🔥ویدئوی اوین در هفت بند
۱- در روز ۱۹ تیر ۸۸، خبر «نگهداری بازداشتی ها در کنار اوباش و ضربوشتم برخی از آنها» به رهبر انقلاب میرسد و ایشان بلافاصله دستور میدهند که «همان روز باید بازداشتگاه کهریزک تعطیل شود و متهمان به محل مناسبی انتقال داده شوند و حتی اگر جایی مناسب برای نگهداری متهمان وجود ندارد باید آنها را آزاد شوند» آن هم در روزهای خطرناک اوج فتنه بزرگ ۸۸.
هر چند این دستور صریح توسط قاضی مرتضوی عمل نشد حادثه تلخ کهریزک را رقم زده شد و این موضوع برای اولین بار توسط سایت نزدیک به دکتر زاکانی افشا و مطالبه شد.
۲- انتشار کلیپ بدرفتاری با زندانیان اوین، قطعا خلاف شرع و قانون و دستورات صریح رهبر انقلاب بوده و بافتن هیچگونه توجیهی برای آن وجاهت ندارد و قطعاً باید تمامی متخلفان و تمام رده های مسئولان مطلع باید مجازات شوند.
۳- مبنای قضاوت در مورد ناشایست بودن رفتار با زندانیان مذکور، آموزهای اسلام و انقلاب است نه معیارهای بدوی مدعیان غربی عربیِ حقوق بشر که وحشیانه ترین رفتارها را با اسیران و متهمان می کنند.
۴- انتشار این تصاویر، هرچند بسیار تلخ است، اما سابقهی عملکرد نظام نشان میدهد معمولا موجب انجام یک اصلاح عمیق در ساختار مربوطه گردیده و تبدیل یه فرصت برای رفع کاستی میشود.
۵- ضروریست قوه قضاییه پیرامون برخوردهای انجام شده با مامورانی که احیانا در سالهای گذشته بدرفتاری داشته و با شکایت زندانیان، مجازات شده اند، اطلاع رسانی نماید.
۶- قوه قضاییه شفاف سازی نماید که آیا از این نوع بدرفتاریها در اوین، قبلا شکایتی واصل شده بوده یا نه و اگر پاسخ مثبت است، در «همان زمان» چه برخوردی شده بود؟
همچنین لازم است این قوه در مورد وجود سامانه هایی که زندانیان و همه افراد بتوانند تخلفات احتمالی ماموران را به مراجع قانونی گزارش کنند بطور گسترده اطلاع رسانی نماید.
۷- در نهایت باید در نظر داشته باشیم که دشمنان ملت، همین الان دهها ویدئوهای واقعی و ساختگی یا حتی سفارشی را برای روزها و ماههای آینده آماده کردهاند تا با انتشار آنها دولت جدید را موجب امید مردم شده است را در داخل و خارج با بن بست و چالش شدید مواجه نمایند. بنابراین باید آمادگی های لازم در سطوح مختلف هم برای پیشگیری ریشهای و هم برای مواجهه با اینگونه حملات پیچیده و چند وجهی تمهید شود. حملاتی که زمینهی آن تخلف عدهای معدود از قانون، شرع و دستورات صریح رهبری است که موجب تخریب چهره نظام و زحمات تربیتی امثال شهید لاجوردی در زندانهاست.
✍حمیدرضا ابراهیمی
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 افشاگری تحلیلگر مشهور جهان عرب از پشت پرده توطئه عربستان علیه لبنان:
🔻سید حسن نصرالله وارد میدان شد تا از فروپاشی لبنان جلوگیری کند!
🔹دکتر عبدالمجید مراری، تحلیلگر سیاسی رسانه های بین المللی جهان عرب:
"متأسفانه توطئه بزرگی علیه لبنان در حال رخ دادن است؛ این سناریویی است که مدت ها پیش در عربستان سعودی نوشته شده است؛ سید حسن نصرالله شخصا وارد میدان شده چرا که آن ها به عنوان یک حزب سیاسی فعال و پر طرفدار در لبنان جایگاه دارند!"
بسم الله الرحمن الرحیم
درباره تصاویر منتشر شده از زندان اوین باید گفت علیرغم عذرخواهی، کنترل و هر نوع اقدامی در ممانعت از تکرار این نوع از حوادث جمهوری اسلامی نیازمند نیروی انسانی تربیت شده متناسب با ارزشهای خود است تا زمانی که ترس از خدا ، قبر و قیامت نباشد به محض فراهم شدن شرایط امکان وقوع این مسائل وجود دارد!!
دولت سیزدهم و احیای امید
نیک به خاطر داریم که آیت الله رئیسی زمانی سکان دار دستگاه قضایی شد که وضعیت این قوه رضایت بخش نبود و انتقادهای جدی بر آن وارد بود. آیت الله رئیسی ظرف مدت کوتاهی این قوه را به نقطه قوت نظام و کانونی برای اعتمادزایی و احیای امید تبدیل کرد.
اکنون نیز دولت سیزدهم در شرایطی استقرار یافته که انبوه مشکلات، اعتماد و امید مردم را خدشه دار کرده است، اما با وجود آیت الله رئیسی در رأس قوه مجریه و با تغییر رویکردها، شاهد تحولاتی امیدآفرین خواهیم بود. بویژه که کابینه متشکل از وزرای جوان، انقلابی، پاک دست و فسادستیز می باشد.
🔴 انتحاری ادامه همان تیراندازی مستقیم به مردم بود | نگاهی به پشتپرده انفجارهای امروز کابل:
🔻عصر امروز دو حمله انتحاری در ورودی و داخل فرودگاه کابل به وقوع پیوست که منجر به شهادت و مجروحیت تعدادی از شهروندان افغانستانی گردید.
🔻گزارشها همچنین میگویند که تعدادی نظامی آمریکایی و تعدادی از نیروهای امنیتی طالبان در این حملات نیز کشته و زخمی شدهاند.
✅ اینکه در این شرایط این انفجارها چرا در فرودگاه کابل به وقوع میپیوندد حاوی نکات خاصی است:
🔻جو بایدن رئیسجمهور آمریکا از دو روز پیش هشدار میداد که قرار است فرودگاه کابل هدف حمله دانش قرار بگیرد که این موضوع چراغ اول در مورد پشت پرده این ماجرا رو روشن میکند.
🔻انگلیس از صبح امروز در پیامهای متعدد از نیروها و شهروندانش خواسته بود که از فرودگاه کابل دور شوند که این نکته نیز در جای خود تاملبرانگیز است.
🔻از روز گذشته بار دیگر ترکیه مشتاقانه درباره حضور نظامیاش در فرودگاه کابل سخن به میان آورد و امروز سخنگوی دولت اردوغان اعلام کرد که طالبان امکان برقراری امنیت کابل را ندارد و تلویحا بار دیگر تمایل دولت متبوعاش برای به دست گرفتن امنیت فرودگاه کابل را ابراز نمود.
🔻آمریکاییها به هیچ عنوان تمایل ندارند که به حضو هوایی و پهپاد خود در افغانستان پایان دهند و در توافق قطر عامدانه از کنار این مساله عبور کردند اما با گذشت زمان مشخص شد طالبان مجوز حضور هوایی آمریکا را صادر نخواهد کرد و این موضوع شکست بازی آمریکا در افغانستان را عیانتر میکرد.
🔻آمریکا و ترکیه میدانند حضور در فرودگاه کابل معنایش تسلط بر همه ورود و خروجها به افغانستان است و دلشان نمیخواهد این ظرفیت اطلاعاتی و جاسوسی را به هیچ عنوان از دست بدهند.
🔻هجوم افغانستانیها به فرودگاه کابل در روزهای گذشته تقریبا آمریکاییها را درمانده و روند خروج نیروها و امکاناتشان را با مشکل جدی روبرو کرده بود.
🔻نیروهای آمریکایی از همه روشها از جمله تیراندازی مستقیم، پرواز بالگردها در ارتفاع پایین و ... برای متفرق کردن مردم استفاده کردند اما موفق به این کار نشدند.
✅ حال حمله به فرودگاه کابل صورت میپذیرد و داعش مسئولیت آن را به عهده میگیرد که همزمان چند سود برای خارجیها دارد:
1️⃣ - از الان دیگر وحشت و هراس در فرودگاه کابل حکمفرماست و بیشک مردم برای مراجعه به فرودگاه با تردید جدی روبرو هستند و از حجم ورودی مردم به فرودگاه کاسته خواهد شد و این امر خروج نیروها و امکانات آمریکاییها و دیگر خارجیها را تسهیل میکند.
2️⃣ - از الان این مشروعیت برای نیروهای خارجی ایجاد گردید که هرگونه برخورد تند و مسلحانه را علیه مردم برای متفرق کردنشان در فرودگاه کابل به کار گیرند.
3️⃣ - این پیام مخابره گردید که طالبان ظرفیت برقراری امنیت در فرودگاه کابل را ندارد پس بهانه برای حضور خارجیها در فرودگاه کابل ایجاد گردید و از فردا مصاحبه و تحلیل غربیها شروع مسشود که باید بمانیم و از جان و مال مردم و اهدافمان در افغانستان حفاظت کنیم.
✅ از حدود ۶ سال پیش همواره نقشه آمریکاییها و غربیها برای پیشبرد برنامههایشان، استفاده از نام داعش بوده و تا حدی هم موفق بودهاند که نمونه آن را در به خاک و خون کشیده جنبش روشنایی، حمله به اماکن و مدارس مرتبط با شیعیان و اخلال در هر روندی که به نفعشان نبود را دیدهایم و این نقشه نخنما اما همچنان کار است.
🔴متن عهدنامه مدیران دولت مردمی که امروز در جلسه هیات دولت قرائت شد
♦️اعضای دولت سیزدهم، با امضای این عهدنامه اصول و ارزشهایی همچون توجه به محرومان، فساد ستیزی و قانونگرایی، رفع موانع تولید، چابک سازی نظام اداری با بهره گیری از فناوری اطلاعات و شایسته سالاری در انتخاب مدیران راسرلوحه کلیه تصمیم گیری ها و اقدامات خود قرار داده و به آن ملتزم شدند.
♦️متن "عهدنامه مدیران دولت مردمی" به این شرح است:
▫️شعارها و برنامه دولت مردمی که با حماسه انتخابات ۲۸ خرداد مورد اقبال عمومی قرار گرفت؛ برآمده از آرمانهای انقلاب اسلامی، گفتمان امامین انقلاب و ناظر بر برنامه های دولت است. انتظارمیرود که تمامی خادمان مردم در این دولت، اصول و ارزشهای دهگانه زیر را سرلوحه کلیه تصمیم گیریها و اقدامات خود قرارداده و به آن ملتزم باشند.
▫️۱- التزام عملی به ارزشهای انقلاب اسلامی
▫️۲- توجه به نیازهای اولویتدار مردم به ویژه محرومان و اقشار آسیب پذیر و استفاده بهینه از تمامی ظرفیتها در جهت رفع آنها
▫️۳- ارج نهادن به فرصت خدمت بی منت به مردم و تلاش مخلصانه و جهادی در گره گشایی از مسایل مردم با محوریت وحدت ملی و تقویت پیکره واحد ایران اسلامی و اهتمام در تأمین عادلانه حقوق عامه
▫️۴- فسادستیزی و نفی مطلق روابط ناسالم اداری، شناسایی زمینه های فسادزا و تعارض منافع و اقدام قاطع، سریع و مؤثر در جهت رفع آنها
▫️۵- قانون گرایی، پاسخگویی، شفافیت و انضباط مالی، طهارت اقتصادی و پرهیز از اشرافیگری
▫️۶- تولید محوری و اهتمام در رفع موانع تولید، ترویج کالای ایرانی، شناسایی تمامی ظرفیت ها و استعدادهای کشور و حرکت به سوی فعال سازی کامل آنها به عنوان رویکرد حاکم بر تمامی ارکان و اجزا دولت
▫️۷- بهره گیری از فناوری اطلاعات و ابتکارات دانش بنیان در هوشمند سازی و چابک سازی نظام اداری، تأمین دسترسی عادلانه مردم به خدمات عمومی و دولتی و تبدیل آن به ابزاری برای نظارت مردمی
▫️۸- شایسته سالاری در انتخاب خدمتگزاران مبتنی بر معیارهای؛ انقلابی بودن، کارآمدی، پاک دستی و فساد ستیزی، مردم محوری
▫️۹- توسعه ارتباط با آحاد جامعه و رعایت کرامت مردم و تعامل مؤثر با رسانه ها،نقدپذیری و اهتمام جدی به افکار عمومی
▫️۱۰-تمهید و تأمین شرایط مناسب برای مشارکت مردم به ویژه نخبگان، صاحبنظران، جوانان و کارآفرینان در حل مسائل کشور و جهش به سوی ایران قوی
🔰 #اطلاع_نگاشت | مدیر قویِ انقلابی
👈 ۲۰ ویژگی مدیر شایسته بر اساس بیانات رهبر انقلاب
✅ حضرت آیت الله خامنهای درباره مدیر شایسته انقلاب اسلامی، ویژگیهایی را در بیانات مختلف مطرح کردهاند که در این اطلاعنگاشت مرور می شود.
#مدیر_انقلابی
به نام خدا
با سلام
موضوع : روایت دوگانه تخصص و تعهد
الف _ در قاب دولتمردان پس از انقلاب
بحث تعهد و تخصص و نسبت میان این رو از روزهای پس از پیروزی انقلاب و از دولت بازرگان آرام آرام شروع شد. بنی صدر آن را تشدید کرد. در دوره دفاع مقدس فروکش کرد . پس از جنگ آقای هاشمی رفسنجانی دوباره همان ادبیات دولت بازرگان و بنی صدر را البته با ادبیات جدید سازندگی و رشد اقتصادی و کمی رنگ و لعاب مناسکی مطرح کرد و جدی هم روی آن ایستاد . بحث تخصص و تعهد یکی از پایه های مهم شکل گیری دو حزب کارگزاران و تفکر سازندگی و سلطه مدیران تکنوکرات شد.
دولت خاتمی همان سنت هاشمی را با کمی گردش به ادبیات چپ توسعه سیاسی و آزادی های فرهنگی و سياسی ادامه داد. در دولت احمدی نژاد کمی بحث آرام و ساکت شد. و ظاهرا کفه تعهد بر تخصص چربید.
دولت روحانی نیز همان سنت دیرینه هاشمی و خاتمی را ادامه داد البته با بازنگری نسبتا وسیعی در معنای تخصص و تعهد برحسب سیاست های خاص دولت تدبیر و امید و موضوع برجام
بی تردید در دولت سیزدهم هم با پیشینه ای که عرض شد بحث تخصص و تعهد و نسبت میان این دو ادامه پیدا می کند. کارکرد و عملکرد دولت سیزدهم شاخص خوبی برای قصاوت خواهد شد
.
ب_ تخصص و تعهد در قاب تحلیل های نطری و علمی
بنطر بنده در ادبیات سیاسی و فقهی شیعه چیزی به نام دو قطبی تخصص و تعهد نداریم در اهل سنت داریم . مشی عملی شهید مدرس در طول فعالیت های سیاسی و اجتماعی و مذهبی وی در جمله معروف ایشان * سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ما است * را که همگان به یاد داریم. سیره و سنت متفکران و مصلحان بزرگ ما از میان متفکران و اندیشمندان اسلامی از قرن سوم تا الان نیز روشن است. از فارابی تا بوعلی و ملاصدرا و طباطبایی و میرزای شیرازی بزرگ و علمای طراز اول مشروطه و در نهایت تا حضرت امام خمینی ره چهره بی بدیل عصر غیبت کبری نیز روشن است . همگی دلالت بر انطباق و وفاق و همگرایی نطری و عملی تخصص و تعهد دارد .
آن چه در جامعه و بیشتر در رسانه ها و از طرف شبه روشنفکر نماها و اندیشمندان صوری و کم مابه یا منفعت گرا در بازار زرگری گفتمان سازی های جناحی و باندی مطرح می شود اغلب ناظر به دو قطبی سازی و دو گانه سازی تخصص و تعهد است که بعضا اگر ریشه یابی شود اغلب سر از نسبت سنت و مدرنیته درمی آورد.
سوال: چرا وعدههاى ستاد اجرایى در تولید واكسن محقق نشد؟
عدهاى براى مخدوش كردن جهاد بىنظیر ستاد اجرایى فرمان امام كه اساسا مسؤولیت مستقیم هم در این عرصه نداشتند یك جنگ رسانهاى سنگین را شروع كرده و این نهاد خدمتگذار را آماج جملات خود قرار دادند. توجه شما را به خلاصه مصاحبه اخیر دكتر جمشیدى مدیر پروژه واكسن كوو بركت ارجاع مىدهم :
1- پروژه واكسن بركت از 27 آذر ماه كلید خورد.
2- این پروژه باید از نقطه صفر شروع مىشد، یعنى تهیه زمین بهمساحت 15000متر مربع و ساخت سوله در عرض كمترین مدت؛
3- همزمان تحقیقات و پژوهشها با حضور 650 دانشمند و كارشناس مومن و جوان انقلابى در سه شیفت و بهشكل 24ساعته آغاز شد.
4- در شرایط تحریمى باید دستگاههاى تولید براى سه فاز تولید از خارج با مشكلات خاص و پیچیدگىهاى خود و دور زدن تحریم، وارد مىشد.
5- مواد اولیه تولید واكسن حدود 279قلم بود كه یا باید وارد مىشد یا بهعرصه تولید مىرسید.
6- همه این كارها در شرایط عادى چند سال زمان مىبرد اما ما خط تولید انبوه واكسن را از اول تیرماه شروع كردیم! یعنى در عرض هفت ماه!
7- بر این باوریم كه واكسن بركت جزو واكسنهاى نمونه خواهد بود.
8- مدارك خود را در چند هزار صفحه آماده و نتیجه آنرا براى سازمان بهداشت جهانى جهت كسب مجوز ارسال كردهایم.
چرا وعدهى 50میلیون دُز تا پایان شهریور محقق نشد؟
جناب آقاى دكتر مخبر، برمبناى وعده دكتر نمكى مبنى بر صدور مجوز وزارت بهداشت تا 15اردیبهشت؛ اعلام كرد كه؛ تاپایان تیرماه 12میلیون؛ تا آخر مرداد 20میلیون و تا پایان شهریور 50میلیون واكسن تولید مىكنیم.
اما مجوز وزارت بهداشت با 40روز تاخیر در 25خرداد صادر شد. لذا خط اول تولید كه قرار بود 4میلیون واكسن تولید كند این اتفاق صورت نگرفت.
➰➰➰➰➰➰➰➰➰
لینک کانال پرسمان سیاسی
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
منابع مالی طالبان از کجا تامین میشود؟
تسلط طالبان در کمتر از یک هفته بر افغانستان این ثرسش را مطرح کرده که هزینه نظامی این جنگ را چه کسانی تامین می کنند ؟
پس از دو دهه جنگ امریکا در افغانستان، طالبان حملات خود به شهرهای افغانستان را اندکی پس از آغاز خروج نیروهای امریکایی از این کشور آغاز کرد و در حرکتی برقآسا در کمتر از دو هفته به قلب کابل رسید.
کارشناسان معتقدند بی تردید این دستاورد مرهون پشتیبانی مالی خوبی است که طالبان در 20 سال حضور امریکا در افغانستان، بدون سر و صدا به دست آورده است.
به نوشته سایت خبری تحلیلی «کانورسیشن»، آمارهای مارس سال 2020 از وضعیت اقتصادی افغانستان نشان میدهد طالبان در یک سال منتهی به مارس 2020 درآمدی معادل 1.6 میلیارد دلار داشته است. در حالی که در همین زمان درآمد کل دولت افغانستان 5.55 میلیارد دلار بوده است. بنابر این گزارش، یکی از اصلیترین راههای درآمد طالبان، مواد مخدر حاصل از کشتزارهای خشخاش در افغانستان است. در سال مورد اشاره درآمد طالبان از این راه 416 میلیون دلار بوده است. رتبه دوم درآمدهای طالبان اختصاص به درآمدهای حاصل از معادن این کشور داشته است.
البته طالبان خود به استخراج این معادن نمیپردازد، بلکه شرکتهای بزرگ معادن در افغانستان که در حال استخراج از معادن موجود در قلمروهای طالبان بودند، به طالبان پول میدادند تا بتوانند به کار استخراج بدون خطر کشته شدن بپردازند. طالبان با اجازه دادن به استخراج سنگ آهن، سنگ مرمر، مس، طلا، روی و سایر فلزات و مواد معدنی 400 تا 460 میلیون دلار در سال درآمد داشته است.درآمد بعدی طالبان از طریق مالیاتهایی است که در قلمرو خود دریافت کرده است. این گروه درست مانند دولت افغانستان از ساکنان اقلیمهای تحت نظر خود مالیات گرفته و حتی به آنها رسید داده است. میزان این مالیاتها نیز به 160میلیون دلار میرسد. طالبان همچنین سالانه حدود 240 میلیون دلار کمک خیریه از حامیان داخلی و همچنین جهانیاش که اغلب آنها در حوزه عربی خلیج فارس و همچنین کشور پاکستان هستند، دریافت کرده و240 میلیون دلار بابت برخی صادرات و واردات غیرقانونی درآمد داشته است.
با این حال تحلیلگران تأکید میکنند، طالبان شاید برای پیشرویهای خود که گاه با تطمیع مالی برخی مقامات ولایتها به دست آمد، منابع مالی خوبی داشت اما نباید از خاطر برد که این گروه از بودجه کافی برای اداره افغانستان برخوردار نخواهد بود. بر اساس جدیدترین آمارهای بانک جهانی، دولت افغانستان برای اداره کشور خود در سال 2018 حدود 11 میلیارد دلار هزینه کرده که 80 درصد آن توسط کمکهای خارجی تأمین شده است.
لینک کانال پرسمان سیاسی
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae53
🔴تسریع اصلاحات؛ دفع پروژه امنیتی...
🔹همانند افشای #فایل_صوتی جنجالی محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، هنوز مشخص نشده فیلمهای دوربین مداربسته #زندان_اوین چگونه به خارج درز کرده است؛ گروه ناشناخته هکری که ویدئوها را منتشر کرده مدعی است به زندان اوین حمله سایبری کرده است اما با توجه به اینکه گفته میشود سیستمهای زندان به اینترنت وصل نیست، هک شبکه امنیتی و شبکه نفوذ در داخل سیستم امنیتی کشور بسیار بعید به نظر میرسد....
🔸اما جدیتر از موضوع هک، نگرانیها درباره #نفوذ در سیستم قضایی و زندان اوین برای سرقت دادههاست؛ در میان احتمالات گوناگون این احتمال نسبتا قویتر است که پشت این عملیات افرادی از درون دستگاه قضایی نقشآفرینی کردهاند. این گزاره با توجه به اینکه در سالهای گذشته سرویسهای جاسوسی کشورهای بیگانه، اهدافشان را با کمک عناصر مرتبط با اهداف دنبال کردهاند، بیش از پیش قابل اعتناست....
🔹یکی از حوزههایی که دولت جدید آمریکا مدعی است نسبت به آن حساسیت ویژهای دارد و در مواجهه با ایران نیز بر آن تاکید دارد، مساله #حقوق_بشر در ایران است؛ دموکراتها با توجه به شعارها و دیدگاههای جهانی خود، برخلاف جمهوریخواهان، اتکای قابلتوجهی به اهرم حقوق بشر علیه رقبا و دشمنان خود میکنند. با وجود اینکه جو بایدن در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بر بازگشت به #توافق_هستهای با ایران تاکید میکرد اما او در کنار آن، همواره از آنچه نقض حقوق بشر در ایران میخواند گلایه میکرد و از ضرورت پرداختن به آن سخن میگفت....
🔸بر پایه تاکید دولت بایدن به مساله حقوق بشر و گزارشهایی که دولت او درباره نقض حقوق بشر در کشورهای مخالف آمریکا منتشر میکند، #ترامپیستهای_ایرانی که تا پیش از این با مایک پمپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا همکاری میکردند، به بازیگر تاثیرگذار در پرونده حقوق بشری ایران تبدیل شدهاند...
🔹آنها با حمایتهای مالی بنیادهای صهیونیستی و لابی کشورهای عربی، از نقض حقوق بشر در ایران مینویسند تا از این طریق موانع جدید چند هدف را دنبال کنند؛
نخست تحریمهای بیشتر و سنگینتری علیه ایران از سوی آمریکا و اروپا اعمال شود تا جایی که دیگر بازگشت به #برجام، آوردهای برای تهران نداشته باشد؛ اگر اینچنین هم نشود با این بهانهها، سنگ بیشتری پیش پای دولت آمریکا برای بازگشت به توافق با ایران بیندازند و یا لااقل اگر در این زمینه موفق نشدند، #اهرم_فشار بیشتری در اختیار دولت آمریکا بگذارند تا از این طریق بتواند امتیاز بیشتری از ایران پای میز #مذاکره بگیرد...