما هر وقت به نزدیک میشویم حجم تهاجم به شورای نگهبان زیاد میشود. این فشارها عمدتا برای امتیازگیری و نوعی باجگیری سیاسی است.
14.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁 🍁 ✅ 💠 ‼️ 🎙کارشناس سیاسی: دکتر قاسم حبیب زاده 🔸🌺🔹 🔻راهبرد انتقام سخت بیرون راندن آمریکا از منطقه است. 🔹حیات پر جنایت رژیم صهیونیستی در منطقه، به پشتوانه آمریکاست. 🔺فروپاشی رژیم صهیونیستی با اخراج آمریکا از منطقه محقق خواهد شد.
🇮🇷🍁 🍁 ✅ 💠ساختمان کنگره آمریکا تعطیل شد‼️ ❌ منابع خبری گزارش داده‌اند ساختمان کنگره به دلیل تهدید نامعلوم به حالت تعطیل درآمده است. 💢 تمامی ورودی ها و خروجی ها به ساختمان کنگره آمریکا به دلیل متصاعدشدن دود از بخشی از این ساختمان مسدود و از مردم خواسته شده از درب‌ها و پنجره‌های خارجی ساختمان‌های کنگره فاصله بگیرند. 🔸🌺🔹
1211.pdf
323.4K
💠🍁 🍁 🌀 🌐نسخه pdf ✅ موضوع: ائتلاف عربی- صهیونیستی علیه ایران با فرماندهی سنتکام ✍️ دکتر سید رضا میرطاهر 🔹🌺🔸
321.pdf
2.41M
💠🍁 🍁 🌀بسته خبری شبکه های اجتماعی 🌐نسخه pdf 💢محورهاي خبري- تحليلي رسانه ها و شبکه های اجتماعی 🔹🌺🔸 🔻توئیتر 🔹اینستاگرام 🔸داخلی 🔺بین الملل
🔰بدون تشکیلات موفق نخواهیم شد؛ 🔸امام موسی صدر: جهان منظم است، پس نمیشود بى‌نظم زندگى کرد. جامعۀ امروز همه‌چیزش مؤسساتى، سازمانى و تشکیلاتى است و اگر ما بخواهیم بى‌سازمان و بى‌تشکیلات فعالیت کنیم، موفق نخواهیم شد. حالا اگر این دو مطلب را پذیرفتید که چه بهتر. اگر هم نپذیرفتید، به پنجاه سال پیش تا حالا میماند که همه‌مان خُرد شدیم، له شدیم، قوایمان تلف شد، هرکس به راه خودش رفت، هرکس با دیگرى تضارب و تزاحم داشت و مشکلات بی‌شماری پیش آمد. نتیجه هم این شد که دیگران هزاران فرسنگ از ما پیش افتاده و رفته‌اند، اما ما هنوز همینجا هستیم و باز هم میمانیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با توجه ب اینکه رئیس جمهور محترم جناب حسن روحانی و اکثریت وزرا و فرزندان و خانواده هایشان دوتابعیتی هستند لطفا این کلیپ را ببینید ......
💠🍁 🍁 ❇️ دولت انقلابی(1) 💠موضوع: چیستی دولت انقلابی ✍️ اشکان گل افشان 🔸🌺🔹 🔻برای روشن‌تر شدن ابعاد مختلف دولتی با نشان انقلاب اسلامی، لازم است تعریفی مشخص از آن ارائه شود. دولت انقلابی؛ دولتی برخوردار از روحیه جهادی، با نشاط و پر تلاش و دارای انگیزه جهت حل مشکلات کلان کشور است. 🔹 چنین دولتی در بزنگاه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و بین‌المللی به جای بهانه تراشی برای فرار از مسئولیت، از تمامی ظرفیت‌های موجود کشور و محیط پیرامونی آن برای رفع موانع حرکت نظام جمهوری اسلامی به سمت اهداف مادی و معنوی خود، بهره می‌برد. باید توجه داشت که در منطق سیاسی رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی؛ جوان گرايی در تقابل با شايسته‌سالاری نيست. 🔸نباید با تاكيد بر جوانگرایی، شایستگان را حذف کرد و يا امور را به دست جوان کم‌تجربه‌تری سپرد که فاقد شايستگي و تخصص لازم برای پیشبرد امور کلان کشور هستند. بدون شک نگرش رهبری بر سپردن امور به جوانان شايسته و صاحب صلاحيت است و بايد نسبت به اين شاخص دقت لازم را داشت تا نسخه اتخاذ شده به فساد و ناکارآمدی بیشتر منتهی نشود. 🔹در تعریف رکن انقلابی بودن عبارت دولت باید بیان کرد که بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب، دولت حزب‌اللهی عبارت است از: «دستگاه مدیریتی تحقق ارزش‌ها و مسئول اجرای قانون اساسی که ارکان مختلف آن معتقد به اصول و مبانی انقلاب اسلامی باشد.» به عبارت دیگر پشتوانه چنین دولتی، اعتقاد به مبانی ناب و قاطع حکومت اسلامی است و دغدغه اصلی این دولت حل مسائل مردم و انقلاب اسلامی بر اساس نظامات برآمده از اندیشه اصیل انقلاب اسلامی است. 🔺طبق بیانات آیت الله خامنه ای اگر دولت از خصیصه «روحیه انقلابی و اسلامی عمیق» بهره‌مند باشد، تمام برنامه‌ها و اهداف آن دولت در حوزه‌های روبنایی جامعه مثل اقتصاد تحقق می‌پذیرد.